• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: porad cekam na ten v poste slibeny rozbor
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RAGAMUFF: coze?
    RIVA
    RIVA --- ---
    This is not a vaccine. | The Wall Will Fall
    https://thewallwillfall.org/2021/01/11/this-is-not-a-vaccine/
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    RIVA: Já myslím že to je hlavně tím že dotyčný k ověření informací používá creepologii, studii o wtc7 z Aljašský univerzity projel fulltextem na slovo creep, žádné nenašel a tím dokázal že je to blbost, ale to že oficiální verze v sobě taky žádný slovo creep nemá a tím jeho teorii staví na stejnou úroveň jako všechny ostatní teorie, mu zřejmě nedošlo.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    COOK: nerad rusim faktuplnou diskuzi, ale preci jen, podle tech zarucene pravdivych agenturnich zprav se zadny ze soudu predlozenymi dukazy nezabyval. Ty soudy ty dukazy odmitli provest z nejakych proceduralnich a me jako nepravnika nepochopitelnych duvodu. Neco jako kdyz soud odmitne odposlech na kterym je ale jasne slyset, ze konkretni osoby jsou zlocinci. Imho tuhle nuanci nemam(e) sanci/schopnosti rozlousknout.

    Podle me ta otazka mezi nami "plebejci" by mela znit jinak : Take jsi videl ta videa jak vytahovali kufry hlasovacich listku z pod stolu? Take jsi videl, jak ten urednik prohanel tu jednu hromadu listku strojem opakovane a znova a jeste a jeste? Take jsi videl svedectvi lidi, ze ve velkem volili mrtvoly? Nepovazujes to za dukaz zmanipulovani voleb?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: nebo cim jinym?
    RIVA
    RIVA --- ---
    SUMAC: Generacnim rozdilem?
    ICE
    ICE --- ---
    za cca 3 hodky bude mluvit Trumpik z vojensky zakladny Alamo v Texasu. (jestli to opet neposunou/jestli to google nezabanuje)
    LIVE: President Trump Speaks in Alamo, TX 1/12/21
    https://www.youtube.com/watch?v=c_WNI43s3ds
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: hele ja tady v UK vidim teda vsechno mozny jen ne nejakyho orwella nebo huxleyho. ale asi to bude tim generacnim rozdilem mezi nama...
    COOK
    COOK --- ---
    ICE: Tak nejakej dukaz uved. Ja neslysel zadny, ktery by nebyl velmi snadno vyvratitelny (dynamika scitani, volici bez trvalyho v Nevade, hlasy mrtvych, udajna nepritomnost republikanskych pozorovatelu). A ja argumentovat nemusim, to musi ten, kdo tvrdi, ze se neco (podvod) stalo, coz je Trump a asi i ty.
    ICE
    ICE --- ---
    COOK: ,reply CAIDEL|52829387}: dik za odpoved. btw. vsiml sis ze neuvadis argumenty pro sva vlastni tvrzeni? neni dukaz? Dukazy/tvrzeni/data jsou, ale ty a ustavni soud USA se jimi nezaobirate. Coz neni to same jako vyneseny judikat. .)

    SCHWEPZ: Taky mi to tak pripada. Obi-Wanovi a spol. drzim palce ;)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Je to epický manicheistický souboj čistého dobra a zla, časem o tom natočí velkofilm!

    "...tito tajní uctívači Satana z jedné pizzerie ve Washingtonu řídí pedofilní obchod s dětmi.
    O moc se dělí s ilumináty, miliardářem Georgem Sorosem, prodlouženou rukou klanu Rockefellerových, a Bildebergskou skupinou...
    ...Jejich jediným skutečným protivníkem je Donald Trump, avšak svůj boj musí vést za kulisami, v ústraní, mimo pohled veřejnosti..."
    RIVA
    RIVA --- ---
    TLUSTEI: Pokud nechces prechazet uplne k dark side, tak vyzkousej Signal :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    COOK: Letos nic :) A jinak úplně blbej zcela bezpochyby je.
    COOK
    COOK --- ---
    CAIDEL: A pred ctyrmi roky Hillary vyuzila svych mozmosti napadnout volby, kde to slo, ale kdyz to nevyslo, tak normalne uznala porazku. Na rozdil od tohohle oranzovyho debila, co neni schopen ani pochopit, ze pri scitani vzdy prvne stihnou maly okrsky s prevahou republikanu a az nakonec se doscitaj velky mesta s prevahou demokratu. Furt opakuje, ze vedl. Bud je uplne blbej, nebo spoleha na to, ze jsou uplne blbi jeho priznivci a skocej mu na tu nejtupejsi lez a poslou mu prachy.
    COOK
    COOK --- ---
    CAIDEL: A letos? Co teda predlozili za dukazy?

    Kdybych si mel sam trochu zakonspirovat a pustit se do o nic nez pocit oprenych spekulaci, tak si tipnu, ze Trump volby zpochybnuje jen proto, aby sve priznivce obral o penize na udajne pravni bitvy. To se mu dari velmi dobre, uz mu dali stovky milionu dolaru.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ICE: Jestli myslíš ty volby čtyři roky zpátky, tak samozřejmě ano.
    COOK
    COOK --- ---
    ICE: Protoze Trumpuv tym nepredlozil ani jeden smysluplny argument o podvodu. Neni zadny dukaz, nic. Jen plna huba kecu, ktera neobstoji pred zadnym soudem. Vse bylo velmi peclive provereno a nenaslo se nic, co by vysledek mohlo ovlivnit.
    ICE
    ICE --- ---
    COOK: a proc si myslis ze ukradene volby jsou lzi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam