Nevim, co me to masochismus nuti na ty zpravy jeste koukat. Ale holt hodne sleduju prave to, co rika ta rekneme prave ta protistrana a jake jsou jeji argumenty. To je zpusob, jak by clovek mel pristupovat k ruznym kontroverzim - znat argumenty protistrany jakoby byly jeho vlastni. Pak nebude mit samozrejme ani nejapne dotazy, co tu komu vadi. Ale pokud nekdo sleduje pouze oficialni verzi a hovi si v te echochamber, tak nema ani poneti, co je vlastne argumentem tech odpiracu.
Milan Kubek: Vláda proflákala léto, očkování jsme prošvihli - CNN Prima NEWShttps://cnn.iprima.cz/kubek-ockovani-jsme-prosvihli-vlada-predvedla-druhe-proflakane-leto-za-sebou-50351tady me zaujalo : Kubek tam placnul ..
"Dobra zprava je, ze letos jsou zdravotnici pomerne dobre proockovani. Minuly rok jsme meli touto dobou 10 000 nemocnych zdravotniku. Dnes je to 1 300".Rikam si "Hmm.. opravdu bylo 10000 zdravotniku nemocnych? Nechtel tim rict, ze pozitivne testovanych a ze si tehdy prave stupidne hodili klacky pod nohy sami tim, ze je rvali do karantenty, jak uz jsem rikal tehda".
Nebo davali je do karanteny? Ja uz si nepamatuju, ale oficialni verze nema v mediich tyhle zasadni informace vubec jasne podane. Jakoby to ty novinare ta fakticka stranka veci moc ani nezajimala. Vzpominam si, ze jsem tehdy zkousel dohledat, jestli to znamena, ze je davaji do karantenty, a ze to tehdy nebylo jednoduchy zjistit - jen z nejakych postranich komentu, kdyz novinari odpadly od huby, ze to zminil, jak to casto je i u jinych podstatnych informaci. Jako treba co znamena, ze je nekdo nemocny? Ze je pozitivni, nebo ze ma rymu, nebo je na kysliku?
Kratky hledani na netu
12. 10. 2020
Počet nakažených zdravotníků se za týden zdvojnásobil, už je jich přes čtyři tisíce | ❤️ Covid2019.czhttps://covid2019.cz/pocet-nakazenych-zdravotniku-se-za-tyden-zdvojnasobil-uz-je-jich-pres-ctyri-tisice/"Zdravotníků aktuálně pozitivně testovaných na covid-19 přibylo podle dat České lékařské komory (ČLK) za týden od 3. října skoro na dvojnásobek. Jejich počet se zvýšil z 2480 na 4432. Lékařů mezi nimi bylo 978, zdravotních sester 1862."Tedy jsem mel (opet) pravdu. A moje podezreni se potvrdilo. Kubek tvrdil, ze touto dobou (listopad 2021) bylo 10 000 nemocnych zdravotniku. Ale dle doboveho clanku (prosinec 2020) bylo jen 4 432 "pozitivne testovanych" zdravotniku, nikoliv nemocnych. Neni to ani tech 10 000.
Co nam tento pan teda sdeluje za informace? Ja pominu, ze se i uplne spletl v tom cisle, ale jak se opet a znovu zamenuje termin "nemocny" se slovem "pozitivne testovany". (ale furt dokola stejny demence... za cely rok se to neposunulo ani o chlup)
To je fakt tezky nejak vubec navalu tohodle silenstvi celit nejakymi argumenty, protoze to je fakt jako mluvit s blazny postizenymi menticidou. Orwellisticky pouzivaji newspeak, kde mit pozitivni jakysi pochybny test znamena byt nemocny (tedy mit nejake skutecne zdravotni problemy).
Presto Kubek je hrdina pro mnohe a zdroj kvalitnich informaci a Jirimu Beranovi, ktery ma pry pres 3500 vedeckych citaci, se vysmivaji.
A tyhle experty treba nenapadne, ze i treba mensi pocet pozitivne testovanych muze logicky souviset s tim, ze ockovani lidi se netestuji, a proto je jich min. Ani jich moc min neni (viz. vyse).
Proste mira te demence je tak ohromna, ma to tolik vrstev ruznych nesmyslu, kde se jeden lepi na druhy, ze az premyslim, tohle radeji v zajmu zachovani vlastniho zdravi a pohody nechat byt a uz na covidem vubec nepremyslet. Zakoncit to tim, ze je to cele picovina, a holt vsichni zastanci te verze jsou neochotni a neschopni vlastne ani dialogu.