• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Ale mrzí mě že někteří lidé sice nahlédli pod roušku tajemství a mají koule na to si přiznat že je jim lháno, ale pak se vzhlédnou v nějaké dezinfo teorii, která nemá hlavu ani patu - viz.: noplane, energy weapons, reptiliani, flatearth a bůhvíco ještě.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    SPAJDA02: Za prvé, již překračujeme pravidla této diskuze tím že tu diskutujeme. Za druhé jsi se uchýlil hned v druhém příspěvku k ad hominem, čímž jsi se diskvalifikoval k vedení diskuze se mnou. Pro tvou informaci jsem strojní inženýr, výpočty zatížení metodou konečných prvků provádím téměř každý den. Žádný profesionál o letadlech nepochybuje, motory i části letadel se našly, o tom není důvod pochybovat, videí je na netu dost, minimálně nárazu druhého letadla. Ale náraz prvního je taky zaznamenaný. Oba nárazy se objevily i na seismografech.


    Tohle je vše co ti k tomu povím.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    RAGAMUFF: musím tě zklamat, žádná letadla do budov nenarazila, fyzika nebude tvojí silnou stránkou...Jinak proč myslíš, že narazila?
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Great Game with Matt Ehret: Trotsky's Cybernetic Revenge and Putin's Arctic Flank
    https://www.youtube.com/watch?v=HXAux6todvQ


    In this week's episode of the Great Game, we discuss the good, the bad and the ugly developments of world history and modern events. The discussion unpacks the positive developments surrounding Russia's Eastern Economic Forum (Sept 2-4) which is unleashing a new multipolar development dynamic onto the world in total synergy with China's Belt and Road Initiative.

    We then look at the strange death of Germany's ambassador to China and the historic case studies of western ambassadors who died on duty while intervening into the British great game. The first example we explore is US Ambassador to Afghanistan Adolph Dubs whose 1979 murder played a major role in the Trilateral Commission's program to suck Russia into a bloodletting in the 1980s and whose backchannel diplomacy with President Amin ran in total opposition to Brzezinsky’s fanatical desire to expand drugs and Islamic terrorism onto the world.

    This anomaly then launches us into a higher discussion of how the Trotskyites warred with Stalin's forces during the 1920s-1940s and took over control of Russian policy-making with Nikita Khruschev’s assention to power in Russia. This then allows us to appreciate how those same Trotskyites in the USA rose to positions of power within the USA itself becoming a right wing sect known as the neocons.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    SPAJDA02:
    Zřejmě máš na mysli letadla co narazila do dvojčat, asi tě zklamu, ale opravdu do nich narazila.
    Jestli to byl ovšem důvod k tomu aby se sesunuly do základů už nechám na tobě. Do budovy číslo 7 ovšem žádné letadlo nenarazilo a taky se sesunula. ¯\_(ツ)_/¯
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    RAGAMUFF: víc lidí dalo na sociální sítě videa, kde nejsou žádná letadla, 11. dáme marathon nových videí...
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Než tam najeli s bagrem a kousek tý střechy nestrhli, bylo mi 13 a koukal jsem na to živém přenosu. Ty už se dnes ani nedají dohledat. ¯\_(ツ)_/¯

    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    KUKIDE: Odpoledne pošlu svou sbírku fotografíí hned po nárazu "něčeho" do pentagonu, jestli na nich najdeš boeing 7xx, dostaneš zlatýho bludišťáka.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: to mi nepřijde nepravděpodobný...
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Autor článku tvrdí že se rusáci snažili vládu USA varovat že na Pentagon "někdo" vystřelil raketu :D
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: já mám třeba zaseklý to že jsem nikdy neviděl ten náraz do pentagonu krom toho jednoho videa z benzinky o pár frejmech.... nejstřeženější budova a oni maj jen záběr z benzinky no nic....
    RIVA
    RIVA --- ---
    Everything points to Thierry Meyssan being right today, by Thierry Meyssan
    https://www.voltairenet.org/article213935.html

    Zpochybněním oficiální verze útoků z 11. září zahájil Thierry Meyssan celosvětovou debatu. Podstatou jeho knihy na toto téma však byla politologická studie předpovídající vývoj Spojených států po těchto zločinech. Nejde o to, jak byly útoky spáchány, ale o to, proč USA toho dne reagovaly porušením vlastní ústavy, proč v následujících dnech provedly velmi hluboké reformy svých institucí, které změnily jejich charakter. Thierry Meyssan předpověděl proměnu amerického impéria, které jsme svědky při plánování pádu Kábulu. Vše, co předpověděl, se v posledních dvaceti letech potvrdilo.

    Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Eugenics Roots of the Great Reset: 100 Years to Flatten the Curve
    https://www.youtube.com/watch?v=UBubnR6vqUg&t=27s
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Naprosto skvele! To video se mnou hodne rezonovalo.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Mass Psychosis Is the Most Viable Explanation for What We're Seeing in America Today
    https://noqreport.com/2021/08/19/mass-psychosis-is-the-most-viable-explanation-for-what-were-seeing-in-america-today/
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    RIVA: :)) přesně v tomto kontextu jsem je to pár let zpátky a asi zde v tom klubu přesně to šíření poplašné zprávy zmiňoval.. Aspoň teda +1 k tvému příspěvku. Mně už to takovou dobu připadá tak převrácené celé to přemýšlení, že už v různých pokročilých hodinách, debatách v různých kruzích raději jen sedím a mlčím.. A když už je mi z toho fakt divně, co lidi řeší, tak jdu spát 🤦‍♂️ ;) ani už sem do toho auditka nechodím, jen tak občas během roku nakuknu, protože ten běh věcí je tak evidentní a předvídatelný,... (no further comment/s)..

    Ale jsem rád, že to tu furt funguje. To je možná jediné auditko, které nikdy neodbookuju
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Jasny, je lepsi nad timhle vsim premyslet z chladnou hlavou. Jakmile do toho clovek zapoji emoce, tak prestava uvazovat racionalne.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: no víš to je těžký tohle přebýt, já jsme to vystudoval :) a přitom nesouhlasím s velkou částí co momentálně tenhle "enviromentální obor hlásá" ale to musíš jít do každýho detailu, přečíst tuny prací udělat rešerže atd... je to k hov.. na to nemá nikdo vlasně čas... přetlačit ten hromadnej narativ je opravdu těžký...

    třeba dost těch věcí podle mě ti lidé dělají z dobrého úmyslu aniž by je někdo manipuloval nebo je používal k šíření té zprávy, ale je to jen výsledek toho že to jednoduché vysvětlení sedí na jejich vnímanou realitu a proč hledat tedy jiné a nebo složitější :)

    já třeba u pandemie nepatřím ani k antirouškařům a ani k podporovatelům vakcín - tak je pak těžký se bavit o těhle tématech skoro s kýmkoliv páč většina lidí pak při diskusy se od jisté vrstvy informací cítí ohrožena a začne obhajovat svoji realitu a tím pádem jsi nepřítel... :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Kdyz se zamyslim nad vyznamem slova konspirace, ci "konspirovat," tak mi prave pride, ze zmanipulovane environmentalni bludy jsou prave tim.

    Viz. "spiknutí, komplot, tajná dohoda"

    konspirace - slovník cizích slov online
    http://www.slovnik-cizich-slov.cz/konspirace.html

    Mnohaletou medialni masazi se Malthusianskym technokratum, kteri plati bogus vyzkum jako je MIT - Club of Rome, podarilo presvedcit valnou cast populace, ze pokud se jako zivocisnej druh neomezime (rozumej lidi jako ty a ja, ne ti co tomu sefujou), tak vsichni brzo vychcipame.

    Sireni poplasne zpravy je leckde trestnej cin, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam