OMNIHASH: Rekneme, ze reknu "ty si taky pletes nazory a pravdu, coz teda nepovazuju za neco vyjimecneho", kdo nas rozsoudi? Demagog.cz? Tvoje mama? Vis, aniz bych chtel pravdu relativizovat uplne, ono to neni tak pitome jednoduche.
>>Nikdo ti nebrání myslet si, že 1+1 je tři, ale to z toho nedělá pravdu, a pokud si budeš na tomhle názoru stavět další střípky reality, tak se s okolím nikdy neshodneš.
OK, takze opet mi chces rict, co si mam myslet a jeste me poucit, ze budu nedostatecny? Hele co kdyz ti reknu "mam bytostny pocit, ze mi ty a spolecnost brani myslet?". Zakazes me? Budu dehonestovan jako clovek se slabsim intelektem na zaklade par slov na nejakem foru?
>>a pokud si budeš na tomhle názoru stavět další střípky reality, tak se s okolím nikdy neshodneš.
To je tvuj nazor, ktery si myslim vychazi z nepochopeni, o co mi vlastne jde. Ja sice chapu, jak to asi myslis, ale proste to mam jinak. Dela to ze me podcloveka a mam byt vyhlazen?
Poprosil bych te, aby tvoje reakce, pokud vubec nejaka, nebyla v du-forme. Reakci nevyzaduji a vlastne ani neni nutna, narozdil od respektu, bych chapu, ze tohle je jedno z poslednich mist, kde lze jakousi diskuzi vest, byt to tady k tomu vubec neni urcene.