• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Epidemiolog Smejkal: Z rozvolňování mám obavy, je toho moc. Čísla jsou stále vysoká | Radiožurnál
    https://radiozurnal.rozhlas.cz/epidemiolog-smejkal-z-rozvolnovani-mam-obavy-je-toho-moc-cisla-jsou-stale-vysoka-8463132

    vs

    Hlavní epidemiolog Institutu Klinické a Experimentální Medicíny (IKEM) Petr Smejkal nabádá lidi, aby se promořování nebáli

    Tuhle větu bych normálně Smejkalovi vytesal :-)
    Aby na to nikdo nezapomněl, žejo ,)

    Treba nejake plakaty s jeho citatem.. a samozrejme tam neuvest, ze je to citat z jara 2020 :-)

    Ja dokonce vim, cim by pripadne Smejkalovci ci on sam ten rozpor jakoby vysvetlili. Kazdy to ma jiste uplne na jazyku, tak asi ani nemusim napovidat. Je to totiz naprosto predvidatelny.
    GORG
    GORG --- ---
    Příliš otálet se zmírňováním omezení by byla chyba, tvrdí odborníci. Navrhují opatrné promořování | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/koronavirus-cesk-epidemiologove-opatreni-promorovani_2004100600_miz

    Jak pokračovat v boji s pandemií koronaviru? Odborníci oslovení Radiožurnálem se shodují, že je třeba začít pomalu uvolňovat zavedená omezení, aby s nemocí přišla do kontaktu co největší část obyvatel. Je to však podle nich potřeba udělat maximálně opatrně, nepřetížit přitom zdravotnický systém a uchránit před nákazou zranitelnou část populace.

    „Zdá se, že se šíření nákazy opravdu zpomalilo. Takže doufám, že už se nebude dlouho otálet se zmírňováním zavedených opatření. To by byla chyba. Je třeba brát v potaz také ekonomické důsledky,“ hodnotí pro Radiožurnál situaci v Česku epidemiolog Petr Smejkal z Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) v Praze.

    „Populace se tak jako tak promoří. Jen jde o to udržet rychlost šíření nákazy na takové úrovni, aby to zvládl zdravotnický systém,“ vysvětluje Smejkal.

    Aktuálně není příliš jasné, jak velká část populace v Česku byla dosud nemoci vystavena. Pokud se ale ukáže, že zavedená opatření byla příliš tvrdá, a do kontaktu s nemocí tedy nepřišla dostatečně velká část společnosti, může mít Česko problém.

    „Státy, které zavedly striktní opatření, jako my nebo Polsko, nejspíše budou mít méně mrtvých, ale dá se pak očekávat, že přijde druhá nebo i třetí vlna, protože populace nebude nemocí promořená,“ varuje epidemioložka Hana Tkadlecová z Očkovacího centra ve Zlíně.

    Jedním z receptů, jak problém řešit, je podle odborníků zavést taková opatření, která nebudou úplně plošná, ale budou izolovat nakažené, a především ochrání starší část populace a další rizikové skupiny.


    Virus tu s námi bude, není důvod se promořování bát, říká epidemiolog Ikemu | TelevizeSeznam.cz
    https://www.televizeseznam.cz/video/domaci-9257/virus-tu-s-nami-bude-neni-duvod-se-promorovani-bat-rika-epidemiolog-ikemu-64051931

    Hlavní epidemiolog Institutu Klinické a Experimentální Medicíny (IKEM) Petr Smejkal nabádá lidi, aby se promořování nebáli. Koronavirus tu s námi bude a nyní je potřeba v rámci uvolňování restrikcí zdravou populaci viru vystavit. Lékař dále zdůrazňuje, že je potřeba také zjistit, jak moc už vlastně je populace novým koronavirem zasažena.

    Ten samý Smejkal, který i poslední dny furt straší, že bychom raději neměli rozvolňovat. Mraky lidí mu visí na rtech každé slovo. Přitom si totálně protiřečí.
    On už tehdy říkal to, co dnes je konspirační teorie.

    A to jsou v podstatě jediní odborníci, na kterých to tady v ČR stojí. Pak občas do toho naběhne nějaký Konvalinka nebo Hel, ale v podstatě se to dost točí kolem něj a akademických a jiných odborných přitakávačů, se kterými se zformoval do té skupiny MESES, co vlastně teď řídí ČR, protože ministr, zdá se, dělá, co mu řeknou.
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: Hm ma když si člověk uvědomí, že politici ale i ti různí odborníci na všechno explicitně těmi či jinými slovy veřejně řekli, že jejich cílem je strašit lidi, aby je namotivovali dodržovat opatření.

    Flégr, když sliboval 10000 mrtvých Čechů denně , a pak to nenastalo, tak v rozhovoru řekl, že to ale možná nenastalo právě proto, že tím lidi zalekl, a tím jsme vlastně odvrátili neštěstí. A že je tedy se sebou v tomhle spokojen, že precejen chce prý i strašit pro strašení jako takové.

    Podobně se vyjádřili i někteří politici, nejen v ČR. Že je cílem strašení.. Už teď asi nedohledám citace, ale ono to tam občas prostě prolítne takhle narovinu.

    Viz. třeba ten jeden z největší expertů České republiky, což je jakýsi Maďar.. ten sice zpočátku říkal, že ho spíš znepokojuje chřipka než koronavirus. Pak samozřejmě otočil a naopak je nehorázné vůbec jakkoliv ty dva viry srovnávat.

    A pak říká, že roušky mají také symbolický účel! :-)
    Aby nikdo nezapomněl náhodou v jakém pekle žijeme, a že tím páděm budou ochotnější dodržovat opatření, kdyby na to náhodou zapomněli.

    Maďar: Roušky mají zabránit i šíření infekcí se stejnými příznaky - Zdravotnický deník
    https://www.zdravotnickydenik.cz/2020/08/madar-rousky-maji-zabranit-i-sireni-infekci-se-stejnymi-priznaky/
    Roušky jsou podle odborníků i ministerstva spolu s mytím rukou a dezinfekcí a dodržování sociální distance hlavními cestami, jak proti šíření pandemie bojovat. Mohou mít do jisté míry i roli symbolickou, aby lidé na ostatní doporučení nezapomněli.

    „Roušky jsou především efektivní metodou prevence šíření nákaz, u kterých se dostává virus s většími kapénkami z dýchacích cest do ovzduší. To, že jsou určitým znakem stále probíhající pandemie je až sekundární, nicméně taky důležité,“ dodal Maďar.


    o pár měsíců později tentýž pán:

    „Na část populace platí jen zákazy,“ hájí roušky venku epidemiolog Maďar - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/SL2WJ/na-cast-populace-plati-jen-zakazy-haji-rousky-venku-epidemiolog-madar

    Maďar proto apeluje, aby lidé ještě chvíli vydrželi a nastavená nařízení respektovali. „Na část populace platí jen zákazy a pro ty jsou taková opatření důležitá,“ prohlásil. Pro ty ostatní mohou mít opatření alespoň symbolický význam, myslí si.

    S tím nesouhlasí biochemik Hostomský. „Nechci tu dělat symbolického panáka pro vládní politiku,“ řekl k povinnému nošení roušek a respirátorů na volném prostranství, kdy je sám na ulici
    RIVA
    RIVA --- ---
    We are all Pavlov’s dogs now | UKColumn
    https://www.ukcolumn.org/article/we-are-all-pavlovs-dogs-now

    Všichni jsme teď Pavlovovi psi

    V knize Bílé noci: Boris Sokolov popisuje neuvěřitelnou návštěvu laboratoře doktora Ivana Pavlova (1849-1936), slavného ruského fyziologa, který je známý především díky své práci o klasickém podmiňování, jež se stala základem mnoha myšlenek behaviorismu v psychologii.
    GORG
    GORG --- ---
    Wuhan Institute of Virology 'highly probably' the source of COVID-19
    https://www.youtube.com/watch?v=YBq-LV3Jm1M
    GORG
    GORG --- ---
    Indická krize znervózňuje svět - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/indicka-krize-znervoznuje-svet-40359364

    Druhá nejlidnatější země světa si připisuje nejvyšší denní přírůstky nakažených na planetě, za úterý 382 315 infikovaných. Zemřel dosud nejvyšší počet nemocných s covidem – 3780. V zemi s více než 1,3 miliardy obyvatel nemoci oficiálně podlehlo přes 222 tisíc lidí.

    // Přitom tohle má možné zcela jednoduché vysvětlení - Indie začala víc testovat. Vždyť Indii obviňovali, že málo testuje. Tak teď testuje víc a světe div se, rostou i čísla.. i počet úmrtí. Protože předtím ani ta úmrtí do covidu proto nezapočítávají.

    To je úplně primitivní logika. Akorát žijeme teď v době soumraku racionality. Hloupost je oslavována. Vemte si třeba ten počet 222 tisíc lidí na 1,3 mld obyvatel. To je nic. Tyhle články mají lidi za blbce.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Scientist predicted a man named 'Elon' would colonise Mars in book written 70 YEARS ago
    https://www.thesun.co.uk/tech/14881853/predict-man-elon-colonise-mars-book/

    Musí to být osud: V knize napsané před 70ti lety vědec předpověděl že muž jménem Elon bude kolonizovat Mars
    RIVA
    RIVA --- ---
    The American Cyber Stasi Will Suppress All Digital Dissent In Biden's Dystopia
    Americká cyber-stasi potlačí veškerou online opozici v Bidenově dystopii
    OneWorld
    https://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=2026
    RIVA
    RIVA --- ---
    Cons

    Jak byste se měli bavit s přáteli a příbuznými, kteří věří konspiračním teoriím? "Člověče, měl jsi pravdu. Omlouvám se."
    GORG
    GORG --- ---
    Den před výbuchem ve Vrběticích: brigádníci dostali nečekané volno, do skladu vyrazil jen majitel | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vrbetice-imex-group-bernatik-zbrojni-sklad-vybuch-rusko-agenti-gru_2105060500_onz

    Podle zjištění Radiožurnálu totiž den před výbuchem prvního skladu v říjnu 2014 dostali brigádníci, kteří v areálu pracovali, nečekaně volno. A do skladu pak jel Bernatík sám, což bylo podle pracovníků neobvyklé, neboť před tím jezdil na kontrolu zboží vždy s někým dalším.
    GORG
    GORG --- ---
    e5dc71dd469945ed8e0420e391869ba5.mov - Disk Google
    https://drive.google.com/file/d/1RSOworTJ4wpBdxsLv3I-LAkoyu3Jfrjl/view
    RIVA
    RIVA --- ---
    This Biden Proposal Could Make the US a “Digital Dictatorship” - unlimitedhangout.com
    https://unlimitedhangout.com/2021/05/investigative-reports/this-biden-proposal-could-make-the-us-a-digital-dictatorship/

    Tento Bidenův návrh by mohl z USA udělat "digitální diktaturu"
    "Nový" návrh Bidenovy administrativy na vytvoření federální agentury zaměřené na zdravotnictví po vzoru DARPA není tím, čím se zdá být. Tato oživená "zdravotní DARPA", propagovaná jako způsob, jak "skoncovat s rakovinou", skrývá nebezpečnou agendu.
    RIVA
    RIVA --- ---
    AnySingles?
    RIVA
    RIVA --- ---
    Tim Kirby, Joaquin Flores – The Strategy Session, Episode 15 — Strategic Culture
    https://www.strategic-culture.org/video/2021/05/01/tim-kirby-joaquin-flores-the-strategy-session-episode-15/

    Zásadní krize spočívá v tom, že se všechny tyto skutečnosti spojují v rámci širšího misantropického a genocidního narativu, který rozděluje lidstvo na podstatné a nepodstatné, píše Joaquin Flores. O morálce Velkého resetu diskutuje s Timem Kirbym v novém podcastu Strategy Session.

    The fundamental crisis now is that all of these come together as part of a broader misanthropic and genocidal narrative which divides humanity between essential and non-essential, writes Joaquin Flores. He and Tim Kirby discuss the Great Reset morality in the new Strategy Session podcast.
    GORG
    GORG --- ---
    176 recipients died in 71 days of India's Covid vaccine drive, but no direct link found
    https://theprint.in/health/176-recipients-died-in-71-days-of-indias-covid-vaccine-drive-but-no-direct-link-found/636640/

    New Delhi: A total of 176 people who received the Covid-19 vaccine died in the first 71 days of India’s immunisation drive, between 16 January and 27 March, according to Union Health Ministry data accessed by ThePrint.

    A Health Ministry official, however, stressed that nothing had been found so far to link the deaths to the vaccinations.

    Health experts said data about deaths and adverse events following immunisation (AEFIs) reported during the vaccination drive need to be viewed with discretion, by weighing the pros and cons and taking a conscious decision in the larger public interest.

    Through it all, they add, the government should maintain a transparent flow of information with the public.

    Over 6 crore doses of the Covid vaccines — 6,11,13,354 to be exact — were administered between 16 January and 27 March.

    Since both the vaccines being administered in India (Covishield and Covaxin) work on a two-dose regimen, this figure doesn’t convey the exact number of people vaccinated, but only the number of doses administered.

    The fatality count of 176 translates into one death for roughly every 3.4 lakh doses administered.

    Speaking to ThePrint, the Union Health Ministry official quoted above said the 176 fatalities “are the total number of deaths that have been reported from across the country” in that period. “There is no clarity yet on how many of these are causally linked to vaccinations. That decision will be taken by a committee of experts,” the official added.

    Between 16 January and 27 March, a total of 18,969 cases of AEFI were reported on the CoWin portal, which was set up to coordinate the vaccination drive.

    This means there were 31 cases of AEFI reported for every 1,00,000 doses of vaccine administered. Of these, 18,305 events were categorised as minor, 268 as severe, and 396 as serious.

    India started vaccinations from 16 January, first targeting health and frontline workers, before opening up the exercise to senior citizens and people with comorbidities aged 45-59 years from 1 March. The third phase of vaccination, beginning 1 April, saw the inclusion of all those aged 45 and above.

    This data, therefore, only reflects deaths and AEFIs in the first two categories of recipients.

    The government has set up a group of experts to conduct causality assessment of AEFIs following Covid-19 vaccination.

    On 17 March, the health ministry revealed the results of the assessment done in eight cases where vaccine recipients had died, saying three “have been found to have consistent causal association to vaccination, four cases have been found to have inconsistent causal association to vaccination (coincidental) & one case was found unclassifiable”.

    In two of the cases, the ministry said there was “biological plausibility” of a link between vaccine and the cause of death. However, for all three, the panel found that “temporal relationship is consistent but there is insufficient definitive evidence for vaccine causing event”.



    Highest number of deaths reported in Andhra
    Of the 176 deaths, 79 took place in hospital while 97 occurred before the patient could be hospitalised, the health ministry data state.

    Andhra Pradesh reported the most number (19) of deaths followed by Kerala (16), West Bengal (15) and Maharashtra (15).

    Smaller states and union territories have reported more cases of AEFIs per lakh doses. Dadra and Nagar Haveli (776) tops the chart, followed by Mizoram (715), Goa (478), Sikkim (378), Arunachal Pradesh (310), Meghalaya (242) and Himachal Pradesh (130). The number was 65 for Delhi.

    Among the bigger states, Kerala tops with 115 AEFIs reported per 10 lakh doses administered, followed by Karnataka at 71, Haryana at 59, and Telangana at 56.

    The ministry official quoted above declined to share disaggregated information about the percentage of AEFIs and deaths reported among the recipients of the two different vaccines.

    As part of AEFI surveillance, all states need to mandatorily perform an RT-PCR test on those who have died or have been hospitalised. There is also a verbal autopsy form that needs to be filled with details from the treating physicians, and histopathological tests that have to be performed after death.

    Dr Anand Krishnan, professor for community medicine at AIIMS, said “while we evaluate AEFIs/deaths it is an epidemiological challenge to get data of deaths for various age groups with or without vaccination”.

    “However, if we assume that there are x excess deaths because of vaccination, we have to weigh the pros and cons and and take a conscious decision balancing larger public good against minuscule private harm. So long as this is done in a transparent manner, with all available information in the public domain … it is a decision of the community,” he added.

    “The government is a proxy for community. However, at the same time, there should be compensation for those suffering that miniscule private harm.”

    Rajasthan has vaccinated 52% of senior citizens
    By 31 March, the top three states/UTs in terms of vaccination coverage of senior citizens were Ladakh (82 per cent), Tripura (59 per cent) and Rajasthan (52 per cent). Gujarat had vaccinated 42 per cent of its senior citizens by then, and Kerala 33 per cent. Karnataka, Jharkhand, Goa, and Jammu & Kashmir have each vaccinated 24 per cent of their senior citizens, while the number was 19 per cent for Maharashtra, which has been leading the Covid infection surge amid the second wave.

    Among the other poor performers are Tamil Nadu at 9 per cent, Punjab (which also has a very high mortality rate) at 7 per cent, and Telangana at 10 per cent.

    Data shows that the maximum wastage of Covisheld happened in Tamil Nadu, where a little over 10 per cent of the doses could not be administered, while the maximum waste of Covaxin happened in Assam, where 16.1 per cent could not be used.



    Ano 176 lidi za 71 dni je na Indii relativne malo, ale takze nize v clankach ctu, ze je v Indii administrativni bordel, mraky lidi mrtvych, o kterych pry jeste ani nevime (udajne nasobky bububu), podezreni ze Indie manipuluje s udaji, aby zakryla pocet mrtvych na COVID, ALE tady tech 176 lidi evidovanych, ze zemreli na AEFI, budou jiste kompletni provazane udaje
    Indicti oficialove tam tvrdi, ze jisteze jsou nejake male pocty obeti na vakcinu, ale ze je potreba uvazit pro a proti, a ze pokud budou transparentni, tak by to melo byt v pohode. V tom samem clanku ctu, ze odmitaji zverejnit, kolik z tehle 176 melo kterou z tech vakcin. Imho o transparenci neni potreba mluvit.. tu je potreba delat. Kdo o necem moc spis mluvi, to typicky nedela.

    Jinde jsem se docetl vypovedi, ze i v Indii vloni nepustili tatinka do nemocnice, protoze nemel covid, a tak zemrel. Podobne i v CR. V Indii asi meli umrti navic uz vloni a tutlali to nebo o tom administrativa nevedela... hence "India death paradox"... je teda otazka, jestli vakciny situaci jeste nezhorsily
    GORG
    GORG --- ---
    COVID-19 vaccination in India - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_vaccination_in_India

    zajimave, ze se reci o nezvykle vetsich mnozstvich umrti kryji s narustem ockovani, ktere tam zacali v lednu 2021.
    v soucasnosti melo v Indii vakcinu uz 10% obyvatel. dohromady to je 160 milionu lidi. 30 milionu lidi uz druhou davku.
    just saying.

    kdyz uz bylo hodne lidi v Indii proockovano zacala Indie dodavat vakciny a oslavovalo se. nez prisla.... indicka mutace.. zajimave ze prisla az po roce s novou vakcinou jako snad ve vsech zemich, kde se vakcinovalo. je to snaha zakryt nahly narust umrti jakousi mutaci u viru, ktery samozrejme neustale mutuje?

    narust umrti se tedy priklada nove mutaci a hinduistickym svatkum, kdy se seslo hodne lidi.
    anebo mohou vakciny, ktera rade lidi umi vyvolat primo to, co dela covid, aby si vytvorili protilatky .. zpusobit umrti v zavislosti na stavu zdravotnictvi te zeme? a to se tu bavime o lidech, kteri jsou v lockdownu se vsim, co s tim souvisi. zakaz vychazeni z domu, otevrene jen essential obchody. indicka vlada udajne dodava lidem potraviny do domu, ale mam silne pochyby o mire takove pomoci v Indii, ktera s timhle mela problemy i bez covidu.

    Opinion | At India's Covid Mass Cremations - The New York Times
    https://www.nytimes.com/2021/04/30/opinion/india-covid-crematorium.html

    India's COVID crisis: How did it happen and what to expect | DW Special Report
    https://www.youtube.com/watch?v=Aqn_CYJLH3Y


    i v roce 2020 jeste pred vakcinami meli nezvykly narust umrti.. ale oficialne meli covidova umrti jedny z nejmensich cisel, coz se prikladalo administrativnimu bordelu, ve kterem tam zijou

    Will India’s devastating COVID-19 surge provide data that clear up its death ‘paradox’? | Science | AAAS
    https://www.sciencemag.org/news/2021/04/will-india-s-devastating-covid-19-surge-provide-data-clear-its-death-paradox

    Can New Mortality Data Explain India’s Low Covid Death Numbers?
    https://www.bloombergquint.com/coronavirus-outbreak/can-new-mortality-data-explain-indias-low-covid-death-numbers

    GORG
    GORG --- ---
    vzhledem k tomu, že media teď rituálně oslavují spalování mrtvých v Indii, je vhodné něco trochu připomenout.

    Hladoví Indové jdou stovky kilometrů pěšky domů. Odpusťte, prosí premiér - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-nakaza-nemoc-pandemie-covid-19-smrt-obet-infekce-indie.A200330_110948_zahranicni_dtt

    Umřeme dřív hlady než na virus, naříkají Indové. Přišli o možnost obživy - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/indie-koronavirus-karantena.A200325_204104_zahranicni_rik
    RIVA
    RIVA --- ---
    Conspiracy Fun Facts With WhatsHerFace
    https://www.youtube.com/watch?v=Nw1yprBdvwE
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Which 80's Dystopia Are We Living In?
    https://youtu.be/1onbJqh3pVs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam