• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    jinak Nadrchal jde do vazby, super, hajzlík arogantní...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Další zjištění NL: policie v úterý dělala prohlídku i u hejtmana Půty. Jde o solární elektrárnu v Ralsku - Náš Liberec
    https://www.nasliberec.cz/2024/04/11/dalsi-zjisteni-nl-policie-v-utery-delala-prohlidku-i-u-hejtmana-puty-jde-o-solarni-elektrarnu-v-ralsku/

badum tsss.. čtu dobře, že byli i u Půty doma? jakože se mu hrabali ve fuseklích?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: jirka je kamarád a nejsem tedy nestranej, nevěřím, že by někdy něco vzal.. druhá věc je, že když chceš bejt v lbc důležitej, musíš se bavit s důležitejma lidma no:)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Reichl?
    CDR
    CDR --- ---
    potkávám občas Kittnera s Žídkem v Barbaru, kujou tam pikle a kouří smradlavý kubánský bambára, sedává s nimi takový tmavooký tmavovlasý, štíhlý typ okolo 185 cm, momentálně má docela výrazný podhol s office čírkem.
    Nevíte, kdo to je?
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: chyba, evidentně si to měla poslat tradičně, ve tlusté obálce
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    AQUALOCO: Ani mi nemluv, zrovna dnes dopoledne jsem Žídkovi poslala žádost o dotaci na závody Konráda... datovou, uaa.o(
    TOM
    TOM --- ---
    [22DAEMON @ Za Paywallem? 🔐🗝️ Odemčeno. 🔑🔓]
    Premiér Petr Fiala (ODS) řekl, že korupce nemá ve straně místo LOL
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MOZEK: v řízení ohledně jedné věci, co se mě dotýká prohlásil, že nechápe, jak to ten úřad mohl schválit, že to je přece nesmysl, nelegální atd., nakonec, když se našel papír, tak ten podpis byl jeho. A dále nesouhlasím s jeho vizemi. Nevěřím mu, byl prezentován jako architekt odborník, nyní je politickou loutkou.
    Nepochybuji, že ho někdo mastí.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    JESTEDMAN: Janďourka? A to proč konkrétně?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    přesně, Šolcovi to tak nějak vnitřně přeji, ještě bych přidal Janďourka
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: No právě, ten vystřídal tolik stran... A jak před volbami říkal, že kandiduje za ANO, protože chce, aby nebyly zahozeny jeho zkušenosti, a že může být i hodně prospěšný. Tak to teď nabírá úplně nový rozměr :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: to je hroznej had, ani se nedivím (teda je to čistě můj pocit, pokud je čistej, tak samo ať se pravda ukáže:))
    ..btw můj oddávající na svatbě:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: I Šolc, nepřekvapivě...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Tak asi Židek a Hýbner zatim...
    Policejní zásah v Liberci: Jde o zakázky stavební firmy Syner - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-policejni-zasah-v-liberci-jde-o-zakazky-stavebni-firmy-syner-249456
    RSZ
    RSZ --- ---
    ATAN: bazén je na místě rybníku, čili ta voda by neměl být problém:)
    ATAN
    ATAN --- ---
    MORIARTY: Pockej, pockej, minimalne tam musi udelat nejakou velkou diru, ktera se casem naplni vodou. To by jinak nebyl Liberec.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já jsem pesimista, takže mám pocit, že ten bazén se zavřel a už se neotevře.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Že by zase prolhana opozice a prolhanej tauchman měli pravdu? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam