• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    KRKA
    KRKA --- ---
    PIKKMA: to mam presne ja, takovou tu mysi vyblitou .. :( horka cokolada, jezis to bych tak chtela!!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    zavidim puvodni barvu horke cokolady! :) ja mam mysi hnedou a s tou to moc zazraky nedela.. nebo jako tejden mozna to jakztakz vypada..
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    PIKKMA: Hnědá jakože hnědá nezrzavá chytá obecně blbě, pokud ji nedáváš na vlasy nejmíň o dva odstíny světlejší. Mám s tím svou zkušenost. Tolik jsem toužila po svojí původní barvě hořký čokolády místo začínajících šedin, ale s hennou to nejde. Nebo možná jde, ale už je to taková alchymie, že na to nemám čas/energii/přísady...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KRKA: jj zkusim to vychytat, pro priste doporucuju pridat hodne kafe, to mi hodilo lepsi sytejsi odstin, lush hennu a kdyz se prida orechovy listi (ztmavuje) tak to je asi nejvic co sem schopna vymyslet :D zkusim nejaky prirodni barvy krome henny, pak poreferuju..
    KRKA
    KRKA --- ---
    jezisi aha :-))) ja si to davala na hlavu poprvy v zivote, tak dik za upozorneni ..


    PIKKMA: ja to prave chtela zkusit z toho duvodu, ze kdyz si barvim hlavu sama doma normalni barvou z drogerie, tak mi to hrozne nici vlasy, kdyz du ke kadernikovi, tak je to dobry, ale jelikoz sem na matersky a muj financi prijem se dost omezil :) tak fakt nehodlam davat prachy kadernikovi kazdych 6 tydnu za barvu.. tak az neco vymyslis, tak mi dej prosim vedet :o)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ja ji mam tea na hlave vzdycky pres noc y vyslednej efekt hnedy je stale furt vyblitej jak popisuje krka.. ta zrz chyta lip mi prijde co si pamatuju.. kdyz ja neci zrz :D ale syty hnedy proste hennou fakt asi nedocilis premejslim o necem jinym zas..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KRKA: 50 minut je dost málo, většinou hennu mívám na hlavě tak 5-7 hodin a výsledek je vidět pěkně..
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    KRKA: Návody s desítkami minut a "pro intenzivnější odstín až dvě hodiny" apod. naprosto nechápu. U henny jednoznačně platí, že čím dýl ji máš na hlavě, tím intenzivnější odstín, ano. Ale to "dýl", na rozdíl od chemický barvy, znamená hodiny, nikoli minuty ani desítky minut. Běžně si dám hennu na hlavu v devět večer, jdu spát se slušivou zimní čepicí a smývám ji mezi sedmou a osmou ráno.
    KRKA
    KRKA --- ---
    IDENTITY: cca 50 minut ... malo? pretahovala sem trosku oproti navodu
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    KRKA: A jak dlouho jsi to měla na hlavě?
    KRKA
    KRKA --- ---
    VEVER: me to taky voni :-)

    tak hlavu zelenou nemam, super :-) ale cekala sem teda, ze ta barva bude vic intenzivnejsi, tmavsi.. neni to skoro poznat, asi sem mela blbou barvu nebo co. Vlasy sou vice leskle, ale ze by bylo videt, ze sem si je barvila, to teda ne, takze korinky mam porad svetly a zbytek odrostly obarveny tmavy
    IKA
    IKA --- ---
    VEVER: voňať. :))
    VEVER
    VEVER --- ---
    KRKA: Ale jako seno budou smrdět ještě minimálně do dalšího umytí :)
    KRKA
    KRKA --- ---
    TALANKA: dik :-)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    KRKA: Může :oD
    KRKA
    KRKA --- ---
    tak sem si koupila nakonec tu barvu, hnedou ... mam to napatlany na hlave a trnu hruzou, ptz opravdu nechapu, jak neco zelenyho muze obarvit vlasy na hnedo ... :(
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ad: Hennaplus: nenajde se tu nekdo, kdo by mel zkusenost s tema jejich barvama? filtr tady mlcel..
    TERRA
    TERRA --- ---
    MAGI: Mam strach, ze je to to, co si myslim, a to vlastne "jen setrnejsi odbarvovac" ale je mozny, ze treba je to fakt setrny zesvetlovac vlasu... proc to resim, bo totiz prave peroxid mi zpusobil ztmavnuti meho vlastniho odstinu vlasu az o 2 odstiny ...ted jak uz dlouho neodbarvuju - leta, tak se zase vraci svetla barva tak abych do toho zas nespadla...hm ale asi je to stejnak otazka...
    TERRA
    TERRA --- ---
    MAGI: Hmm "holky" tam pisou do referenci, ze to nenici vlasy, jak dlouho uz pouzivas?Muzes pripadne rict po delsim pouzivani totez?
    Diky jeste jednou a predem taky:-)
    MAGI
    MAGI --- ---
    MYJKA: Citron mi ty vlasy dost vysušil tendle sprej nikoliv :) naopak, ty vlasy mam po něm fakt hezky hebky a nevypadaj nějak narušeně jako chemlon po citronu. Objednávala jsem odsud, ale myslím, že člověk musí udělat objednávku za 300 nebo 400 minimálně http://www.organictime.cz/e-shop/hennaplus-zesvetlujici-sprej-na-vlasy-s-hermankem-150-ml.html .. Já zatím ten sprej mám, ale klidně se časem přidam s nějakou objednávkou. V Praze jsem nikde nic podobnýho nesehnala.
    TERRA: Ten sprej funguje tak, že ho nastříkáš na hlavu a teplem se aktivuje, já si ho přidala do tý henny a taky občas vemu pár pramínků, který tim nastříkam a pak to vemu žehličkou a pak jsou ty vlasy fakt světlejší. Zesvětlovala jsem takhle třeba každej třetí den a srazilo mi to moji střední hnědou na takovou tu myší až pískovou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam