• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    LWEEK: Asi jim tam nejezdí moc Čechů. :)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Nevím jak to je teď ale Syner byl dost propletený s ODS. Tak možná to je nějaká předvolební kampaň.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Mám pocit, že se všechny stavební firmy teď spolčily proti starostům a ty běžící stavby schválně sabotujou.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ta by měla být rozkopaná tak týden max. Nechápu co tam ty měsíce dělají. Prostě to rozkopou a pak tam dělá jeden Fero aby to nevypadalo jakože práce stojí.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Ta ulice na králák měla původně být hotová do konce srpna, teď se ale uvádí, že otevře až 18. listopadu. Žádnej spěch, no.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    ERVIN: Jj, taky potřebuju sem tam na Králák a objíždím to přes Kunratickou. Ale co ti lidé co tam žijí. A jak to nahoře asi vypadá ráno. Ta horní ulice, hlavně její napojení není prostě dimenzovaná na velký provoz. A teď se tam cpou i autobusy že jo. :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    LWEEK: Potřeboval jsem tuhle k Tichýmu zašít futrály na bubny (je to hned v tý obč. vybavenosti nedaleko týhle odbočky a společně s dalšíma uzavírka a jsem to musel vzít až přes sídlák na Kunratický...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Jako to rozkopání té spojovačky na Králák je fakt katastrofa pro celou oblast. Tam by se ta oprava měla dělat v nějakém zrychleném režimu.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Někde v Holandsku nebo kde kompletně zrušili semafory a dokonce značení. Lidi tam jezdí podle přednosti zprava a funguje to prý líp než se značením. Provoz se zpomalil, průjezdnost je lepší a ubylo nehod. Ale semafory jsou pohodlný...
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: nemám data, ale nepřijde mi to odtamtud tak vytížený
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Jako jo, ale není to taky tim, že hlavní a jediná tepna z celýho Králáku a Aloisky je teď rozkopaná?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Ta křižovatka u Textilany mi přijde bez semaforů rychlejší že všech směrů, klidně by to mohli nechat vypnuté stále.
    ATAN
    ATAN --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: Nechci chytračit, ale těch příčných žlabů prostě musí být víc, i kdyby třeba jednodušších, z jedné řady kostek (jako to je pod Strážním bukem na té prudké cestě).

RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: děti šly do školy a vlastně řešily hlavně dopravu, co jede a nejede a jaký spoj bude nejvýhodnější, nějak se to sešlo (myší díra u arény a výluka tramvají) a byl to pro ně opruz
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Jak to rozkopali měsíc potom, co pustili po měsíc a půl trvající výluce tramvaj do lidových sadů. A zase bude měsíc a půl náhradní autobusová doprava.

Ten Liberec je past vedle pasti pyčo. Ani bazén, né-ó-prá-víš!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zahájit 5. 9. rekonstrukci kolejí a zastávky v centru? To o prázdninách nešlo, když jezdí o 1/3 míň spojů a aut tak polovina? A stejně byla zavřená Fügnerka. Takže musí dál jezdit náhradní doprava?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    LUCKY_MAN: Hustý, to mě přijde, že je tuty žalovatelné a myslím si, že by z toho mohlo dost kápnout.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RSZ: jestli opravili jen kryt a nesahli do skladby pod tim, tak to ani nemuseli opravovat.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    RSZ: schvaluji jakoukoliv špatnost vůči eurobillboardu, pokud ale neznáte mistra mafiánských praktik Fischera, doporučuji k přečtení něco z tohoto seznamu četby: https://bit.ly/Vse_o_Eurobillboard , abyste se nedivili, že Vám někdo bude klečet na krku apod.. Já zas očekávám, že pokud se mi podaří nyní nejčerstvěji přes kraj (odbor dopravy, ochranné pásmo silnice 1/14), zrušit tenhle eurobillboard, tak že na kraláku zaparkuje tohle, jen místo skauta Tomáše Holuba tam bude moje jméno:

Jinak tipy na tyhle další nečekaně nelegální eurobillboardí Áčka: za viaduktem do Františkova, Janův Důl, u kruháče k Makru,....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam