• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    tyjo ta Ondříčkova je fakt zakletá, asi se tam musí do základů zabetonovat někdo z radnice, jako to dělal Krčín na rybnících - po letech oprav máme vyasfaltováno, asfalt je od začátku vlnitý a teď začal praskat. Tzn. zase se to zavře, bože.

LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Ahoj, v rámci prokrastinace prudím úřady s nelegálními billboardy a narazil jsem na dně šuplíku na mou žádost o informaci ohledně tohoto jednoho oboustranného na Jablonecké, který měl v roce 2021 vypršelé stavební povolení od 2013.

Jelikož pojedu do LBC nejdřív až za týden, nemůžete mi někdo prosím omrknout, zda tohle ještě nad textilanou stojí, či už nikoliv?

jablonecka2024otaznik
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: tradiční a pěkný to je, jen se to musí udržovat. A pokud nezvládnou udržovat poflusanou fugnerku, tak tohle určitě ne.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: To je marný, na údržbu se dotace nedávaj :)
    On se Janďourek na facebooku hádal s lidma, že je to tradiční povrch, že to vydrží a že je to nejlepší do toho prostředí. Já bych mu rád věřil, ale co vidím ty cesty ve svazích třeba nad přehradou, tak tam si vždycky voda cestu najde a jak se udělá korýtko, tak to pomalu zeroduje celou cestu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: každý den si tam říkám, že kdyby bylo součástí údržba a trochu hrubšího kameniva z lomu, že by to bylo skvělý.. takhle se ty koryta zvětšují a zvětšují a bude to k.o. do roka a do dne
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Se budu muset podívat, jak jsou na tom po bouřce ty nový pískový cesty pod Výšinou, které jsou podle Janďourka do těhle svahů a podnebí ideální.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: slušný, už v neděli to tam teklo po asi setinovém dešti a dnešek byl docela výživnej, ráno jsem venčil na chodníku za zoo a zaplaveno bylo i tam
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Asi se bude potřeba dnes připravit na kratší uzavírku Jablonecké dole u Textilany. Budou muset odtěžit a navozit zpátky Dvorskou, která tam stekla.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    HONXX: Legit. Moje chyba.
    HONXX
    HONXX --- ---
    ERVIN: To je úplně běžné napříč republikou a Liberec byl v tomhle ohledu výjimka. Vzhledem k nedostatku parkování v centru mi přijde dobře, že se preferují "domácí". Navíc má město za každou osobu přihlášenou k trvalému pobytu peníze od státu.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Zahlédl jsem na netu :)

ZSIS
    ZSIS --- ---
    asi chteji, aby lidi meli trvaly pobyt nahlaseny tam, kde trvale bydleji.
    no shit sherlock.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    ERVIN: Asi chtějí, abys změnil trvalej pobyt do Liberce a volil opozici :-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Jestli bydlíte v centru (například jako já v nájmu) a máte trvalé bydliště jidne (protože mi nepřijde praktické každou chvíli překopávat všechny doklady). Tak vězte, že usnesením 913/2023 město podmínilo výdej nových parkovaček trvalým bydlištěm na katastru Liberce. !Výborný tah.
    6746
    6746 --- ---
    HAWKEYE: p. Truxa, Nová ul., u letiště nad sídlištěm Františkov
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    sháním autoklempíře. Nějaké doporučení?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: no já tam dodávku mám, hned u velký žlutý plynový trubky:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Pěkné manévry u Textilany. Spousta hasičů s technikou, policejní auta, hodně plynařů, všude smrad plynu a jeden bagr u syčící díry za tou budovou, ke se teď pronajímá parkování. No skoro bych se bál tam mít auto ;-)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam