• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    Vcerejsi UK Column special o debatovanem (ne)uspechu COP26 a politice Green New Dealu. Stoji za to!!!

    UK Column News - 12th January 2022 | UKColumn
    https://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-12th-january-2022
    RIVA
    RIVA --- ---
    Z Telegramu dneska:

    Breaking : The British government admits that vaccines have damaged the natural immune system of double-vaccinated people.

    The British government has admitted that after a double vaccination, one will never be able to acquire full natural immunity against the Covid variants - or possibly any other virus. So let's watch the "real" pandemic begin now!

    In its "COVID-19 Vaccine Surveillance Report" for week 42, the UK Health Authority acknowledges on page 23 that "N-antibody levels appear to be lower in those infected after two doses of vaccine". It also states that this drop in antibodies is in fact permanent.

    What does this mean?

    We know that vaccines do not prevent infection or transmission of the virus (in fact, the report elsewhere states that vaccinated adults are now much more likely to be infected than unvaccinated adults).

    The British are now finding that the vaccine alters the body's ability to produce antibodies after infection, not only against the spike protein, but also against other parts of the virus. In particular, vaccinated people do not appear to produce antibodies to the nucleocapsid protein, the virus envelope, which is a crucial component of the response in unvaccinated people.

    In the long term, vaccinated people are much more vulnerable to possible mutations in the spike protein, even if they have already been infected and cured once or more. Unvaccinated people, on the other hand, will develop long-lasting, even permanent, immunity to all strains of the so-called virus after contracting it naturally, even if only once.

    Source: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

    The first insurance companies are backing off, as a huge wave of damages awaits them.

    Anthony Fauci confirms that the PCR test does not detect live viruses.

    Anthony Fauci confirms that neither the antigen test nor the PCR test can tell if someone is contagious or not!!!

    All the foundations of the so-called pandemic are therefore invalid.

    The PCR test was the only indication of a pandemic.

    No PCR test, no pandemic.

    For all the media workers, doctors, lawyers, prosecutors, etc., this is the last key, the only one that can be used. This is the last key, the ultimate proof that all measures must be lifted immediately.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Mike Yeadon and Mattias Desmet on mass psychosis and crowd formation
    https://odysee.com/@jermwarfare:2/mike-yeadon-mattias-desmet:e

    Mike Yeadon is a former chief scientist at Pfizer, and Mattias Desmet is a professor of psychology at Ghent University in Belgium.

    Both Mattias and Mike have been on my podcast on separate occasions.

    This time they were together.

    They discussed:

    mass formation psychosis;
    scientists not thinking critically;
    totalitarianism and its parallels to Covid hysteria;
    the human desire for belief in something; and
    why Mike could have chosen a better American state in which to live.
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    co si myslite o tomhle? ma to takovej konspiracni narativ, ale vetsina postrehu mi prijde validnich..

    tl;dw: TikTok je pomsta za Opiový války...


    China’s Evil Plan for World Domination (China Documentary)
    https://www.youtube.com/watch?v=fYjv-qP0Cgs
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Signal CEO resigns, WhatsApp co-founder to take over — RT World News
    https://www.rt.com/news/545730-signal-founder-resigns-state-dept/
    GORG
    GORG --- ---
    Čína: Lockdown platí pro 20 milionů lidí, nesmějí ani nakupovat - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/hruzne-lockdowny-v-cine-pod-zamkem-je-20-milionu-lidi-ziji-v-kovovych-krabicich-55138

    Snaha držet počet nakažených u nuly se Číně začíná rozpadat pod rukama a tvrdé lockdowny si na tamních občanech vybírají stále větší a větší daň. Úřady už uzamkly 20 milionů lidí, kteří si nemohou dojít ani na nákup. Pro některé občany pak Čína vybudovala karanténní centrum, kde lidé žijí prakticky ve vězeňských podmínkách.

    Už za pár týdnů začíná v Číně olympiáda a úřady chtějí zkrotit koronavirovou pandemii takovým způsobem, aby mohly hry v poklidu proběhnout. Jenže denní přírůstky nakažených se v asijské zemi už dávno nedaří držet kolem nuly a vláda přistupuje k drastickým opatřením.

    Rozvoz jídla v čínském městě v lockdownu
    Rýže za smartphone. Číňané v lockdownu trpí hlady, jídlo vyměňují i za elektroniku
    4. ledna 2022
    Tři urbanistické oblasti – Si-an, An-jang, Ju-čou – už skončily v totálním lockdownu. Pod zámkem se tak během pár týdnů ocitlo 20 milionů lidí. Čínské lockdowny se přitom od těch, které známe například od nás, kdy si člověk alespoň mohl dojít nakoupit základní potraviny, výrazně liší.

    Člověk v čínském lockdownu totiž nemůže nikam. Do obchodu, zpravidla ani do práce, nikam. Jídlo lidem rozváží stát, příděly jsou ale podle informací ze sociálních sítí tak malé, že si lidé vyměňují jídlo sami mezi sebou. Při barterovém obchodu pak za hrst rýže klidně nabídnou i nový smartphone.

    Pro běžného občana se situce navíc dále zhoršuje. Aby vláda měla některé lockdownem postižené lidi na jednom místě, vybudovala údajně karanténní centrum, kde žijí v malých kovových ubikacích. Uvnitř mají jen postel, záchod a umyvadlo. Na otřesné životní prostředí si lidé stěžují na sociálních sítích. Občany na místo prý po tisícovkách svážejí noční autobusy. Upozornil na to list Daily Mail.



    Karanténní tábor údajně vyrostl v oblasti města Si-an a v miniaturním prostoru v něm mají přežívat děti, starci i těhotné ženy. Experti přitom varují, že ani taková drastická opatření nemohou zastavit šíření vysoce infekční koronavirové varianty omikron.


    Mimo záběrů kovových krabic se po sociálních sítích šíří také informace o tom, že někde musí lidé lockdown přetrpět v masových táborech za pouhou plentou. Není to ale zatím možné ověřit.

    Reality of 'Zero Covid' in China where 'quarantine camps' confine residents to cells, videos show | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10392071/Reality-Zero-Covid-China-quarantine-camps-confine-residents-cells-videos-show.html

    // premyslim, ze jestli se to v Cine jeste nejak lisi od toho, co delali nacisti. snad leda v tom, ze je nezastreli z rozmaru nebo pro srandu... i kdyz i to je mozny. Cina moc transparentni neni, takze pokud zacnou mizet lidi nebo proste jen umrou hlady, budou to obeti covidu.
    jak to dopadlo v Cine nebo Australii by melo byt varovanim imho.
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Covid Pitch Meeting - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=s5kdB_bVGtk
    RIVA
    RIVA --- ---
    Washington pursues RAND's plan in Kazakhstan, then in Transnistria, by Thierry Meyssan
    https://www.voltairenet.org/article215271.html

    The events that have been unfolding for the past week in Kazakhstan are the fifth part of a plan by the RAND Corporation, the sixth of which will take place in Transnistria. The four previous episodes took place over the last two years in Ukraine, Syria, Belarus and Nagorno-Karabakh. The aim is to weaken Russia by forcing it to over-deploy.
    GORG
    GORG --- ---
    💥STOP NÁTLAKŮM 🗽 Deklarace právníků, doktorů, sester a soc. prac., studentů, členů IZS a armády ČR 🛑
    https://www.youtube.com/watch?v=gEEgY8R7y2s
    RIVA
    RIVA --- ---
    Velice dobre cteni!!!

    What they REALLY mean by “living with Covid” – OffGuardian
    https://off-guardian.org/2022/01/10/what-they-really-mean-by-living-with-covid/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Who “lost” Kazakhstan and to whom? | The Vineyard of the Saker
    http://thesaker.is/who-lost-kazakhstan-and-to-whom/
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    ICE: ze je neco v neporadku s tema smlouvama jsem mel podezreni uz dlouho ... jinak jsem si chovani nekterejch politiku a medii nedokazal vysvetlit, ale jestli je to az takhle spatny.... tak to je opravdicke NWO. Kam se hrabou konspiracni teorie.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    UK Team File Complaint of Crimes Against Humanity With The International Criminal Court – The Expose
    https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-team-file-complaint-of-crimes-against-humanity-with-the-international-criminal-court/



    GORG
    GORG --- ---
    Komentář: Ministr zdravotnictví Blatný se přidal k dezinformátorům. Měl by se zapsat na svůj seznam a odstoupit - Mix24.cz
    https://www.mix24.cz/komentar-ministr-zdravotnictvi-blatny-se-pridal-k-dezinformatorum-mel-by-se-zapsat-na-svuj-seznam-a-odstoupit/

    Přesto začal Blatný bagatelizovat počty obětí tím, že do nich údajně započítáváme i oběti autonehod, pokud mají pozitivní test.

    Blatný dostal příležitost se za svá nepromyšlená slova omluvit v nedělních Otázkách Václava Moravce. Moderátor ho k tomu přímo několikrát vyzval. A ministr to několikrát odmítl. Naopak si ještě přisadil. Podle něj pouhých 30 % vykázaných obětí covidu zemřelo přímo na tuto nemoc, zbytek měl i jiné problémy. Ale kdo dnes nějakou chronickou potíž, ať už méně či více vážnou, nemá? Vedle Blatného sedící šéf lékařské komory Milan Kubek už ministrovy dezinformace nedokázal poslouchat a jasně řekl, že mu to vyrazilo dech a že jde o úplný blábol.

    Ministři covidu: Zapomenuté nemovitosti, PES, oběti autonehod či Sputnik - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministri-zdravotnictvi-vyroky-narizeni-opatreni-covid-19-blatny-vojtech-valek.A211219_140042_domaci_vank
    29. prosince 2021 (clanek jeste tedy jeste z prosince 2021... zjevne to stale neberou lidi na vedomi, ackoliv primo na strankach ministerstva se uvadi, ze je takovy metodicky postup. proc je zahadou neco, co je celou dobu snadno overitelne?)

    Blatný ve své funkci pronesl i několik nepovedených vyjádření. Třeba v lednu prohlásil, že evidence obětí v tuzemsku je příliš poctivá. „My vykazujeme každého, kdo zemře i na autonehodu a má covid-19, jako člověka, který na něj zemřel,“ tvrdil Blatný. V České televizi pak pronesl, že přímo na covid z celkového počtu zemřela pouze třetina.

    Podle něj totiž ve chvíli, kdy se člověk dostane do nemocnice a je mu před vyšetřením proveden test, který je pozitivní, a pacient následně zemře, tak je brán do statistik jako covidový pacient.

    „Potom je šedesát procent, kde ta pravděpodobnost (úmrtí na covid pozn. red.) je velká, ale není to jediný důvod. Vy máte koronavirus a k tomu třeba nádorové onemocnění,“ řekl Blatný. Po tomto výroku však schytal kritiku od politiků i odborníků.


    Do úmrtí na covid počítáme i oběti autonehod, řekl Blatný. Statistika i dokument ukazují opak – Forum24
    https://www.forum24.cz/do-umrti-na-covid-pocitame-i-obeti-autonehod-rekl-blatny-nahral-tim-dezinformatorum-statistika-navic-ukazuje-opak/

    „My vykazujeme každého, kdo zemře i na autonehodu a má covid jako člověka, který zemřel na covid,“ řekl ve čtvrtek ve sněmovně. Jenže statistiky hovoří jinak.


    trochu starsi červenec 2020

    Mrtvý z autonehody jako oběť covidu? Británie po výtkách přehodnotí metodiku - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/mrtvy-z-autonehody-jako-obet-covidu-britanie-po-vytkach-prehodnoti-metodiku-40330899

    ‚Zemřel nakažený při autonehodě, tak ho zabil koronavir.‘ Britové raději pozastavují hlášení o mrtvých | Svět | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/svet/britanie-prestava-po-kritice-hlasit-obeti-koronaviru-nejasna-metodika-zapocitavala-i-umrti-uzdraveny.A200718_160554_ln_zahranici_ele

    Londýn - Britská vláda v sobotu oznámila, že pozastavuje každodenní hlášení počtu nových úmrtí spojených s nemocí covid-19, dokud se nevyjasní pochybnosti kolem způsobu evidence případů v Anglii. Informuje o tom agentura Reuters. Akademici z Oxfordské univerzity předtím v článku uvedli, že v důsledku metodiky úřadu Public Health England (PHE) mohou být mezi oběti koronaviru započítáni i lidé, jejichž smrt způsobí zástava srdce či dopravní nehoda.


    nebo tu

    [SALAMAN @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

    tady pan Salaman vzdal debatu s nejakou kamardkou, kdyz mu rekla o tech autonehodach. to bylo pro nej na facepalm a ukonceni debaty
    GORG
    GORG --- ---
    Jen tak pro představu, jak to tehdy vypadalo na sociálních sítích

    Petr Skála
    @petrskala90
    Pane ministře Blatný ze @ZdravkoOnline , po vašem výroku o evidování obětí nehod jako zemřelých na COVID okamžitě odstupte. To, co jste provedl, je nepochopitelný a neodpustitelný čin. Jak chcete nyní prosazovat karanténní opatření?! Omluva nic nevyřeší, ODSTUPTE IHNED !!!!!!!!!!
    3:13 PM · Jan 21, 2021·Twitter Web App
    34
    Retweets

    @MichaelaUrban14
    To řekl ???
    ·
    Jan 21, 2021
    Ano. Přesně řekl že pokud někdo zemře při autonehodě a byl i pozitivní na Covid tak se to vykáže jako úmrtí na Covid. Na vlastní uši jsem to viděla. Neuvěřitelné. Buď moc čte dezinformační weby, nebo jim tímto právě přihrál hodně dobrý argument :(
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Rešilo se, že započítávání obětí autonehody do covid statistik je konspirační teorie/dezinformace nebo-li nepravda. Zeptej se namátkou někoho v covidáriu na nyxu. Ten ti to podvrdí a tady jsou jinčí odborníci ještě víc než v TV :)

    Tedy započítávání obětí autonehody do COVID úmrtí při pozitivním testu je konspirační teorie dezinformačních ruských tajných služeb. Jak tvrdili lidi v médiích , dokonce i lidi na nyxu...

    Vzpomeňme si, co se stalo s panem Blatným. Ministr který to řekl v televizi. Dokonce moderátor ČT24, tedy nejserioznějšího média v ČR, se ministra ptal, jestli by se za ten výrok o obětech autonehody počítaných jako COVID neměl omluvit.

    Blatný zpochybnil počet obětí covidu, ať skončí, hřímá část expertů! ANKETA | TN.cz
    https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/426997-blatny-zpochybnil-pocet-obeti-covidu-at-skonci-hrima-cast-expertu-anketa

    Podle některých lékařů a epidemiologů by ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) měl skončit ve funkci. Důvodem je podle nich zpochybňování oficiálních statistik počtu obětí koronaviru. Dosud u nás zemřelo vinou koronaviru 15 453 lidí. Jenže podle Blatného je tak vysoké číslo způsobeno i tím, že Česko oproti jiným státům příliš poctivě vykazuje úmrtí.

    To je to, co se tu řešilo. Že se tímto způsobem eviduje. Kde samozřejmě autonehoda je určitá extrémní situace, která má pomoci lidem pro představu, jak moc to může být zaávdějící.

    Nicméně asi žijeme fakt ve světě, kde lidi nemají velká část dostatečnou představivost, IQ, nevím..

    Takže pak čteme

    Oběti autonehod s covidem? Maximálně jednotky, opáčili Blatnému lékaři - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/obeti-autonehod-s-covidem-maximalne-jednotky-opacili-blatnemu-lekari-140723

    Podle soudních lékařů oběti autonehod nijak nezkreslují statistiky zemřelých s covidem. Tvrdí to ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO).

    Soudní lékaři v Brně nezaznamenali případ, kdy by oběť dopravní nehody zároveň měla koronavirus. Po celé republice jsou to podle Tomáše Vojtíška z Ústavu soudního lékařství maximálně jednotky případů. Za celý loňský rok zemřelo při autonehodách v Česku 257 lidí.


    Což je samozřejmě stupidita. Tady nejde o autonehody. Celá ta debata vůbec nebyla o tom, že by snad autonehody nějak dramaticky měnily COVID statistiky.

    Blatného ted jeden rozumný výrok stálo křeslo.

    A to jsem tu po nyxech četl tolik přesvědčených lidí, jaký je to nesmysl. Že takhle se samozřejmě COVID nepočítá. Blatný jen řekl to, co už spousta lidí tvrdila už na samotném počátku celé té neslavné pandémie.

    A místo aby si to ti lidi konečně uvědomili, tak mu daj padáka. A když jim dojde, že je to pravda, tak začnou marginalizovat a děsně zasekaně mluvit jen o autonehodách ..... ""néé.. my to spotžítali... a těch autonehod v takový kombinaci tam mhoc nejnííí .. " . :-)

    Blatný se odmítá omluvit. Přímo na covid zemřela jen třetina lidí, zopakoval - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/S9MvQ/blatny-se-odmita-omluvit-primo-na-covid-zemrela-jen-tretina-lidi-zopakoval

    Já si myslím, že jsem tady vůbec neulétl a že je to zase jedna z těch věcí, jak se dá k jedné informaci přistoupit z různých pohledů. My víme, že zhruba 30 procent ze smrtí, které vykazujeme, je jednoznačně spojeno s koronavirem. 10 procent, kam patří například i ta autonehoda, je bez spojitosti s koronavirem. Protože opravdu můžete zemřít na něco úplně jiného včetně té citované autonehody. A ve chvíli, kdy se dostanete do nemocnice, je vám provedeno určité vyšetření, třeba CT a podobně, ale předtím se udělá z nějakého jiného důvodu test na covid a máte ho pozitivní, potom do té statistiky zapadnete. A určitě jste nezemřel na covid, zemřel jste kvůli té autonehodě. Ale to je malé procento, to je pravda. A potom je 60 procent, kde ta pravděpodobnost je velká, ale není to jediný důvod. Vy máte koronavirus a k tomu máte třeba nádorové onemocnění…,“ prohlásil v neděli na svou obhajobu Jan Blatný.

    Blatný není dezinformátor, základní fakta má správně. Interpretace dat se ale s realitou míjí | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/komentare/ministr-zdravotnictvi-blatny-moravec-ovm-dezinformace-priciny-umrti_2101261117_jab

    Za něj si od moderátora televizní debaty Václava Moravce vysloužil ostrý výrok: „Bagatelizace a zpochybňování statistik z vás může činit dezinformátora.“ Blatný se korektně, ale důrazně ohradil.

    Blatný schytal a nikdo mu nevěřil. Samozřejmě lidi jako ty mi nevěřili, když jsem to tvrdil už dávno.

    ----------------

    Jinak ad ten infarkt v přímém přenosu... No a co tím tedy chceš říct? Je to tu uvedeno pro pořádek další případ kolapsu při vysílání. Uvidíme, jestli nám statistiky ukážou, že tyhle případy jsou častější než dřív.

    ALE zároveň by bylo fajn tedy už konečně prosím pěkně přestat brát takový způsobem ty covid statistiky? Není možná zároveň být takovými pokrytci a takhle počítat covid, ale jakmile někde někdo vytáhne nějaké úmrtí po očkování, tak pokaždé vytahovat možnost, že to může být jen náhoda.

    Na tom se samozřejmě nezměnilo vůbec nic. Dál se počítají oběti autonehody jako COVID úmrtí. A podobně při normálním infarktu a jiných příčinách.

    Ve výsledku po tom všem a atentátu na Blatný, nevím jestli se nakonec tuto informaci, základní fakt týkající mnoha zemí světa, které to počítají podobně, jestli už konečně byl emancipován, a je ho možná vyslovovat.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: LOL, nerozčiloval ses tu náhodou několikrát, že je každá oběť autonehody započítaná do statistik, když chytla týden předtím kovid? Tak proč to najednou aplikuješ na druhou stranu?
    GORG
    GORG --- ---
    Covid: Evidence on face masks in schools 'inconclusive' - BBC News
    https://www.bbc.com/news/health-59895934

    The government admits the evidence for using masks in schools to reduce spread of Covid is "not conclusive".

    The uncertainty is acknowledged in a review used by ministers in England to make their decision to introduce face coverings in classrooms.

    The government's own study in the autumn did not provide proof of a statistically significant impact.

    The evidence review says other studies have provided mixed results, but taken together suggest they may help.

    And the move was backed by the UK Health Security Agency.

    The review has only just been published following the announcement on Monday about the return of face coverings in classrooms.

    It includes the results of a study in 123 schools in England which used masks and compared that to others that did not during the Delta wave of Covid. The UK is currently experiencing the spread of an even more infectious variant - Omicron - but there is not enough data yet on this one and masks.

    Schools where face coverings were used in October 2021 saw a reduction two to three weeks later in Covid absences from 5.3% to 3% - a drop of 2.3 percentage points.

    In schools which did not use face coverings absences fell from 5.3% to 3.6% - a fall of 1.7 percentage points.

    It said this was not statistically significant and the greater reduction in schools where masks were worn could be down to chance.

    The review also acknowledges the use of face coverings could harm learning.


    to je prave to. nez zacnes neco nekomu prikazovat fyzickym nasilim (coz nahubky jsou fyzickym nasilim vnucovany za tiche podpory nekterych obyvatel), over si nejdriv, jestli je to opravdu potreba. ci jestli to dokonce neskodi.

    a to imho neni muj nazor. to jsou zakony a pravni koncepty (proporcionalita).
    pokud neco omezuje lidska prava a svobody, musi to byt vyvazeno prokazatelnym dostatecnym prinosem oproti nakladum.at se to tyka povinnych vakcin nebo nahubku nebo cehokoliv (napr. zakazu lidskeho kontaktu)

    klišé o "hranice svobody jednotlivce konci tam, kde zacina svoboda druheho" tu nijak nepomuze

    v tomto pripade se za svobodu nekoho jineho povazuje jeho strach ze smrti, co by se MOHLO stat. ale neni to nicim podlozene.
    je to jen jeho strach, dojmy a feelings , co jsou omezovany druhym.

    But a full analysis of the costs versus benefits of the policy has not been done.

    ubehly 2 roky (resp. 102 let od tzv. spanelske chripky) a chcete mi rict, ze my teda nemame dosud zadnou plnou analyzu kladu a rizik noseni rousek treba prave ve skolach?

    This is despite 94% of school leaders and teachers saying it made communication between teachers and pupils more difficult.

    Some 80% of pupils also said it made communication harder, but 70% said it made them feel safer.

    The review said a "balanced judgement" had been made.

    Ministers have maintained face coverings have a material impact, but will not be used for a "day longer than necessary".

    Susan Hopkins, chief medical adviser at UKHSA, said: "We support the Department for Education's decision to reintroduce the use of face masks in secondary schools temporarily whilst Covid rates remain high."

    The Department for Education said the move was aimed at "reducing transmission and disruption to learning".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam