• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    TOM: tyjo ty vlaky mi fakt pijou krev, všechny moje výletní vlaky jsou out:( kolo ti samozřejmě do busu nevezmou.. fakt oser, takhle na sezónu
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: My jsme tam jeli i obytkou o velikonocích. Jestli je to cesta směrem ke Koze a do Oldřichovského sedla... ale byl to vopruz...

Když jsem jela s klukama na závody do Nováče, tak jsem to objížděla a byl to vopruz...
    TOM
    TOM --- ---
    AQUALOCO: my jezdíme poměrně často přímo do Oldřichova na oblíbený pěší okruh/výlet, autem přes zákaz jsme to ale dali jenom jednou
    Práce na tahu do Jizerek pokračují podle plánu. Zlobí jen problémoví řidiči - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/test-uzavirek-jizerske-hory-mnisek-oldrichov-ridici-tranzit.A240821_101915_liberec-zpravy_jape
    Jak ale podotýká starosta Mníšku Roman Slezák, mnoho řidičů místem projíždí i bez povolení. „Tranzit je zakázaný, ale bohužel se zákaz moc nedodržuje. V poslední době tady operuje Policie ČR a situace se dost zlepšila,” říká.

Takže jsme jezdili vlakem. Cca 10 minut cesta. Jenže někoho v ČD napadlo... kdy jindy se pustit do opravy staničních kolejí a výhybek v Mníšku? Do konce července se z LBC nedá vlakem dostat nikam na sever (do Hrádku až do konce září)
    Interaktivní mapa Správy železnic
    https://mapy.spravazeleznic.cz/vlaky-provoz
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: ok, díky moc!
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: Asi jo, ale seš slušně vypadající osoba a kdyžtak jedeš za horáčkovejma do čp27. Chovejme se k planetě jako řádní hospodáři - objížďka přes frýdlant je +17km.
    Tedy občas se tam situace měnila a jezdilo se třeba kolem nádraží, takže to zvaž, ale jak říkám, projel jsem vždy, jen tento víkend s obytňákem jsem se na to vykašlal.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: je tam zákaz s potenciálním flastrem?
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: není, ale zatím jsem osobakem vždy projel
    WYMA
    WYMA --- ---
    AQUALOCO: není
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ahoj, už je průjezdnej Oldřichov v Hájích? díky
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: šlo to obejít po louce, ale teď tam je metrový průchod
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: už to uvolnili, jo? Před pár týdny jsem to musel objíždět kolem harcovskýho kostela, protože někde u Vendelína to bylo totálně přerušený.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Cyklocesta Lukášovem, na přehradu na koupání, je aktuálně dost příjemná, protože počet aut omezuje rozkopana silnice v harcove (ale na kole lze stavbu projet). Doporučuji.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    zitra vecer spis pozde nekdo nekde na pivo mozna?
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR:
    MUFLONEK: No což nic nemění na tom, že celý spodní centrum JBC + Dlouhá a okolí je i tak celkem slušnej bronx...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    CDR: Jo, přesně tak...
    CDR
    CDR --- ---
    MUFLONEK: ubytovna na rohu - bývalá vojenská správa vyhořela a je zavřená?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Horákovka na křižovatce s Melantrichovou uzavřena do 15. 8.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ALONSIA: a ještě k tomu všemu již zmíněnému - v parku nad dolními kasárnami a taky v nemocničním areálu mezi psychiatrií a dětským
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    GECKO: No vidíš a moje kamarádka teď pro změnu dost nadává na Katolku.o))))

Atmosféra ve třídě a chování rodičů...
    GECKO
    GECKO --- ---
    MUFLONEK: Ta původní skvadra Monte školy kolem Honzy Prašivky byla banda ezo lhářů, který se navenek tvářili jako Monte ale ve skutečnosti provozovali spíš unschooling a interně se tím ani moc netajili. Vyhlášený byly zejména proto, že většina lidí si myslela, že to je pokračovaní Motessori školky ve Vrkoslavicích a mysleli si, že nad školou drží záštitu a dozor Vlasta Hillebrandová a má tam metodiku Montessori v ruce ona... což bohužel nebyla pravda. Sami jsme si naběhli a naše nejstarší dcera si myslím, že s následky dvou let v týhle škole bojuje ještě teď na gymplu... Honza Prašivka je u mě lhář a manipulátor, kterej by měl skončit v pekle a ne v Tanvaldu... Hanyšová byla jen lhářka, nic víc... Jaký je aktuální stav nevím, jak říkám, my tenhle ústav opustili před 8 lety a spokojeně fungujeme na katolce... Tak mnoho štěstí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam