• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    GORG
    GORG --- ---
    TUKI: To bylo ale nějaké to předchozí, žejo. To se snad tehdy vztahovalo k předchozímu opatření, které už tou dobou neplatilo, takže teď to ještě stihli, když to zrovna platí.
    No už se spustila masírka odborníků, že respirátory rozhodně zachovat

    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministerstvo-zdravotnictvi-opatreni-respirator-odbornik.A210727_143516_domaci_knn#?utm_source=cerstvezpravy.cz&utm_medium=partner&utm_campaign=cerstvezpravy

    Byl by to problém. Se zrušením povinnosti nošení respirátorů ve vnitřních prostorách ještě počkejme, shodují se odborníci, které redakce iDNES.cz oslovila v souvislosti s úterním rozhodnutím Nejvyššího správního soudu. Ten zrušil povinnost nošení roušek a respirátorů ve všech vnitřních prostorách, včetně nemocnic, obchodů či městské hromadné dopravy.
    „Jsem rozhodně pro to, aby povinnost nošení respirátorů ve vnitřních prostorách nadále platila. Stále existuje nebezpečí, že by se lidé mohli zbytečně nakazit nebo třeba i umřít,“ zdůraznil třeba imunolog Václav Hořejší.

    Jde o převažující názor českých odborníků, které redakce iDNES.cz oslovila. „Problém to je vždycky. Ve vnitřních prostorách, pokud tam je infikovaný člověk, se virus hromadí. Pokud se nevětrá, není tam jiná ochrana, riziko, že se lidi nakazí, je samozřejmě vyšší,“ zopakovala viroložka Ruth Tachezy.


    // odbornici ale trochu selhali v pochopeni, ze to zrusil ten soud pro absenci oduvodneni. a oni tedy v reakci zadne nedodali. uduvodneni nelze stavet na tom, ze si jen tak neco zvastaj. to musite prokazat.
    Nemam premium, tak nevim, co je ve zbytku clanku, ale predpokladam, ze shodujici se odbornici, ktere redakce iDnes.cz oslovila, se zrovna strefili na ty, kterych se na to ptaji vzdy :)
    TUKI
    TUKI --- ---
    GORG: a to to rozhodnutí padlo již 11.6. s odvolací lhůtou 30 dní..
    GORG
    GORG --- ---
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nejvyssi-spravni-soud-zrusil-povinne-noseni-respiratoru-v-mhd-i-budovach-40367330

    Nejvyšší správní soud (NSS) zrušil nařízení ministerstva zdravotnictví nařizující nošení ochranných prostředků dýchacích cest ve vnitřních prostorách či hromadné dopravě. Ministerstvo zdravotnictví dostalo od soudu tři dny na nápravu opatření tak, aby splňovalo zákonné podmínky. K verdiktu se resort zatím nevyjádřil.

    Úterní verdikt vstoupí v platnost třetího dne od chvíle, kdy rozsudek nabyde právní moci. To se stane ve chvíli jeho doručení ministerstvu zdravotnictví.

    Nejvyšší správní soud „dospěl k závěru, že napadené mimořádné opatření je nepřezkoumatelné”, uvádí verdikt, který ruší povinné nošení respirátorů v obchodech, restauracích, zdravotnických zařízeních, ve školách, divadlech, galeriích či v MHD.

    Soud se pozastavil nad tím, že ministerstvo se opakovaně dopouští ignorace jeho rozhodnutí. Soud uvedl, že příště už by mohl opatření zrušit hned, bez odkladu.

    „V právním státě není možné, aby moc výkonná nerespektovala jasně vyjádřený názor soudu a kladla překážky moci soudní při dbání na dodržování zásad demokratického právního státu, který je založen na úctě k právům a svobodám člověka a občana,“ konstatoval soud.


    Ten „nepřešel bez povšimnutí“, že až na aktuální analýzu epidemické situace je „odůvodnění napadeného mimořádného opatření až na drobné úpravy zkopírováno z předchozích mimořádných opatření, u nichž již soud deklaroval jejich nezákonnost pro nedostatečné odůvodnění“. Pozastavil se proto nad tím, proč ministerstvo nevypracovalo nové odůvodnění dle zákona, ale „recykluje“ odůvodnění opakovaně označené soudem za nezákonné.

    Soudce Petr Mikeš upozornil, že na stole byla varianta okamžitého zrušení nařízení, ovšem nakonec se soudci i vzhledem k riziku nákazy například v nemocnici či zařízení sociálních služeb rozhodli dát ministerstvu tři dny na nápravu.

    „Soud si uvědomuje, že je nežádoucí, aby daná povinnost nebyla stanovena ani pro velmi rizikové situace po určitou dobu vůbec. K tomuto řešení však bohužel ministerstvo soud postupně tlačí, jestliže přes opakované konkrétní výtky soudu není schopno napravit nedostatky. Takový postup proto nelze do budoucna vyloučit, neboť soud nebude mít jinou možnost, jak ministerstvo přimět k respektování jasně vyjádřeného právního názoru,“ zdvihl varovný prst Mikeš.

    Ministerstvo dostalo tři dny na nápravu
    Soud uvedl, že třídenní lhůta má sloužit právě k tomu, aby ministerstvo vydalo opatření, kde v některých prostorách nošení roušek řádně odůvodní. Například v nemocnicích či prostředcích hromadné dopravy.

    Muž, který se na soud obrátil, má lékařské potvrzení, že pro svůj zdravotní stav nezvládne nosit roušku. Trpí průduškovým astmatem. Cítí se omezován ve svém životě, protože některé aktivity, například nákup, bez roušky nelze vykonávat. Jelikož nařízení poskytuje výjimku pouze pro osoby, jejichž mentální schopnosti či duševní stav neumožňují nošení roušek, cítí se být diskriminován.

    Ministerstvo se navíc nijak nevypořádalo s možnými negativními dopady plošného užívání ochranných prostředků a neuvedlo, proč nelze připustit individuální výjimky ze zdravotních důvodů.


    Nařízení si protiřečí
    Soudci se zevrubně věnovali i skutečnosti, že v opatření je uvedeno, že se připouští respirátory a obdobné prostředky bez výdechového ventilu, které mají filtrační účinnost alespoň 94 %, zatímco odůvodnění klade důraz především na schopnost respirátoru přilnout k obličeji. Roušky jako takové jsou odmítány, byť mají stejnou účinnost.

    Občan tak při čtení zjistí, že dle výroku mimořádného opatření může použít adekvátní roušku, zatímco z pohledu odůvodnění rouška s požadovanou filtrací nestačí, nepřiléhá-li dostatečně k obličeji.


    // here we go again.
    ministerstvo zrejme do 3 dnu pak vyda nove opatreni se stejnym znenim nazvdory tomu, ze mu prave tu recyklaci soud explicitne vytykal uz nekolikrat.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Kary Mullis
    https://www.youtube.com/watch?v=9sDeU9fj8N8


    kary mullis strucne o faucim :)
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    už se nějak vysvětlilo toto:


    GORG
    GORG --- ---
    https://rumble.com/vj1129-rozhovor-s-hudebnkem-ericem-claptonem-o-jeho-negativn-zkuenosti-s-okovnm.html

    castecne o jeho zkusenostech s ockovanim ale je to spis celkove o jeho dojmech z polarizace toho covid tematu.
    jestli po ockovani bude jeste schopen vystupovat, tak ale odmita hrat jen pro ockovane, pokud by se tam nepousteli i lidi druhe kategorie
    GORG
    GORG --- ---
    asi final verze dokumentu
    https://www.spcr.cz/images/2015_02_03_Prumysl_4_0_FINAL.PDF


    3.1.10. Nové technologie
    V hype křivce společností Gartner uvedené v úvodu kapitoly 2. můžeme nalézt většinu technologií,
    které jsou v předchozích oddílech zmíněny jako důležité technologické předpoklady a vize pro
    implementaci konceptu Průmysl 4.0. Jedná se přitom o zcela nové nadějné technologie (Innovation
    Trigger), ale také technologie, které přestávají být středobodem médií (Augmented Reality) nebo jsou
    27
    postupně implementovány do reality (Slope of Enlightenment). V aktuální hype křivce již nenajdeme
    velká data, která se mezičasem stala běžnou součástí lidského života a průmyslové praxe (přešla za
    hranici dospělosti, Plateau of Productivity). Hnací silou poměrně rychlého rozvoje technologií
    v poslední době, jsou kromě velkých, kapitálově silných, firem nově vznikající malé a střední firmy.
    Tyto se tak stávají zásadním článkem právě v interakci mezi novými technologiemi a společností.
    V křivce najdeme také technologie, které odkazují na takzvaný digitální humanismus – skutečnost, že
    lidé jsou středobodem vývoje v oblasti digitálního byznysu i digitálního pracoviště. Jedná se například
    o lidsky gramotné technologie (People-Literate Technology, PLTs) schopné převádět společný jazyk
    do počítačové inteligence, přímá komunikace mozku s počítačem (Brain-Computer Interface),

    kryptoměny (Bitcoin, Stellar, CAPTcoin, Latium, a další), technologie digitálního byznysu jako
    inteligentní domov využívající senzory, inteligentní roboty nebo nositelná zařízení. Podobně jako
    interakce člověka s technologiemi a používání technologií zcela nahrazujících lidskou práci, bude
    rozšíření těchto technologií od domácností po průmyslovou výrobu v nejbližších letech rychle stoupat.
    V poslední době dochází k výraznému posunu od intenzivního k extenzivnímu rozvoji nových
    technologií založených na kombinaci těch stávajících. A to nejen ve smyslu pokročilého strojového
    učení (Advanced Machine Learning), kdy jsou stroje schopny pochopit a učit se principy fungování
    okolního prostředí a následně měnit své budoucí chování. Velmi těsné propojení technologií
    s člověkem a okolím je hnací silou rozvoje často zcela nových technologických oblastí. Jedná se
    například o již zmíněnou rozšířenou realitu (Augmented Reality), autonomní mobilitu (Autonomous
    Mobility), aditivní výrobu s pomocí nových materiálů včetně pokročilých slitin niklu, uhlíkových
    vláken, skla, vodivého inkoustu, elektroniky, léčiv a biologických materiálů (Bioprinting), či aplikace
    různých senzorů na končetinách k detekování pohybů prstů (technologie Skinput využívající
    bioakustické senzory, Bioacoustic Sensing). Dynamický rozvoj nových technologií podporuje také
    propojení biotechnologií s dalšími průmyslovými oblastmi prostřednictvím informačních technologií.
    Za všechny je možné zmínit aplikace genetických technologií v různých oblastech, jako je například
    bezpečnost (identifikace na základě DNA profilu během zlomku vteřiny), zemědělství (geneticky
    modifikované organismy), ale i energetika (sběr elektrické energie z živých organismů).
    Podpora budoucích a vznikajících technologií20 (Future and Emerging Technologies, zkráceně FET)
    představuje také jednu z klíčových aktivit programu EU Horizon 2020, který je realizován i v České
    republice. Tato aktivita slouží k podpoře multioborového výzkumu zaměřeného na excelenci ve vědě a
    technologiích a vznik nových přístupů napříč obory, prověření zcela nových, riskantních nápadů s
    ambiciózními cíli v nově vznikajících oblastech výzkumu. Horizon 2020 je v rámci FET otevřen nejen
    pro oblast informačních a komunikačních technologií (ICT), ale i pro další výzkumné oblasti s
    důrazem na interdisciplinární přístup.
    Za pozornost stojí taky systém Blockchain, jakožto speciální distribuovaná decentralizovaná databáze,
    umožňující ukládat transakční historii tak, že je tato nepřepsatelná. První klíčovou aplikací
    blockchainu byla kryptoměna Bitcoin - "elektronické peníze" se specifickými vlastnostmi
    umožňujícími rychlé obchodování přes geografické hranice a bez nutnosti prostředníků (banky).
    Dalšími aplikacemi jsou "chytré kontrakty" (jednoznačně definované digitální smluvní vztahy, kdy se
    obsah ujednání participujících stran zachycuje a následně realizuje přímo prostřednictvím
    softwarového kódu) a decentralizované autonomní organizace (soubory chytrých kontraktů operující
    na síti bez lidských zásahů).
    Blockchain rozšiřuje možnosti současného internetu o plně elektronickou monetární komponentu a o
    decentralizovaný způsob validace elektronických transakcí. Jeho využití, ve vazbě na syntetickou
    20 Horizon 2020: Future and Emerging Technologies. Zdroj:
    Future and Emerging Technologies | Horizon 2020
    https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/h2020-section/future-and-emerging-technologies
    28
    inteligenci a kyber-fyzické



    FET Open | Horizon 2020
    https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/node/791


    The EIC Pathfinder Pilot features ‘targeted calls’ based on topics or challenges identified in the Work Programme along with open bottom-up call for proposals. Among the topics featured in the targeted calls are human-centric Artificial Intelligence, implantable autonomous devices and materials and breakthrough zero-emissions energy generation for full decarbonisation, among other future and emerging technological paradigms.


    // vzpominate na dobu, kdy byly implantovane mikrocipy konspiracni teorie, ktere se lidi smali?

    "Lidé již nebudou schopni rozeznat rozdíl mezi skutečností a umělým (simulací)"
    Světové ekonomické fórum, 2021


    Prof. PETER STANĚK: PRŮMYSL 4.0 a TUŠENÍ SOUVISLOSTÍ
    https://www.youtube.com/watch?v=-ltYAhMVmmo


    // jinak pro investory muze byt zajimava kryptomena VECHAIN (VET) , ktery prave ma byt a uz byla pouzivana pro logistiku. Vechain uz byl pouzivan v souvislosti zpracovani vzorku koronaviru , takze kdo chce na tom upadku lidstvi vydelat, ma asi moznost :-) Mne nebylo moc jasny to vyuziti VET.. RFID v produktech, inteligentni skladiste? Ale v tom, co popisuji tady ty inteligentni tovarny a AI logistiku, to do toho zapada.
    GORG
    GORG --- ---
    no nic.. musim jit ted spat, tak si to mozna nekdy pak prectu jeste zbytek, ale mozna kompletni zmena mysleni cele lidske spolecnosti neni nic podstatneho, kdyz o tom nikdo nemluvi, pouze konspiracni teoretici

    GORG
    GORG --- ---
    omg z toho jejich pdf nejde kopirovat text, takze takhle . i tady se pise o tom, ze jde o celospolecenskou ve smeru fuze biologickeho a digitalniho, kybernetiky a AI. a cosi, ze se maji snazit rozvirit spolecenskou debatu. zatim jsem si teda nevsiml, ale ocekavam obdobnou kampan jako u ockovani, kokotoviru apod. Dame ti tecku! Natoceni propagandy z nasich penez, ktera vytvori spolecenskou "diskuzi" asi jako kampane u vstupu do EU. bylo by to asi jinak poprve v historii CR, kdy by stat sam inicioval spolecenskou diskuzi na _jakekoliv_ tema

    GORG
    GORG --- ---


    Klasický scénář. Něco, o čem se nemluví, ale ve skutečnosti se o tom mluví, a mluví o tom občas politici, nebo Ursule von der Leyenová jako danost, kam směřujeme.

    A přitom NULOVÉ zpravodajství v médiích.
    Akorát snad před pár měsíci bylo na ČT24 to bylo mírně zmíněno, a že to znamená zrušení majetku, ale tak to není žádné zvláštní téma, že? Něco, o čem mluví šéfka EU a různé elity jako dané transformaci světa, kterému říkají Great Reset

    Do toho pak naběhne midwit a řekne, že je to konspirační teorie. A pak třeba jiný, který namítne, že konec vlastnictví přece není špatná věc, a že skutečně ničíme planetu atd. Tak nebo tak se dlouhodobě pěstuje mentální půda, aby většina Velký reset přijala dobrovolně.. jako vakcíny, kde byla konspirační teorie, že mají být povinné. Midwiti znalecky namítali, že povinné nejsou. A že neobsahují mikročipy. Nj, když člověk jde mentálním tunelem midwitů, tak nikdy se ani nezamýšlí nad těmi dlouhodobějšími koncepty. Takže pak najednou na něj naběhnou, že je krize, a je nutné zakázat lidem vycházet, ale to už je pozdě přemýšlet... všude lítají pak emoce, a už se to pak přijme.

    Když jsem se o velkým resetu bavil s mámou, tak jí to připomnělo měnovou reformu na počátku komunismu.

    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/menova-reforma-1953-listky-uspory-ksc-zlodejina.A180601_405038_ekonomika_hm1


    Obyvatelé Československa přišli během jediného dne o své úspory, často celoživotní. Před 65 lety, 1. června, spustili komunisté měnovou reformu, kterou za pomoci sovětských poradců připravovali od podzimu 1952. O přípravách však věděl jen úzký kruh vyvolených.


    Teď v době internetu se informace šíří snaze, takže o tom ví i hodně běžných lidí. Přesto mnoho lidí respektuje, že je to zakázané téma. Zakázané tema je synonimum pro termín konspirační teorie. Téma je zakázáno, a kdo o něm mluví, toho se midwiti snaží umlčet, protože si nějak intuitivně uvědomují, že vůdci nechtějí, aby o tom přemýšleli. Z jejich perspektivu je to konspirační píčovina.. na vědomé rovině si to asi neuvědomují, že si přisvojují roli hlídacích psů ve stádu.

    každopádně Velký reset vypadá na dramatičtější změnu než je jen měnová reforma. Komunistická revoluce se týkala jen peněz a majetku.

    4. průmyslová revoluce se týká kompletní změny povahy lidství. Sjednocení biologického, digitálního a genetického, jak říká sám Schwab. Nebo slovy ekonoma Sedláčka opuštění fyzických lidských těl a propojení s kyberprostorem. Fascinující je absence jakékoliv veřejné debaty pro konec lidství.
    Ono to totiž pravděpodobně začne (nejdřív dobrovolným) očipování lidstva implantáty, které budou umět detekovat infekční chorobu ještě dřív, než člověk pocítí příznaky, a taky čelit současné či příštím pandémiím. Případně detekovat jiné zdravotní problémy, takže to automaticky zavolá záchranku. Záležitost baterek je už vyřešena objevem technologie, jak čerpat energii ze samotného těla. Dále implantáty pomohou ochrnutým atd. Tedy z počátku zřejmě budou oslavovat, jak se tím všechno zlepší.
    Obecně se novinářů snaží nedotýkat se příliš těch hlavních myšlenek, které razí WEF a jiní vůdci revoluce, takže to vše popisují spíš z perspektivy změn ve výrobě a z pohledu pracovních míst vs robotizace, a že bude zřejmě nutné zavést nepodmíněný základní příjem.

    Jedno oslavování Vůdce a revoluce jsou články jako tento (nekriticky a zastřeně sic vyplouvají tam už určité balónky transhumanismu):

    Proč se musíme připravit na 4. průmyslovou revoluci
    https://forbes.cz/proc-se-musime-pripravit-na-4-prumyslovou-revoluci/

    Ze všeho nejdřív byl parní stroj. Potom přišla na řadu elektřina a montážní linky. Nakonec došlo k tzv. komputerizaci světa. A co bude dál? Někteří tomu, co má přijít, říkají 4. průmyslová revoluce nebo průmysl 4.0. Co to ovšem znamená? Představme si něco, co bude reprezentovat kombinaci kyber-fyzikálních systémů, internetu věcí a internetu systémů.

    Jednodušeji řečeno půjde o chytré továrny, jejichž stroje budou mít připojení k internetu a budou tak propojeny s celým výrobním systémem. Dá se tak očekávat, že 4. průmyslová revoluce změní většinu našich dosavadních povolání. Profesor Klaus Schwab, zakladatel a výkonný předseda Světového ekonomického fóra, ve své knize The Fourth Industrial Revolution popisuje, jak bude revoluce rozdílná od těch předchozích, které byly charakterizovány zejména pokroky v technologii.

    Nepochybně v ní budeme čelit úplně novým technologiím, které budou kombinovat fyzikální, digitální a biologické světy. Tyto technologie budou mít vliv na všechny obory, ekonomiky a průmysl a dokonce mohou zpochybnit naše představy o tom, co to znamená být člověkem. Další milion lidí bude připojen k internetu a dojde k drastickému zlepšení účinnost podnikání. Na řadu by konečně měla přijít i regenerace přírody nebo dokonce odčinění škod, které způsobily předchozí průmyslové revoluce.

    Čtěte také: Roboti už jdou. Cisco dává nahlédnout do toho, jak vypadá práce budoucnosti



    Průmysl 4.0 – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Pr%C5%AFmysl_4.0

    Předseda ČMKOS Josef Středula vyslovil obavu, že by se automatizace průmyslu mohla dotknout až 40 % pracovní míst.[1] Je pravda, že Česká republika je v evropském srovnání poměrně silně orientovaná na zaměstnanost v sekundárním sektoru ekonomiky. V roce 2014 měl průmysl na hrubé přidané hodnotě ČR podíl 32,6 %.[10]

    V září 2015 vydalo Ministerstvo průmyslu a obchodu Národní iniciativu Průmysl 4.0. V ní vysvětluje specifika českého hospodářství ve vztahu k nástupu průmyslu 4.0. Zdůrazňuje, že Česká republika, jakožto země závislá na exportu, má potenciál ve spolupráci se zahraničními partnery, vlastníky mnoha místních průmyslových podniků.[11]
    GORG
    GORG --- ---
    Mráček Miroslav - 15. 7. 2021 Nizozemský politik Gideon...
    https://www.facebook.com/100001833003903/videos/351602506625549/

    15. 7. 2021
    Nizozemský politik Gideon van Meijeran odhaluje v nizozemském parlamentu globální zločin, zatímco předseda vlády Mark Rutte lže a využívá k tomu pojem "konspirační teorie".
    GORG
    GORG --- ---
    Davos Agenda 2021 Velký reset, Ursula von der Leyenová, Klaus Schwab – Kdo jsou skutečně
    https://www.youtube.com/watch?v=qCXv2OFbtXo
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    https://www.zerohedge.com/technology/youtube-deletes-15-videos-brazilian-presidents-channel-covid-misinformation

    Videos that were removed included one that discussed the use of hydroxychloroquine as a treatment for COVID, as well as former health minister Eduardo Pazuello comparing coronavirus to AIDS.

    “Post-HIV pandemic, HIV continues to exist. There are still some who are contaminated, most are treated, and life goes on,” he stated.

    Some of the content was also deleted because YouTube doesn’t allow anyone to question the efficacy of masks. This is particularly bizarre given that WHO and Anthony Fauci himself said early on during the pandemic that masks were useless. Fauci wrote in a February 2020 email that a typical store-bought face mask “is not really effective in keeping out virus, which is small enough to pass through material.”

    A similar argument was made recently by Dr Colin Axon, a SAGE advisor for the UK government, who told the London Telegraph that medics have given people a “cartoonish” view of how how microscopic viruses travel through the air, and the masks have gaps in them that are up to 5000 times bigger than COVID particles.

    Apparently, discussing concerns shared by top doctors and scientists is enough to get content removed, even if you’re the leader of a major country.

    “Bolsonaro and his office have not yet released a statement on the removal of the videos, but his official Twitter account did post a message urging followers to join him on Telegram to receive daily information directly,” reports RT.

    As we previously highlighted, YouTube also automatically removes videos of anti-lockdown protests, even if the purpose of the video is to mock the protesters.
    GORG
    GORG --- ---
    Sydney, Australia- Don't Act Like A Human.
    https://www.youtube.com/watch?v=teqsMEhqfiQ
    ADM
    ADM --- ---
    Taky to nechapu. V prvni vete uvadi, ze po druhe davce se nakazilo 4030 lidi z 3.86mil ockovanych, a pak hned, ze po 14 dnech od druhe davky je "to" (zrejme nakazeni) sest setin procenta, tj 1800 lidi. A tim nakazenim musel spis myslet onemocneni, jak by to nakazeni detekovali, kdyz prece lide s druhym ockovanim se nemusi testovat (a nebo maji dokonce mene citlivy PCR test, jak doporucovali zahranicni vedci, ale to nevim, zda se opravdu nekde zavedlo).

    Clovek aby si delal rozbor, co vlastne mu ti novinari chteji sdelit.
    GORG
    GORG --- ---
    Po dvou dávkách vakcíny se nakazilo 1800 lidí - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ministr-vojtech-po-jednani-se-sefem-lekarske-komory-40366309

    Po aplikaci druhé dávky očkování proti covidu se podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) nakazilo 4030 lidí z 3,86 mil. očkovaných. Ministr to řekl ve čtvrtek po jednání s prezidentem České lékařské komory Milanem Kubkem. Po 14 dnech od druhé dávky, kdy se projeví plná imunita, je to šest setin procenta očkovaných, což znamená 1800 lidí, uvedl v týdnu Ústav zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS).

    ..

    Čísla ale podle něj jasně dokládají, že očkování skutečně chrání, a to hlavně před vážným průběhem.


    Tady uvadi nesmyslne vypocty.

    1800 lidi (0,06 % z 3,86 milionu ockovanych) by slo pocitat na procent z poctu ockovanych, pokud by vsech 4 milionu ockovanych pak otestovalo, coz se nestalo. naopak ockovani lidi maji i mensi duvod se testovat, protoze se ockuji, aby na testy uz nemuseli.

    unika mi neco, nebo pan ministr rekl naprosty nesmysl a zadny z novinaru ani odborniku si toho nevsiml?
    GORG
    GORG --- ---
    https://theconversation.com/are-graphene-coated-face-masks-a-covid-19-miracle-or-another-health-risk-159422

    The findings of these studies shed light on the possible health impacts of breathing in microscopic graphene in either small or large doses. However, these models don’t reflect the full complexity of human experiences. So the strength of the evidence about either the benefit of wearing a graphene mask, or the harm of inhaling microscopic graphene as a result of wearing it, is very weak.

    No obvious benefit but theoretical risk
    Graphene is an intriguing scientific advance that may speed up the demise of COVID-19 virus particles on a face mask. In exchange for this unknown level of added protection, there is a theoretical risk that breathing through a graphene-coated mask will liberate graphene particles that make it through the other filter layers on the mask and penetrate into the lung. If inhaled, the body may not remove these particles rapidly enough to prevent lung damage.

    The health department in Quebec is erring on the side of caution. Children are at very low risk of COVID-19 mortality or hospitalization, although they may infect others, so the theoretical risk from graphene exposure is too great.
    However, adults at high immediate risk of harm from contracting COVID-19 may choose to accept a small theoretical risk of long-term lung damage from graphene in exchange for these potential benefits.
    GORG
    GORG --- ---
    Mladí lidé jsou do velké míry odolní vůči covidu, ukázala česká studie - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/S3Jzn/mladi-lide-jsou-do-velke-miry-odolni-vuci-covidu-ukazala-ceska-studie

    Studie prováděná v laboratoři Nemocnice Havlíčkův Brod ukázala, že mladí lidé jsou do velké míry odolní vůči covidu-19. Zúčastnili se jí studenti Gymnázia Havlíčkův Brod, asi čtvrtina byla proti nákaze rezistentní. Organizovalo ji Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků (SMIS).
    Cílem séroprevalenční studie bylo zjistit, kolik studentů již má protilátky proti koronaviru. Závěrem je, že mladí lidé nepředstavují z hlediska šíření nákazy závažné riziko. „Naopak tím, že jejich imunitní systém zvládá, často zcela bez příznaků, potlačit infekci, tito studenti přispívají k navození kolektivní imunity,“ uvedla mluvčí nemocnice Petra Černo.

    Profesor Kolář: Musíme se očkovat stresem a být odolní
    Pracovníci laboratoře nemocnice v červnu vyšetřovali protilátky v krvi 196 studentů. Studenti vyplňovali dotazníky, pomocí kterých se zjišťovaly klinické údaje – věk, zda měli covid-19, zda měli test PCR, kdy a s jakým výsledkem, od koho se nakazili, jaké měli klinické příznaky a také informace o tom, jak onemocněla rodina. Výsledky vyšetření a údaje z dotazníků byly zhodnoceny anonymně a analýzu udělal statistik.

    Opět se stojí fronty na testování. Vláda uvalila povinnost na statisíce dalších lidí
    „Ve studii jsme zjistili, že v 83 ze 196 rodin se vyskytla infekce SARS-CoV-2 prokázaná testem PCR a studenti byli spolu s rodinnými příslušníky v karanténě. Z nich 62 studentů mělo pozitivní protilátky, ale u 21 z těch, kteří byli v karanténě, byly protilátky negativní. Tito studenti neonemocněli a ani jim nebyla nákaza prokázána pomocí testu PCR v rámci trasování. Mohli na infekci zareagovat pomocí nespecifické či T-buněčné imunity, případně pomocí jiných protilátek, než které stanovoval náš test. Každopádně se zdá, že zhruba čtvrtina středoškolské populace byla v době expozice vůči nákaze rezistentní,“ uvedl Václav Fejt z Oddělení společných laboratoří Nemocnice Havlíčkův Brod, který byl vedle Hany Zelené, Zuzany Krátké a Arnošta Komárka odborným garantem studie.

    V České republice se podle Černo dosud klinická studie zaměřená na séroprevalenci koronavirové infekce u žáků základních a středních škol nedělala.

    Společnost SMIS nyní připravuje publikaci studie pro odborný časopis.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Exposing the Technocratic-Transhumanist-CyberPandemic Agenda with Whitney Webb | The Conscious Resistance Network
    https://theconsciousresistance.com/exposing-the-technocratic-transhumanist-cyberpandemic-agenda-with-whitney-webb/

    Odhalení technokraticko-transhumanisticko-kyberpandemické agendy s Whitney Webbovou

    Derrick Broze diskutuje s novinářkou Whitney Webbovou o řadě témat, včetně cvičení CyberPolygon, jejího článku o Wellcome Leap, tipů, jak se připravit na narušení dodavatelského řetězce a výpadky elektřiny, a jejích úvah o Counter-Economics.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam