• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: haha ne. na tom zverejnem seznamu byly v podstate vsechny, co znam.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    neuveritelne zabavny auditko :P

    A když se teď vehementně tvrdí, že VŠECHNY alternativní weby v ČR jsou placeny Ruskem resp. oblivněny ruskou propagandou, tak to opravdu nežeru.
    MATT
    MATT --- ---
    What NASA Didn't Show You During The Apollo 11 Moon Landing
    HuffPost Live
    http://live.huffingtonpost.com/...ent/53cc150678c90a49ab00032f?cps=gravity_3460_-6642413376288370462
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Podstatné pro další vývoj na "Globální šachovnici" jak říkal Brzezinský

    Už jednadvacet zemí vyjádřilo zájem připojit se k nové Asijské bance. Posledním ze zájemců je Velká Británie.
    Organizace, jejíž vznik iniciovala Čína, má primárně pomoct s financováním nové infrastruktury v Asii.
    Projekt se naopak nelíbí USA. Bojí se, že bude podrývat činnost Světové banky a Mezinárodního měnového fondu.

    Britové na cestě do Asie. Chtějí se připojit ke konkurenci Světové banky
    http://byznys.ihned.cz/...30-britove-na-ceste-do-asie-chteji-se-pripojit-ke-konkurenci-svetove-banky
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: * mít vnějšího nepřítele je pro vládnoucí vždycky výhodný, všechny nepopulární řešení na to můžeš svést, že na tom vydělaj ještě finančně je takovej bonus ;)

    * mě přijde že NWO byl ve výsledku takovej thinktank, kterej tlačili bushové, prostě americkej policajt na celym světě, ale zjistili, že na to nemaj ekonomicky..

    * už si přesně nevybavuju obsah, ale jistý RWO bych za tim asi viděl
    Alexandr Dugin o ideologické dimenzi nadcházející války s Ruskem | Délský potápěč
    http://deliandiver.org/...4/03/alexandr-dugin-o-ideologicke-dimenzi-nadchazejici-valky-s-ruskem.html

    GORG
    GORG --- ---
    CDR: Tak konspirační teorie typicky operují se spiknutím dovnitř.
    A když stát sám šíří konspirační teorie, tak to bývá spiknutí zvnějšku (např. za ČSSR byla oficiální nota spiknutí západních imperialistů... no a podobně USA šířili teorii rudého spiknutí sovětského svazu udělat komunismus na celém světě, nebo dnes imho to spiknutí islámistů, na který je i celý zpravodajský aparát USA krátký, nebo ruské propagandy)

    Já teda nemám moc důvod se zabývat, jestli je Putin tajně mimozemšťan nebo jestli Severokorejský diktátor potřebuje chodit na záchod, protože jsme teď součástí toho anglosaskýho světa. Možná kdybych se chtěl tímhle živit profesionálně a vyváženě, tak bych se učil Rusky, Korejsky, cestoval po světě ve snaze vytvořit ucelený objektivní obrázek o různých domnělých nebo skutečných spiknutích. (mně ale samy o sobě nutně tak nezajímají)

    Ale já žiju tady.. kde mi už přes 10 let šijou do hlavy sračky o spiknutí nějakých islámistů (z jeskyň prej!) kvůli kterýmu tu Metro kupuje koše za 50 tisíc, stát pořizuje biometrický doklady atd. , teď čerstvě tu chce ČR zavést povinnou vojenskou službu, že prý kvůli Ukrajině a Islámskému státu, dvou kauzám a navíc z mého pohledu dost pochybným, tak to mě zajímá spíš, než jestli mají v Rusku svobodu. Jestli mi ji tady ještě máme :-)

    A když se teď vehementně tvrdí, že VŠECHNY alternativní weby v ČR jsou placeny Ruskem resp. oblivněny ruskou propagandou, tak to opravdu nežeru.Původním zdrojem obav z NWO jsou, pokud vím, hlavně Američani už 50 let nazpátek.

    Že to Rusko má zakomponovaný do své propagandy mi přijde logický. Putin prý vyhrožuje, že zveřejní satelitní snímky o 911. Nevím teda, co by tam mohlo být, ale "Rusko a Írán rozšířili spiklenecké teorie o 911, a teď jim to užiteční idioti žerou" mi přijde jako konspirační teorie sama o sobě. Rusko a Írán nějak tajně financovali všechny ty Američany, co se tím zabývali? Každopádně tohle je ta oficiální konspirační teorie mířící ven na Rusko a Írán - militantní islámisti zbořili barák v NY a kus Pentagonu a pak zmanipilovali půl Západu v myšlenku, že to hrdě neudělali oni, ale Amíci sami sobě? :-) Ale to je ta oficiální linka - vysvětlení, proč Arabové tvrdí, že jsme si to udělali sami sobě.

    Dokonce se tu oficiálně (=masáž médií) tvrdí, že Muslimové podporují teroristické útoky a nikdy žádný veřejně neodsoudili. Přestože odsoudili, ale je to ignorováno. A když tisíc Muslimů nedávno obejmulo židovskou katedrálu(?), tak ne to je prý taktika, jak (lstivě) vytvořit dojem, že nejsou všichni stejní. Prostě je to linka, která chce abych cítil nenávist, a chtěl válku vůči někomu vnějšímu . A na základě střípků informací pochybného zdroje.To mě zajímá.Protiruská propaganda zatím nic moc nepředvedla, než obviňování z propagandy.A jaká je tam strašná nesvoboda - já nevim, ale ikdyby tam jedli děti, tak nevidím důvod to hnát k válce nebo vyostřovat vzájemné vztahy.

    A pokud má být hrozba Rusko, tak čekám nějakou obstojnou Russian World Order theory :D
    CDR
    CDR --- ---
    911

    je opravdu zvláštní, jak konspirační teorie operují jen s anglosaským světem

    po pravdě, byť nevěřím v nějaké ultraspiknutí ohledně 911, některé věci opravdu smrdí. Viděl bych ale spíš velký fail tajných služeb a potom následné mlžení a rozmazávání faktů, maskování.
    Možná jste viděli třeba dokument zpracovávající teorii, že JFK zastřelila tajná služba z jeho doprovodu, ale omylem. Velmi racionálně zpracováno, především mechanizmus zastírání stop, aby se nešlo ničeho dopátrat.
    Nejsem inženýr ani pyrotechnik, abych posoudil pád budov. Co je ale samozřejmě značně pofidérní je nalezení neshořelého pasu M. Atty o pár bloků dál.

    BTW, někdo tu předpovídal pád Kaddáfího, já jsem zas věděl, že vražda Němcova musí být vyšetřena a tipoval jsem, že to bude hozeno na Čečence nebo Dagestánce.
    Nu, soudruzi nezklamali. A je to jako se vším, nikdy nebude v našich silách rozklíčovat, zda se tajná služba unáhlila, zda šlo o přímý rozkaz Putina nebo jestli prapodivnou souhrou náhod (které se ovšem v životě stávají) šlo opravdu o atentát islamistických zločinců z Čečny (ale potom proč proboha Němcov, ne třeba někdo z velitelů, co rozstříleli Groznyj na cimprcampr i s civilisty)...
    GORG
    GORG --- ---
    No dobry nesjet z jednouo dogmagismu do druhyho.

    Nektery veci nasvedcujou, ze urcite konspiracni teorie o 911 byly mozna rozsireny nebo korigovany samotnymi konspiratory. A temi nekterymi architekty ci fyziky.

    To oficilni vysvetleni, ze ty baraky proste dokonale popadaly, zni s odstupem smesne.

    Ale co to teda bylo urcit, bude tezsi nez urcit, co to nebylo.

    V tom smeru jsem si vsiml jakesi az za kazdou cenu obhajoby te teorie o demolici. Vysvetleni tech roztavenych aut a jinych anomalii by pomohlo.

    Z te perspektivy zacala cela ta vec o demolici smrdet :) Ani nevim jestli vic informacemi nebo chovanim celni predstavitelu, kdyz se vyjadrovali k tem jinym alternativnim vysvetlenim. Neprislo mi to vedecke.
    MATT
    MATT --- ---
    pilotsfor911truth.org - DVDčko za 22 dolarů... digital download only za 12 .. trochu bych se zamyslel, co je pravým cílem této stránky..
    MATT
    MATT --- ---
    SPAJDA02: hehe, prej každej.. takhle to přesně vzniká..


    In response to Sagadevan's essay, a pilot contacted the writer to report the following. And while it doesn't reference Flight 77 specifically, surely the comments apply to all flights that morning. Including AA 77:

    "Regarding your comments on flight simulators, several of my colleagues and I have tried to simulate the 'hijacker's' final approach maneuvers into the towers on our company 767 simulator. We tried repeated tight, steeply banked 180 turns at 500 mph followed by a fast rollout and lineup with a tall building. More than two-thirds of those who attempted the maneuver failed to make a 'hit'. How these rookies who couldn't fly a trainer pulled this off is beyond comprehension."
    http://www.911hardfacts.com/report_14.htm
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    MATT: hmm, nefer postup, co ti na to rict, stejne jako TECHNIK, jsem tomu tematu venoval nespocet hodin a dnu, shledl snad vsechny videa, i ty ktere byly bohuzel smazany, takze proste pilotum co naletali tisice hodin proste verim. Napis tem pilotum do USA http://pilotsfor911truth.com/ oni ti hrozne radi odpovi, poslou odkazy na videa, kde to celkem rozumne vysvetluji.
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    GORG: Takovýhle věci já už radši ani nikomu neříkám. Když jsem například tvrdil, že bude Válka Lybii a svrhnou Kaddáfího, tak se mi všichni vysmáli a když jsem potom řikal že jsem to věděl, tak jsem ještě k paranoikovi a bláznovi stal lhářem, takže pro mě nemá nějak moc smysl tohle vůbec řikat :)
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    GAISAKA: O tom jednom samozřejmě vím, ale to ať se na mě nikdo nezlobí, ale to nepovažuju za žádnej důkaz. Nezveřejnění "Prostě proto že je to Pentagon" nemá žádný opodstatnění. Neni to žádná skrytá tajná budova. Je to budova kterou můžeš vidět na tisících fotografiích a na desítkách videí.
    Vim že ten příklad s Rumsfeldem neni nejšťastnější, ale dalo se na něm prezentovat jak funguje ověřování těch bláznivejch teorií.
    Nemam už ani potřebu to nějak rozebírat, protstě každej věříme něčemu jinýmu a težko jeden druhýho přesvědčíme. Jedinej důvod proč jsem sem psal je ten, že jsem ti chtěl říct, že opravdu neni pravda, že by všichni přečetli nějakej konspirační web, pak si to poověřovali na dalších konspiračních webech a přijali to za pravdu. Než jsem usoudil že 11.září nebylo jak nám tvrděj, tak jsem tomu věnoval několik dní v řádu desítek hodin, kde jsem procházel nekonspirativní weby jako stránky televizních stanic (pravost fotografií), militaristický stránky (rozměry pentagonu), letectví (rozměry boeingu), stránky o fyzice, stránky o leteckých katastrofách, požáry výškových budov v minulosti atd. A to všechno, abych tu pitomou stránku na kterou jsem nikdy neměl narazit, vyvrátil a vysmál se jim co je to za blázny.
    MATT
    MATT --- ---
    GAISAKA: tohle je jediný video, co kolem pentagonu vypustili. na YT najdeš spoustu vysvetleni, kde ti stejne jako tady ukazujou 747 ukazou nakej tomahawk (raketu) nebo co

    ad tamiflu: lobismus je to do chvíle, než H1N1 záměrně vypustí.. ;)

    a ano, dělám si tak trochu legraci..

    SPAJDA02: hele tohle jsou přesně ty nefér diskuterský postupy "každý rozumný pilot" ..
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    GAISAKA: add flight 77, toto ti kazdy rozumny pilot vyvrati, ze ty manevry, ktere tomu predchazely nejsou schopni ani zopakovat na trenazerech, protoze dojde vztlak nebo ze dojde k rozpadu letadla jeste ve vzduchu.
    jedno z videi od pilotu za pravdu o 11 zarim
    https://www.youtube.com/watch?v=aBZ-2reKKls s audio pasazemi od letecke kontroly, stoji to za to, aspon trosku reality slyset ten den co se delo.

    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: sorry to byl gaisaka kdo s tim prisel, muj omyl
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    TECHNIK: Okej, tohle je rozumný, na to má cenu reagovat /doufám že
    MATT jen vtipkuje/,)
    Ad pentagon - nepřekvapilo by mě, kdyby nikdy žádný záběry neuvolnili, protože prostě je to pentagon, klíčový místo pro americkou bezpečnost. Nicméně, existuje ten jeden - já mu budu říkat leak - kde jsou záběry od nějaký tý strážní budky. Takhle z první jsem našel tohle video, který mě docela uspokojuje
    9/11 Pentagon Attack Footage Flight 77 Analysis
    https://www.youtube.com/watch?v=0f6t4dMtc00

    Nicméně, nejsem politicky naivní, a neříkám, že je možný stopro vyloučit, že se věci u pentagonu odehrály jinak, jakkoliv tomu dávám pravděpodobnost velmi malou. Ale řeč je tu o WTC, nebo aspoň byla, a toho bych se držel. Tam jsou záznamy (Manhattan není pentagon) snad ze všech možnejch úhlů.
    Pak je tu jiná otázka, co už někdo nakousl s tím stavařem. Tam bych směřoval, vyzbyde-li mi čas, nějaký studium, a pak bych si dovolil se k tomu vyjádřit.

    Ad tamiflu - nestudoval jsem, a nerad bych i takovýho blbce, jakým rumsfeld je, obviňoval bez důkazů, ale ano, tomuhle klidně věřím. Až na to, že to není konspirace, ale lobbismus.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: JA jsem vytahl neco o ruske propagande? :) Kde prosimte? :)
    MATT
    MATT --- ---
    SPAJDA02: já jsem obětí ruský propagandy jelikož jsem shledal, že pravdu a jistotu nebudu mít nikdy. ufounů kolem dvojčat je plnej jůtub. jedná se samozřejmě o reptiliány, šediváci jsou kámoši ;)
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    MATT: ti na tom nemaji pravdepodobne nejmensi zajem nebo spis, kteri ufouni myslis sedivaky nebo jiny? tvuj nazor na den kdy byla poprena fyzika? ufouni zajimava moznost, ale vyvracena pro nedostatek motivu
    MATT
    MATT --- ---
    SPAJDA02: na tom 9/11 je zajímavý, že to minimálně pozorovali, jestli nezorganizovali, ufouni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam