• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AIM_FREEMAN: co je na tom konspiračního???
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: Ševčík je starej komouš, ne Farkač. Ten je pro změnu manager Seven energy a kope za svojí firmu.


    Miroslav Ševčík – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Miroslav_%C5%A0ev%C4%8D%C3%ADk

    A ad Moore, to že byl před padesáti rokama u založení Greenpeace nijak nemění, že posledních třicet let kope za druhou stranu.
    GORG
    GORG --- ---
    Eco-Traitor | WIRED
    https://www.wired.com/2004/03/moore/

    THREE DECADES AGO, Patrick Moore helped found Greenpeace. Today he promotes nuclear energy and genetically modified foods - and swears he's still fighting to save the planet.

    Patrick Moore has been called a sellout, traitor, parasite, and prostitute - and that's by critics exercising self-restraint. It's not hard to see why they're angry. Moore helped found Greenpeace and devoted 15 years to waging the organization's flamboyant brand of environmental warfare. He campaigned against nuclear testing, whaling, seal hunting, pesticides, supertankers, uranium mining, and toxic waste dumping. As the nonprofit's scientific spokesperson, he was widely quoted and frequently photographed, often while being taken into custody.

    Then, in 1986, the PhD ecologist abruptly turned his back on the environmental movement. He didn't just retire; he joined the other side.


    doporucuju se chytit toho slova "helped", ze to z nej nedela spoluzakladatele :) proste tam byl zjevne od pocatku a pak nejak otocil. a ted je zejmena ze strany Greenpeace prepisovat historii a marginalizovat jeho roli. aby to nevypadalo komicky, ze i celni postava Greenpeace ted jede proti nim. Orwell by mel radost :)

    The development of mRNA vaccines was a collaborative effort; Robert Malone contributed to their development, but he is not their inventor - Health Feedback
    https://healthfeedback.org/claimreview/the-development-of-mrna-vaccines-was-a-collaborative-effort-robert-malone-contributed-to-their-development-but-he-is-not-their-inventor/

    Inaccurate: The development of the mRNA vaccines is due to the work of hundreds of researchers, one of which is Robert Malone. Together with his co-authors, Malone contributed early evidence that mRNA could be delivered and produce proteins in cells. However, because crucial hurdles to develop the mRNA vaccines were resolved by many researchers , Malone cannot be claimed the inventor of this vaccine technology.


    z ranych praci:
    https://patentimages.storage.googleapis.com/21/e6/b5/3b42bf1ca61b83/US5589466.pdf

    AAAS
    https://www.science.org/doi/10.1126/science.1690918

    zadne stovky vedcu v nich napsani nejsou. je tam 7 jmen. na technologii zjevne az pak pracovalo stovky vedcu radu let.
    ne opet snaha ze spolutvurce a zrejme jednoho z celnich nejak marginalizovat jako nejakyho magora, co si jen chce prisvojit nejake zasluhy. tohle jsou zabomysi spory.

    podstata je v tom, ze byl skutecne u vzniku te mRNA technologie i samotne na tom postavene vakciny, a jeho nazory na covid vakcinu by mely byt relevantni stejne jako jinych odborniku.

    ad vynalezce PCR testu.. tam, zda se, nejsou zadne pochyby. a proto se tedy o vynalezci PCR testu a jeho nazorech na PCR testy radeji nikdo nebavi :D staci nam ta cisla.:) at uz znamenaji cokoliv.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Myslis, ze ad hominem je opravdu prospesne? :)
    Podle me ad hominem je prave nevhodne do nejake seriozni debaty.

    Zkusim naznacit, jak by seriozni prispevek mel vypadat:

    Analytik: Evropa byla od blackoutu setiny. Bez ČR by to Rakousko nezvládlo - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/blackout-cesko-energie-rakousko-jadro-uhli-8-ledna.A210119_125527_eko-zahranicni_vov

    8. leden 2021 se mohl stát skutečným „černým dnem”. Evropě totiž hrozil blackout, tedy masivní výpadek dodávek elektřiny. „Hrozba byla reálná, střední a západní Evropa měla opravdu nedostatek energie,“ řekl v Rozstřelu analytik Pavel Farkač.

    // pro kvalitni zazitek internetove diskuze neni napriklad vhodne tvrdit, ze Farkac je byvalej komunista (navic bez nejakeho podkladu) :-) na to jak se nekteri tvari jako fanousci vedy a fakticnosti, jsou ty logicke klamy celkem komicke.

    btw

    Founders - Greenpeace International
    https://www.greenpeace.org/international/explore/about/founders/

    Marie Bohlen was the first to suggest taking a ship up to Amchitka to oppose the U.S. plans. The group organised a boat, the Phyllis Cormack, and set sail to Amchitka to “bear witness” (a Quaker tradition of silent protest) to the nuclear test. On board were:

    • Captain John Cormack, the boat’s owner
    • Jim Bohlen, Greenpeace
    • Bill Darnell, Greenpeace
    • Patrick Moore, Greenpeace
    • Dr Lyle Thurston, medical practitioner
    • Dave Birmingham, engineer
    • Terry Simmons, cultural geographer
    • Richard Fineberg, political science teacher
    • Robert Hunter, journalist
    • Ben Metcalfe, journalist
    • Bob Cummings, journalist
    • Bob Keziere, photographer

    vypada to proste, ze Moore s nima byl na te lodi Rainbow warrior a stal proste u zrodu. Mne teda pripada, ze kritika Moore vicemene stoji hlavne na popirani, ze je spoluzakladatel Greenpeace. Samozrejme koncept spoluzakladatelstvi muze byt prostor pro interpretaci. Banda lidi si proste vymyslela logo a vrzla ho na tu lod, a sli prekazat nejaky rybolov, ci o co to tam tehdy slo.


    From right: Terry Simmons, Bill Darnell., Pat Moore, Lyle Thurston, Bob Hunter This is a photographic record by Robert Keziere of the very first Greenpeace voyage, which departed Vancouver on the 15th September 1971.


    Crew of the Greenpeace - Voyage Documentation (Vancouver to Amchitka: 1971) © Greenpeace / Robert Keziere
    The aim of the trip was to halt nuclear tests in Amchitka Island by sailing into the restricted area. Crew on-board the ship, are the pioneers of the green movement who formed the original group that became Greenpeace. © Greenpeace / Robert Keziere


    The founding of Greenpeace International. © Rex Weyler
    Greenpeace Foundation accountant Bill Gannon, with Bob Hunter and Patrick Moore on the Rainbow Warrior in Amsterdam Harbour, November 1979. © Rex Weyler

    Don't Make a Wave Committee - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Don%27t_Make_a_Wave_Committee

    During meetings in 1970 Bill Darnell combined the words ‘green’ and ‘peace’,[9] thereby giving the organization its first expedition name, Greenpeace. Many Canadians protested the United States military underground nuclear bomb tests, codenamed Cannikin, beneath the island of Amchitka, Alaska in 1971. In May the year, the Don't Make a Wave Committee sent Jim Bohlen and Patrick Moore, to represent the Don't Make a Wave Committee in US Atomic Energy Commission hearings in Alaska.[10]The Don't Make a Wave Committee first expedition hired the Phyllis Cormack, a halibut seiner available for charter, to take protestors to the testing zone on the island of Amchitka. The expedition was called Greenpeace I, and included Canadian journalist Robert Hunter. I


    Podobne zavadejici debata se tyka i kolem spoluvynalezce mRNA technologie/mRNA vakcin. Debunk je postaveny na tom, ze R. Malone nebyl v tymu jedinej, a ze pozdejsi navazujici vyvoj uz pak posouval nekdo jiny. Ale opet.. zas nic podstatneho k veci.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: vždycky mě fascinuje, když je někdo ochotnej se hádat o relevanci argumemntů Greenpeace, aby vytáhnul pro svý tvrzení nějakýho mamlase typu Ševčíka... kapitalistickej ekonom z KSČ, co ppřelez Klausovi do institutu za odměnu za tu jeho slavnou profesuru, jehož jedinej životní úspěch byl vést deset let válku se svejma kolegama a studentama, ta pravá autorita na cokoliv...
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: ADE je jeste neco jineho, ne? Ten je pry u covid vakciny vylouceny, protoze science. No kdo vi jestli... Nejlepsi je vyhledat si na googlu termin "than previously thought"... jak se permanentne chytaji za hlavu, jak jsou veci jinak, nez si mysleli

    OMNIHASH: Greenpeace opposes the use of nuclear energy because it is a dangerous and expensive distraction from real solutions to climate change.

    :D Pak neni divu, ze se Greenpeace neda brat vazne

    zdrazovani bude rychleji, nez previously thought

    Zdražování začíná. Dodavatelé už nedokážou udržet ceny elektřiny i plynu - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dodavatele-elektriny-zdrazuji-ucet-vzroste-minimalne-o-70-korun-mesicne-175098

    Miroslav Ševčík: Hloupá zelená opatření EU zasáhnou nejchudší - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/sevcik-mraz-prichazi-z-bruselu-hloupa-zelena-opatreni-eu-zasahnou-nejchudsi-34057

    „Tato zima může ukázat, že všechny plány sociálních inženýrů a zelených fanatiků přispějí k tomu, že tady budeme chudnout. Dotkne se to i Německa,“ konstatoval ekonom s tím, že česká vláda podle něj „nezblbla“ a spoléhá na výrobu bezemisní energie z jaderných bloků.

    Strana Zelených by ráda vypla silovou elektřinu .

    "Záleží na tom, jaké bude počasí" v reportáži CNN se řeší, že možná v zimě nejenže bude elektřina drahá, ale možná ji ani nebude dost. Podle počasí. Pokud v ČR vypneme ty naše elektrárny taky, tak zřejmě hrozí vysoká pravděpodobnost celoevropského blackoutu, ke kterému už málem v lednu došlo.

    Jinak ad Moore.. pamatuju si, ze byl uvedenej jako spoluzadatel na strankach Greenpeace.. .ale pak byl odstranen. Ale ono je to celkem dost irelevantni.. Kontroverze co odvadi pozornost od podstaty
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: chápu, radši než věřit Greenpeace, budu věřit člověku, kterej tvrdí, že je založil. Naprosto neprůstřelná logika.
    RIVA
    RIVA --- ---
    OMNIHASH: Radsi budu verit Patrickovi, nez neziskovce ktera je v posteli s Technokratama.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: ne, Patrick Moore jenom strašně kecá (a je za to dobře placenej)

    Greenpeace Statement On Patrick Moore - Greenpeace USA
    https://www.greenpeace.org/usa/news/greenpeace-statement-on-patric/
    RIVA
    RIVA --- ---
    OMNIHASH: Prof. Patrick Moore je jednim ze zakladatelu Greenpeace a myslim ze k tomu ma dost co rict. Na YT, nebo kde jinde je climate change zalozena na bogus science.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: ano je, dál to nemá cenu řešit, ať říkaj na youtube cokoliv
    RIVA
    RIVA --- ---
    Is there solid science to support anthropogenic climate change? With Patrick Moore, PhD
    https://www.youtube.com/watch?v=LAV6A2ZBPP0&t=3367s
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG:
    No jestli uz i arci knezi kultu nahlas mluvi o ADE (Antibody Dependent Enhancement), tak se mame na co tesit.

    ARE WE STARTING TO SEE A.D.E.?
    https://rumble.com/vlve7n-are-we-starting-to-see-a.d.e..html?mref=p1i5w&mc=8pz1j
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: on nemůže jinak, jinak by se mezi vědcema zostudil... proto tam je nakonci ta hláška o neočkovanejch... ale když se nat tím zamyslíš a přečteš si dost věcí co on napsal za ten rok a půl o evoluci vírů, tak ti dojde že právě naopak to bude, že neočkovaní budou mít pravděpodobně výhodu... ale to on říct nemůže páč už by sním nikdo nemluvil... a zařadili by ho mezi konspirátory jako Pekovou...

    tohle je fakt achjo, skoro celej svět se rozhoduje podle něčeho co je jaksi takový "vákní výklad" vědeckých dat...

    :-/
    GORG
    GORG --- ---
    Jaroslav Flegr: Očkovaní jsou inkubátory zlých mutací - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/dnesni-vakciny-nebrani-infekci-ockovani-jsou-inkubatory-zlych-mutaci-tvrdi-flegr-32915

    „Jsou očkovaní inkubátory zlých mutací? Většina odborníků říká ne, já ano. Dnešní vakcíny nebrání infekci, jen zpomalují množení viru. Aby se i tak množil optimální rychlostí umožňující nakazit nejvíc lidí, musí pomocí mutací množení zrychlit. A pak bude neočkované zhusta zabíjet,“ napsal Flegr na Twitteru.

    typek dobre zasmodrchal "konspiracni teorii" do jeho fear porna. pokud je to ideologicky spravne, tak to asi jde.
    GORG
    GORG --- ---
    Ředitel brněnské nemocnice: Bez návratu k normálu podepisujeme tisíce rozsudků smrti - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/reditel-brnenske-nemocnice-bez-navratu-k-normalu-podepisujeme-tisice-rozsudku-smrti-40320863
    Fakultní nemocnice v Brně (FNB) začne postupně uvolňovat omezení zavedená kvůli pandemii nemoci covid-19. Podle ředitele zařízení Jaroslava Štěrby totiž nelze ani v nynější situaci medicínskou péči zúžit jen na pacienty s koronavirem, protože to by s sebou v brzké budoucnosti přineslo smrt tisícovkám lidí.

    „Musíme čelit nové výzvě, ale nesmíme zapomínat ani na ty staré. Nádory lidem nepřestaly růst, a pokud bychom zapomněli na jejich screeningy, tak za dva tři roky bude kvůli tomu daleko více mrtvých, než je obětí koronoviru. Odsuzovali bychom tak tisíce lidí k smrti,“ nebral si servítky Štěrba.

    Už nyní se například chirurgové nemocnice potýkají s velkým počtem prasklých slepých střev. „Dlouho jich tolik neviděli. Lidé s bolestí břicha se prostě bojí přijít do nemocnice,“ uvedl ředitel.

    Nemocnice kvůli koronaviru odložila zákroky, které nejsou akutní, a omezila také chod ambulancí.


    // retro z dubna 2020
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: jo zbláznil :D
    teda ono to není k smíchu, ono to má i nějakou šanci na úspěch.. ale fakt jako lidi by se měli zamyslet nad lidstvem...
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG: Tyjo zda se mi to nebo se svet fakt zblaznil...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam