• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    IDENTITY: díky..no já bych ráda právě co nejvíc zrzavou - oranžovou..moc do červena bych to nechtěla..dřív jsem se barvila měděnou henne color..
    vlasy mám původně středně hnědý..teď trochu míň výrazný než tohle: http://img3.rajce.idnes.cz/d6/3/3852/3852621_bb7630bd436e1a2dbda78eeb312eca0b/images/DSC03991.jpg ( to je tak 2 roky zpět)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    SAMANOVA006: Radši jsem to nezkoušela. Khádí jsem si dávala zatím dvakrát, podruhé zrovna předevčírem. Nevím, jakýho odstínu chceš dosáhnout a na jakou barvu vlasů to dáváš. Moje vlasy by bez jakékoli barvy byly pomalu "pepř a sůl", dřív jsem mívala barvu jako hořká čokoláda. Té jsem se po letech menší či větší zrzavosti chtěla přiblížit. Takže jsem napřed použila přeliv henné color (směs bordó a tmavý kastan), pár dní nato jsem si dala khádí Hazel a opravdu to není zrz. Napoprvé jsem ji měla hodinu, předevčírem už dvě. A k mojí původní barvě se to fakt celkem blíží. Jo, citrón jsem tam nedávala, po dlouhé době jsem se úpěnlivě držela návodu. V něm se píše, že je možné přidat lžičku soli, přidala jsem. Bez soli jsem to zatím nezkoušela, teď nemám čas se dívat, k čemu tam ta sůl má sloužit (ustalovač?, fakt nevím), ale vlasy dobrý, barva dobrá, oproti mnohahodinovým aplikacím s jinýma hennama velká pohoda.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    IDENTITY: a jinak je to moc tmavé?
    a citrón se tam vůbec nepřidává?
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    SAMANOVA006: Hodinu až dvě, fakt jo.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    A tuhle hennu taky necháváte na hlavě třeba přes noc (jako henne color), nebo opravdu tu hodinu až dvě, jak píšou v návodu?
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    MAGI:díky za rady, akorát já už jsem si včera koupila henna amla jantropa, tak uvidím..:) paní v tom obchodě mi říkala, že by to měla být světle červená až oranžová?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    SAMANOVA006: ano, na mých vlasech jednoznačně :) Ale mám zkušenosti jen s tou světle hnědou, u těch do červena se bojím, že budou moc do červena :)
    MAGI
    MAGI --- ---
    SAMANOVA006: za mě musím říct, že khadi je mnohem jemneji namleta. Snadno se nanasi a snadno se vymyva. Vlasy sem po ni mela hezci nez po henne color. Obdoba na měděnou je rot - pure henna :)
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    KACHITA: No já mám tak středně hnědé vlasy a právěže bych to chtěla výraznější, tak ale z toho co píšeš, tak barevně výraznější je hennecolor?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    SAMANOVA006: s khadi se rozhodně líp pracuje, je to spíš taková pasta. Já osobně kombinuju světle hnědou khadí a měděnou hennecolor a líbí se mi to. Když jsem dávala samostatnou khádí, tak jsem se bála, aby nebyla moc tmavá a nechala ji max hodinu na hlavě a rychle se vymyla. Takhle s henne to drží hezky a dlouho. Tím, že mám od přírody plavé vlasy, tak mi všechno chytá hrozně intenzivně a právě ta khadí to trochu ztlumí a tolik ta měděná nezáří :) Zítra mám v plánu zkusit ji nechat na hlavě dýl než tu hoďku, tak snad zas nebudu vypadat jak semafor... :)
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    Prosím poradíte mi, jaký je rozdíl mezi henne color a khadi hennou?
    Už dlouho se barvím hennecolor, tak jsem si říkala, že bych zkusila něco jinýho..
    A jaká je obdoba pro měděnou od henne color u té khadi?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGYSZ: no právě na tu mám zálusk. přijde mi, že hena dobře opečuje vlasy, ale o zrz už nestojím
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    BOSSORKA: Ja uz mam trosku respekt z toho prechazni at uz z henny na chemku nebo obracene. Mam teda vetsinou dobre zkusenosti, ale jednou se mi stalo, ze jsem na nekterych pramenech mela lehce zeleny nadech a to jsem mela odstup rozhodne delsi, nez se doporucuje, ale zit se s tim dalo, zadna velka tragedie:-)) Spis bych se u tech domacich barev bala, ze ti to tu tmavou nestahne. My vcera zkousely davat melir a na jine prameny barvu se silnejsim kyslicnikem a ten melir nebyl vubec videt.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    HELLEJU: fíha, no já myslela, že to v poho zvládnu doma, chtěla jsem tam dát preference - měděná blond, no tak možná to taky radši nechám na kadeřnici.... :-)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    BOSSORKA: Na zesvetleni jdu za mesic a pul ke kadernici, sama bych si netroufla. Dnes mi davala na zkousku na spodni vlasy nejakou svetlou barvu a vypada to, ze ze me hastrman nebude, takze to pak zkusime na celou hlavu a dame na to pro zacatek nejaky lehky zrz, tak jsem zvedava:-) Predtim jsem se barvila Loreal Feria Mango.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    HELLEJU: jj na ty lehce zesvětlený vlasy chytá cassia+henna luxusně, ale ty tmavé odrosty :-(. Co za chemku používáš a jak často barvíš chemkou vs. hennou? Ja nejvíc Loreal (medová zlatá nebo měděná blond :-). Dej pak report, co ta chemiie na hennovaných vlasech, já si myslím, že měsíc odstup je ok :-)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    DIABOLUS: Dmková i Hennecolor se strasne drobi a nevidim moc zadny pozitivni ucinek. Ale neutralni z prodejbylin.cz pouzivam tedka jako zaklad pro barvici smesku a je fajn.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    jaké máte zkušenosti s tou nebarvící "hennou"?
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    BOSSORKA: Mam stejny problem, takze ted si musim dat chemku a zase trochu ty vlasy zesvetlit a pak se vratim k henne. Mne se libi takova ta medena zrz, tak budu zkouset nejakou chemii, jak zareaguje po te henne, chvili u ni zustanu a pak si dam ozdravnou kuru s hennou. Docela me to stve, protoze od te doby, co pouzivam Khadi, se mi i to barveni zda jednodussi a rychle a nemam "bahynko" po cele koupelne.
    AETHER
    AETHER --- ---
    TURMAWEN: nejsi tehotna? :) nicmene pomaha skorice, hrebicek (jak uz tu psali), ja jsem davala i kavu, ta hodne prebije to ciste hennove aroma...

    to mi pripomnelo, jak jsem jednou do henny zkusila dat vejce, po trech hodinach to byl takovy smrad, ze jsem nevedela, jestli to nehodim driv, nez to smyju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam