MORIARTY: ta vytíženost je tristní, ale slyšel jsem, že na výjezdu chtějí semafory, aby se to neucpávalo :)
RSZ: a to není místo v tý druhý hale, kterou město/stát syneru dotuje? Mi neříkej, že se tam nenajdou tři hodiny dopoledne / o víkendu pro veřejnost. Já jsem teda extrém, nesouhlasím s podporou jakéhokoliv profesionálního sportu. Nechápu proč nikdo kromě klubů nemůže využívat stadion/halu, který patří městu, nehledě na to, že mi přijde, že i slovan využívá víc hřiště vedle gymplu. Souhlasím s podporou mládežnického sportu, ale pičo dotovat stadion někomu, kterej kupuje hráče za desítky/stovky melounů...
A úplně stejně bych zrušil letiště. Největší volná plocha téměř v centru města ve veřejném vlastnictví, kterou využívá pár znuděných pracháčů třikrát ročně (znám asi 4 piloty, ani jeden nelítá v Liberci, dva v Hodkovicích a dva až v Jičíně, prý tu je dost dusná atmosféra) a vedle toho dokážou prcat všechny od pejskařů, přes sportovce až po děti s drakama. Využití pro větší letadla je nemožné, raději bych tam viděl sídliště novou nemocnici, kterou křečovitě tlačí do nedostatečného prostoru v centru, cokoliv by mi dávalo větší smysl, než to, co tam je. (a to bydlim za rohem a měl bych být spíš rád za relativní klid)
bazén, aréna, přehrada, nic stačilo... mrtki!