• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    CDR: Bezela jsem to jednou. Kdyz jsem dobehla na louku pod kopcem, tak Kocumova uz bezela dolu 😃 no dobehla jsem posledni, ale ja vladtne behani nesnasim
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    A od 19:00 se v kině v Hejnicích uskuteční 4. ročník přehlídky outdoorových filmů Libereckého kraje v sobotu
    Současné i historické dokumentární filmy z našeho regionu (Jizerských hor) s filmovými náměty: hory, příroda, sport, vlastivěda, cestování, ekologie…
    Beseda s Annou Hanuš Kuchařovou, nejlepší českou slacklinerkou (moderní provazochodkyní), která patří do širší světové špičky, chodila po „lajnách“ na čtyřech kontinentech až kilometr nad zemí, mořem, ledovcem i pouští. O těchto jedinečných výkonech budou promítnuty filmy a přiblížena její kniha Od slackline k tiché radosti.

CDR
    CDR --- ---
    čtu Ořešník a zvracím plíce :)
    Ale krásně tam je, to jo :D
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    HEJNICMAN 2024
    19. 10. od 13:00 v Hejnicích
    Disciplíny :
    Žulový trojboj – start ve 13 hod. u mostu pod restaurací Dělnický dům, Hejnice
    Canyoning ve Smědé – bez zátěže 700 m v korytu řeky od mostu u restaurace Dělnický dům k druhému mostu u čp. 5 a odtud cestou za kostelem a po schodech na náměstí.
    Polárník na lyžích – se zápřahem 1 pneumatiky 300 m pochod na starých lyžích kolem náměstí.
    Výstup na Ořešník a zpět – bez zátěže 6 km chůze (běh) pouze po červené turistické značce přes 2 kontroly.
    Ořešník – start: 14 hod. centrum Hejnic
    Kategorie: 15–17 let – dívky (povinná zátěž 5 kg), chlapci (povinná zátěž 10 kg)
    nad 18 let – ženy (povinná zátěž 7,5 kg), muži (povinná zátěž 15 kg)
    Výstup na Ořešník a zpět – s povinnou zátěží ve vlastním batohu 6 km chůze (běh) pouze po červené turistické značce přes 2 kontroly (pozn. platí zákaz jiné trasy, cesta vede Národní přírodní rezervací Jizerskohorské bučiny).
    Vyhlášení výsledků proběhne po skončení závodu v 16 hod. v místě startu.
    Od 18 hod. se uskuteční v hejnickém kině promítáním Mezinárodního festivalu outdoorových filmů.

LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Sháníme hráče nebo hráčku na deskovky. Povětšinou hrajeme u někoho doma.
    RSZ
    RSZ --- ---
    tyjo co ta tramvaj? jediná jistota v té debilní dopravě a ono to kvůli tomu kousku rozkopaných kolejí trvá už druhý měsíc.. mimochodem ty kloubáky co jezdí náhradní dopravu, to je horor, když to hučí od jezírka nahoru k PKO, tak jsou slyšet na 5km
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JIGGYBIGGIE: omlouvám se ti, nebylo to myšleno vážně. Ať ti to jezdí.! :)
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Tak já se radši mažu
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Všichni jsme manželky. Když na to přijde.
    MAKII
    MAKII --- ---
    Jedna pozvánka..

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JIGGYBIGGIE: pošli míry, ať mě může manželka řádně zabít :))), pardon, trochu ujeté, ale nemohl jsem si pomoct ;)
    JONAS3: nějaký progres chlape??
    P_T
    P_T --- ---
    JONAS3: Tyvole buď rád, že se na tom zabije někdo jinej, vždyť tomu chyběla půlka přední vidlice!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes ze sklepa ve Vratislavicích zmizelo tohle kolo. Kdybyste ho zahlédli, prosím o info. Odměna příslíbna...

JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HAROLD: při povodni v 2010 (?) jsme odklízeli u kámošky v Chrastavě, pak projeli hasiči s tlampačem, kde říkali, ať se lidi evakují, že se asi protrhne Mlýnice, celý město se v mžiku vylidnilo na kopec, jak jsme tam dojeli, tak se od Libu přiřítil Venca v limuzínách, pak se dole vyfotil, byl na něj spáchán atentát a jel domů. Na potentáty nic neplatí, než atentáty.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SUIOR: Že vemou do teplejch mě tak nějak míň uráželo, než když se Půta ve slušivé helmičce přijel vyfotit na most.
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    To ti asi nevysvetlim, ale je to neco mezi parazitovanim na neštěstí a trapností. No ostatně volební výsledek tomu odpovídá. Ja cekal v Libu u nich 10 %, takovy slabsi odvar Lolu, ale bez Kocumove je vysledek tristní. Nebo volici dusledne rozeznavaji statni/krajska/mestska temata, ale to se mi moc nezda... Pritom Baxu bych rad v politice videl.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Furt ňák nevíme proč...
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Baxa, Felcman, ostatne to pytlovani... To jsem se stydel jak malej i ja. Za ně.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SUIOR: Jaký vyjádření ohledně povodní? Já zachytil jen, že Starec s Felcmanem pytlovali na Frýdlantsku písek.
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    V mem okoli prisli Zelení o dva volice hned po jejich vyjádření ohledně povodní. Nedivim se... Asi tri dny před volbami. Ja je nevolil, ale drzel jsem jim palce ohledne skolstvi, tam si myslim ze vidi podstatě dal nez zbytek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam