ted premyslim, ze jsem sam pripad pro vedlejsi ucinky psychofarmak... ted jsem se dostal domu uprotred celkem slusne zimy az... nekam me tzv. autopilot zavelel do casti Prahy, ktere absolutne neznam.. do Cakovic, jak jsem pak zjistil...
a to pomlcim o erektilni diskunfkci a spol... ciste.. po 1 roce brani oficialni bezpecnych antipsychoatik...
jednou jsem dokoncel prestal mit schopnost chodit... a pak se docetl na internetech, ze je to hoax... pac nejaka holka, co mela neco podoibneho po vakcine, prej ji novinari "nachytali" jak nastupuje do auta...
nevim v jejim pripade, ale ja mel tehdy o srrach zedelano.. nebyl jsem schpopny nahle chodit.. ale mohl jsem bezet a jit pozpatku bez problemu.
odbornici na intenetu to brali jako nesmysl. nic takoveho by urady nedovolily. no ja zazil presne t o same. mohl jsem bezet , jit pozpatku, ale nemohl chodit .. sel jsem jak postizeny. to mi potvrdil i psycholog a psychiatr nasledne.. a snizil DAVKU.
pravdepodobne pry ta latka uvolnila svaly v jine casti tela
v nekterych pripadech lide uz maji pak dozivotni postizeni .. tzv. dystonii.. po brani psychofarmak. u me to nastesti bylo docasne. asi na dobu 1 hodiny.
ale zajimavy si pak precist odborniky na interntech , ze je to nesmysl :) ze je to podvonice, pac ji videli novinari, jak nastupuje do auta.. na ja taky ridim auto...
ale ted ted jhsem opet dosel domu az na ranem po kalbe... ztratil se cestou domu... to se mi nekdy deje, kdyz mam moc alkoholu a pak nastoupi jakysi autopilot, co jede nekam jinam ve meste, a typicky me dopravi nekam, kde to vubec neznam. casti "Prahy" jako Cakovice. a ja cekam na dalsi nocni spoj. v zime. zazraky farmaceutickeho prumyslu! po 10 letech stale stejne vedlejsi ucinky... presne od te doby to mam dodnes. za 1 rok brani antipsychotik a antidepresiv.
kdyz jsem rikal psychiatrovi, ze s tim chci skoncit, tak me strasil, ze zastavili schizofrenii zavcasu, a ze prej s vysazenim skoncim v Bohnicicich, kde mi celou dobu doporucoval pobyt... nevim.. myslim, ze melou sracky jini :) k cemu by mi byl pobyt v blazinci... s ruznyma blaznama. ? k socializaci? a to mel pan psychiatr jinak pusobici prijemnej clovek asi 5 titulu. Rndr. docent atd.
Dystonia - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Dystonia