OMNIHASH: Jo to mi připomíná. Ten článek podsouvá naprostý nesmyslný strawman, že celé je to o tom, že se někteří bojí injekcí. Je to nedůstojné něco takového tvrdit, ale zjevně to zabírá.
Ono je to celé o té člověčině. O vyvolávání nenávisti vůči skupině obyvatel za každou cenu, každým způsobem. Třeba se snažit naznačit, že se bojí jehel, a ještě si povýšit sebe, že on se jehel nebojí. On není trapnej blbec.
Pak je jiný pohled podle syna zemřelé zpěvačky "lidského dna" Jaroslav Duška, kteří raději respektují suverenitu dětí. A netahat je do své psychózy a jako nástroj propagandy. Možná je to bláznivý nápad dávat dětem víc volnosti, ale dnes už můžete mít pouze správného názory. Vše ostatní jsou dezinformace a hodné odsouzení.
Nicméně tohle jsme tu už před mnoha měsíci zdokumentovali, že tohle je strategie, kterou řešila nejedna studie. Jak přesvědčit lidi k vakcinaci. Zkusím to najít. Tam byly ty různé metody a techniky popsané - jedna z nich je třeba právě apelovat na pocit viny. Nebo na hrdost. Různé techniky. Zkoušeli jich asi 10. Na lidech.. takže je to otestované :)
Jo to bylo toto
COVID-19 Vaccine Messaging, Part 1 - Full Text View - ClinicalTrials.govhttps://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04460703Other: Control message
Other: Baseline message
Other: Personal freedom message
Other: Economic freedom message
Other: Self-interest message
Other: Community interest message
Other: Economic benefit message
Other: Guilt message
Other: Embarrassment message
Other: Anger message
Other: Trust in science message
Other: Not bravery message
Experimental message arm.
Other: Not bravery message1/15 of the sample will be assigned to this message which describes how firefighters, doctors, and front line medical workers are brave.
Those who choose not to get vaccinated against COVID-19 are not brave.Buďme všichni odvážní jako pan Omnihash. Já se jdu stydět do kouta :-) Nemám rád injekce, tak jsem si vymyslel depopulační teorii, abych neztratil tvář.