• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    GECKO
    GECKO --- ---
    ERVIN: Ehm... jak má člověk najít, kdo to je a kde.. Vratislavice Svoboda autoservis mi moc nepomohlo...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MEDOVA: Jezdim s Doblem do Vratislavic ke Svobodovi a jsem spokojenej. Jen mi jednou nepřipomněli propadlou techickou, což mohl bejt na dovolený Rakousko-Itálie-Německo celkem průser. Jinak solidní velmi jednání. A já na tom mam firt takový 15k trable...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOJB: Tak jak. Karel mi hlásil, žes včera dorazil. Shodou okolností jsem tam včera byl taky někdy před tebou.
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    GECKO: Tak jeste jsem dostala jeste tip od kolegyne a pry FB servis v Krasne Studance je suprovni. Typek se kterym jsem tam telefonovala znel v klidu. Ale relevantni recenzi budu moct dat za tyden, az to tam budu resit osobne:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nechcete klasickou oldschool zahradní lavičku? Byla to taková ta klasika s oranz+červ šprušlema. Nyní zelená, dřevo jsem měnil, ale už to pár let bude .
    GECKO
    GECKO --- ---
    MEDOVA: Tak Fiata asi zvládnou kdekoliv ne... ale jestli se ti podaří najít servis, kde se zákazníkem nekomunikují pitomci a nemají pocit, že jejich práce je dražší než neurochirurga tak napiš...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MEDOVA: My s obytkou na podvozku Fiat Ducato byly v MK auto v Jablonci. Případně měchy nám montovali v servisu Hlídek taky v Jablonci. O)
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    Tak další dotaz. :) Máte tip na autoservis, kde zvládnou fiata a ideálně rychle?
    Díky!
    1KA
    1KA --- ---
    MEDOVA: ja chodím k Vencálkovi. Stará se o sportovce z Dukly, ezo není a bolí to u něj. Efekt zarucen plus doporuci cvičení.

Dále layla Spa, to jsou thajský masaze, ale umej to dobře

Pokud mas nějaký specifický problém, ted jsem začala cvičit SM ( Spiralni mobilizaci) u Kamily Rajdlovy. Je to kombinace masaze a cvičení.

Plus mam ještě kontakt a pozitivní zkušenost na fyzio v Turnově, opět chlap.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ACHERON: Sorry za off topic ale běžně jsou tyhle služby součástí pojistky domácnosti. Takhle jsem nemohl sehnat v neděli tabulku skla abych zasklil okno a z pojišťovny dorazil sklenář z Nymburka za dvě hoďky a ještě byl hrazen z pojistky.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Měl bych nabídku, za odvoz a rum, třeba Flor de Caña, nebo dle vlastního uvážení.
    Koberec, vyklepaný na sněhu, že starého domu, rozměry cca 340x235, v celkem dobrém stavu.
    Pokud najde někde využití. Přijde nám škoda ho vyhodit.

ACHERON
    ACHERON --- ---
    Čau, nedoporučil by mi nekdo instalatéra na vodu, který by fakt jako po domluvě přišel dřív jak za měsíc a nebal bych se ho zavolat někdy znova? Jsem dva měsíce bez cirkulace na teplou vodu kvuli vadnymu čerpadlu a rad bych to už dořešil (plus nejaky drobnosti), nechtel jsem tu s tim otrvovat, ale uz me to nebavi :)
    Případně - pokud by nemělo jít o stejnýho člověka - o nekoho šikovného na opravu koupelny (praskla kachle na vytápěný zemi a vymena sifonu pod sprchovou vaničkou)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SONIC
    SONIC --- ---
    MEDOVA: jo jeste link.
    Masáže Liberec – úleva, péče a regenerace těla i mysli
    https://www.studiovkruhu.cz/masaze/
    SONIC
    SONIC --- ---
    MEDOVA: Moje pani myslim presne splnuje tvoje pozadavky. Nevahej se ji ozvat :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MEDOVA: Můžeš zkusit Barču, ale asi už dělá jen děti.
    Dětská fyzioterapie a neurorehabilitace | KidsTherapy Labyrint
    https://www.kidstherapylabyrint.cz/
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MEDOVA: Zkus kamarádku, myslím, že nabízí +- to o čem píšeš. Příjemná, milá, mladá - Markéta, má vlastní prostor, tel: 728 825 631, doporučuje Vojta
    VOD_KA
    VOD_KA --- ---
    MEDOVA: Známá dělá fyzio masáže u sebe doma v Turnově, což teda není úplně Liberec :)
    Kdyztak napiš zprávu, pošlu ti kontakt.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MEDOVA: Byla mi doporučena dvě místa - Thajky. Kdesi na Masaryčce a na Broumáku, řešim kvůli zádů, zatím jsem neměl čas se tam dostat.
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    Doporucite mi fajn misto, kde si muzu v Liberci zajit na masaz? Idealne hledam maserku s presahem do fyzioterapie, nebo aspon do zdravotni masaze. Zadne hlazeni, ezo a zahrivani caker:)) Vite o nekom dobrem? Diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam