• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: tradiční a pěkný to je, jen se to musí udržovat. A pokud nezvládnou udržovat poflusanou fugnerku, tak tohle určitě ne.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: To je marný, na údržbu se dotace nedávaj :)
    On se Janďourek na facebooku hádal s lidma, že je to tradiční povrch, že to vydrží a že je to nejlepší do toho prostředí. Já bych mu rád věřil, ale co vidím ty cesty ve svazích třeba nad přehradou, tak tam si vždycky voda cestu najde a jak se udělá korýtko, tak to pomalu zeroduje celou cestu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: každý den si tam říkám, že kdyby bylo součástí údržba a trochu hrubšího kameniva z lomu, že by to bylo skvělý.. takhle se ty koryta zvětšují a zvětšují a bude to k.o. do roka a do dne
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Se budu muset podívat, jak jsou na tom po bouřce ty nový pískový cesty pod Výšinou, které jsou podle Janďourka do těhle svahů a podnebí ideální.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: slušný, už v neděli to tam teklo po asi setinovém dešti a dnešek byl docela výživnej, ráno jsem venčil na chodníku za zoo a zaplaveno bylo i tam
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Asi se bude potřeba dnes připravit na kratší uzavírku Jablonecké dole u Textilany. Budou muset odtěžit a navozit zpátky Dvorskou, která tam stekla.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    HONXX: Legit. Moje chyba.
    HONXX
    HONXX --- ---
    ERVIN: To je úplně běžné napříč republikou a Liberec byl v tomhle ohledu výjimka. Vzhledem k nedostatku parkování v centru mi přijde dobře, že se preferují "domácí". Navíc má město za každou osobu přihlášenou k trvalému pobytu peníze od státu.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Zahlédl jsem na netu :)

ZSIS
    ZSIS --- ---
    asi chteji, aby lidi meli trvaly pobyt nahlaseny tam, kde trvale bydleji.
    no shit sherlock.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    ERVIN: Asi chtějí, abys změnil trvalej pobyt do Liberce a volil opozici :-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Jestli bydlíte v centru (například jako já v nájmu) a máte trvalé bydliště jidne (protože mi nepřijde praktické každou chvíli překopávat všechny doklady). Tak vězte, že usnesením 913/2023 město podmínilo výdej nových parkovaček trvalým bydlištěm na katastru Liberce. !Výborný tah.
    6746
    6746 --- ---
    HAWKEYE: p. Truxa, Nová ul., u letiště nad sídlištěm Františkov
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    sháním autoklempíře. Nějaké doporučení?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: no já tam dodávku mám, hned u velký žlutý plynový trubky:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Pěkné manévry u Textilany. Spousta hasičů s technikou, policejní auta, hodně plynařů, všude smrad plynu a jeden bagr u syčící díry za tou budovou, ke se teď pronajímá parkování. No skoro bych se bál tam mít auto ;-)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: Do kdy?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Klášterní otevřená!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam