• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    UK Column News - 20th January 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=71QIIrpTDOU
    RIVA
    RIVA --- ---
    100's Of Polish Business's To DEFY Lockdown / Hugo Talks #lockdown
    https://www.youtube.com/watch?v=9tE_RLkErRk
    RIVA
    RIVA --- ---
    Znovu jsem objevil Russela Branda:
    Is the pandemic being used to create a surveillance state?
    https://www.youtube.com/watch?v=MMFylHz8RF4
    RIVA
    RIVA --- ---
    Why is BILL GATES Buying ALL the Farmland?
    https://www.youtube.com/watch?v=ifyzPe-59DI&t=242s
    RIVA
    RIVA --- ---
    Halfway through this winter of Covid, overall mortality is around normal for this time of year. Something doesn’t add up — RT Op-ed
    https://www.rt.com/op-ed/513141-covid-overall-mortality-normal/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Vcerejsi clanek od Toma Woodse:
    http://www.tomwoods.com/

    Given the significance of today, I thought you should see this.

    These are the words of Larry Beane, a Lutheran pastor you've probably never heard of.

    But when you're right, you're right:

    I want to commend the Left.

    They are much better at government than the Right. The Left understands that governance is ruthlessness. They understand that you succeed by social and political tyranny, by quashing free speech, by crushing dissent with mob rule and fear, by control of information, by dominating all of the institutions of society, by seizing the reins of power and using it not to defend the liberties of the people, but to compound even more power, like pyramiding interest upon interest to build a fortune out of thin air.

    The Left has fostered cancel culture, and has rolled back all standards of law and order and decency to where those who disagree will be removed. It is a fact of life. And fear of being unpersoned and unable to provide for one’s family is the ultimate means of totalitarian control.

    Whether this is done by hard tyranny with boxcars and camps, or soft tyranny with social credit control, it doesn’t matter. The goal is control, total and unquestionable, unchallengeable control.

    The Left understands that the news and history are not things to report, but things to control and use for the sake of control of people. They understand the iron fist and the velvet glove. They understand how to remake education into propaganda -- for control. They also understand that the real power is not the doddering demented figurehead...but rather the power is in the Deep State, the Swamp, the murky underbelly where deals and threats are made. For that is where the behind the scenes control resides and multiplies.

    And while most Americans are either too naive, stupid, or distracted -- or afraid -- to fight back, while they are easily bought off with promises of free stuff and enforced equality (promises made by every despotic regime in history), and while useful idiots believe fairy tales by CIA operatives on "news channels" pushing silly conspiracy theories about an “insurrection” and a “coup attempt” (all the while footage from 2016 Inauguration Day violence and actual 2020 insurrections are available for all to see), the slack-jawed subordinates follow along like zombie lemmings empowering the very people who will enslave them.

    So today it is all the more important to be the dissident, to encourage people you encounter who have dissenting thoughts.

    Let me tell you a story:

    I stayed at the Hyatt Regency inside the Orlando airport Sunday night because I had a very early flight the next morning. As I headed out of my room, I saw a woman in her early 50s coming toward me down the hall, so I put my mask on (there's no getting around mask wearing in an airport).

    As we got closer, I realized she wasn't wearing a mask. Because she saw me putting mine on at the sight of her, she probably thought I was one of the crazies, so she pulled up some clothing a bit over her mouth as we passed.

    As I walked past, I told her with a smile she couldn't see: "Don't worry about it. It's all bull****." She laughed and said, "I agree."


    We were both encouraged by that simple encounter.

    Sometimes people say to me, "Woods, you're preaching to the choir."

    First of all, that isn't even true: I have more emails than I can count from people who converted to our way of thinking from far distant ideologies because they listened to me.

    But second: I'm sick of people who criticize preaching to the choir. The choir needs to be preached to! Have you ever heard of a church in which the pastor tells the choir, "I'm about to preach, so you guys should go out and have a cigarette"?

    Especially in our day and age, the choir needs its confidence boosted. It needs to know it isn't alone. It needs the intellectual ammunition to be assured that it's in the right, and to be able to defend itself when challenged.

    My friends, you are the choir, and I hope my preaching (so to speak) is of some benefit to you.

    -------

    Google translate:

    Vzhledem k významu dneška jsem si myslel, že byste to měli vidět.

    To jsou slova Larryho Beanea, luteránského pastora, o kterém jste pravděpodobně nikdy neslyšeli.

    Ale když máte pravdu, máte pravdu:

    Chci pochválit levici.

    Ve vládě jsou mnohem lepší než pravice. Levice chápe, že správa věcí veřejných je bezohlednost. Chápou, že uspějete sociální a politickou tyranií, potlačením svobody projevu, rozdrcením nesouhlasu s vládou a strachem davu, kontrolou informací, ovládnutím všech institucí společnosti, chopením se otěže moci a jejím využitím hájit svobody lidí, ale spojit ještě více moci, jako pyramidovat úroky za úroky, vybudovat jmění z ničeho nic.

    Levice podpořila cancel kulturu a vrátila všechny standardy práva a pořádku a slušnosti tam, kde budou odstraněny ti, kdo nesouhlasí. Je to skutečnost života. A strach z toho, že člověk nebude diskreditovan (odosobněn?) a nebude schopen zajistit rodinu, je konečným prostředkem totalitní kontroly.

    Ať už to dělá tvrdá tyranie s vagóny a tábory, nebo měkká tyranie se sociální kontrolou úvěru, na tom nezáleží. Cílem je kontrola, celková a nezpochybnitelná, nezpochybnitelná kontrola.

    Levice chápe, že zprávy a historie nejsou věci, které je třeba hlásit, ale věci, které je třeba kontrolovat a používat v zájmu kontroly lidí. Rozumí železné pěsti a sametové rukavici. Rozumí tomu, jak proměnit vzdělání v propagandu - pro kontrolu. Chápou také, že skutečná moc není uhýbající dementní loutka ... ale spíše je v Hlubokém stavu, Bažině, temném koutě, kde dochází k obchodům a hrozbám. V tom spočívá a znásobuje ovládání zákulisí.

    A zatímco většina Američanů je buď příliš naivní, hloupá, nebo rozptylována - nebo se bojí - bránit se, přestože se snadno vykoupí sliby bezplatných věcí a vynucené rovnosti (sliby, které učinil každý despotický režim v historii), a zatímco užiteční idioti věří, že pohádky dělníků CIA na „zpravodajských kanálech“ prosazují hloupé konspirační teorie o „povstání“ a „pokusu o puč“ (po celou dobu jsou k dispozici videozáznamy z násilí v Den inaugurace 2016 a skutečných povstání v roce 2020), ochablí podřízení následují jako zombie lumíci zmocňující samotné lidi, kteří je zotročí.

    Dnes je tedy o to důležitější být disidentem a povzbuzovat lidi, se kterými se setkáte, kteří mají nesouhlasné myšlenky.

    Řeknu vám příběh:

    V neděli v noci jsem zůstal na Hyatt Regency na letišti v Orlandu, protože příštího rána jsem měl velmi brzký let. Když jsem zamířil ze svého pokoje, viděl jsem, jak se ke mně chodbou blíží žena v jejích padesátých letech, tak jsem si nasadil masku (na letišti se maska ​​na sobě neobjevuje).

    Když jsme se přiblížili, uvědomil jsem si, že nemá masku. Protože mě viděla, jak si ji při pohledu na ni oblékám, pravděpodobně si myslela, že jsem jeden z těch šílenců, a tak jsme si kolem úst trochu přetáhli oblečení přes ústa.

    Když jsem procházel kolem, řekl jsem jí s úsměvem, že neviděla: „Nedělej si s tím starosti. Je to všechno býk ****.“ Zasmála se a řekla: „Souhlasím.“


    Oba jsme byli povzbuzeni tím jednoduchým setkáním.

    Někdy mi lidé říkají: „Woodsi, kážeš sboru.“

    Nejprve to ani není pravda: Mám více e-mailů, než kolik dokážu spočítat od lidí, kteří konvertovali na náš způsob myšlení ze vzdálených ideologií, protože mě poslouchali.

    Ale za druhé: Je mi špatně z lidí, kteří kritizují kázání sboru. Sboru je třeba kázat! Už jste někdy slyšeli o kostele, ve kterém pastor řekl sboru: „Chystám se kázat, takže byste měli jít ven a dát si cigaretu“?

    Zejména v dnešní době potřebuje sbor posílit jeho sebevědomí. Musí vědět, že to není samo. Potřebuje intelektuální střelivo, aby bylo zajištěno, že je v pořádku, a aby se dokázalo bránit, když je zpochybněno.

    Moji přátelé, vy jste sbor a doufám, že moje kázání (abych tak řekl) pro vás bude mít nějaký užitek.
    GORG
    GORG --- ---
    To mi připomnělo "konspirační teorii", za kterou jsem dostal permaban v covid klubu na nyxu.

    When and how to use masks
    https://www.who.int/...s/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public/when-and-how-to-use-masks

    - Clean your hands before you put your mask on, as well as before and after you take it off, and after you touch it at any time.
    - When you take off a mask, store it in a clean plastic bag, and every day either wash it if it’s a fabric mask, or dispose of a medical mask in a trash bin.


    a co toto?

    Mythbusters
    https://www.who.int/...ies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public/myth-busters#exercising

    FACT: People should NOT wear masks while exercising
    GORG
    GORG --- ---
    Klatovsko: Žena onemocněla covidem již popáté za tři měsíce - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...ka-onemocnela-covidem-jiz-popate-za-tri-mesice-zije-stale-v-karantene-17516

    V případě nákazy koronavirem se obecně počítá alespoň s krátkou imunitou okolo tří měsíců. To však není případ ženy z Klatovska, která během pouhých tří měsíců onemocněla hned pětkrát. Tuto dobu strávila s pauzami, kdy byla negativní, v karanténě.

    O Radce Svobodové, která již pět let dojíždí jako pendlerka za prací do sousedního Německa, informoval Klatovský deník. Pozitivní test na nemoc COVID-19 jí vyšel poprvé počátkem loňského října.

    „Zaměstnavatel nařídil, že se všichni musíme testovat každý čtvrtek. Když jsem byla poprvé pozitivní, nemoc jsem vůbec nepociťovala, ale hned druhý den se mi udělalo špatně,“ vypráví Svobodová. První čtyři dny nemoci prý prakticky prospala s bolestmi hlavy, zimnicí a ohromnou únavou. „Když jsem se uzdravila, měla jsem negativní test a nastoupila do práce,“ vzpomíná.

    Do zaměstnání se ale nevrátila na dlouho. Po několika dnech měla opět pozitivní výsledek testu. Do karantény musela podruhé, tentokrát bez příznaků. S negativním testem se později vrátila do práce. Záhy přišel zase pozitivní test a vše se opakovalo.

    „Do současné doby už jsem byla pětkrát pozitivní, pětkrát v karanténě a pak pětkrát negativní,“ shrnuje žena, která vše doložila výsledky svých testů. Dodala, že není jediná, o kom ví, že měl COVID-19 opakovaně.

    Podle odborníků však pět pozitivních testů nemusí nutně znamenat, že jedinec pětkrát prodělal COVID-19. „Senzitivita testů je různá. Může zachytit i mrtvé buňky covidu. Ve skutečnosti tedy nemusela COVID-19 prodělat pětkrát, byť mohla, ale třeba jen dvakrát či třikrát,“ vysvětlil Klatovskému deníku Michal Bartoš, šéf Krajské hygienické stanice Plzeňského kraje. Přesnou odpověď by podle něj dal jen hloubkový test.

    Žena tak mohla být několikrát v karanténě zbytečně, podle šéfa hygieniků Bartoše se s tím ale nedá nic dělat. „Do současné doby nikdo nic lepšího nevymyslel. Navíc epidemiologické šetření není jen o tom, zda člověk vyšel pozitivní, či negativní, ale i o souvislostech – s kým se setkal, zda má potíže a podobně,“ upozornil Bartoš. Potvrdil, že lidí, kteří během několika měsíců byli opakovaně pozitivní na COVID-19, je více.


    I přes možnost opakované nákazy či pozitivity Bartoš doporučuje očkování. Mimo jiné proto, že vakcína má chránit proti vážnému, život ohrožujícímu průběhu. Kritických průběhů je podle něj nyní více, než tomu bylo v jarní vlně epidemie. Dodal, že i když se nedá vyloučit, že se i očkovaný člověk nakazí, toto riziko se výrazně snižuje.


    // Takže šéf hygieny je konspirační teoretik. Zachytit mrtvé buňky covidu je stará dezinformace. Napadá mě rozjet kampaň za jeho okamžitý vyhazov! (Tohle už altweby říkaj skoro rok od samotného počátku)

    Navíc epidemiologické šetření není jen o tom, zda člověk vyšel pozitivní, či negativní
    .... není? Já myslel, že je to JENOM o tom
    (opět jen "konspirační" weby už dávno upozorňují, že tyhle testy a vůbec diagnostika jakékoliv nemoci musí být posuzována individuálně)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Jo tak takhle to maj šmejdi z Big tech vymyšlený... Konečně do toho zapadá i Starlink. 40 tisíc satelitů nevypouští Musk z lásky k lidstvu. Je to součást AI systému. A vakcína? Více ve videu. 14 min.

    Hydrogel Nanotechnology Biosensors collecting data for Artificial Intelligence AI DARPA
    https://www.bitchute.com/video/J3np53OeX1Gp/
    GORG
    GORG --- ---
    Spoluautor indexu PES kvůli britské mutaci volá po zavedení šestého stupně - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...r-indexu-pes-kvuli-britske-mutaci-vola-po-zavedeni-sesteho-stupne-40348345

    Kvůli rychleji se šířící britské mutaci nového typu koronaviru je podle spoluautora výpočtu rizikového skóre PES Jana Kulveita z Oxfordské univerzity třeba opatření v pátém stupni upravit, aby epidemii víc brzdila. Připravit by se měl i šestý stupeň, napsal na Facebooku.

    ...

    Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) v pondělí uvedl, že nová mutace je nakažlivější až o 40 procent. Helena Jiřincová z Národní referenční laboratoře uvedla, že vědecká shoda je na deseti až 70 procentech. Pro zjednodušení se podle ministra dá říci, že to, co během epidemie nastalo za deset dnů, může v případě britské mutace nastat už za šest dní. Protože se mutace rychleji šíří, tak postupně mezi variantami viru převládne. Podle současných poznatků se nová varianta sice rychleji šíří, nezpůsobuje však závažnější průběh onemocnění covid-19.



    //opet ukazka neprokazovani, ktere je ale modus operandi od pocatku - nebylo prokano, ze je britska mutace v necem nebezpecnejsi, ale od prosince se to bere jako fakt. ten clanek castecne tu miru vedecke nejistoty zminuje (shoda 10 az 70 procent je k smichu - a co shoda 0 az 100 procent? :) )

    V Brně zpětně zjistili 84 případů britské mutace. Není horší - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...lanek/v-brne-zpetne-zjistili-84-pripadu-britske-mutace-neni-horsi-40348327

    „Nikoho s touto formou mutace jsme u nás nehospitalizovali. To lze v našem systému ověřit, tedy z naší praxe můžu potvrdit, že takzvaná britská mutace nepřináší horší vývoj onemocnění,“ dodala Plachá.

    ..

    Státní zdravotní ústav (SZÚ) zatím prověřoval 12 vzorků, kde bylo na britskou variantu podezření. „Tato mutace se rychleji šíří, ale nemáme informace, že by ovlivňovala klinické příznaky,“ řekla Jiřincová.


    // poznamename, pokud by doslo zas k revizi pravdy
    GORG
    GORG --- ---
    Chcípl PES: Zakládáme politické hnutí a otevřeme restaurace - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...-cesku-otevrou-nektere-restaurace-a-obchody-rebelove-obejdou-narizeni-17406

    „Naším prioritním cílem je otevřít Česko a vrátit se do normálního života, nechceme marnit čas na politických zasedáních. Dostali nás do kouta, spoustu restaurací se už nezvedne,“ uvedli Olbert s Janečkem.

    V sobotu 23. ledna tak mají všechny provozy, tedy restaurace, malé obchody i služby, které iniciativu podporují, znovu otevřít. Jejich zástupci chtějí vrátit život do stavu před pandemií. Janeček s Olbertem také na tiskové konferenci znovu vyzvali vládu, aby jim dokázala, že se právě v restauracích a dalších podobných podnicích covid šíří nejvíce. „Jsme jen obětní beránci,“ podotkli.

    // vsimnul jsem si, ze prakticky nikdy neni snaha prokazat a lidem predlozit dukazy, ze lockdowny funguji. cela ta implikace, ze otevrene restaurace = zabijeni senioru je jen jakysi dalsi axiom, ktery se proste neprokazuje. misto toho se pusobi na emoce. propaganda vzdycky jede v tehle jednoduchych tvrzenich koncertu ruznych logickych klamu. jako cherry picking nejake i treba ani nepublikovane studie, ze lockdowny funguji. bum a je to.
    ale vetsinou si clovek vystaci treba poukazat na lidi, co "umirali na chodbach v Italii" nebo ze v nemocnici chybi personal, jako by to bylo nejake novum.
    GORG
    GORG --- ---
    TLUSTEI: Přesně. Jít třeba do klubu metalu se lidim divit, že se jim líbí takovej rámus. Možná je taky vykopli z těch covid klubů :) Jak jen trochu nezpivas unisono, hned tam byl problem.

    Mně to připomnělo studii, jak zpropagovat COVID vakcínu, kde testovali na lidech různé typy argumentů. Jeden z nich byl třeba právě ten snažící se vyvolat pocit viny. (nekterym je jasne, ze snaha pusobit na emoce nema s racionalni debatou nic spolecneho.. naopak vse s propagandou)

    COVID-19 Vaccine Messaging, Part 1 - Full Text View - ClinicalTrials.gov
    https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04460703

    Brief Summary:
    This study tests different messages about vaccinating against COVID-19 once the vaccine becomes available. Participants are randomized to 1 of 12 arms, with one control arm and one baseline arm. We will compare the reported willingness to get a COVID-19 vaccine at 3 and 6 months of it becoming available between the 10 intervention arms to the 2 control arms.

    Study participants are recruited online by Lucid, which matches census based sampling in online recruitment.

    Other: Guilt message
    1/15 of the sample will be assigned to this message. The message is about the danger that COVID-19 presents to the health of one's family and community. The best way to protect them is by getting vaccinated and society must work together to get enough people vaccinated. Then it asks the participant to imagine the guilt they will feel if they don't get vaccinated and spread the disease.

    Other: Not bravery message
    1/15 of the sample will be assigned to this message which describes how firefighters, doctors, and front line medical workers are brave. Those who choose not to get vaccinated against COVID-19 are not brave.

    Other: Personal freedom message
    1/15 of the sample will be assigned to this intervention, which is a message about how COVID-19 is limiting people's personal freedom and by working together to get enough people vaccinated society can preserve its personal freedom.

    atd.

    Other: Control message
    Other: Baseline message
    Other: Personal freedom message
    Other: Economic freedom message
    Other: Self-interest message
    Other: Community interest message
    Other: Economic benefit message
    Other: Guilt message
    Other: Embarrassment message
    Other: Anger message
    Other: Trust in science message
    Other: Not bravery message
    GORG
    GORG --- ---
    Švýcarsko čeká referendum o zrušení koronavirových opatření - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...elibi-koronavirova-opatreni-v-referendu-chteji-omezit-pravomoci-vlady-17231

    Ve Švýcarsku proběhne referendum, ve kterém se občané alpské země vyjádří, jestli vládu zbaví moci rozhodovat o zavádění tvrdých opatření proti šíření koronaviru. Organizátorům petice už se povedlo nasbírat potřebný počet podpisů. Pokud by se lidé vyslovili pro omezení vládních pravomocí, stalo by se Švýcarsko zřejmě první zemí světa, kde mohou občané přímo ovlivňovat zavádění koronavirových opatření, informuje web Financial Times.

    V září začal ve Švýcarsku platit zákon o COVID-19, který Federální radě (zákonodárný orgán federace, pozn. red.) přidělil rozsáhlé pravomoci při zavádění opatření proti šíření koronaviru. To ale u části společnosti v tradičně liberální zemi vyvolalo značné znepokojení. Není proto překvapením, že organizátoři petice tento týden ohlásili 86 000 podpisů, čímž značně překročili 50tisícovou hranici potřebnou k vyvolání celostátního hlasování o zrušení zákona. Referendum se tak bude konat v červnu a jeho výsledek bude právně závazný.

    „Podle našeho názoru využívá vláda pandemii k zavedení větší kontroly, a ořezává tak demokracii,“ uvedl pro Financial Times Christoph Pfluger, jeden z organizátorů kampaně a člen hnutí Přátelé ústavy. „Dlouhodobé problémy, které z tohoto přístupu (vlády) vyvstanou, budou vážné. Jsme hnutí, které říká, že krizové řízení nelze provést bez vůle panovníka, tedy lidu. Bez lidí nemůžete vládnout,“ pokračuje Pfluger.

    Před zářijovým přijetím zákona o COVID-19 mohla centrální vláda v Bernu vydávat pouze nařízení podle zákona o epidemiích. Tyto restrikce však byly přísně časově omezené a navíc jejich schvalování podléhalo dohledu parlamentu. I po schválení zákona ale vláda postupovala v otázkách omezení velice liberálně, a to i díky vlivu silných lobbistických skupin, které upozorňovaly na ekonomické následky, pokud by Švýcarsko přešlo k tvrdším opatřením. Tento postup v mnoha případech doslova dráždil okolní země, například když Švýcaři na rozdíl od jiných alpských států nechali v provozu skiareály, kam mohli jezdit i cizinci.

    Postupné utahování šroubů
    Švýcarští občané byli zprvu volnějším opatřením nakloněni, i když v listopadovém průzkumu pro státní televizi SRF vyjádřilo 55 % dotázaných obavy z omezení svobody. Třetina respondentů pak byla toho názoru, že povinné uzavření restaurací a barů hodinu před půlnocí je příliš přísné.

    S rostoucím počtem nakažených ale sílil tlak na vládu, která nakonec rozhodla, že od 22. prosince zavře bary a restaurace po dobu jednoho měsíce úplně. Výjimku dostaly pouze kantony, ve kterých bylo reprodukční číslo pod hodnotou 1 nebo se týdenní průměr počtu nakažených pohyboval pod průměrem celé země.

    A tento týden přišla další rána – vláda ohlásila, že od nadcházejícího pondělí musí zavřít také všechny obchody, které neprodávají nezbytné zboží. I proto se kampani za omezení pravomocí vlády věnuje ve Švýcarsku značná pozornost.

    Kritici namítají, že než se referendum v létě uskuteční, bude už pandemie pryč. Organizátoři ale argumentují tím, že jde i o precedens, protože porážka zákona v referendu je součástí „větší skládačky“, která má zabránit vládě v nekontrolovatelném omezování svobody i v případě budoucích krizí.

    Denní přírůstky nově nakažených koronavirem se nyní ve Švýcarsku pohybují okolo 2 500. To je výrazně méně než během listopadu, kdy počet případů překračoval i hranici 10 tisíc. Od začátku pandemie zaznamenala země podle analytického webu Worldometers téměř půl milionu případů, přičemž zemřelo přes 8 600 lidí.
    RIVA
    RIVA --- ---
    'Q-Anon' Bears Striking Resemblance to Bolshevik Psy-Op From 1920s Known As 'Operation Trust'
    https://www.informationliberation.com/?id=62008
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SUMAC: Jak jsi úžasný. Naštěstí se vůbec neznáme, takže většina tvého textu jsou jen emotivní zvratky. Odpouštím ti, jsi pomatený. Možná bys měl zkusit psát do novin, po takových je v těchto dobách poptávka. ;)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TLUSTEI: : nerekl bych, ze abys mel nejakou moralni integritu a naplnil si smysl zivota, musis byt zrovna paranoidni konspirator co stoji implicitne mimo system, protoze se tak citi vic cool, vic naplneny nebo svobodny nebo ja nevim co? pokud se podivam ceho ve spolecnosti dosahne totalni outsider jako ty vs. nekdo kdo podle tebe je domestikovana ovce v kleci jako ja, rekl bych, ze ve finale az se vsehcno secte bude tvuj zivot prevazne monolog o tom, jak jsou ovce v kleci, a vysledek tvoji cinosti bude akorat popssanej papir nebo stranky na internetu. zatimco ja jsem taky vuci systemu skeptik, ale svoji energii vrham nekam, kde to me prinasi uspokojeni a spolecnosti uzitek
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SUMAC: Ano, vypadal bych jako šílenec, na tom se shodneme. Drtivá většina obyvatelstva je hluboce domestikována a svou klec si budou bránit až za hrob, protože připustit něco takového co tady popisuji by znamenalo připustit, že žili celý život ve lži a to si i ti nejvzdělanější připustit nedokážou. Zdá se, že ti hodně záleží na tom, co si o tobě lidé myslí. Všimnul jsem si, že ve spojitosti s místními "konspiracemi" často poukazuješ na to, že "budeš akorát pro smích, většina tě pošle do háje a nebude tě vůbec poslouchat." Člověku s integritou je přece docela jedno, jestli se mu okolí směje nebo ne, je-li o své pravdě přesvědčen. Nebo automaticky ohýbáš hřbet, když cítíš, že by s tebou okolí nemuselo souhlasit?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TLUSTEI: je to silene. vsechny ty cos vyjmenoval nas kontrolujou tak dokonale, ze si toho nikdo krom vas konspiracnich teoretiku nevsiml a i pres 10+ let upozornovani na to se stejne nic nedeje a nemeni a k moci jsou porad voleny ty stejni lidi (par jich znam osobne, jeden je zrovna ted v transitnim teamu Bidena, vedec co dela do obdnovitelnych zdroju, muj byvaly sef tady v UK co se vratil do USA). co chces delat? nikdo ti nepomuze a nikoho si zatim nerpesvedcil. zkus s timhle teoretizovanym vylezt mimo tenhle klub a budes akorat pro smich a vetsina te posle do haje a nebude te vubec poslouchat.
    GORG
    GORG --- ---
    SUMAC: Ale tady to neni urceny k diskuzi, jestli jsou konspirace k necemu dobre apod. :) Patri sem odkazy na ruzne zdroje. Nekdy i radeji prekopirovane i s obsahem, kdyz kolikrat rady padaji do pametove diry (jsou smazany, nastesti nektery jsou sbirany na archive.org)

    Na polemiku to urcite je, ale nepatri sem. I kdyz holt ve zbytku for na nyxu byla diskuze zakazana, tak holt nebude nikde ;)Tahle debata tady smeruje ke smazani
    Ja si tu taky obcas prihodim nazor, ale to brat pod carou, co ja si u toho brblam. Dulezity jsou ty zdroje.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SUMAC: :) Jo tohle. Tož to ale není až taková stretch of imagination, ne? Plebs se přemnožil a konzumuje vzácné neobnovitelné zdroje čím dál větší rychlostí a činí tak v drtivé většině ve formě naprostých píčovin, které ke kvalitnímu životu nepotřebuje. Ale plebs je na to zvyklý a považuje to za své právo, právo na konzumaci čeho se mu zachce, když na to má prostředky, bez ohledu na budoucí generace nebo životní prostředí. Taková situace je dlouhodobě neudržitelná a je s ní něco třeba udělat, je třeba jednat. A tak moci páni jednají... Nástroje na to mají. Zruinovat ekonomiku, tedy zbavit plebs prostředků k další konzumaci, je základ, protože rozjetej vlak nepřemluvíš, ten jede, musíš ho vykolejit, nabourat. A to se děje.

    Nejde o vás vědce ve výzkumácích. Na to něco takového spustit jste malí pání (nic osobního), obory příliš fragmentované a příliš závislé na grantech. Vás vědce ve výzkumácích z ruinování ekonomiky nikdo neobviňuje. Tohle je hra na úplně jiné úrovni, kde i ňákej Babiš je jenom figurka, takovej house nigger. Skuteční páni sedí jinde. Tenhle Reset přichází od šmejdů ve World Bank, IMF, Council on Foreign Relations, Bilderberg group,... ve spolupráci se zaprodanci z WHO, UN, Silicon Valley...

    Když kontroluješ informační zdroje (AP, Reuters,...) a drtivou většinu médií a máš k dispozici odborníky bez integrity, kteří ti za pár zlatých řeknou na kameru cokoli, tak máš skoro vyhráno, "protože to říkal odborník v TéVé", kterou valná většina lidí považuje za autoritu. Pak stačí lidi masírovat strachem o život dokud nezalezou, nezkrachujou, neutratěj všechny úspory a nepřijdou žádat autority o pomoc. Autorita má pomoc samozřejmě připravenou, ale nic není zadarmo. Budeš držet hubu a krok a dostaneš od nás každý měsíc na jídlo, nájem a ňáký cetky. Nebudeš držet hubu a krok? Good luck in the underground. Still sexy? ;)

    Princip šlechty a poddaných nikdy nikam nezmizel, jen se změnil k nepoznání. Před lety jsem si u podobných úvah taky ťukal na čelo, ale pak jsem tomu modelu dal šanci. Jen tak, pro legraci. Přečetl jsem na to téma kde co a věci začaly zapadat. Bohužel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam