• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    HESA: Co třeba tohle? IDENTITY:
    HESA
    HESA --- ---
    Ahoj, neporadil byste mi nekdo kde v praze koupit kvalitni hennu na vlasy? Jinou nez tu Henna ve stribrne krabicce ktera je sice v dostani k kazde dm ale vubec nechyta...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    tak jsem zkoušela dávat do hnědé henny z dm různé přísady, abych potlačila tu zrz a povedlo se. připadala jsem si jako pejsek s kočičkou :D
    henna, voda, olivový olej, citrón, vejce, černý čaj, kakao, sladká červená paprika - hodina na topení a dalších 8 na hlavě
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    UHLIK: Vltavská - stanice metra, takže Holešovice (Antonínská) je správně.
    UHLIK
    UHLIK --- ---
    IDENTITY:Ked som si do map hodila Vltavskou a Antoninskou, tak mi vyslo, ze Vltavska je na Smichove a Antoninska v Holesoviciach... tak neviem :-)
    RENGIE
    RENGIE --- ---
    Tak jsem minulý týden poprvé použila Henné color (hnědou) a vlasy jsou po ní hezčí, ale barva mi skoro nechytla. Napadlo mě, že bych smíchala hnědou a černou, má to někdo ozkoušený ?? Bojim se, aby to nebylo zase moc tmavý nebo jenom černý....
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    Vltavskou doporučuju já :-D Není to přímo na Vltavský, ale asi tak 3 min chůze z Vlt. nahoru, v Antonínské. Bio krámek s nejlevnější henné color v Praze. (O výběru další kosmetiky ani nemluvě.)
    Hodně mastným krémem nemažu, mažu prostě krémem a stačí to, rozhodně se to pak běžnýma odličovacíma prostředkama dá smýt.
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    VOKURKA182 , HITOMI: já se teda krémem nemažu, obvykle po nanesení otřu hadříkem zamazané čelo, krk a uši z nejhoršího. A mívám tak do druhého umytí trochu naoranžovělou linii podél vlasů, ale žádná hrůza - okolí si toho obvykle ani nevšimne.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    VOKURKA182: henne color prodavaj v nejakym bio kramku na vltavsky :)
    a je dobry si namazat celo, usi a krk nejakym hodne mastnym kremem, pak by cloveku ta barva chytnout nemela :) ale ja na to obvykle zapominam, barvim pres noc a vzdycky se to smeje :)
    VOKURKA182
    VOKURKA182 --- ---
    Ahoj, chtěla bych poprosit o radu, chci si dá poprvé v životě na vlasy hennu, kvůli regeneraci a trochu oživit barvu, (své vlasy mám hnedě a husté). Nevím od jaké značky a kde v Praze by se dala koupit, prý je nejlepší Indická a ještě by mě zajímala jedna věc, která mi docela vrtá hlavou, když si budu nanášet na vlasy hennu, tak jak se vyhnu tomu, abych to neměla hnědě na čele, uších atd, díky
    KAMILKA
    KAMILKA --- ---
    Mockrat diky! :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    KAMILKA: ja tedka presla po cca 2 mesicich od posledniho hennovyho barveni zase prechodne na chemii a bez problemu to chytlo (dokonce velmi dobre), zadne padani vlasu, drasticky snizena jejich kvalita etc. se nekona
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KAMILKA: Když počkáš minimálně měsíc od posledního hennění (nebo raději déle), nemělo by se nic drastického stát.. i když bych opravdu začala nějakým šamponem a pak až třeba permanentní barvou..
    KAMILKA
    KAMILKA --- ---
    Ahoj vsem :) Rada bych se zeptala, jestli tu nekdo nema nahodou opacne zkusenosti s hennou - a to skoncit s barvenim. Po temer dvaceti letech uz nemam nejak silu a chut a tak..., ale svoje vlasy mam svetlounce zrzavy a odrosty jsou videt ihned. Netusite nekdo, co se stane, kdyz bych na odrustajici casti pouzila treba nejaky barevny sampon? Upadnou mi ty vlasy? Ulamou se? Nebo mi upadne cela hlava?? ;))
    RENGIE
    RENGIE --- ---
    AETHER: ok, tak já tam dam obojí, díky
    AETHER
    AETHER --- ---
    RENGIE: citron je tam kvuli tomu, aby tam bylo neco kyseleho, lepe to chytne, muzes ho nahradit treba cervenym vinem. Kafe je sice taky kysele, ale ne dostatecne;) Ja mam nejlepsi zkusenosti, kdyz ta henna stoji pres noc, respektive alespon pulden, nevim jak to ovlivni tu barvu, ale rozhodne je pak lepsi konzistence, se kterou se podstatne lepe pracuje.
    RENGIE
    RENGIE --- ---
    Dneska jsem si poprvé koupila Henne color, doteď jsem používala jenom hennu z DM a ta neni vůbec vidět, vlasy jsem po ní měla sice docela hezký, ale jenom pár dní a obarvení žádný.
    Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho mám hennu nechat odstát? A mam ji nechat odstát v pokojový teplotě?
    A když tam přidám kafe, mam tam potom dávat i ten citron, jako je to v návodu? Přijde mi, že si to trochu protiřečí, když kafe má ztmavovat a citron zesvětlovat...
    Díky.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    NEVENA: Tak možná máš vlasy natolik zregenerovaný, že regenerační účinek už nevidíš :) Rozčesávají se blbě, já si na ně dávám kondicionér záhy po henně, jinak je to dost peklo.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    TURMAWEN: http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=3519 napr.
    http://www.prodejbylin.cz/henna_cervena_list_mlety/index.html tahle klasicka HENNA barvi

    http://www.prodejbylin.cz/henna_neutral_list_mlety/index.html tohle je ta neprava bezbarva "henna" a ta je soucasti tech bezbarvych vitaminovych "hen" :)

    NEVENA
    NEVENA --- ---
    IDENTITY: Barvím teprve druhým rokem, ale mám opačný problém - barva chytne (na jak dlouho, to si ještě budu muset zjistit), ale zázračné regenerační účinky, jaké měla na začátku, už se nějak nedostavují. Včera jsem si dala hennu na 8 hodin, smyla ji, nechala uschnout vlasy, teprve dneska jsem je umyla a dost blbě se rozčesávají.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam