• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    ADM
    ADM --- ---
    GORG: vzdyt Kubek a spol. se vyjadrili zcela jasne, jejich cilem je naockovat kazdeho i proti jeho vuli za pouziti natlaku a vydirani, a kdyz uz si takhle stanovis cil a podminky, muzes lhat a manipulovat jak chces.

    novinari ho konfrontovat nebudou, jde prece o "vyssi dobro"
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak co tim jako ten Kubek chce rict, ze vlada zase neco proflakala??? Spousta lidi se ockovat proste nechce a vlada delala celkem hustou kampan otravnou. Co meli delat vic? A co do toho ma kecat nejakej doktor? On ma hlavne poskytovat kvalitni odborny nazor, ale ne si hrat na politika.

    Kdyby nebyl lempl, tak bude delat teda tu kampan on nejakou svou vlastni. Ty ruzny aktivisti u nas.. To jim nekdo musel prikazat, aby delali tu ruzny demonstrace a jiny kampane? Ne delali to z vlastniho pricineni. Nepotrebovali, aby jim stat rekl, ze maji nekoho o necem presvedcovat. Delaji si vlastni videa, na vlastni penize.

    A tyhle lidi jako Kubek furt cekaj, ze za ne stat neco vyresi? Stat mel udelat lepsi kampan, bulej v televizi. Kde maj skoro denni uz pristup jako hosti do televize. Sami meli tu nejlepsi prilezitost delat vakcinam kvalitni reklamu. A z vlastnich penez samozrejme taky nic neinvestovali, kdyz uz se toho covidu tak bojej. Stat to musi zaplatit, jinak nehnou prstem.

    Ne, oni jeste.. a myslim, ze to byl prave Kubek, kdo tvrdil v TV debate, ze popiraci jsou tu dilem rusky tajny sluby. Ze za to muzou nejaky dezinformacni kampane Ruska. Protoze oni si ani neumi predstavit, ze by nekdo neco delal proste jen autenticky sam za sebe. Coz je samo o sobe komicky, protoze tahle neurcita obvineni z nejakych zlych dezinformacnich sil asi z Ruska, ktere tady neco v CR ridi, to je pritom ukazkova paranoia. Klasicka takova ta lacina konspiracni teorie, ale ta je pritom povazovana za normalni. Spouste lidi to ani neprijde, protoze je etablovana. Lidi povazuji za normalni to, co se jevi delat vetsina.
    GORG
    GORG --- ---
    Nevim, co me to masochismus nuti na ty zpravy jeste koukat. Ale holt hodne sleduju prave to, co rika ta rekneme prave ta protistrana a jake jsou jeji argumenty. To je zpusob, jak by clovek mel pristupovat k ruznym kontroverzim - znat argumenty protistrany jakoby byly jeho vlastni. Pak nebude mit samozrejme ani nejapne dotazy, co tu komu vadi. Ale pokud nekdo sleduje pouze oficialni verzi a hovi si v te echochamber, tak nema ani poneti, co je vlastne argumentem tech odpiracu.

    Milan Kubek: Vláda proflákala léto, očkování jsme prošvihli - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/kubek-ockovani-jsme-prosvihli-vlada-predvedla-druhe-proflakane-leto-za-sebou-50351

    tady me zaujalo : Kubek tam placnul .. "Dobra zprava je, ze letos jsou zdravotnici pomerne dobre proockovani. Minuly rok jsme meli touto dobou 10 000 nemocnych zdravotniku. Dnes je to 1 300".

    Rikam si "Hmm.. opravdu bylo 10000 zdravotniku nemocnych? Nechtel tim rict, ze pozitivne testovanych a ze si tehdy prave stupidne hodili klacky pod nohy sami tim, ze je rvali do karantenty, jak uz jsem rikal tehda".
    Nebo davali je do karanteny? Ja uz si nepamatuju, ale oficialni verze nema v mediich tyhle zasadni informace vubec jasne podane. Jakoby to ty novinare ta fakticka stranka veci moc ani nezajimala. Vzpominam si, ze jsem tehdy zkousel dohledat, jestli to znamena, ze je davaji do karantenty, a ze to tehdy nebylo jednoduchy zjistit - jen z nejakych postranich komentu, kdyz novinari odpadly od huby, ze to zminil, jak to casto je i u jinych podstatnych informaci. Jako treba co znamena, ze je nekdo nemocny? Ze je pozitivni, nebo ze ma rymu, nebo je na kysliku?

    Kratky hledani na netu

    12. 10. 2020
    Počet nakažených zdravotníků se za týden zdvojnásobil, už je jich přes čtyři tisíce | ❤️ Covid2019.cz
    https://covid2019.cz/pocet-nakazenych-zdravotniku-se-za-tyden-zdvojnasobil-uz-je-jich-pres-ctyri-tisice/

    "Zdravotníků aktuálně pozitivně testovaných na covid-19 přibylo podle dat České lékařské komory (ČLK) za týden od 3. října skoro na dvojnásobek. Jejich počet se zvýšil z 2480 na 4432. Lékařů mezi nimi bylo 978, zdravotních sester 1862."

    Tedy jsem mel (opet) pravdu. A moje podezreni se potvrdilo. Kubek tvrdil, ze touto dobou (listopad 2021) bylo 10 000 nemocnych zdravotniku. Ale dle doboveho clanku (prosinec 2020) bylo jen 4 432 "pozitivne testovanych" zdravotniku, nikoliv nemocnych. Neni to ani tech 10 000.

    Co nam tento pan teda sdeluje za informace? Ja pominu, ze se i uplne spletl v tom cisle, ale jak se opet a znovu zamenuje termin "nemocny" se slovem "pozitivne testovany". (ale furt dokola stejny demence... za cely rok se to neposunulo ani o chlup)

    To je fakt tezky nejak vubec navalu tohodle silenstvi celit nejakymi argumenty, protoze to je fakt jako mluvit s blazny postizenymi menticidou. Orwellisticky pouzivaji newspeak, kde mit pozitivni jakysi pochybny test znamena byt nemocny (tedy mit nejake skutecne zdravotni problemy).

    Presto Kubek je hrdina pro mnohe a zdroj kvalitnich informaci a Jirimu Beranovi, ktery ma pry pres 3500 vedeckych citaci, se vysmivaji.

    A tyhle experty treba nenapadne, ze i treba mensi pocet pozitivne testovanych muze logicky souviset s tim, ze ockovani lidi se netestuji, a proto je jich min. Ani jich moc min neni (viz. vyse).

    Proste mira te demence je tak ohromna, ma to tolik vrstev ruznych nesmyslu, kde se jeden lepi na druhy, ze az premyslim, tohle radeji v zajmu zachovani vlastniho zdravi a pohody nechat byt a uz na covidem vubec nepremyslet. Zakoncit to tim, ze je to cele picovina, a holt vsichni zastanci te verze jsou neochotni a neschopni vlastne ani dialogu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SPAJDA02: nobelovek se udělilo 120, ale cpvidu se netýkala imho žádná, nějak neberu, kam se snažíš dostat.

    Takže lék od tý samý firmy,co vyrábí vakcíny je v pořádku? Schválenej zatím není, na dlouhodobý účinky si taky budeme muset pár let počkat, rád bych v tom objevil vaší logiku.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    OMNIHASH: popíráš, že ti lidé dostali nobelovku, když zjistili, že to funguje na lidi?
    Nobelova cena za boj s parazity - Články - Biolog | Přírodovědci.cz
    https://www.prirodovedci.cz/biolog/clanky/nobelova-cena-za-boj-s-parazity
    Jinak tu byly jiné léky, které zabíraly na covid viz Hydroxychloroquine
    No a teď tu bude tento lék, nebudou potřeba žádné vakcíny
    Breakthrough: Pfizer Covid-19 pill cuts hospital stays and deaths by 89 per cent : CityAM
    https://www.cityam.com/pfizer-covid-pill-cuts-hospitalisations-and-deaths-by-89-per-cent/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
    RIVA
    RIVA --- ---
    The tragi-comic climate doomsday cult  - by Melanie Phillips - Melanie Phillips
    https://melaniephillips.substack.com/p/the-tragi-comic-climate-doomsday
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    OMNIHASH: Samozřejmě se pak nabízí otázka, co čekáš, že tu najdeš. Gauguinovy Tahiťanky? Obličej Madonny? Neobjevený Shakespearův sonet?
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    GORG:

    Je to tak, neni to odcervovadlo pro kone, ale pro lidi.

    Ivermectin is approved in the United States under the brand name STROMECTOL. STROMECTOL is indicated for the treatment of intestinal (i.e., nondisseminated) strongyloidiasis due to the nematode parasite Strongyloides stercoralis and for the treatment of onchocerciasis due to the nematode parasite Onchocerca volvulus.

    Nicmene oficialni data o testovani na covid nejsou, protoze zkratka takovou klinickou studii nikdo nedelal. Coz nevylucuje ze to treba funguje a nebo placebo efekt.

    - No scientific basis for a potential therapeutic effect against COVID-19 from pre-clinical studies;
    - No meaningful evidence for clinical activity or clinical efficacy in patients with COVID-19 disease, and;
    - A concerning lack of safety data in the majority of studies.

    Merck Statement on Ivermectin use During the COVID-19 Pandemic - Merck.com
    https://www.merck.com/news/merck-statement-on-ivermectin-use-during-the-covid-19-pandemic/

    Nicmene dneska bych schvaleny jiny lek, takze Ivermectin story muze pomalu utichnout.

    https://www.washingtonpost.com/health/2021/11/04/covid19-pill-merck-molnupiravir-approval-uk/
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    China's government has urged families to stock up on essential supplies in case of emergencies.

    No reason was given for the notice from the Ministry of Commerce, but it came amid ongoing coronavirus lockdowns and concerns over vegetable supplies after unusually heavy rain damaged crops.

    China urges families to store basic supplies in case of emergency - BBC News
    https://www.bbc.com/news/world-asia-china-59133027
    GORG
    GORG --- ---
    Nezkoumal jsem detaily, ale myslim, ze lze predpokladat (z citovaneho textu), ze pouzivali pouze ivermektin , a ze ten jen fungoval pri hodne vysokych (nebezpecnych) davkach.
    Z toho by si pak slo odnest, ze to s tim ivermektinem je vsechno blbost, a ignorovat ty fakta, ktery do toho nesedi

    Jen na zaklade rekneme spatne navrzene studie.
    Ktera by mela treba jine vysledky, kdyby zkoumali ten ivermektin v kombinaci s jinymi leky, jak tvrdi ti lekari, ze to fungovalo obstojne, a jak to pouzivaji oni.

    Takhle vznikaji imho scientisticke domnenky o ruznych vecech, jak i ten Ioannidis zkousi obecne prokazovat v te jeho studii, jak casto (most published research) dochazi k chybnym zaverum spatne navrzenou studii.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Tak aspon nejaka reference

    Ale znovu tedy napisu "ze by byla nutna smrtelna davka, aby to mohlo mit pozitivni ucinek, jsem cetl mrakykrat"

    Podstatne je si uvedomit, ze kdyz citujes nejakou studii, tak ze se ta studie muze plest. Do tech detailu vic jako laik zabrusovat nebudu, ale odkazovat se na nejake studie jako definitivni pravdu, je pravda dost tragedie dnesni doby.

    Taky viz. :

    Why Most Published Research Findings Are False
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1182327/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: In vitro, ivermectin has antiviral effects against several distinct positive-sense single-strand RNA viruses, including SARS-CoV-2.[123] Subsequent studies found that ivermectin could inhibit replication of SARS-CoV-2 in monkey kidney cell culture with an IC50 of 2.2–2.8 μM.[102][124] Based on this information, however, doses much higher than the maximum approved or safely achievable for use in humans would be required for an antiviral effect.[125][126]

    COVID-19 drug repurposing research - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/COVID-19_drug_repurposing_research#Ivermectin
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Neni potreba zadna bomba, zadny vselek. Podstatne je kurna uz zbytecne nevydrzovat dogma, ze neexistuje zadny lek. A kdyz se objevi neco prospesneho, tak hystericky nekricet neco o konich , a jak je to strasne nebezpecny.
    Ono jde hlavne asi o to, ze ten ivermektin kombinuji s jinymi leky. Jinak udajne sam o sobe nefunguje nebo asi ne nejak zajimave. Aspon teda to rikaji nekteri ti lekari, ze je tam synergicky efekt s jinymi latkami


    Jinak není pravda, že to používali jen na počátku.

    březen 2021 (stejná brněnská nemocnice):
    Ivermectin není experiment, brání se lékaři. Pacienty pečlivě vybírají
    https://zpravyzmoravy.cz/ivermectin-neni-experiment-brani-se-lekari-pacienty-peclive-vybiraji/

    Nemocnice odmítla, že ivermektin­ je experimentální léčba bez důkazů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ivermektin-lek-kritika-nemocnice-brno-svate-anny-koronavirus-covid.A210309_123913_domaci_pmk

    květen 2021

    V nemocnici v Brně si pochvalují ivermektin, chtějí s ním covid léčit nadále | TN.cz
    https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/434211-v-nemocnici-v-brne-si-pochvaluji-ivermektin-chteji-s-nim-covid-lecit-nadale
    GORG
    GORG --- ---
    "dávka, která by mohla mít antivirální účinky, značně překračuje stanovený bezpečný množství, který člověk snese"

    Což je evidentní kec, co někde OMNIHASH zahlídl, a automaticky akceptoval jako fakt. Čistě logicky - kdyby to byla pravda, tak ty lidi co to na nich zkoušeli, by prostě zemřeli, a ne naopak

    Podstatné je, co se OMNIHASHovi podarilo tady zaspamovat tu debilitu, ze nutili na Novem Zelandu nejaky postup, ktery zjevne skodil. Takze to budu muset promazat..

    Opakovane sebejiste kecy o tom, jak by byla nutna smrtelna davka, aby to mohlo mit pozitivni ucinek, jsem cetl mrakykrat.. O tom ze tamto delali na Novem Zelandu ctu poprve.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ano, to bylo loni, než jsme vymysleli očkování a objevili postupy, jak s COVIDem bojovat účinněji. Když nebyl reálnější lék halt se testovalo kde co. Že to nebyla taková bomba dostatečně dokazuje fakt, že se to nikde nechytilo. Rozhodně nemám za zlý primáři, že zkoušel kde co, a jestli to někomu pomohlo, fajn, nemám problém tomu věřit. Jenom sme dneska dál/jinde a řešíme to jinejma lékama, co se ukázaly účinnější.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: ty internete

    Ivermektin je bezpečný, nejedná se o experiment, říká primář - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/ivermektin-je-bezpecny-nejedna-se-o-experiment-ani-pokusy-na-lidech-mini-primar-rezek-20433

    Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně začala v listopadu jako první nemocnice v Česku podávat ivermektin pacientům s koronavirem. Podle primáře nemocnice Michala Rezka je lék bezpečný. „Do velkého rizika jsme nešli, nevnímám to jako experiment ani jako pokusy na lidech. Z mnoha studií je patrné, že se jedná o velice bezpečný lék. Doposud bylo podáno až 3,8 bilionu dávek z důvodů parazitárních nemocí,“ upřesnil Rezek v pořadu K věci s tím, že se jedná o lék s minimálním počtem nežádoucích účinků.

    Podle něj jim tato zkušenost přinesla hlavně informaci o tom, že se jedná o lék, který nemá nežádoucí účinky a jehož výsledky jsou „celkem slibné“. „Nemyslím si, že jsme šli do velkého rizika. Říká se, že jsme podávali experimentální neregistrovaný lék. Upozorňuji ale, že ve světě je dlouhodobě registrovaný pro humánní užití. Užili jsme lék, o kterém bylo referováno, že je bezpečný. Nevnímám to jako experiment ani jako pokusy na lidech,“ doplnil.

    Rezek v pořadu K věci také okomentoval studii, podle které lék není příliš účinný. Opírají se o ni například vakcionolog Roman Chlíbek a imunolog Zdeněk Hel. „Na první pohled je její závěr takový, že lék symptomy u pacientů s lehkou formou covidu nesnížil. Když se ale začtete, zjistíte, že se jedná o studii, ve které není co prokázat,“ řekl primář s tím, že lék byl nasazen až po sedmi dnech nemoci.

    Studie zkoumala vzorek 400 pacientů s onemocněním COVID-19, 200 z nich bylo léčeno ivermektinem a 200 placebem. „Byli to lidé s lehkou formu nemoci, jejich průměrný věk činil 36 let. Pacienti nebyli obézní a většina z nich neměla zdravotní komplikace,“ popsal Rezek a dodal, že téměř všichni pacienti byli v době nasazení léku téměř zdraví. Studie podle prokázala alespoň to, že ivermektin neměl větší vedlejší účinky než placebo.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SPAJDA02: to rozhodně není, píšou to hned před tím, k čemu to je určený - paraziti - a informací, že dávka, která by mohla mít antivirální účinky, značně překračuje stanovený bezpečný množství, který člověk snese. 'Experimentální vakcína' vás děsí, že není dostatečně prozkoumaná a bezpečná, ale používání mnohanásobnejch dávek léku na uplně jinou oblast, o který sám výrobce tvrdí, že není bezpečný, vám příjde v pohodě, protože to psali na internetech, upřímně to moc nepobírám.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RIVA: Od té doby co máme vědu založenou na důkazech to takhle nefunguje. Ivermektin mu život nezachránil. To voda. Napil se vody a ta ho zachránila. A chci tě vidět, jak mi to vymluvíš.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    OMNIHASH: tak je to těžký si vyhledat, že existuje i verze pro lidi? Jakože fakt? V dnešní době internetu? S udělenou nobelovou cenou?
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    Info od Číňanů, vláda jim nařídila udělat si zásoby, ověřujeme jestli je to i oficiálně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam