• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JIGGYBIGGIE: pošli míry, ať mě může manželka řádně zabít :))), pardon, trochu ujeté, ale nemohl jsem si pomoct ;)
    JONAS3: nějaký progres chlape??
    P_T
    P_T --- ---
    JONAS3: Tyvole buď rád, že se na tom zabije někdo jinej, vždyť tomu chyběla půlka přední vidlice!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes ze sklepa ve Vratislavicích zmizelo tohle kolo. Kdybyste ho zahlédli, prosím o info. Odměna příslíbna...

JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HAROLD: při povodni v 2010 (?) jsme odklízeli u kámošky v Chrastavě, pak projeli hasiči s tlampačem, kde říkali, ať se lidi evakují, že se asi protrhne Mlýnice, celý město se v mžiku vylidnilo na kopec, jak jsme tam dojeli, tak se od Libu přiřítil Venca v limuzínách, pak se dole vyfotil, byl na něj spáchán atentát a jel domů. Na potentáty nic neplatí, než atentáty.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SUIOR: Že vemou do teplejch mě tak nějak míň uráželo, než když se Půta ve slušivé helmičce přijel vyfotit na most.
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    To ti asi nevysvetlim, ale je to neco mezi parazitovanim na neštěstí a trapností. No ostatně volební výsledek tomu odpovídá. Ja cekal v Libu u nich 10 %, takovy slabsi odvar Lolu, ale bez Kocumove je vysledek tristní. Nebo volici dusledne rozeznavaji statni/krajska/mestska temata, ale to se mi moc nezda... Pritom Baxu bych rad v politice videl.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Furt ňák nevíme proč...
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Baxa, Felcman, ostatne to pytlovani... To jsem se stydel jak malej i ja. Za ně.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SUIOR: Jaký vyjádření ohledně povodní? Já zachytil jen, že Starec s Felcmanem pytlovali na Frýdlantsku písek.
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    V mem okoli prisli Zelení o dva volice hned po jejich vyjádření ohledně povodní. Nedivim se... Asi tri dny před volbami. Ja je nevolil, ale drzel jsem jim palce ohledne skolstvi, tam si myslim ze vidi podstatě dal nez zbytek.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Volby tragédie.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ahoj, nejprve to zkusím dát sem protože jste liberečtí. :) Mám tu na prodej dvě hračky. Jedna je Apple Watch 7 Green (taková temně zelená, večer působí spíš jako černá s olivovým Nike band řemínkem. Takový ten s dírami aby ruka líp dýchala. Hodinky jsou dva roky staré (kupoval jsem je už za éry 8miček, ale líbila se mi barva), baterka v cajku (celý den + 2h cvičení). Pěkný stav, jen jeden vlasový škrábanec na těle, ale není vidět. V případě zájmu pošlu foto. Důvod prodeje, rozhodl jsem se že chci LTE hodinky. Cena 6 tisíc.

A pak tu mám zánovní android Google Pixel 6 ještě do dubna v záruce. 128GB / 8 GB ram, černošedé provedení. Průhledné pouzdro, ochrana na kamerkách, sklo na displayi. Používaný nárazově na vývoj aplikací a nikdy jsem s ním nechodil ven. V podstatě má baterii ve 100% stavu. Android 14 a za měsíc dostane 15. Měl by dostávat updaty ještě 4 roky (tvrdí Google). Za 7 tisíc je váš.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    LWEEK: Mám to stejně a co je tak poslední roky sleduju, žádnej důvod proti nenacházim. :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    já tedy napsal svému kontaktu u starostů sms s tím, že tahle sračka se mi nelíbí, odpověděl "taky s tím mám problém" njn, co je mi to platný, tohle čekám od spd
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LUCKY_MAN: Slovosled netradicni ale to je spis akce konkurence dat na bilboard ze se SLK staraji hlavne sami o sebe.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Když se tu tak bavíme, tak zvažuju volit Zelený, i když jsem Pirát, tak prostě protože u Zelených jsou lidi co jsou mi bližší. Ví někdo nějaký důvod proč místní Zelený ne?
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    KOOTCHA: Tvl to jsou alibisticky kecy jak pres kopirak uz roky u vsech firem/stran/....."rikali nam, ze je to legalni", "asi chyba brigadnika" .

Neznalost a/nebo naivita a/ nebo proste nelegalni postupy zrovna u "volenych zastupců" jsou zarazejici o to vic:-(.

Jo a billboard SLK pred svijanama v ochrannem pasmu dalnice (50m) je taky asi nejaka partizanstina, ze...

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Nakonec budou možná ještě v SLK rádi, když se někdo obětujete a hodíte si to doma přes dřevo...

JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ad plakáty, napadlo mě to hlásit do marushky jako skládky odpadu. tuším, že tam musí být napsané i datum a způsob následného řešení.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    DOCENT: Cau Docente, tesi me ze uz tu mam takovou povest aktivisty ,....nicmene jsem prevazne v hlavnim meste a tohle resim ve svym rodnym meste povetsinou na dalku;-)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    JONAS3: Tak to jsme dva. Proto mě trochu vykolejilo, že by se Piráti měli nějak kamarádit. Já jsem obecně fanouškem Pirátské strany ještě než se vůbec objevila v ČR. Ale občas jim něco ujede, a liberecká kandidátka může být trochu prokletá.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LWEEK: Ano, Starostové pro Liberecký kraj, tedy Půta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam