• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    ja uz se s ni dal nebarvila:-) ted mam zkouskove a vlasy jsem nechala zit si svym zivotem, ale je pravda, ze ty odsrosty byly dost videt a na mne ta zrz vypada fakt strasne:-) navic sama s ni nemam dost zkusenosti, nemam ten grif a proste se poradne nenabarvim, maminka od toho dava ruce pryc a kamaradky, ktere pripadaji v uvahu, maji zkusenosti s hennou tolik asi jako ja:-)
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    a rovnou se zeptam - po te me zkusenosti, kdy jsem po aplikaci cerne henny ziskala svetlejsi a nazrzly odstin, tak jsem ted sahla po barvicim samponu - ten na tech par umyti, ale koupila jsem si nejaky, ktery ma vydrzet 24 umyti a chci se zeptat, jestli v tomhle pripade muzu aplikovat obycejnou bezbarvou hennu kdykoli, nebo taky musim dodrzet ten odstup aspon ctyr tydnu jako u normalni barvy? vite nevite?:-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    zrovna sem se chtela ptat estli chyta cerna henna skutecne cerna.. tak asi nee :D
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    IKARIE: tak snad priste:-) jak mi ta cerna henna chytla do zrz (proste vlasy zesvetlila), tak jsem zacala mit uz po mesici slusny tmavy odrosty a navic mi maminka tak nezne naznacila, ze vypadam s tou nazrzlou barvou fakt priserne, ze jsem sahla po barvicim samponu a chvili u nej zustanu :-)
    FLOE
    FLOE --- ---
    TERRA: Je to uplne jedno.
    TERRA
    TERRA --- ---
    Jinak jeste mam posledni dotaz holky, prosimvas, k te Henne color neutral, dala jsem si ji myslim malo, tak nevite kdy je vhodny zopakovat barveni, je to jedno nebo neni?

    Diky Vam predem za odpoved, hezky den
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    Ahoj, co Khádí henna? Mátě někdo zkušenost??? Chystám se zakoupit hnědou... nejspíš tmavě hnědou, koukala jsem na ukázky barvení co mají na stránkách a celkem mě i překvapují výsledky... opravdu pěkné, lesklé barvy - řekla bych, že na zdravých vlasech dokonce i bez zrzavého efektu...
    TERRA
    TERRA --- ---
    FLOE: Hm, ja tenkrat kdyz jsem barvila cervenou, jsem mela na hlave pres noc a bylo to super- vlasy byly oziveny a obaleny, jinak to rict neda se...proste silnejsi a zaroven jemnejsi, coz se s touhle nautral taky, nicmene asi potvrzeno, ze dele, je lepe, protoze jsou obaleny jen malo.


    Navic me to zacalo nejak svedit,proto jsem to sundala predcasne nez bylo v planu, nevite nektera proc a jak je mozny, to svedeni?
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    pouzivam nejakych 7 let henne color a vymyva se trochu spise meni odstiny (zaplat bohum, sediny nebrat)
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    SKLIBA: mě se osvědčilo u barvení obočí si tu kůžičku okolo namazat hodně mastným krémem - nivea,indulona...ta mastnota nepustí barvu na kuží. Uchošťour je taky dobrý, zbytečně se nenapatláš kde nechceš, ale pro precizní vykreslení bych kombinovala s krémem. Já si občas obočí barvím speciální barvou na obočí, ale rychle se vymývá a já ráda nosím hodně výrazné oblouky. Lepší než tužka je matný stín. Mě všechny tužky chytaly do hněda, ale já potřebuju popelavé tmavé odstíny, takže mám stíny - aplikace štětečkem je jednoduchá a vypadá to absolutně přirozeně
    FLOE
    FLOE --- ---
    TERRA: Zkousela jsem ruzny casy a prijde mi, ze cim dyl tim je to nejak lepsi, ikdyz nebarvi. Ty vlasy jsou jiny. Ted jsem cca na 6-8 hodinach, podle toho jak mam cas. Pridavam akorat vajicko kvuli konzistenci, med a vonavy koreni.
    TERRA
    TERRA --- ---
    Cau holky, tak po asi 4 letech aplikuju Hennu, mam tu bezbarvou, presneji Henne color natural, timto diky za referenci ID Floe, a tesim se na vysledek, taky to nechavate zabaleny az do rana, nebo opravdu poctive 2-3 hodky, hennujete?

    Ja myslim, ze cim dele, tim lepe chytne a vstreba se...nic jsem nepridala, vy pridavate neco do naturalky ?:-)

    Diky predem za reakce a pak nahodim fotku...

    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SARICEK: záležitost půl minuty pro člověka s praxí, pro mě je maximum denního malování řasenka
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    SKLIBA: Někdo tady radil barvit obočí tou vatou na špejli na čištění uší (uchošťourem po našem) Zkoušela jsem asi dvakrát, ale jelikož používám ohnivě rezavou hennu, bylo to na mě málo tmavý. Obvykle si obočí domalovávám hnědou tužkou na oči. Vypadá to přirozeně, k tý rezavý to jde. Záležitost půl minutky :)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TEEAK: obávám se, že při pokusu nahennovat si obočí bych minimálně týden vypadala jak marfuša :-D neumím to udělat tak, aby se mi neobarvila kůže

    nebo někdo víte, jak se tomu vyhnout?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    jak chyta ta noir? neni uplne cerna ze ne?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    SKLIBA: plně si uvědomuju, že je to čiré bláznovství, ale co nahenovat i obočí a jede se dál? znám jednu blondýnu, co to takhle dělá a vypadá naprosto suprově. (když je blond tak proti bílý zdi skoro není vidět ale ty rudý vlasy k ní padnou .. )

    ehm :-) nabízím obchod, čtyři a kus kostky caca maroon za podobné (a beru i trochu menší) množství caca noir (když si na toho ježka dám maroon, tak jsem hrozně průhledná :-)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    ehm... nikde jsem neříkala, že čekám, že to bude jednoduché...
    každopádně podle všeho hodně funkční rada, kterou jsem dostala od kamarádky - teplý zábal z oleje a jogurtu. po stěhování ostestuju a dám vědět :-)
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    GRETKA: já bych s tím odbarvením a nabarvením taky nepočítala jako s rychlým a jednoduchým řešením. Vlastní barvu mám tmavou blond do šeda se studenými odlesky. Když mi kadeřnice vlasy odbarvila a nabarvila, tak se mi vyplavoval strašně červený pigment. V naší populaci je to tak prý hodně běžné, že naše vlasy ač třeba ve studeném odstínu, mají uvnitř hodně červeného pigmentu. Vždycky to dopadlo tak, že ty vlasy chytaly rezavý nádech a já byla na mrtvici. Ještě by šlo to nechat odrůst, na sluníčku a třeba u moře se to hodně vymeje a pak si zkusit dát melír. Ten přechod se rozbije, nebudeš jak dvoubarevná buchta a lépe překlepeš to odrůstání.
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    SKLIBA: nedávno jsem taky začla zvažovat, že se vrátím ke své vlastní barvě (mám zbytek balíčku henny, tak na dvě až tři barvení, tak dodělám a pak uvidím)... ale taky jsem ještě nevymyslela, jak to provést jinak než nechat odrůst a ostříhat, nebo nechat odbarvit (jestli to teda jde).
    "Ono se to vymyje" podle mě může fungovat na tmavovlásky, které naopak píšou o problému, že na jejich vlasech henna není skoro vidět. My blondýny, na kterých i henna z DMka chytne jako výrazně oranžová, máme zas ten opačný problém, no.

    Každopádně na netu jsem k tématu odstraňování henny našla třeba:
    http://www.hairmaven.com/showthread.php?4844-How-to-remove-henna-from-hair
    http://www.mookychick.co.uk/health-beauty/hair-styles/removing-henna.php
    http://www.essortment.com/henna-hair-dye-color-removal-59071.html
    http://sarah-tennant.suite101.com/methods-for-removing-henna-from-hair-a173297
    http://www.network54.com/Forum/235232/message/1093467916/Removing+henna+professionally
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam