• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    RADUS
    RADUS --- ---
    AETHER: ja si to myslela že to nebude jen tak :) ale vyzkoušela jsem ... :) ale dík
    AETHER
    AETHER --- ---
    RADUS: a to jsi na vlasy predtim barvene hennou na mahagon dala hennu na blond? ja se omlouvam, to me ani nenapadlo, to bych Ti rekla rovnou, ze to vubec nebude fungovat, na to jedine kyslicnik a i ten musis aplikovat dele nez obvykle (ale musi se dat pozor, aby se vlasy nespalily)
    RADUS
    RADUS --- ---
    tak po 4 hodkach žadna změna :( škoda... tak příště možná černá :)
    RADUS
    RADUS --- ---
    dělam pokus přebarvení z mahagonu na blond.. tak jsem zvědava :) nemate někdo zkušenost? teda barvim jen čast hlavy tak se to když tak zamaskuje :) ale myslim si že změna nebude asi moc velka...?! každopadně podam info..
    MAGI
    MAGI --- ---
    BESSAYA: já mám mnohem lepší zkušenost s tou vitamínovou :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    dívala jsem se na stránky kde mají hennecolor, a moc nechápu, jaký je rozdíl mezi dvěma druhy barvy na vlasy co tam mají - vidím jediný rozdíl, a to je 10g... Nevíte? Myslím tyhle dva druhy http://www.hennecolor.cz/index.php?template=p_barvy.html
    REK11
    REK11 --- ---
    IDENTITY: ale to už osobně :-))))
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    REK11: Jen abys mi pak "pěkně nepoděkovala" :-¨)
    REK11
    REK11 --- ---
    IDENTITY: děkuji moc :-)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    REK11: Osobně vyzkoušeno nemám. Ale vzhledem k tomu, že se to na ní výslovně píše, předpokládám, že jo. Asi bych se bála, kdybych byla přírodní bruneta odbarvená na champagne a do tejdne po odbarvení si měla aplikovat byť i bezbarvou regenerační... Ale pokud tam nejsou nějaký odstínový skoky a krátký odstupy, riskla bych to. Mluvím o Henné color.
    REK11
    REK11 --- ---
    holky,chtěla bych se zeptat, jde bezbarvá henna na chemicky obarvené vlasy?
    NIMUI
    NIMUI --- ---
    Děkuju za tipy...
    Mám přárodní hennu, žádný odstín, přidávám právě další barviva. Kafe jsem se bála, aby to nebylo moc tmavé... ale asi nějaký experiment zkusím. Indogi jsem také nezkoušela.
    IKA
    IKA --- ---
    NIMUI: pridaj indigo.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NIMUI: Tak jestli používáš pořád tu samou značku, ale nebereš pořád z toho samého pytlíku, henna se klidně změnit mohla. Je to přece jenom rostlina a předpokládám, že její barvivost se mění i podle toho, jak na ni svítilo sluničko, nebo co je to zrovna za odrůdu... Jako mouka - i když kupuješ tu samou značku, někdy je lepek kvalitnější, někdy je to horší.
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    NIMUI: ja hennu rozdelavala v hodne silny cerny kave, pridavala rozemletej hrebicek, olivovej olej a zadnej citron (on tu barvu trosku zesvetli a hazi oranzovy odlesky) a byla jsem teda moc spokojena. Ale ja tohle pridavala uz tak do hnedy henny, nevim jakou pouzivas ty.
    NIMUI
    NIMUI --- ---
    četla jsem si nástěnku, ale chci se optat na zkušenosti - chci víc hnědý odstín z přírodní henny - původně jsem chtěla dozrz, zkoušela jsem skořici, docela to šlo, ale poslední dobou nevím proč barví dost do červena, hennu jsem nezměnila. Pomůže kafe nebo hřebíček? Nebo něco jiného, chtěla bych nějaký středně hnědý odstín...
    RADUS
    RADUS --- ---
    ja mam vlasy třičtvrtě zad a používam dvě krabičky henne color. hlava mě z toho bolíva balim to do igelitky a ručníku.. většinou s tim usnu a je to :) ale spíš něž že by mě bolela hlava tak mě svědí a to i po umytí.
    RADUS
    RADUS --- ---
    KACHITA: mam stejnou zkušenos kupuju si bud mahagon nebo bordo obojí mi chyta tak nako stejne - do červeno-zrzava... chtěla jsem to tmavší a po par experimentech jsem dala celou černou a pul mahagonu a chytlo to stejně tak nevim... kamoška si dala čistě černou a chytlo jí to o odstín tmavší něž před tim a to mela mahagon... jinak používame henne color.
    MAGI
    MAGI --- ---
    BESSAYA: kdepak dávám doma pletenou a je hooodne natahovaci a i pomerne volna :) tezko rict
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam