• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    tady trošku konspiračky:
    http://mileswmathis.com/gates.pdf
    GORG
    GORG --- ---
    False claim: Bill Gates planning to use microchip implants to fight coronavirus - Reuters
    https://www.reuters.com/...tes-planning-to-use-microchip-implants-to-fight-coronavirus-idUSKBN21I3EC

    Written like a news article, the post misleadingly says that “quantum dot dye,” a technology indeed founded by the Gates Foundation, would be used as “human-implantable capsules that have ‘digital certificates’ which can show who has been tested for the coronavirus” ( here ).

    Kevin McHugh, one of the lead authors of the “quantum dot dye” research paper, said, “The quantum dot dye technology is not a microchip or human-implantable capsule and to my knowledge there are no plans to use this for coronavirus.”


    When asked about the claim, the Bill and Melinda Gates Foundation told Reuters, “The reference to ‘digital certificates’ relates to efforts to create an open source digital platform with the goal of expanding access to safe, home-based testing.”

    IBM describes a digital certificate as an “electronic document” used to identify an individual, and associate the identity with a public key. Like a driver’s license or a passport, it provides proof of a person’s identity ( here ).


    Quantum-dot tattoos hold vaccination record | Department of Bioengineering | Rice University
    https://bioengineering.rice.edu/news/quantum-dot-tattoos-hold-vaccination-record


    A pattern of 1.5-millimeter microneedles that contain vaccine and fluorescent quantum dots are applied as a patch. The needles dissolve under the skin, leaving the encapsulated quantum dots. Their pattern can be read to identify the vaccine that was administered. The project was co-led by Rice University bioengineer Kevin McHugh during his time at MIT
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AIM_FREEMAN: moc se tady nechci pouštět do diskuse o škodlivosti ale těch signálů že t onení úplně ok je dost :) I těch studií...
    DANGERS OF LIVING NEAR CELL PHONE TOWERS RAISED | East County Magazine
    https://www.eastcountymagazine.org/cell_phone_towers_238
    zákazy vysílačů na školách teprve začínají...
    To je stejné jak osi pamatuju na film popisující skutečnou událost o rodině co žila blízky vysokého napětí někde v americe a pak vyhráli soud protože onemocněli z toho... je o tom hranej film nevím jak se jmenuje...

    jasně že je nějaká hranice kdy to neškodí a pak nějaká kdy to škodí, ale popravdě jediné co se děje že elektromagnetický signáli jen narůstají... oni by asi neexistovali lidi co jsou na to alergičtí a nosí na sobě speciální obleky s kovem aby byli ve faradaově kleci... https://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_hypersensitivity

    Zkrátka tyhle věci mi stačí na to obych o bezpečnosti i 5G pochyboval...

    Co se týče dat a orvelovského státu tak to prostě jde i bez těch technologií jak ukazuje historie a lidé jsou vtom dobří vymýšlet diktatůru takže to neberu až tak jako velkej problém...
    a nálady ve společnosti a další věci diť se to děje pořád u jen ten pitomej Merchandaising je přesně ten příklad: https://en.wikipedia.org/wiki/Merchandising
    A popravdě přesně ta tvoje pochyba je příklad toho že dokud to lidi nebudou umět tak je jedno jakou technologii používáme protože pořád budou náchylní k manipulaci. :)
    Ta data mají produkovat užitek a to že je situace taková že ta data někdo vlastní je přesně ten problém, protože pak většinou produkují užitek hlavně jemu a ne všem. :)
    GORG
    GORG --- ---
    AIM_FREEMAN: Hele tyhle clanky https://www.idnes.cz/...veny-spravce-hrbitovu-rozhovor-masove-hroby.A160314_2232349_praha-zpravy_rsr neriskuji vyvolavani paniky? Misto toho zcenzurovali Duska s Calabkem, kde resili disulfiram, badyan, koloidni stribro. Manipulatori.cz pisou, ze cenzura byla opravnena, protoze disulfiram neni zatim klinickz overeny lek na Covid-19. Pritom stat ma zajem o ten rendesevir, kde taky neni klinicky overena ucinnost. Jak by taky mohla byt, kdyz se to musi nejdriv vyzkouset. Ale ajeje, aby informace o leku snad nevyvolala paniku nebo snad nekdo podcenil statem schvalenou lecbu.. zakazat! :) Hele tohle je cenzura, konec svobody slova a opravdu te tu nebudu presvedcovat k cemu je dobra.

    Státní cenzura pod rouškou koronaviru? Video zmizelo a s autory se nikdo nebaví | Plzeň
    https://plzen.rozhlas.cz/...-pod-rouskou-koronaviru-video-zmizelo-a-s-autory-se-nikdo-nebavi-8173631

    ad Icke.. Hele prece nikdo netvrdi, ze se falsuji testy. Ale to tu neresme. Cely jsem to videl.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GORG: Podle me cenzura v tomhle pripade absurdni neni. Vicemene vsechny zeme jedou v nejake variante nouzoveho stavu a podobny ranty muzou uplne v pohode rozjet psychicky problemy od paniky, pres deprese klidne i k psychozam u vulnerabilni populace. Nerikam ze s tim principielne souhlasim, ale co se tyhle Ickovy smrsti gulasove smesi bullshitu polopravd, hysterie a sem tam infa, tak v tomto konkretnim pripade s tim stazenim souhlasim.

    Jestli neco budes dohledavat, klidne sem napis nejakej rozbor. Za me to co vypichujes (jasny, nevidels to cely..) nejsou ani tvrzeni, ale fragmenty, ktere ani nemaji samy o sobe status informace.

    Test odhaluje jakekoli mnozstvi RNA...jakeho RNA? RNA viru? RNA je jednoznacny identifikator, ktery se vztahuje ke konkretnimu organismu nebo viru, ktery se v nejakem organismu replikuje.

    Co se tyce zpracovani ... tak určitě budou méně a více spolehlivé metodiky, to ale není argument pro existence spiknutí nezávislých i státem zřízených laboratoří, které by ty výsledky měly falšovat. Tady nejsou schopný ani zajistit koordinovaný rozvoz ochranných pomůcek, natož nějaké spiknutí.

    Nove zavazne onemocneni - to je fakt hodne vagni. Me prave daleko vic sere, ze kvuli hysterii konspiracnch maniaku se daleko hure bude dat pristoupit k nejakym serioznim studiim o skodlivosti 5G frekvenci - proste to tema zdiskreditujou a bude daleko min v ohnisku relevantnich temat, daleko hur se na to dostanou granty etc.
    Naprosto souhlasim s tim, ze dokud takovy nezavisly studie nebudou hotovy, nemelo by se to zavadet.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KUKIDE: Jo, věštění z horoskopu je dobré přirovnání.

    :::WiFi a stromy - holandani kteri prisli s tou studiji nebyli schopni zopakovat experiment e stejnym vysledkem: The Antenna Agency statement suggests that the researcher involved has backed away from the reported findings and has not succeeded in repeating them (pardon the translation): "The researcher from Wageningen University indicates that these are initial results and that has not been confirmed in a repeat survey. He warns strongly that there are no far-reaching conclusions from its results."

    More than 60 studies have looked into the impact that electromagnetic mobile communications signals might have on plants, according to an initial review by the Antenna Agency. Some studies did find detrimental effects, though likely as a result of signal intensities being high (and close) enough to cause heat damage – not the situation in real life with disparate sources of Wi-Fi signals.

    Coz neznamena, ze na zivocisnou tkan to nebude mit vliv. Maso neni celuloza. Ale jako argument je ta studie se stromy invalidni. Zatim se mi nepodarilo dohledat, jaka je realne vyuzivana sila signalu 5G BTSek, abych dohledal nejake studie o prostupnosti tech frekvenci 30-60GHz tkanemi a vlivem na ne.

    :::Data: ano, sice te od malicka ovlivnuje kde co, nicmene plosne ovlivnovani nalad a postoju obyvatel je uplne jiny level. Jeden z faktoru ktery je nebezpecny je, ze to neni videt. Nelze to vystopovat ke zdroji, nejde se tomu postavit jinak nez podobnou taktikou, coz uz samo o sobe je pruser. Predstava, ze se lidi nauci pracovat s informacemi tak, aby vetsina nebyla manipulovatelne nastroji, jake pouzila Cambridge Analytica je sci-fi.
    Cim kompletnejsi data o nasich zivotech budou dostupna, tim komplexnejsi blackbox machine learning zasahy, ktere vubec nikdo nepochopi ba mozna ani nepostrehne budou k dispozici.

    Do Wi-Fi signals kill trees? - CSMonitor.com
    https://www.csmonitor.com/Science/2010/1122/Do-Wi-Fi-signals-kill-trees
    GORG
    GORG --- ---
    KUKIDE: Jo ale pokud vysledujou, že nemáš fachcínu nebo jim bundeš indikovat jinej zdravotní důvod, tak nebudeš moct vyjít z baráku, a když jo, budou vědět, kam míříš, s kým ses setkal, a zabásnou všechny :)

    V USA už se taky objevují incidenty s policií už jen kvůli tomu blbýmu social distancingu. Nějaký pár prý na parkovišti zahlídl, jak řeší policajti nějakou skupinku, skončili spolu s nimi v cele. Samozřejmě policajti jim do cely nedali ani žádný roušky nebo dezinfekční prostředky.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AIM_FREEMAN: Je tu ticho z jednoho prostého důvodu, protože konspirace nejsou potřeba k přežití :)
    A popravdě každý konspirátor co zavadil o covid tak plácá bludy a i oni sami to vědí něco tvrdí a za den je to jin takže teď takovéto věštění z horoskopu nejde...
    A krom toho situace je tak v prdeli že nikdo vlasně neví co bude... proto konspirace nefungujou, stejně tak že umírají na vir i ty osoby co by je rádi konspirátoři nazvali vyníky... no prostě konspirace nejedou... ostatně ono toho na netu moc nejede krom práce a covidu ...


    AIM_FREEMAN: 5G to je jiná věc, jednak lidi míchají sledování a pak samotný vliv nepřírodního záření...
    k záření stačí kouknout na výsledky googlu a podotýkám to jsou už ty scenzurovaný :)
    wifi harm trees - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/search?client=opera&q=wifi+harm+trees&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
    takže jo wifi škodí a stejně tak škodí a ostatní věci takže 5G taky bude škodit...
    Ale pravděpodobně se tomu bude umět život časem přizpůsobit, stejně tak jak se přizpůsobuje existenci ostatních záření...
    Co se týče sledování, na to já říkám dejte už stím pokoj... páč je jedno jestli bude IoT nebo ne i dnes je vše sledovaný a ktěm datům mají přítup i obyčený lidi (vím o čem mluvím) už dávno je všechno sledovaný a z mého interního pohledu jsou data ještě úplně nahovno využívaná asi tak jako kdyby jste v Porshe popojížděli přískokem :D
    Je to jedna z věcí se kterou jsem se fakt dlouho vnitřně pral, ale popravdějsem dospěl k závěru že je to hyper pokryteckej přístup, viz Cambrige analitic skandál... lidi se bojí že je někdo ovlivňuje, ale to je prostě součást života ve splečnosti, ovlivňuje Vás někdo pořád a to odmalička od rodičů až po zaměstnavatele v dospělosti, nemluvě o zastupitelské demokracii kde nám vládnou ti jejichž hlavním nástrojem funkce je balamutit lidi aby získaly politické hlasy...
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak jestli lidi nedaj s tim 5G pokoj, mozna budou muset vypnout internet, jak resili v simulaci Event 201.

    Napadlo me, ze jak ted v breznu schvalili ten zakon o instalovani krabicek od vojenskeho zpravodajstvi na vsech ISP, ze jim sice moc nebude k necemu u sifrovane komunikace, ale sic nevidim nikde jasne specifikovano, jak to ma byt konkretne pripojeno, ale je tedy teoreticky mozny, ze tyhle krabicky muzou fungovat i jako internet kill switch.

    Pod svícnem tma. Vláda schválila zákon o Vojenském zpravodajství – A2larm
    https://a2larm.cz/2020/03/pod-svicnem-tma-do-vlady-jde-zakon-o-vojenskem-zpravodajstvi/

    Koukal jsem se do zneni zakona a je tam mozne i cist, ze zakon explictne zakazuje ohrozeni provozu internetu. Z toho se zda, ze to technicky mozne je. (Sic jsou tam dovetky, ze je nutne dat na vahu demokracii a ochranu statu, takze pokud to nebude nutne, ma byt tento zajem narusen)

    Kazdopadne schvalovat takovyhle kontroverzni zakon v dobe, kdy jedine, na co se novinari ptaji, jsou rousky a virus, je maximalni prasarna. Je to projev totalni zneuziti duvery obcanu v dobe krize, kdy se zaviraji obchody, lidi prichazi o praci, vlada se ma maximalni snahou snazit resit problem s virem a ne si tam procpavat takovyhle zakon. Ve vysledku o tom neinformovalo ani jednom medium nebo jsem nenasel.
    GORG
    GORG --- ---
    AIM_FREEMAN: To jsem uplne presne nepochopil, jak to mysli. Nepodarilo se mi dohledat vic k tomu testu, o kterem tam mluvil, ze jeho autor mel tvrdit, ze by nemel byt pouzivan na testovani pritomnosti viru. Potreboval jsem ji spat, tak na to mrknu jindy.

    Ale jestli jsem to pochopil dobre, tak samotny test na Covid-19 udajne odhaluje pritomnost jakehokoliv mnozstvi RNA (?), ktery je ale pritomny u skoro kohokoliv nemocneho nebo potencialne nemocneho (proto ze je tak casto ten clovek bez symptomu), a ne pritomnost noveho viru. A ze uprava postupu zpracovani testu muze ovlivnovat miru s jakou vyjde jako pozitivni/negativni.

    No to nacasovani s 5G je fakt dobra shoda okolnosti. A kdyz se clovek podiva na lokace 5G vysilacu, tak se to alespon kryje s problemovymi oblastmi. Napr. Glasgow. V CR se teprve stavi dva 5G. Jeden v Koline.

    5G tam ma vytvaret nejaky dalsi problem, ale sama detekce infekce Covid-19 s tim nema nutne souviset. 5G udajne zpusobuje nejake zavazne nove onemocneni.

    Tomu rozhovoru by pomohly prilozene poznamky s odkazy, aby si to clovek mohl dohledat. Takhle je to moc velka naloz tvrzeni. Ale cenzura je samozrejme absurdni.
    GORG
    GORG --- ---
    (PDF) International Appeal: Scientists call for protection from non-ionizing electromagnetic field exposure
    https://www.researchgate.net/...call_for_protection_from_non-ionizing_electromagnetic_field_exposure

    nejakych 250 vedcu
    GORG
    GORG --- ---
    https://www.dailymail.co.uk/.../US-congress-warn-MPs-cost-allowing-Huawei-build-UKs-5G-networks.html

    Theresa May approves Huawei 5G deal despite security warnings | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/...-warnings-APPROVE-Huawei-deal-help-build-Britains-new-5G-network.html

    // no nakonec bylo rozhodnuto, ze Huawei nebude budovat 5G sit pro dulezity mista u elektraren apod., ale jen ve mestech, kde zijou lidi, a tady neni mozne aby tohle pasmo, ktery se zcela prokazatelne pouziva ve vojenstvi bylo nejak nebezpecne. navic se da zcela duverovat cinskym firmam, ze signal budou udrzovat na predpokladanem vykonu.

    https://eu.usatoday.com/...umnist/2020/03/21/did-5-g-cause-coronavirus-covid-19-pandemic/2873731001/

    Specifically, they pointed out that if the signal levels being generated remain below their suggested settings, which all current devices and networks do, that public health impacts are not a concern. In fact, tests have shown that some networks in the UK function at less than 1% of the organization’s recommended levels.

    // moc nechapu vetu "if remaing below their suggested settings" ? "..tests have shown that some networks in the UK function at less than 1% of the organization’s recommended levels"

    Ja to ctu, tak ze pri testovani provozovali 5G site na 1% normalniho (recommended) vykonu, a ze pokud ji budou provozovat POD timto doporucenym vykonem, jsou bezpecne. Protoze vetsina merenych sitich dokonce ji dokonce provozovala daleko pod doporucenym vykonem.

    https://www.nbcnews.com/...world/5g-cell-towers-torched-u-k-amid-bogus-coronavirus-theories-n1177361

    tady je video, kde nejaka pani buzeruje techniky, kteri ted pri uzavrenych mestech stavi dalsi 5G vysilace. Nektere medialni clanky spekuluji, ze koronavirus pomuze urychlit staveni 5G vezi. Evidentne se mezi kritickou infrastrukturu pocita rychlej internet, protoze to je potreba pro komunikaci zachranek. Makes sense.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GORG: On tam Icke říkal, že virus je hoax .. že žádnej virus neexistuje! a je to jen cover up pro spuštění 5G. A že pokud uvidíme nějaká úmrtí v údajných dalších vlnách, budou způsobená 5G zářením.
    A ted moderátor vůbec nic neříkal, nekladl dotazy, jen občas přizvukoval, Ickovi, kterej tam jel svůj obvyklej non-stop rant / přednášku. :) Jo a Elon Musk je psychopat, kterej to všechno ví a podílí se na tom.

    Že 5G nebude nic moc pro naše tkáně mám taky docela obavy. Stejně jako že IOT bude dokonalej špehovací nástroj, ale lidi jako Icke tomu imho dneska škoděj. Dával tam dohromady nesouvisející jevy a vyvozoval z těch neexistujících souvislostí další souvislosti se kterejma operoval. Bohužel mu hráblo a i když v některých věcech má pravdu, tak tenhle guláš nikomu neprospěje.
    GORG
    GORG --- ---
    AIM_FREEMAN: To video stáhli už záhy po odvysílání streamu. Koukám stáhli už i jejich ??reupload

    Bude jiste souviset s https://www.theguardian.com/...5/call-for-social-media-platforms-to-act-on-5g-mast-conspiracy-theory

    The government is to hold talks with social media platforms after mobile phone masts in Birmingham, Merseyside and Belfast were set on fire amid a widely shared conspiracy theory linking 5G networks to the coronavirus pandemic.

    Broadband engineers have also faced physical and verbal threats by people who believe that radiation from 5G masts causes health risks and lowers people’s immune systems.

    The mayor of Liverpool, Joe Anderson, revealed he had received threats after he dismissed the theory as “bizarre”.

    Cabinet Office minister Michael Gove branded the conspiracy theories “dangerous nonsense”.

    And the NHS director, Stephen Powis, added: “The 5G story is complete and utter rubbish. It is nonsense – the worst kind of fake news.

    “The reality is that the mobile phone networks are absolutely critical to all of us, particularly in a time when we are asking people to stay at home and not see relatives and friends.

    “But, in particular, those are also the phone networks used by our emergency services and our health workers and I am absolutely outraged, absolutely disgusted, that people would be taking action against the very infrastructure that we need to respond to this health emergency.

    “It is absolute, utter rubbish and I can’t condemn it in terms stronger than that.”

    Oliver Dowden, the culture secretary, is to hold talks with platforms such as Facebook, WhatsApp, YouTube and Twitter “to hammer this message home”, the source said.

    Celebrities including the singer Anne-Marie, have helped spread the theory on social media. Amanda Holden, a judge on Britain’s Got Talent, shared a link to an online petition claiming the symptoms of Covid-19 were caused by residing near a 5G mast. The petition has now been removed.

    Emergency services were called out to deal with blazes at masts in Sparkhill, Birmingham, and on the Antrim Road in north Belfast last Thursday, and at Melling, Merseyside, last Friday.

    Videos of the arson attacks were posted on social media.


    // Odstraneni petice? To je demokracie na steroidech :)
    Tipnul bych si paranoidne, ze ty zharske utoky na 5G vysilace jsou false flag anebo k nim vubec nedoslo. Nemaj ani fotku nejakeho podpaleneho.

    Jako nebezpeci 5G muze byt nepodlozena obava, ale je to malovany jako srovnatelny s flat earth, a ze to normalne nikdo neresi. Schvalne se nemluvi o petici stovek vedcu (a existenci poctu studii), ale byly i protesty pediatru a jinych doktoru, kteri se potykali se zdravotnimi problemy uz u tech starsich vysilacu a wi-fi.

    Bezpecnost 5G se stavi na argumentu, ze jde o vykonove male systemy, a ze samotna frekvence nemuze hrat zadnou roli. Ta neni pri debunkingu nikdy uvazovana jako faktor.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Hele on je nekde part 6: covid world order? Nebo jaktože to tu tak utichlo? :D

    Akorát koukám v přímym přenosu na Icka kterej míchá všehcno se všim a bavím se:
    DAVID ICKE - THE CORONAVIRUS CONSPIRACY: HOW COVID-19 WILL SEIZE YOUR RIGHTS & DESTROY OUR ECONOMY
    https://www.youtube.com/watch?v=-3XlrQMOvW0
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    China researchers isolated bat coronaviruses near Wuhan wild animal market - Washington Times
    https://www.washingtontimes.com/...s/2020/mar/30/china-researchers-isolated-bat-coronaviruses-near-/
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    “I přesto je samozřejmost, s jakou společnost přijala své umrtvení, znepokojivá. Ukazuje se, že už nevěříme v nic jiného než v holý život. Pouhé přežití zůstává jedinou naší hodnotou, pro kterou jsme ochotni obětovat prakticky všechno – přátelství, city, mezilidské vztahy, vzdělání našich dětí, práci, duchovní i hmotný blahobyt.”
    Svět po epidemii: zbude nám jen holý život? - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/svet-po-epidemii-zbude-nam-jen-holy-zivot-97004
    GORG
    GORG --- ---
    Event 201 Pandemic Exercise: Segment 4, Communications Discussion and Epilogue Video
    https://www.youtube.com/watch?v=LBuP40H4Tko

    HESPELER
    HESPELER --- ---
    Madonna, Quavo - Eurovision Song Contest 2019
    http://www.youtube.com/watch?v=VG3WkiL0d_U&t=263


    4:23+
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    NYXALLAH: Ta kniha je real, ale z ní pochází pouze ten první screenshot. Ten druhý je kdoví odkud!
    Navíc ten první na další stránce pokračuje popisem toho onemocnění Wuhan-400 - že napadá mozkový kmen a lidi umírají do 12h.

    Záměrná desinformace..dost hnus.

    Kniha ke stažení a ověření zde. Zkopíroval bych to, ale to pdf je v Acrobatu chráněné proti kopírování a nemám tu nic jinýho:
    http://93.174.95.29/main/A3F425A6EC64F165846B9CE81CC77CF9
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam