• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK: fuck:(

RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Coz mw teda mrzí protoze me zajímalo jestli ten vozík neuveze dva paddleboardy
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Platí zde zákaz paddleboardingu!

Vodní nádrž Bedřichov - přehrada na Černé Nise - Vodní plochy a toky - Jizerské hory - Bedřichov
    https://www.liberecky-kraj.cz/dr-cs/92-vodni-nadrz-bedrichov-prehrada-na-cerne-nise.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    nechci bejt za mastňáka, ale můžu si vyvézt paddleboard k černé nise a zapádlovat si tam? mám cyklovozík po dětech a psíkovi, takže alespoň potrénuju cestou nahoru..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LWEEK: Jojo, taky jsme byli na loukách nad Vraťákem. 2 dny předem jsem to byl omrknout, jestli je vidět sluníčko i v době maxima a bylo to v pohodě.
    Zůstali jsme i na Perseidy, ačkoliv byla četnost max 80 za hodinu, tak padaly fakt pěkně a velké, dokonce do půlnoci si myslím, že jsme chytili i 3 bolidy.
    Pár let zpět byla četnost daleko vyšší, byli jsme v jizerkách a zdaleka tolik toho jsme neviděli.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    My jsme se tam taky snažili dostat ale když jsem viděl jak se to štosuje tak jsem to otočil a jel zpátky dolu. Nakonec jsme jeli na místo ve Vratislavicích, které nám doporučil kamarád. Bylo nás tam asi tak 10 a byla pohoda. A nakonec taková bomba to taky nebyla. :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MEDOVA: ano:)

MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    RSZ: IQlandia totiz lakala, ze jeste nahore budou mit dost bryli. Myslim, ze za minutu nemeli nic. :D

ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Fun n relax
    RSZ
    RSZ --- ---
    víc lidí už na ještědu asi neuvidíte..
    btw předjet na kole asi 50 aut bylo příjemný:)

RSZ
    RSZ --- ---
    neuvěřitelný kolik se do toho nacpe miliard.. ale vlakem prostě do phy nedojedu

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Na průtahu Libercem přibudou nové připojovací pruhy | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/na-prutahu-libercem-pribudou-nove-pripojovaci-pruhy-vznikat-zacnou-pristi-rok_2608111850_jho

A to už jsem se začal obávat, že by třeba jednu sezónu byl průjezd plynulý. Tady plán na další léta.
    Začínám mít pocit, že tohle je asi nejopečovávanější komunikace u nás.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    JONAS3: JONAS3: ma tam byt silnice a u vendelina by byla krizovatka. to bude velká zkratka
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: viděl jsem, že tam do země dávali kanalizaci tečně na lukasovskou, imho odkanalizovani nové kunraticke
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Netušíte někdo, co to vzniká a ústí zhruna u Vendelína na Lukášovskou? Je tam nějaká lávka, ale zatím je průsek v lese, jako by tam měla vést snad dálnice? To nějak souvisí se stavbou toho nového sídliště Nová Kunratická?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    POTRAT: Liberecký kraj
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    idealni by byla ale nejaka instituce
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    urcite. odpovim ve stredu obrazkem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam