• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    ahoj:) mate nekdo zkusenosti s henne masria rapide Rouge ardent (cervena)?:) zajimalo by me, jak to vypada na tmave hnedych vlasech :)
    REK11
    REK11 --- ---
    ADELHAIDA: já jí meju vlasy v brezovem samponu.....kondicioner je od cienu....
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    REK11: V čem jste myli doteď? Možná by stačil nějaký kvalitnější šampon, nemusí být hned se stříbrem... Ony ty Elséve atd. stačí, když je vše OK, ale když nastane takováhle situace, je lepší sáhnout po něčem jiném, nejlíp po něčem co nejmíň chemickém (a to říkám jako zastánce chemie:-)). Nebo zkusit dceři po umytí ještě spláchnout vlasy vodou se sodou - ale to spekuluju. Já si třeba, když si vzpomenu, po umytí oplachuju vlasy vodou s trochou citronové šťávy. Pak se mi hezky lesknou.
    REK11
    REK11 --- ---
    ADELHAIDA: mno on je to fakt hnus a takovy pekny vlasy mela :-(( pry mam zkusit prave nejaky sampon se stribrem ci co,ze to pomaha....tak ji ho koupim....
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    REK11: Já teda myslím, že by to voda sama o sobě způsobit neměla. Spíš to bude v reakci se šamponem, nebo kondicionérem. Kamarádka je špinavá blondýna a vlasy si meje nějakým šamponem na blond vlasy. No a jednou jsme byly na akci v Nyburku, kde tekla hodně tvrdá voda (myslím, že byla tvrdá, každopádně se ani skoro nedala pít) a vlasy jí taky zežloutly. Byla z toho trochu nešťastná, ale po pár umytích v běžné vodě to zase slezlo.
    REK11
    REK11 --- ---
    včera sjem byla u kadeřnice a bavily jsme se o Henně. Zajímavé je,jak se říká,že to kadeřníci nemají rádi,tak ona mi říkala,že je to podstatně šetrnější a že je to lepší...... Jo a ještě zajímavá informace trochu mimo,ale o vlasech. Přestěhoval jsme se a je tu strašně tvrdá voda(bez kondicioneru si vlasy nerozčešete ani s pistoli u hlavy)mojí blondaty dcerce zezloutly po cele delce vlasy. Dostala sjem zajimave info,ze to dela ta voda-to jsem netusila,ze muze zpusobit neco takoveho.....
    REK11
    REK11 --- ---
    FLOE: já používám čepici na koupání-takovou tu s gumou kolem hlavy :-)) to prekryju rucnikem....
    AETHER
    AETHER --- ---
    FLOE: zkus to poradne omotat potravinovou folii
    FLOE
    FLOE --- ---
    AETHER: no to bude sranda az to budu delat znova. Z toho droleni sem se malem zblaznila, neb mam vlasy pod klicni kosti a vzadu to mam podholene, coz je zlo kdyz se ty pidivlasecky odroli.
    AETHER
    AETHER --- ---
    FLOE: to ja to delam kapku ridsi nez je zubni pasta, na vlasy nepatlam lzici, ale steteckem, dostane se to krasne ke korinkum, proste udelam pesinku, obarvim , pak udelam pesinku o kus dal a zase napatlam atd. zbytek rozprostru po vlasech (ted jsem ostrihana nakratko, tak to je legrace, s dlouhyma to slo hur, vetsinou vznikly takovy jako dredy, tak jsem je stocila a priplacla igelitem. Samo to obcas na krku nebo nad usima trosku opada, ale celkem se to da, obzvlast kdyz se cloveku povede pres to dobre dat rucnik (mam na to koupeny cerny z IKEA, tomu nevadi, ze se obarvi:)
    FLOE
    FLOE --- ---
    ADELHAIDA: super, dekuju. Ja si s tim prave trochu prisla jak leva, jelikoz mi to ze lzice odpadavalo, le odpadavalo mi to zavoren i z vlasu :] Je fakt, ze mi de hezky videt rozdil mezi pesinkou, kera je obarvena a kdyz odhrnu lasy nad usima, tak ty odrosty sem skoro nenapatlala. Zkusim to vychytat.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    FLOE: To časem vychytáš... je to jako když si poprvé lakuješ nehty, taky to máš všude. Já nanáším hennu tak, že na vlhké vlasy (umýt a trochu osušit ručníkem) beru hennu o konzistenci zhruba zubní pasty, tzn. ze llžíce nekape, ale odpadává. Udělám si pěšinku a kydám. Prsty pak vmasírovávám henu ke kořínkům, podobně jako když si myju vlasy šamponem. Když vím, že jsem opatlala hlavu po celé ploše vlasového porostu, zbytek henny zapracovávám do zbytku vlasů - opět pohybem, jako se zapracovává šampon. Nakonec z vlasů udělám tuhý roh, jako nosí leningradští kovbojové . Pak to celé obalím igelitem, nebo potravinovou fólií, ostatky henny ze sebe otřu kosmetickými tampony a ubrousky a přetáhnu přes to ručník do turbanu, který zajistím gumičkou.
    FLOE
    FLOE --- ---
    jo a jeste sem se chtela poradit.
    at jsem mela hennu naredenou jak sem chtela porad mi z hlavy odpadavaly jeji kusy, coz mi neprijde moc ok. Jak na to vyzrat? Zacit nanaset odspoda nebo odshora? Jak eliminujete oddrolovani co vam odpadava zpodfolie a rucniku? Mela sem to pak i v kalhotech. Nanasim sama. Dik.
    REK11
    REK11 --- ---
    SPICI_KOALA: já mám tu dermatitidu,normaln eme svedi a takhle to byl masakr,hlavne jsem je mela po umyti na temeni mastny :-( ted sjem pouzila z DM Baleu a vypada to lip...
    REK11
    REK11 --- ---
    holky mám dotaz,pkoupila jsem si alverde ,ale trpim dermatitdou po mesici mi alverde proste neodmastilo vlasy a svedi me hlava :-(( stalo se to nekomu?
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    FLOE: jo, rozhodne ji vem :) je fakt uzasna. Vcera jsem zas barvila a po probuzeni jsem se nestacila divit. kazdym dalsim barvenim je ta barva lepsi. Hlavne uz se mi temer prestavaji trepit konecky a vlasy se mi dost lesknou.
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    Pre tých, ktorí už majú prebrowsené http://www.hennaforhair.com/mixes/index.html , niečo ďalšie na kukačku: http://forums.longhaircommunity.com/showthread.php?t=2963 ;)
    FLOE
    FLOE --- ---
    REK11: to je vono. Tak na to kaslu a du si dneska pro tu henne color.
    REK11
    REK11 --- ---
    FLOE: od henne color mam tu jednu krabicku na dve barveni....
    REK11
    REK11 --- ---
    FLOE: http://www.henna.eu/
    toto je to ne? to prodavaj v DM-teda nic moc......měla jsem to na jedno barvení a hodně se to vymývalo.......Ta od henne color je nesrovnatelně lepší .-)) ale možná na první barvení to není špatný....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam