• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    RAGAMUFF: víc lidí dalo na sociální sítě videa, kde nejsou žádná letadla, 11. dáme marathon nových videí...
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Než tam najeli s bagrem a kousek tý střechy nestrhli, bylo mi 13 a koukal jsem na to živém přenosu. Ty už se dnes ani nedají dohledat. ¯\_(ツ)_/¯

    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    KUKIDE: Odpoledne pošlu svou sbírku fotografíí hned po nárazu "něčeho" do pentagonu, jestli na nich najdeš boeing 7xx, dostaneš zlatýho bludišťáka.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: to mi nepřijde nepravděpodobný...
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Autor článku tvrdí že se rusáci snažili vládu USA varovat že na Pentagon "někdo" vystřelil raketu :D
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: já mám třeba zaseklý to že jsem nikdy neviděl ten náraz do pentagonu krom toho jednoho videa z benzinky o pár frejmech.... nejstřeženější budova a oni maj jen záběr z benzinky no nic....
    RIVA
    RIVA --- ---
    Everything points to Thierry Meyssan being right today, by Thierry Meyssan
    https://www.voltairenet.org/article213935.html

    Zpochybněním oficiální verze útoků z 11. září zahájil Thierry Meyssan celosvětovou debatu. Podstatou jeho knihy na toto téma však byla politologická studie předpovídající vývoj Spojených států po těchto zločinech. Nejde o to, jak byly útoky spáchány, ale o to, proč USA toho dne reagovaly porušením vlastní ústavy, proč v následujících dnech provedly velmi hluboké reformy svých institucí, které změnily jejich charakter. Thierry Meyssan předpověděl proměnu amerického impéria, které jsme svědky při plánování pádu Kábulu. Vše, co předpověděl, se v posledních dvaceti letech potvrdilo.

    Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Eugenics Roots of the Great Reset: 100 Years to Flatten the Curve
    https://www.youtube.com/watch?v=UBubnR6vqUg&t=27s
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Naprosto skvele! To video se mnou hodne rezonovalo.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Mass Psychosis Is the Most Viable Explanation for What We're Seeing in America Today
    https://noqreport.com/2021/08/19/mass-psychosis-is-the-most-viable-explanation-for-what-were-seeing-in-america-today/
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    RIVA: :)) přesně v tomto kontextu jsem je to pár let zpátky a asi zde v tom klubu přesně to šíření poplašné zprávy zmiňoval.. Aspoň teda +1 k tvému příspěvku. Mně už to takovou dobu připadá tak převrácené celé to přemýšlení, že už v různých pokročilých hodinách, debatách v různých kruzích raději jen sedím a mlčím.. A když už je mi z toho fakt divně, co lidi řeší, tak jdu spát 🤦‍♂️ ;) ani už sem do toho auditka nechodím, jen tak občas během roku nakuknu, protože ten běh věcí je tak evidentní a předvídatelný,... (no further comment/s)..

    Ale jsem rád, že to tu furt funguje. To je možná jediné auditko, které nikdy neodbookuju
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Jasny, je lepsi nad timhle vsim premyslet z chladnou hlavou. Jakmile do toho clovek zapoji emoce, tak prestava uvazovat racionalne.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: no víš to je těžký tohle přebýt, já jsme to vystudoval :) a přitom nesouhlasím s velkou částí co momentálně tenhle "enviromentální obor hlásá" ale to musíš jít do každýho detailu, přečíst tuny prací udělat rešerže atd... je to k hov.. na to nemá nikdo vlasně čas... přetlačit ten hromadnej narativ je opravdu těžký...

    třeba dost těch věcí podle mě ti lidé dělají z dobrého úmyslu aniž by je někdo manipuloval nebo je používal k šíření té zprávy, ale je to jen výsledek toho že to jednoduché vysvětlení sedí na jejich vnímanou realitu a proč hledat tedy jiné a nebo složitější :)

    já třeba u pandemie nepatřím ani k antirouškařům a ani k podporovatelům vakcín - tak je pak těžký se bavit o těhle tématech skoro s kýmkoliv páč většina lidí pak při diskusy se od jisté vrstvy informací cítí ohrožena a začne obhajovat svoji realitu a tím pádem jsi nepřítel... :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Kdyz se zamyslim nad vyznamem slova konspirace, ci "konspirovat," tak mi prave pride, ze zmanipulovane environmentalni bludy jsou prave tim.

    Viz. "spiknutí, komplot, tajná dohoda"

    konspirace - slovník cizích slov online
    http://www.slovnik-cizich-slov.cz/konspirace.html

    Mnohaletou medialni masazi se Malthusianskym technokratum, kteri plati bogus vyzkum jako je MIT - Club of Rome, podarilo presvedcit valnou cast populace, ze pokud se jako zivocisnej druh neomezime (rozumej lidi jako ty a ja, ne ti co tomu sefujou), tak vsichni brzo vychcipame.

    Sireni poplasne zpravy je leckde trestnej cin, ne?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: jo cober je fakt super :) ale po pravdě já jedu spíše více psycho věci....

    jo hele ono je to celý jinak, ale to je složitější, ten enviromentalizmus je založenej na zmanipulovanejch bludech a jo dějese to děje se rozpad to je fakt a stím se moc dát dělat nedá... ale to myslím do konspirací nepatří :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Rikal jsem si ze je to takova prijemna odbocka od serioznosti zivota. Jako si po roce stravovani v menze skocit na hambace a nudle s tatarkou :D
    RIVA
    RIVA --- ---
    Velice obsahla, detailni analyza envirnmentalistickeho "doomsday scenario" dokumentu MIT - Club of Rome "Limits to Growth." Jak me irituje Corbettuv podivnej smich, tak musim uznat ze ten chlap je fakt kapacita na overovani a dohledavani zdroju. Video ma sice 90+ minut, ale stalo to za to.

    Are There Limits to Growth? - Questions For Corbett
    https://odysee.com/@corbettreport:0/qfc077-limitstogrowth:6

    SHOW NOTES AND MP3: https://www.corbettreport.com/limitstogrowth/

    Be afraid! Be very afraid! A "startling" "new" "scientific" report that "totally confirms" all of The Club of Rome's fearmongering over The Limits to Growth! . . . But does it really confirm what it's reported to confirm? And what are the limits to growth, anyway? Join James for the longest and most in-depth edition of Questions For Corbett yet as he does a deeeeeeep dive on The Club of Rome's infamous reports, its celebrated "vindication," the truth about overpopulation, and the future of life on earth.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: riva hele oni jsou natvrdlý nechápou dualitu :D hihihi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam