• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    NAILER
    NAILER --- ---
    MORIARTY: Včera jsem si tam slavnostně poprvý projel :) Všude okolo zácpa, tady prázdno, za mě dobrý!
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MORIARTY: ta vytíženost je tristní, ale slyšel jsem, že na výjezdu chtějí semafory, aby se to neucpávalo :)

RSZ: a to není místo v tý druhý hale, kterou město/stát syneru dotuje? Mi neříkej, že se tam nenajdou tři hodiny dopoledne / o víkendu pro veřejnost. Já jsem teda extrém, nesouhlasím s podporou jakéhokoliv profesionálního sportu. Nechápu proč nikdo kromě klubů nemůže využívat stadion/halu, který patří městu, nehledě na to, že mi přijde, že i slovan využívá víc hřiště vedle gymplu. Souhlasím s podporou mládežnického sportu, ale pičo dotovat stadion někomu, kterej kupuje hráče za desítky/stovky melounů...

A úplně stejně bych zrušil letiště. Největší volná plocha téměř v centru města ve veřejném vlastnictví, kterou využívá pár znuděných pracháčů třikrát ročně (znám asi 4 piloty, ani jeden nelítá v Liberci, dva v Hodkovicích a dva až v Jičíně, prý tu je dost dusná atmosféra) a vedle toho dokážou prcat všechny od pejskařů, přes sportovce až po děti s drakama. Využití pro větší letadla je nemožné, raději bych tam viděl sídliště novou nemocnici, kterou křečovitě tlačí do nedostatečného prostoru v centru, cokoliv by mi dávalo větší smysl, než to, co tam je. (a to bydlim za rohem a měl bych být spíš rád za relativní klid)

bazén, aréna, přehrada, nic stačilo... mrtki!
    GECKO
    GECKO --- ---
    BLIND: Hmm.. no nevím. Zrovna slavnostně vyhlašují, že už opravdu začnou stavět dopravní terminál... Sice to teda bude bez podzemního parkoviště (co na tom, žze zbouráním starý tržnice vznikne díra, prostě ji radši zasypeme) a bez tramvaje a bez napojení na tu vlakovou zastávku ale zase to má stát jen 500 mega (kdysi odstranily podzemní garáž když se jim to zdálo drahý za 260 mega).

A centrum města je pořád napůl vybouraný ghetto, přes který jezdí všechny kamiony.
    BLIND
    BLIND --- ---
    Jdu si naběhnout na vidle ALE! Jak to tu poslední pul rok čtu, tak zlatý Opičí hory.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Na tý slavný nový pastýřský, co měla ulevit centru a co jí projede ve špičce 10 aut za minutu, taky chybí pod knihovnou přechod.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: btw co je kompletně hotové je ta usazovací nádrž s česlama za silnicí nad přehradou
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: btw ptal jsem se na přechod u bílého mlýna, zda by to v zatáčce nešlo vyřešit, aby tam nepřebíhali vypsychovaný lidi - a prej ne, nedá, přechod tam nebude (stejně jako nebude u památníku obětem komunismu na jablonecký) auta must flow..
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Já si tam při podlézání natrh tričko.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: nojo, musel jsem dělat v plotu zase další díry
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Na bazénu se docela dělá. Už se teda posunul termín o půl roku, ale pokud nepřijde policie, tak by se to do konce roku 2028 mohlo dokončit.

Na tý promenádní cestě je krásně vidět, jak město nemá v tomhle korupčním prostředí páky na stavební firmy. Dodavatel na tom měl dělat od podzimu 2024 a za celou dobu jen trochu upravil terén u Bílýho mlýna. Na tý cestě se nedělalo nic, jen se tam přidal další plot. A město jediný, co může udělat, je, že se dohodne na zrušení smlouvy a jde do novýho výběrovýho řízení. A dál lžou o termínu, protože s výběrkem to do září 2026 nestihnou.
    RSZ
    RSZ --- ---
    a bazén není a dcera má opět smůlu s bruslením, kam mohla chodit místo těláku, město sprortu z prdele

RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: že to byly kecy je jasný každému, kdo se tam občas projde. Podle mě je teda naprostý selhání, že zariznes rekreační zónu uprostřed města na 5 let nebo kolik. A alibisticky jirkojandourkovo "to je akce povodí" na mém názoru nic nemění.
    MAKII
    MAKII --- ---
    Zítra, doražte ;)

LWEEK
    LWEEK --- ---
    MORIARTY: Podle orientace lanovky bych si tipl, že byl zrovna někde nad námi. Kdyby vypustil bobek, tak mi určitě spadne na hlavu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Velmi inovativní advent a Mikuláš, na náměstí právě klacky v kýblu. Docela to opičákům maká.
    Jestli tohle jede v pekle, chci do pekla :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HAROLD: Hele v Jablonci je Gao a tam je to sushi dobré.o)
    PINJAA
    PINJAA --- ---
    JESTEDMAN: bohuzel nikam
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TOM: Ramen bývá v úterky a čtvrtky v Bistru široká. A uměj ho, imho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam