• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LUCKY_MAN: Slovosled netradicni ale to je spis akce konkurence dat na bilboard ze se SLK staraji hlavne sami o sebe.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    KOOTCHA: Tvl to jsou alibisticky kecy jak pres kopirak uz roky u vsech firem/stran/....."rikali nam, ze je to legalni", "asi chyba brigadnika" .

Neznalost a/nebo naivita a/ nebo proste nelegalni postupy zrovna u "volenych zastupců" jsou zarazejici o to vic:-(.

Jo a billboard SLK pred svijanama v ochrannem pasmu dalnice (50m) je taky asi nejaka partizanstina, ze...

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Nakonec budou možná ještě v SLK rádi, když se někdo obětujete a hodíte si to doma přes dřevo...

JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ad plakáty, napadlo mě to hlásit do marushky jako skládky odpadu. tuším, že tam musí být napsané i datum a způsob následného řešení.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    DOCENT: Cau Docente, tesi me ze uz tu mam takovou povest aktivisty ,....nicmene jsem prevazne v hlavnim meste a tohle resim ve svym rodnym meste povetsinou na dalku;-)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    JONAS3: Tak to jsme dva. Proto mě trochu vykolejilo, že by se Piráti měli nějak kamarádit. Já jsem obecně fanouškem Pirátské strany ještě než se vůbec objevila v ČR. Ale občas jim něco ujede, a liberecká kandidátka může být trochu prokletá.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LWEEK: Ano, Starostové pro Liberecký kraj, tedy Půta.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    JONAS3: To právě nevím, zkusím to zjistit. SLK jsou starostové, nebo ne?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LWEEK: Jak paktují? Mám zase problém se SLK. Tihle by byla pro mne úplně konečná v pomyšlení na SLK.
    Taková bída v kandidátkách tady nikdy ještě snad nebyla.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    BTW, bylo mi řečeno, že se liberečtí piráti paktují s Půtou. Ví o tom někdo něco? Protože já s tou libereckou kandidátkou pirátů mám obecně docela problém a mám dilema.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    No je fakt, že když to není legálně, tak to je v podstatě za odnos ne?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JESTEDMAN: Myslím, že ty plůtky by se šikly nějaké firmě, stavební třeba. Na jednom místě po třech, míst je tu 7, to už něco ohradí.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    je to z hořlavého materiálu? ptám se pro kámoše
    6746
    6746 --- ---
    U kruháčů na Globus taky. U nového nájezdu směr Boleslav.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    U kruháče v Zeleném údolí, směr Vratislavice také.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: a další u lomu pod kunratickou, v zatáčce u rómského tábora
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    JESTEDMAN: dva jsem včera viděl tady https://mapy.cz/s/jojazutamu (odtud je i ta fotka) a dneska jsem viděl ještě u babylonu na křižovatce košický a nákladní.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KOOTCHA: kde?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    KOOTCHA: LUCKY_MAN je už doufám v terénu!
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Jeste tyhle zkratky "lbc-pha za 68 min"...

V roce 2070.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SLK maji takovou touhu nam sdelit, ze se o nas kraj staraji, az museli podel silnic ve meste namrdat provizorni zabradli se zrejme nelegalni reklamou. Balkan hadr, fakt.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam