• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Jo cesta asi pro většinu bohatých. Ale zjevně se dá klesnout níž a níž, když si to člověk neuhlídá. Prachy rozhodně udělají hodně velkou výzvu psychice.
    GORG
    GORG --- ---
    LEIN: no prob

    WikiLeaks - The Podesta Emails
    https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3774

    While this military/para-military operation is moving
    >> forward, we need to use our diplomatic and more traditional intelligence
    >> assets to bring pressure on the governments of Qatar and Saudi Arabia,
    >> which are providing clandestine financial and logistic support to ISIL and
    >> other radical Sunni groups in the region.
    LEIN
    LEIN --- ---
    GORG: nebyl by pls po ruce link na podporu ISIL od SAUDU ? klidne me vyfuckuj :D
    LEIN
    LEIN --- ---
    GORG: tvole, to mi zas jebne a nebudu spat :D
    LEIN
    LEIN --- ---
    GORG: s temi volbami mas pravdu, jede to na neomarxismus... a ad bohati lide - samozrejme nemusi, ale podle me vetsinou velke bohatstvi vede k deviacim (neustaly natlak okolni spolecnosti po zjisteni, ze mas velke penize, te zmeni. Nutne pak zmenis pristup k lidem a zivotu). Bohati lide jsou bohati proto, ze chteji a delaji pro to vetsinou temer cokoliv. Tomu, komu jsou penize hodnotou vyssi cloveku, neni pomoci...
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak k tématu je i zcenzurovaný dokumenty Discovery z někdy roku 1990. Měl jít do vysílání, ale jeho odvysílání bylo zrušeno, tak se válí jen na youtube. Jmenuje se Conpiracy of silence a je jen pro silné žaludky, kterým už normální (softcore) konspirace nezabíraj a musí přejít na něco silnějšího

    Mě spíš baví tohle (hc trochu z jiného úhlu):

    Endgame Part II: The Antarctic Atlantis & Ancient Alien Ruins - Narrated by David Wilcock
    https://www.youtube.com/watch?v=vLJuLfHWmp0
    GORG
    GORG --- ---
    Jako je mazec, že média tak nějak potichůčku přešla ten e-mail Clintonový, že saudská vláda přímo podporuje ISIL. Ty e-maily rozhodně hodně lidí zaujaly kromě masmédií.
    GORG
    GORG --- ---
    LEIN: Jo takhle se pak může korumpovat dokonale. Lidi mají svý slabosti a pak už si jejich.
    Většina z nich jsou vlastně sami oběti, co si na sebe upletli. Podvědomě toužící, aby je lidi přestali volit a dávat jim moc. ANO má vyhrát příští volby spolu s ČSSD a komunisty. Looks somebody wasn't paying attentition! :-)

    Těžko říct, jestli mají něco i na Trumpa podobného, ale neřekl bych, že každej mocnej je satanista. To může být spíš takový to paranoidní uvažování o supermocnosti korupce.. sic samozřejmě může být další Babiš. těžko říct.. bohatí lidi jsou skupina sama pro sebe.
    LEIN
    LEIN --- ---
    GORG: ale jinak soihlasim. svet velkych penez je opravdu jen odporny, plny slizounu a odpornych svini...dokud se jimi nestanes, nikdy nezjistis co se deje :)
    GORG
    GORG --- ---
    LEIN: No nebo kdo posílá notičky posílá i kapříky :) btw odposlechy Nečase/ů a "dát psům nažrat" taky funny
    GORG
    GORG --- ---
    LEIN: hel ty prachy si dokážu představit. jsou restaurace, kde i sklenku vody zaplatíš jistě 100$ ale jiný vysvětlení, že jsou uberkokoti , co mají v palici uplně vymleto takhle mluvit. a nevím, jestli bych z těch debat pobral nějaká moudra udělat nějakou slušnou pizzu teda :)
    LEIN
    LEIN --- ---
    GORG: => kdyz si babis obedna ne bezne v eshopu, ale oslovi primo majitele - bude chtit "maticky a sroubky", tak na tom neco take bude...
    LEIN
    LEIN --- ---
    GORG: :) jj sleduju to po internetu :)
    GORG
    GORG --- ---
    LEIN: no jo ale klasicky napíšou zas pizza/dogs to zní jako holky a kucí žejo :)
    hel kdyby šlo jen o tuhle kauzu, ale ono toho bylo mraky už předtím. spolu s tím, jak se ztrácí děti v děcákách. mraky svědectví obětí, který popisovali, že jde o ohromnou síť vysoce postavených lidí
    LEIN
    LEIN --- ---
    GORG: ono 40k neni zas az tak moc penez....:)
    LEIN
    LEIN --- ---
    GORG: no.... porad je to jen ciste domysleni :) co kdyz "hotdogy" znamena cely catering tedy oznaceni - "zradla" ?
    GORG
    GORG --- ---
    LEIN: No tak když jsem shlédnul instagram toho týpka, tak to rozhodně konspirativní uvažování nerozvolnilo :)
    A ty e-maily fakt vypadají, že používají kódová slova. Jiný vysvětlení, že jsou fanatici do dobré kuchyně (kvalitní pizzy a hotdogů). Natolik že to pro ně převyšuje politiku a všechny jiný témata :)

    V jednom mailu píše týpek, že Obama nakoupil hotdogy za 40000$ a bude žranice v Bílém domě. Hot dogy, co dovezou z Chicaga, zjevně ráje pro hot dogy.
    LEIN
    LEIN --- ---
    LEIN: a nektere obrazky a posty jsem si dokonce ulozil, i me se to zdalo dost podivne - ten jeho "humor" byl hodne zvlastni...ale to je asi tak vse :)
    LEIN
    LEIN --- ---
    GORG: no vidis, tak asi tak zbehly nejsi. ja se o tom dozvedel asi vse, co slo najit na "light webu" :)
    ve zkratce:
    Nejaky johny pizzakokot (majitel) postuje na soc. site obrazky s penezi, detmi a pizzerii. Podle komentaru a reakci je to trosku debil (ale kdo neni:D) a z tohoto se v konspiraci vyvozuje, ze tam vrazdi a znasilnuji deti. Ze chladak je "killroom". Dale se tam objevila fotka z rekonstrukce s dirou v zemi s komentarem "uz brzy bude naplnena" - tedy mirny dvojsmysl - rekl bych typicky johny kokotuv vtipek - na to nekdo reaguje ze "ta jeho dira uz byla naplnena ;)" - z toho bylo vyvozeno ze se jedna o diru pro zakopani detskych obeti.
    GORG
    GORG --- ---
    JAXXE: Ad pizzagate.. před volbama jsem to téma vůbec nesledoval a ani moc nevěděl, o co šlo. Masmédiím a všem poplatným médiím se podařilo situaci tak dokonale (ne)popsat, že jsem jen tušil, že jde o něco se sexem a pizzeriema.

    Wikisložka neposkytla žádné info krom strašení fake news a tím gunmanem
    Snopes řešili nějaký povrchní věci
    Dalo fakt práci najít, co je obsahem těch e-mailů, o kterých to dost bylo. Nikde je neuvádí. Ani snopes. Ne. Proč taky, že ? :)

    Po x minutách jsem se dopracoval k nějakému reddit postu, kde mi to napsalo, že account byl zrušenej. Prostě zcenzurováno.

    Ale záloha byla na archive.org. Tam byly dokonce i obsahy e-mailů (linky na wikileaks).
    Já věděl, že je to někde na wikileaks, ale masmédia by přece jen mohla uvést, o čem se to vlastně baví furt. :) Nebudu se brodit tisícema leaknutých dokumentů na wikileaks.

    Přijdu si docela zběhlý v hledání informací na netu, ale přišlo mi celkem obtížný zadat do googlu dotaz, který by nevracel POUZE stránky, který celou věc pizzagate označují za nesmysl , aniž by obsahovaly obsah těch e-mailů nebo jiné moc detaily. Většinou šlo o články masmédií mentorující o nebezpečí fakenews. (skutečně pomohl až ten reddit post - aby se člověk pro začátek dozvěděl aspoň nějaká fakta)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam