• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HAWKEYE: Teď je to asi ok, ale na jaře a na podzim bych tyhle debilní vraždila. Jezdí tam dist dětí a vlastně i oddílů na kole...
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    CERMINEK: parkoviště před veseckym areálem
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: hmm, luxusní vůz z hladičem, to já se musím pohladit sám :(
    CDR
    CDR --- ---
    WYMA: Globus bych moc nedoporučoval
    1) vedoucího údržby tam dělá kamarád, co je trochu nervák a má rychlý pěsti a dlouhý nohy
    2) myslím, že měsíc zpět tam klasickej mladej pinďour v bávu nadělal při driftování dosti škody... Nějaký stojany, zábradlí, proražený hladič, olej všade :3
    WYMA
    WYMA --- ---
    CERMINEK: decathlon, globus, všude, nevím co řešíš :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: normálně v ulicích né? Onehdy tu nejakej mladík ve starém bávu rozflakal čtyři auta při jednom nepovedeném driftu:)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CERMINEK: Byvalo popularni parkoviste za bazenem. Ted tam stoji Albert:(
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    KOOTCHA: na Hradčanech nás chytli
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    CERMINEK: v liberci nevim, ale delavali to v mimoni za gymplem, nebo v hradcanech na letisti, kdyz se trochu projedes.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Najdu v Liberci někde plac, kde se můžu točit autem jak zamlada a nikdo mě nevyžene a nepošle na mě švestky?
    BOSOMT
    BOSOMT --- ---
    1994 | Kulatých sedmdesát let si letos připomínáme od zahájení provozu na meziměstské tramvajové trati mezi Jablonec nad Nisou - oficiální a Liberec.cz. Ve... | By Liberecký kraj
    https://www.facebook.com/watch/?v=547825921751915
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    A ještě jednu drobnost, 3 Netatmo hlavice a relé. Je k tomu i "termostat", který není ovšem potřeba. Termostat má poškozený display, ale to nevadí pač se to stejně celé ovládá mobilem. Kvůli tomu displayi si ale za něj nechci nic říkat. Celé to můžete mít za 4. Pokud byste to měli do bytu a relé nepotřebujete tak se můžeme domluvit na 3 a to relé střelím bokem.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ahoj! Protože jsem liberečák, tak to dávám ještě sem. Prodávám Mac Studio M1 Max (32 GPU), 32GB RAM, 1TB SSD. Komplet balení, první majitel, v pěkném stavu. Ideální na střih videa. Za 30 tisíc. Kdyžtak v poště zodpovím další dotazy.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    WYMA: Nebyl to Svět kabelek někde kousek pod knihkupectvím?
    WYMA
    WYMA --- ---
    CERMINEK: z revoluční mě posílali do nějaký prodejny kabelek na pražský po cestě nahoru vlevo. ale nezkoušel jsem to.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Brašnářství v Revoluční ulici zavřelo... Nevíte o nějaké alternativě?
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: soudi to Pachner, za me korektni soudce.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: No právě jsem to ještě nenašel, zajímalo by mě to, máme tu taky "pěkné svině" (tedy dobré soudce), kterým bude Púta u zádele a klidně ho zamáznou.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: neumann v liberci, pak vrchní soud v pze, teď opět liberec, ale který soudce nevím, bude to určitě v jednom z dnešních 1000 článků:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: budu citovat tauchmana: Protahování případu mají, vedle zméněného rozhodování původního soudce, nejvíce na svědomí sami obžalovaní, kde zejména společnost Metrostav stále předvolávala nové svědky a znalce. Ale i libereckému hejtmanu Půtovi se povedlo proces protáhnout, když v roce 2018 dosáhl posunutí jeho začátku na termín až po tehdejších komunálních volbách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam