• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Taky nic nevidím :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Prázdná stránka. Já vím, co tomu je.... mám to rozbitýýýý :fňuk:
    IKA
    IKA --- ---
    MORGYSZ: Ak sa ti nezobrazuje ten graf na obrázku, skús rovno link: http://www.hennapage.com/henna/how/timetemp.jpg
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    IKA: Nevidno ;)
    IKA
    IKA --- ---
    NUTRICKA: tu je dobre vidno, ako to funguje:

    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    VEVER: no to já má také plynulý přechod, i když mám tmavohnědou. ale když si vyčešu vlasy, tak je to děsně vidět :)
    PUCZ
    PUCZ --- ---
    PIKKMA: tak jsem nejdřív zkusila na pramínku, jak dopadne barvení blond a světle hnědou (hnědé bylo cca 2x víc), po hodině skoro nebyla vidět změna barvy. tak jsem na celou hlavu dala jen tu hnědou a mám sjednocenou světle hnědou barvu. trochu tmavší, než je má původní, ale při odrůstání myslím, že se to ztratí...teoreticky by ti tu tmavší hnědou mohla malinko natónovat do světlejšího odlesku, ale nevím...každopádně ti po tom vlasy neztmavnou, takže bych do toho klidně šla:D
    NUTRICKA
    NUTRICKA --- ---
    VEVER: tak to ještě citronek přidám :) díky, díky!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ale to zahrivani je dobry trea pri hnedy kdy nechce ani zrz ani cervenou...
    VEVER
    VEVER --- ---
    NUTRICKA: Ještě pokud chceš spíš zrzavou tak citron, pokud spíš červenou tak ocet...aspoň tak to někde psali. Doufám, že to neprohazuju :)
    NUTRICKA
    NUTRICKA --- ---
    NIMUI:
    TEEAK:
    CAMELLA:
    díky za rady :) nechám teda odstát a pak si ji dám na noc, ať to má ten správný efekt. jen s tím citronem - vždycky jsem myslela, že pak zesvětlá... tak to mě překvapuje, že to působí takhle.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    já přidávám šťávu z jednoho celého citronu a nechávám stát na teplém místě pod folií, henna hezky pustí pigmenty a dobře se pak nanáší :)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    NUTRICKA: mnohonásobným zahřátím se pak uvolňují líp pigmenty, ale imho si úplně stejně pomůžeš, když do směsi přidáš trochu citronu, nebo octa (dávám bílej ocet), co nám tu zbyl po nějakém vaření) a funguje to podobně
    NIMUI
    NIMUI --- ---
    NUTRICKA: Mám ověřeno, že některé henny fakt takhle lépe chytají. A dělá to tak dost lidí. Ale také jsou to většinou ti, kdo ji mají na hlavě 5, ale i 8 hodin, spí v tom... takže efekt se musí dostavit.
    NUTRICKA
    NUTRICKA --- ---
    Ahoj, vždycky jsem hennovala klasicky, rozpustit v horké vodě, nanést, nechat působit. Ale teď mě překvapil postup jedné známé - hennu rozmíchá v horké vodě a nechá ji celý den odstát s lžičkou uvnitř. Další den směs ohřeje ve vodní lázni a teprve pak nanáší na hlavu. Prý že ta barva pak lépe chytá. Myslíte, že to má nějaký smysl, nebo to vyjde úplně na stejno jako při běžném hennování?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    dej vedet.. taky bych rada z tm. hnedy kterou ted barvim presla na svoji prirodni svetlou a premejslim jak :D
    PUCZ
    PUCZ --- ---
    tak já vycházím z faktu, že myší šeď je v podstatě světle hnědá...a chci zkusit barvit khadi světle hnědou hennou, do které přimíchám tak 1/5 blond hennu. z tohoto odkazu ( http://www.khadi-cz.cz/cz/page/0/ukazky-barveni-khadi-svetle-hneda.html?detail=3153 ) doufám, že dosáhnu nějakého světle hnědého odstítu, jen třeba s mírnými odlesky do zrz, což by teoreticky mohla eliminovat ta blond henna. každopádně po těchto reakcích si to nejdřív prostě vyzkouším na pramínku vlasů a pak uvidím, jestli půjdu do celé hlavy.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    PUCZ: A co zkusit takové to vygumování barvy? Já na tom před lety byla, svojí mám taky takovou myší, měla jsem na hlavě všechno možný, několik vrstev, včetné zrzavý henny, těch vrstev všeho bylo skutečně dost (zrz přeliv chemický, henna plus nakonec černý přeliv a zrzavá trvalá barva) a pomohlo mi to vymýt z těch vlasů všechno, takže po vygumování jsem měla ty svoje vlasy, které tedy bohužel byly vlivem přelivů lehce odbarvené do blond. Nechala jsem si na to dát znovu ten přeliv, asi dvakrát, a od té doby si to nechávám odrůst, a mám něco jako VEVER: a je to i docela hezké, ale až od určité délky. Ale možná by ti pomohlo si jen obarvit hlavu jen přelivem (henna bude asi vždycky do červena prostě) na odstín nejvíc podobný té tvojí a pak nebude ten rozdíl tak markantní.
    VEVER
    VEVER --- ---
    DIABOLUS: No, já jsem se barvila naposledy před rokem, a ano, mám konce zrzavé, ale mezi mojí světle hnědou dělají tak plynulý přechod, že je vidět rozdíl akorát když si dám konečky k hlavě.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    VEVER: no já nevim. Klasickou hennu jsem si naposled barvila asi před dvěma lety a nic se nevymívá, stále mám zrzavou třetinu délky, ještě že mám tmavé vlasy :). Teď dávám už jen bezbarvou a spokojenost. Každopádně henna musí odrůst...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam