• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Brašnářství v Revoluční ulici zavřelo... Nevíte o nějaké alternativě?
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: soudi to Pachner, za me korektni soudce.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: No právě jsem to ještě nenašel, zajímalo by mě to, máme tu taky "pěkné svině" (tedy dobré soudce), kterým bude Púta u zádele a klidně ho zamáznou.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: neumann v liberci, pak vrchní soud v pze, teď opět liberec, ale který soudce nevím, bude to určitě v jednom z dnešních 1000 článků:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: budu citovat tauchmana: Protahování případu mají, vedle zméněného rozhodování původního soudce, nejvíce na svědomí sami obžalovaní, kde zejména společnost Metrostav stále předvolávala nové svědky a znalce. Ale i libereckému hejtmanu Půtovi se povedlo proces protáhnout, když v roce 2018 dosáhl posunutí jeho začátku na termín až po tehdejších komunálních volbách.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Kdo to soudí a soudil, není to někde? (nemám moc čas to hledat, tak jen jestli nevíš z hlavy)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: tak i ten původní soudce byl solidní ostuda, ale teda u Půty na sockách už se brečí o úplatné justici
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: Celý na tom je dost šílený ta doba, po kterou se to táhne.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    JONAS3: Asi to hrají na to, že bez nich tenhle stát nic nepostaví. Což je smutné.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    No to bude slušný brejk teď. Určitě se odvolají, ale i tak. Púta je lehce nezajímavý, ale MI už ano, protože původní Metrostav je vyloučený z veřejných zakázek, místo toho vznikla jako účelovka MI, úplně stejní lidé, a jede se dál. To by mohlo v důsledku znamenat i vyšoupnutí MI...
    A kdo trochu sleduje výstavbu třeba dálnic, tak ví, co dělají za "podrazy" ve výběrkách. Podrazy z toho pohledu, že by měli držet hubou a šoupat nohama, a divím se, že stát to vlastně akceptuje.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: pěkný, ten teď pojede hroznej brekot jak je nová Horáková
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Soud uznal hejtmana Půtu vinným v korupční kauze — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/soud-uznal-hejtmana-putu-vinnym-v-korupcni-kauze-357784
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Martin Půta uznán vinným.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MILAZAJICEK: ja v Liberci tehda delal ridicak :) pokazde radost!
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ZSIS: Pokud se tu budes pohybovat autem tak to samo o sobe jednoho zabavi.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Tak blapunkt to ma za sebou a snaha majitele prenechat pamatkovou ochranou gravitaci evidentne vyšla, sere mě to.

Fotka z fb liberec.cz

ZSIS
    ZSIS --- ---
    budu se po-ct pohybovat po liberci. ma nekdo tipy na nejake zajimave akce?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Teď tam jsou dvě auta v sobě a je tam i sanitka, takže radši jet jinudy
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Cau, jdu googlovat a volat cizím, nicméně kdyby někdo z Vás online libereckých nyxáků měl tip na instalatéra-čištění odpadů, tak potřebuju v bytě na Kraláku prošťouchnout ucpaný odpad někde mezi koupelnou&kuchyní a stoupačkama.

(Včera vše odstěhováno, rozebrány sifony a přístupy pod vanu, nacpáno 3 metry (slabšího) péra do trubek průměru 40 či 50mm, ale bez výsledku).

Relativně to už hoří, přecijen pár dní čekala maminka jen na mě, než jsem tam dojel :-/

Dík
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    po 3 dnech k tomu dokonce nekdo napsal reportaz
    Řidiči, pozor! Změna přednosti platí na křižovatce ulic Husova a Klášterní - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/zmena-prednosti-v-jizde-liberec-krizovatka.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam