• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Nevíte někdo, jak dlouho má trvat ten vtip s uzavřenou Rumjancevovou?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    LWEEK:
    RSZ: Jako mě je to taky líto ale zase teda musím říct že chápu i Tesco že šlo do přestavby ... Kdyby z toho někdo udělal teda tu kul. památku a poskytnul dotaci aby se to nějak dalo používat dál na něco třeba i trochu jiného (Fakulta arch. třeba #vtip) Tak by to takhle nemuselo dopadnou
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Celá Klášterní je vtip. Zjistil jsem, že nekratší cesta autem od knihovny pod klášter v odpolední špičce vede kolem přehrady :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    to je blbej vtip? kvůli zavřené klášterní a jablonecké vedou objízdné trasy sem a tady bez varování (ok, cedule "slepá" je za nemocnicí) zavřou křižovatku? Ráno se tam lidi otáčeli v křižovatce a byl to dobrej bordel, doporučuju se tomu úplně vyhnout a objet zeširoka kolem zoo třeba

ZICHY
    ZICHY --- ---
    GECKO: mluvil jsem o tom, co mi na tom přijde dobrý jako pro občana...a že si na tom budou chtít některý firmy nahrabat v rámci auditů a ve státní správě i soukromym sektoru jako na každym novu tohoto typu je fakt snad jasný ne...

a hlavně prosím tě, na nyx si občas odskočím pozevlovat, volně a bez vážnosti potlachat, pokud mám chuť, dá se říci, že i psychicky odreagovat...nemám pocit, že se nacházím v odborné diskuzi, takže se podle toho ani nevyjadřuji...vůbec tedy nemám zájem o nějaký fact checking...jen jsem reagoval na RSZ - ano mělo to být vtipem...pokud se ti vtip nezdá, tak vůbec nerozumím tvé potřebě se k tomu nějak vyjadřovat...jestli chceš dělat korekturu internetu, tak jsou zde myslím lepší pacienti než já a potrat

konečně srkám na gauči svůj pivní ALE a je mi to všechno volný, takže hlavně žádnej deep talk a veselé Vánoce
    TABBY
    TABBY --- ---
    CDR: Co? Proc? Vtip?!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JONAS3: Nevim, co tak děsně zapleklitýho jsi hledal, ale vzhledem k tomu, že celkem často dohledávám na stránách magstrátů různých měst vím, že to není jen případ Jablonce. To že sis neuměl poradit s vyhledáváním na internetu, jdeš se sem vyplakat, jaký jsi vlastně vemeno a ještě na to navlíkneš vtip, jak ze školky... cmon.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    RSZ: Ne. (nejspíš tím zkazím vtip, ale ta tramvaj jela z Horního Hanychova na Rybníček).
    _TOM
    _TOM --- ---
    BEBERA: Mě to pobavilo, jsem si jistý, že ten student to nemyslel tak, jak to vyznělo. Předkládal jsem to sem jako vtip.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RSZ: To je vtip, ne? A nebo studie "jak udělat nejhorší možné logo v každém detailu"?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: to byl vtip, HPečka bych se v životě nedotknul, u nás jedem v dellech;)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Ten vtip je v tom že Těla nikdy na Majálesu nehráli nebo v čem sakryš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam