• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    Ahoj, pardon za dotaz, kdyby se tu náhodou objevoval často. Nicméně: prosím, kde v Praze sehnat černou a kvalitní hennu na malování na tělo? Mám z minula blbý zkušenosti, páč nikdy nefungovala když jem ji koupila a to ani trochu. Teď jsem si řekla, že to zkusím znovu, že přece musí existovat obchod, kde to seženu. Za případný tipy díky! :)
    FIDORKA
    FIDORKA --- ---
    Prosim, mate nekdo napad kam jit v Praze za tetovanim hennou?
    Diky
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KOCKKA: Nechytne ti to, i kdybys dala hennu na uz natrvalene vlasy, tak by ti je vyrovnala :)
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    Čauky. Dáváte si nekdo trvalou?barvim hennou tak jednou za dva měsíce a chci to zkusit myslim ze max mi to nechytne?
    ISCH
    ISCH --- ---
    Zase mám hromadu henny z LUSH, minimálně dvě kostičky od každého odstínu.
    Krom černé (která je trochu archivní) jsou všechny fresh.
    Kostička za 50,-
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TICHTICZKA22: Doporučuju profi kadeřnici. Já chtěla po letech barvení hennou změnu. Kadeřnice mi dala nějakou barvu, co současně odbarvuje i barví a byla nějaká děsně šetrná a tak (a děsně drahá, ale co, do vlasů já investuju). Sdělila mi, že jestli chci fakt změnu, musí tu barvu dát minimálně dvakrát. Jenže po první aplikaci byly vlasy tak krásné - získaly jakýsi jahodový odstín, byly daleko zářivější a tak, že jsem si řekla, že si na to budu zase dávat hennu:-) Ráda bych si to dala znova, ale trochu se stydím říct kadeřnici, že její vifikundovanou barvu chci jen jako podklad pod hennu:-D
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    HIFI: henna se určitě netetuje jehlou pod kůži - takže pero opravdu netřeba (stačí obyčejná zakulacená špejle, párátko - nebo tenký štětec - dá se koupit v malířských potřebách, nebo použít štětec na oční linky) .. pak už jen záleží jakou máš/umícháš směs - samotná henna je na naší bílé kůži světle hnědo-červená, když přidáš indigo, půjde do modro-zelena .. ty černé radši ani nevím, z čeho se dělají (ale nic zdravého to asi nebude)
    HIFI
    HIFI --- ---
    Doporučení na tetování hennou? Buď nějaký salon v Pze nebo jsem si našla, že existují i taková pera s hennovou pastou. Děkuji!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Řekla byhc spíš měděná ;)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    nasla sem sve fotky ze 17nacti a libi se mi barva ale uz nevim jakou sem pouzivala tak prosim o radu :D je tohle medena? kastanova?



    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Jojo jedine kadernice, pomalu tema jejich stahovacena to jde. Tmava henna do zrz a cervena do medena :)
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    Ja mam peknou zkusenost s peroxidem, delala mi to kadernice.nevim jak silnej ale po 15 minutach mam pekny zrzounky melir( jinak vlasy barvy kastanu)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TICHTICZKA22: No, byla jsem pěkně nakrknutá, protože efekt nulový, ba záporný a pak jsem pro všechny jistoty stejně musela čekat dalších nejmíň čtrnáct dní, než jsem se odvážila dát po chemii hennu. Člověk by řekl, že ta pěšinka, když přece odrůstá a s hennou se v životě neviděla, normálně chytne. Ale ne...
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    CAMELLA:
    REDDAY8: aha, tak to já nevím, že nefachá :-) Už jsem trochu mimo v tomto. Ale poslední barvící hennu tam mám tak před půl rokem.
    IDENTITY: tak to bylo aspoň zajímavý s růžovou pěšinkou :-))
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TICHTICZKA22: Za dlouhá, předlouhá léta hennování se mi dvakrát stalo, že jsem byla v situaci "málo času (= neměla jsem těch x hodin na to, abych se udělala za fešnou bambuli) + vlasy v zoufalém stavu + nutnost s tím něco udělat, protože jsem potřebovala dva dny nato (nebo tak nějak) vypadat upraveně". Podvakrát jsem koupila barvu na vlasy, normální chemku, která co nejvíc odpovídala mýmu stávajícímu odstínu. Podvakrát jsem ji tam nechala nejmíň o 10 minut dýl, než co psali jako maximální dobu. A v obou případech mi šedivá pěšinka zrůžověla, ano zrůžověla. (nikdy jsem to neměla hennou světlejší než čerstvě vyloupnutej kaštan, jsem od přírody bruneta).
    Netřeba snad dodávat, že z těch chemických barev jsem vybrala ty nejvytuněnější, tj. žádný přelivy apod.
    Možná odpověď i pro KOCKKA?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TICHTICZKA22: Henna vlasy obaluje, je dost známy, ze pak melir nefacha :)
    Kdyz uz, tak bych sla k profikovi
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    TICHTICZKA22: No co jsem tak pochopila ja, muze za to ta henna. Tu prostě nesundas jen tak, můžeš byt rada ze to nemas treba zelené. :)
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    jsem se trochu pobavila.... po X letech, kdy mám na hlavě max hennu a myju si vlasy všemožnými bahny jsem se rozhodla udělat si melír - lehké prosvětlení, oživení. Totálně to s vlasy nehlo. Trochu naštvaná, že jsem si ten humus zbytečně koupila a zbytečně naplácala.... jsem to tam pak napatlala znova... a jako efekt nula. Nic. Tak nevím, co si z toho mám vzít :-D Je čistě teoreticky možné, že by na vlasy po tolika letech bez chemie ta chemka nebyla účinná? Přijde mi to jako blbost, ale hledám nějaké rozumné vysvětlení. A namíchané to bylo správně.
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    Holky a jak to teda je? Moje barva je asi takovej svetlej kastan roky na to placam medenou nebo cervenou henu a ted bych chtela zkusit fakt zrz takze -garnier vasnive zrzava permanentni barva.mam to doma a bojim se to tam dat kvuli tem odrostum co o nich vsichni mluvi a ted ta otazka:myslite ze kdyz to tkusim dam to tam a pak to nebudu uz chtit prebqrvim to zas henou a nebudou tam videt prechody?
    ISCH
    ISCH --- ---
    MASCHA_DUDU: Nic se jií nestane, pevné věci mají reálnou trvanlivost minimálně tři roky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam