LOOKASH_II: hmm ten psychiatr furt tocil, ze jsme vcas zastavili schizofrenii a jestli bych se tam nedal ubytovat, cemuz jsem se musel smat predstave, ze by to necemu pomohlo :) kdzy jsem mu pak rekl, ze koncim s tema praskama, tak tvrdil, ze to pravdepodobne povede do hospitalizace, ale naopak mi bylo lip
ale teda uz prvne na nejakym openair festivalu jsem daval nejake houby a nekdy v prubehu noci jdu kamsi smerem od stage a najednou cvak se noc promenila v den.. rano... parilo slunicko a ja si rikam cuze.. tak si rozepinam bundu pac je uz i teplo.. nak mi prijde, ze se mi to nekdy stava ale hlavne na alkaci, ze to nejsou takovy ty klasicky okna... i kdyz asi zas tak ne uplne netypicky pro alkac, ale precejen jako treba jeste vloni mi rikala kamoska barmanka, ze jsem namisto do privolanyho Bolta vlezl do uplne jinyho auta, kde se nejaci lidi zrovna chystali nekam jet.. a ze jsem hodne trval na tom ze "jedem" :D a to byl myslim zrovna zakaz vychazeni.
ono to zpetne umi byt vtipny, ale je to to znepokojivy..takz odmita platit :) i pokud ma narvanou penezenku prachama.. mozna si vzpomenu na stare zidovske koreny :) jednou prej uz vyhrozovali policii.. zpetne jsem se pak s nima udobril
trochu jsem odbocil ale docela mi ty ruzny psychofarmaka i ladi do konspiracniho reviru.. a zajima vec (a ja to bral jen rok.. puvodne chtel zkusit AD, pac me rozcilovala prace.. delal jsem webstranky a totalne me sraly prohlizece... sic brat pilulky od iluminatu se nezdalo byt dobry napad) .. ty AP naopak zhorsovaly afektivitu i paranoiu. jakože teprve u AP jsem zažil skutečně lokální paranoiu, do který jsem zatáhl rodiče i kámoše, když jsem byl zkouřenej... dávalo to dokonalý smysl.. než jsem vystřízlivěl ,)
když jsem to pak řekl psycholožce se smála a že prej "to raději panu psychiatrovi neříkejte, když má o vás takové obavy" :)
já to bral relativně krátce, ale jedna kámoška, co si nějak kdysi na teku rozjela z pika toxickou psychózu to bere dodnes.. prošla si nějaký detox pobyt a ty první roky, když u mě někdy přespávala, něco povídala ze spánku.. trochu znepokojivé.. nevím možná to někomu může pomoct... já ale prostě nejsem fanda a že je teď z tenounky modelky tlustá koule mi prijde jako z těch méně závažným změn.
jak jsem ted shlednul tohle video , asi ty biomedikace zapadaji do rozsahlejsiho ramce
Oficiálně zveřejněný plán NASA pro kontrolu lidstva. Tento dokument by měl vidět každý, uvedla Deborah Tavares | AC24.czhttps://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/oficialne-zverejneny-plan-nasa-na-zniceni-lidstva-tento-dokument-by-mel-videt-kazdy-uvedla-deborah-tavares/https://fas.org/man/eprint/FutureWarfare.pptjinak ta psycholozka byla taky pekny cislo.. nekteri ji tady mozna taky znaji... ohledne NWO mi rikala, ze je to uplne v pohode, pokud neztratim ze zretele svuj osobni pribeh. k 11. zari mela zajimavy poznatek, ze pry mela opakujici se sen o letadlech narazejicich do baraku ci co, ktery se ji zdat prestal toho 2001 v zari ,) a mela i vlastni konspiracni teorie o te fakulte, kde je profesorkou psychologie. blazni asi pritahuji blazny :-) ze prej byla bita za komancu a ze jdou po ni i ted