• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MUFLONEK: Chodil jsem tam, když to ještě nebyla Doctrína. Polovina učitelů co tam jsou tam byli i tenkrát. Samozřejmě se to celé posouvá. Já bych tam dítě asi nedal. Důvodem nejsou tak ani učitelé jako atmosféra školy. Chodí tam děti liberecké smetánky a různých podnikatelů. Takže tam je vysoký tlak na to se předvádět. Prakticky se tam všichni předvádí. Počítej že jak nebudeš dělat různé narozeninové párty za desítky tisíc, tak nebudeš dost in.

Co se týče úrovně vzdělání, tak to je podle mě na průměrné úrovni. Ani špatné, ani skvělé. Výhodou je relativně moderní výbava školy tím že tam různí rodiče lejou darama výbavu.

Taky tam funguje korupce. Děti se tam kolikrát nedostanou pokud škola neucítí, že z toho něco kápne.

Školka Doctrína je úplně tragická, té bych se vyhnul obloukem.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    VOD_KA: Ono kolem jablonecké přehrady je těch hřišť spousta. Případně se mi ozvěte a udělám vám doprovod.o)
    VOD_KA
    VOD_KA --- ---
    ALONSIA: Za arenou, resp. za atletickym stadakem je pekny, docela velky dreveny. Hospoda na dohled.

https://www.cafedicono.cz/ v pavlovicich, kavarna se hristem

Pod Ještědem + hezkej indoor koutek v hospode U Čertů

A kdyby nekdo sebral odvahu vydat se do Opicich hor, tak na prehrade u Zakladny je hriste pro jablonecaky az zbytecne dobry :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Btw když jsem jel naposledy do Sklářské poruby, nějakým víkendovým vlakem ca v 6 ráno, tak jsme v tunelu čekali na lišku, než vezme liščata a vypadne. Přišlo mi to roztomile lokálkový:)
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Mě na tom článku trochu naštvalo, že v těch fotkách není ani jedna s detailem křížení ozubnice s odbočující kolejnicí... to mě zajímalo, jak je vyřešený... že by někdo třeba dodal i nákres toho, jak to funguje v záběru... škoda
    RSZ
    RSZ --- ---
    Na nejstrmější českou trať se po 33 letech vrací ozubnicové výhybky - Zdopravy.cz https://share.google/pFS14I43k41TFCFgC
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    MILAZAJICEK: Jsou i poschovávané venku po sídlištích - Dobiášova, Sametová, Na Jezírku...
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    HONXX: děkuji. To se hodí i když hřiště ve Stráži U Kina (sensu stricto to není Liberec ok) tam není, stejně jako dalších pár malých hřišť. Budu to muset prozkoumat v terénu. Rada od Muflonek s mapami mi ukazuje několik malých hřišť v okolí ale tato mapa žádné z nich.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SONIC: Jo to je fakt. Zachraňovalo mě, vždy když měl starší trénink a já tam byla s mladším.o)))
    SONIC
    SONIC --- ---
    HONXX: ha..neni tam hriste ve Veseckym arealu :) tam je vyhoda obcerstveni plus dalsich aktivit.
    HONXX
    HONXX --- ---
    ALONSIA: Tady je mapa všech dětských hřišť v Liberci https://marushkapub.liberec.cz/default.aspx?ThemeId=10 Jedno z těch lepších je určitě v parku u dolních kasáren, loď se skluzavkama, děti se pěkně vyblbnou.
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    MILAZAJICEK: Azyl, u Zipa, tuším snad i Stereo
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    MUFLONEK: děkuji za tip i za radu. Určitě vyzkouším. Ještě jsem si vzpomněla na jedno hřiště poblíž v Růžodolské. Asi jezdím blbé trasy a většinu hřišť míjím. Detailně propátrám nejbližší okolí zda se tu neskrývá nějaký kkenot.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Pripojil bych se s dotazem. Je nekde v Liberci verejne pristupny stul na stolni tenis? Jsem si temer jist ze jsem ho nekde videl ale nemohu si vzpomenout.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    ERVIN: Kolikrát i tam, kde je naražen pár dní ležák ... jinak zde v pivni poušti moc oáz s pivím výběrem není. Azyl má kyseláče skoro furt, Barvírna asi často, Kulečník na Harcově nárazově a pak už moc možností není
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Je někde v Libu na čepu kyseláč? Nebo aspoň lahvovej.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Prosím pěkně, nemá tu někdo nějaké možnosti získat reference na učitele z Doktríny? Díky.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ALONSIA: Hele luxusní hřiště je ve Vratislavicích nad Nisou - v Parku. Pak je tam ještě velký placený Nisa park... Ale tohle je zadarmo. Můžeš se podívat i na park v Nových Vratislavicích, to vypadalo taky pěkně. Kromě toho je tam i mezi paneláky hřiště.

Jinak tady je trik, který využíváme na cestách. Zkus se podívat na mapy.cz a dej si vyhledat dětská hřiště. Ukáže ti je.

Mně přijde, že dětských hřišť je spousta...

A naproti ZOO je plaecený Dětský koutek...

Stačí takto?
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    Nevíte, prosím, o nějakých veřejných dětských hřištích v Liberci. Bydlíme u průmyslové zóny sever a skoro nic tu pro děti není. Jezdíme někdy do Stráže nad Nisou nebo do OC Géčka (malinké hřišťátko pod střechou). Bohužel školka nám nedovoluje hrát si po školce na jejich hřišti. Máte nějaký tip? Dcerka hřiště miluje, ale po okolí jsem nic neobjevila. Děkuji.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Husovce se pár dnů vyhněte, frézování.
    .. zda se teda, že makaj celkem svižně

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam