• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    The Forever Virus: Nové mutace vrátí svět do roku 2020 - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/nove-mutace-koronaviru-vrati-svet-do-roku-2020-virus-tu-zustane-varuji-vedci-27231

    Esej šesti amerických epidemiologů, imunologů a lékařů nazvaná The Forever Virus (v překladu Virus navždy) vyzývá k nutnosti úplného restartu systému v globálním boji proti pandemii koronaviru. Autoři textu, který vyšel na webu Foreign Affairs, se totiž obávají nových mutací. Ty by mohly být daleko infekčnější, a navíc také odolné vůči vyvinutým vakcínám.

    Po celém světě přibývá naočkovaných lidí proti nemoci COVID-19. Mnoho zemí se díky tomu vrací prakticky do normálního stavu. Například Izrael, který má kolem devíti milionů obyvatel, v současnosti registruje pouze 205 aktivních případů. Austrálie s 25 miliony obyvatel jen 162.

    Někteří vědci a lékaři ale přesto varují, že relativně příznivý covidový stav by se brzo mohl vrátit do toho krizového ze začátku roku 2020. Jako hlavní hrozbu vnímají nebezpečné mutace, které by v budoucnu mohly vzniknout. Šest autorů textu The Forever Virus také považuje globální imunitu občanů vůči viru za nedosažitelnou.

    „Virus tu zůstane. Otázkou je, co musíme udělat, abychom zajistili, že zůstaneme také,“ píše se v eseji. Podle vědců je jedním z problémů také fakt, že mnoho zemí nemá dostatek vakcín. Ve státech, kde je látek naopak dost, o ně často nebývá takový zájem, aby země získala kolektivní imunitu.

    Navíc je i při menším šíření viru pravděpodobné, že vzniknou nové mutace. Otázkou zůstává, zda budou nebezpečnější než ty předchozí. Autoři eseje jsou přesvědčeni, že covid porazit ani nelze. Lidé s ním mohou maximálně hrát „stolní tenis“. Nejsilnějšími podáními mohou být cyklická uzavírání hranic či znovuobnovování vnitrostátních proticovidových opatření.

    // great reset news. "virus tu zůstane. otázka je, jestli zůstaneme my." science.
    GORG
    GORG --- ---
    prosím vás, tyhle konverzace tu neprovozujte. pokud nejsou dovoleny na serveru nyx.cz nikde jinde, zkuste to protlacit na vyssich mistech :)
    skrz takove debaty se nam tu jinak ztrati relevantni informace a reference.

    sice chapu, ze ve vsech jinych verejnych diskuznich klubech panuje plosna cenzura, ale tady skutecne nejde resit technikalie, co si kdo mysli, nebo jak duverujeme spike proteinu.
    pokud takovy typ diskuze neni mozny v jinem klubu, tak je to na zamysleni nad hodnotami ucastniku nyx.cz.. a jestli takovou diskuzi proste nepresnunout na jiny server. pokud tedy nyx.cz neumoznuje uz diky slozenim ucastniku svobodnou diskuzi a ani neni jeho zajmem.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    VOJTHA: fahrplan existuje, začal bych protokoly...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VOJTHA: hahaha, hele já nejsem křišťálová koule :) ale když už je ten pátek tak teda můj mozek si myslí... jak jsi viděl prapodivný čipy tu už jsou viz to video nebo muskova opice co hraje videohry myšlenkama... ww3 no já ti nevím mě pandemie jako přijde dost jako ww3 proti společnému nepříteli (lidstvo vs. covid) i když za mě si myslím že je jasně vidět že lidstvo to prohrálo, když je potřeba mít patenty na ty zázračný vakcíny co mají toho společnýho nepřítele porazit :)
    a ufáci... no kdo ví... ale z tohohle pohledu už jsem pár videí a článku co tuhle možnost rozebíraj viděl a četl, takže bych řekl že to nemusím promýšlet neb už to někdo promyslel ... máš tu hned několik možností
    ufouni tu ještě nebyli ---> ještě nás neovládaj a nevíme zda budou atd ale taky předpoklad že nemusej bejt jenom hodný nást třeba zavede k teorii dark forest a ostatním scifi (jako kdyby jsi se na ně nedíval? :) )
    ufoni tu byly ale už jsou pryč ---> tady máš možnosti stvořili nás, jsou naši bohové atd a spousty dalších blbostí se všech možnejch scifi
    ufouni tu jsou ---> otázky typu komunikujou s někým na planetě? co je jejich záměr? proč to není oficiálně?

    a to s těma ufonama když to teda ta americká armáda nakousla, tak co třeba kruhy v obilí :) takže v realitě bez fantaskmagorií a možnejch "možná" to můj mozek vidí tak že by se oficiální věda mohla zabývat taky těma věcma kterejma se nezabývá ta neoficiální od kruhů v obilí až po jiné divné jevy jako je UAP :)
    takže třeba proč oficiální věda nezkoumá Nikala Teslu udělat "perpetum mobile" jako reálnou možnost a proč k tomu přistupuje to je blbost to nám nesedí do naší fyziky tak se tím vůbec nebudeme zabývat a dáváme tomu bludnej kámen... takže jestli opravdu dochází díky zveřejnění UAP k nějakému posunu ve statusu quo tak já bych rád viděl posun tímhle směrem, ale to je už asi jenom zbožné přání... víš jak je pátek a venku je hezky :)
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    KUKIDE: :) tak upřesňuji, budou dříve povinné podkožní čipy, nebo budou dříve ofiko představeni "ufouni" a nastolena jejich nadvláda?
    (A to jsem měl za to, že před obojím má být ještě ww3). Nemáte fahrplan?
    Ale je pátek, tak se nemusíme pouštět do žádnejch větších akcií :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    Is a “Climate Lockdown” on the horizon? – OffGuardian
    https://off-guardian.org/2021/06/10/is-a-climate-lockdown-on-the-horizon/

    Pokud (až) se mocní rozhodnou opustit svůj pandemický narativ, lockdowny neskončí. Místo toho to vypadá, že budou přejmenovány na "klimatické výluky" a budou buď vynucovány, nebo prostě jen výhružně drženy nad hlavou veřejnosti.

    Alespoň podle článku, který napsal zaměstnanec WHO a zveřejnil megakoporátní think-tank.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VOJTHA: hele čipy tu jsou už dávno https://www.youtube.com/watch?v=Ihdm87Vm1y4 ;)
    a jak nám prozradila právě americká armáda UFO tu je taky už nějakou dobu a oni ho zkoumají ;)

    takže na co jsi se to vlastně chtěl zeptat???
    RIVA
    RIVA --- ---
    Corporations buying neighborhoods so they can charge you rent forever
    https://www.youtube.com/watch?v=f9ZMvdwXVjo
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    RIVA: viz tabulky na konci SPAJDA02:
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    RIVA: Mne by dost zajimalo, jakou to bude mit vliv na zenskou plodnost. Kdyz ted vidim, ze se to relativne vic hromadi ve vajecnicich, tak jsem k tomu jeste opatrnejsi. A to z toho Pfizeru mam jeste takovy lepsi pocit (nic nez dojem). Do roka a do dne uvidime.
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    tak při pátku
    A teď: Mimozemšťané! Proč Pentagon začal uvolňovat videa s UFO? Mluvil J. P. Juncker s vůdci z jiných planet? Jak to celé souvisí s covidem? Normalizace 2.1: Husák byl břídil. Hitlerova Velká lež dochází naplnění | PROTIPROUD
    https://www.protiproud.cz/politika/5844-a-ted-mimozemstane-proc-pentagon-zacal-uvolnovat-videa-s-ufo-mluvil-j-p-juncker-s-vudci-z-jinych-planet-jak-to-cele-souvisi-s-covidem-normalizace-21-husak-byl-bridil-hitlerova-velka-lez-dochazi-naplneni.htm
    tak na co sázíte, dočkáme se dříve podkožních čipů, nebo "ufounů"?
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: no ten mikrobiolog myslím tvrdí, že se dostane například do vaječníků a také přes hematoencefalickou bariéru do mozku
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: mimo... v tom článku co jsem odkazovla uznávaj že po těle se může šířit, ale že to malé množství stejně skončí opakovaně v játrech kde ho něco rozloží....
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA: Vice k dietetickym konspiracnim teoriim:

    Frederic Leroy
    https://odysee.com/@JamesDelingpoleChannel:0/leroy:c

    While it is commonplace to blame much of the world’s ills on meat and its consumption, Dr Frederic Leroy seeks to assure all that meat is a key part of an optimal diet nutritionally, environmentally and ethically.

    Dr Leroy’s research primarily deals with the many ecological aspects and functional roles of bacterial communities in (fermented) foods, with a focus on animal products. In addition, his interests relate to human and animal health and wellbeing, as well as to elements of tradition and innovation in food contexts.
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Jakoze se nemuze sirit po lidskem tele, nebo mimo nej?
    RIVA
    RIVA --- ---
    WATCH: Ice Age Farming – OffGuardian
    https://off-guardian.org/2021/06/08/watch-ice-age-farming/

    In his newest episode of Solutions Watch, James Corbett talks to Christian Westbrook (aka the Ice Age Farmer) about the problems facing the global food supply — from the coming global solar minimum to the globalist plan to “reset the table” and transform global food systems.

    More importantly, they discuss what can be done about these problems.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: já jsem zatím našel jen to že se prostě samotnej spike protein šířit nemůže...
    https://blogs.sciencemag.org/pipeline/archives/2021/05/04/spike-protein-behavior
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: no ale to ješti nic neříká o tom jestli ten protejn pak ty lidi vylučujou když nemají lehkou verzi kovidu...
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Jedna se o studii o tom kam vsude se ta mRNA z injekce dostane po tele. Doktor Bhakdi to asi vysvetli o dost lip jak ja, ale chapu to tak ze se ona substance z mista vpichu, pozdeji ocitne vsude mozne, vcetne mist kam by se samotnej covid nedostal. No a diky tomu je pak mozne ze onu pichlavou bilkovinu zacnou vyrabet i bunky v hyper citlivych oblastech.
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA: *RFI (Request For Information), sorry ROI fakt nee! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam