• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    MATT: Jednak jsem nikde nepsal, že bych na tom něco nechápal. Jedná se o poukázání na jistý neustále perpetuovaný vzorce (zde ohledně masmédií, jednoho z nejzásadnějších nástrojů globálních svinstev obecně). A jednak pochybuju o tom, že pokud by tyhle šarády skutečně byly na pořadu dne, tohle by je zastavilo. Stačí klasická false flag legácka a může se to rozjet, jako vždy...
    MATT
    MATT --- ---
    RIVA: pokud vidis jen dve roviny (woke blivajz/putin), tak to je dost smutny. svet je mnohem komplexnejsi.
    jinak rozdil v zapadni a vychodni propagande vnimam asi nasledovne: zapad ti rad neco nerekne, zataji, zamlzi, prekrouti, kdezto rusove ti naservirujou pet odlisnejch realit. Putinova retorika dava vyznam jen kdyz pristoupis na jeho premisy (treba ze velky rusko je vic nez narodni svobodny staty).


    VOYAGER: slovani se slovany? proc si rusove myslej, ze jsou vic? ;))) navic u nas toho slovanskyho moc nejni, tak 1/3? a byl jsem oběma směry a vim, kde mi bylo líp a kterým směrem migruje většina rozumnejch..

    JAMILLOS: Co na tom nechapes? vidim za tim podobny ultimatum jako dostal Adrej pred zverejnenim vrbetic. Tim ze neco zverejnis znemoznist to protistrane provest, ty pak nazbyva nez se tvarit, ze to nikdy nechtela udelat. Nebo opravdu veris, ze se zapad snazil vyprovokovat valku?

    Zacharovová "15. únor 2022 vejde do dějin jako den, kdy západní válečná propaganda selhala. Ponížená a zničená bez jediného výstřelu."
    RIVA
    RIVA --- ---
    Is Elon Musk One Of The Good Guys? / Hugo Talks
    https://www.youtube.com/watch?v=16eiyl1URNQ
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Válka začne ve středu? Dejte nám vědět, utahuje si Rusko ze západních médií - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/valka-zacne-ve-stredu-dejte-nam-vedet-utahuje-si-rusko-ze-zapadnich-medii-40387355

    Jestli je to pravda – a zatím to tak celkem vypadá –, tak tady máme zase jednu krásnou ukázku toho, jak fungujou masmédia a jakej mají na věci dopad. Samozřejmě si moc iluzí ohledně procitnutí lidí nedělám, vzhledem k tomu, kolik z nich stále bere naprosto nekriticky pořád ještě probíhající kovidovou masáž. Ale i tak – materiál k poučení tu máme takřka každej den...
    RIVA
    RIVA --- ---
    'Build Back Better': Who said the catchphrase first?
    https://www.youtube.com/watch?v=oST_5nzU3NE
    RIVA
    RIVA --- ---
    MATT: Putinovu retoriku papouskuju, protoze mi oproti prolhanymu woke blivajzu ze zapadu casto (ne vzdycky) dava vetsi smysl. To ze jsou rusaci lisky podsity a manipulujou s nama minimalne do stejne miry jako treba britove, nebo americani rozhodne nepopiram.

    Jako nepopiratelny trend mi ale take prijde to, jak se vsecko hazi na rusaky. Jako kdyby se na zapade nikdy nekonspirovalo a Joe, Boris, Emmanuel a dalsi globalisticke figurky to s nama cechackama mysleli jenom dobre.
    MATT
    MATT --- ---
    RIVA: to ne, ale pokud bys uznaval zacleneni cech do velkeho ruska, tak by mi davalo smysl papouskovani putinovi retoriky.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    LACIF: Ještě se tu nikdo nepokusil debunkovat věci z tohodle videa:

    9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out (Free 1-hour version) AE911Truth.org
    https://www.youtube.com/watch?v=Ddz2mw2vaEg
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SPAJDA02: chápu, těch šest si to zasloužilo
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    PRAASHEK: Putin při zabrání Krymu, neumřel jeden jediný nevinný člověk...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SPAJDA02: kdo zachránil nevinné lidi? Jakoby tu někdo obrátil dvě stránky najednou...
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    OMNIHASH: borec zachrání nevinný lidi a je hitler, si měli vzít modrý přilby, a bylo všechno v cajku,
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    OMNIHASH: nebo jsi jen špatný žid...
    LACIF
    LACIF --- ---
    RAGAMUFF: Z meho pohledu a k memu pobavení se mu to daří;)
    RIVA
    RIVA --- ---
    MATT: Nase uzemi? Jako cechy, morava, slezsko a tak? No asi tak jako kazdej druhej obcan zejo. Nejsem kdovijakej patriot, ale cesko beru jako stat, s tim co statu nalezi.

    Myslis to tak jakoze mi ted reknes, ze jesli uznavam ze cesko ma narok na ceske uzemi, tak musim uznat ze ukrajina ma narok na na ukrajinske uzemi?

    Co se prispevku jako je ten smallpox aids tyce, uz jsem tu nekolikrat zduraznoval, ze nemusim nutne souhlasit s kazdou veci kterou sem nahodim. Popravde nektery veci sem hazu jen proto ze mi prijdou legracni, nebo protoze mam radost kdyz se on nich rozepise treba omnihash. Strejda Vladimir me plati za kazdou negativni reakci tady na NYXu.
    MATT
    MATT --- ---
    RIVA: uznáváš ruský nárok na naše území?

    RIVA: tohle je důkaz že rusové vrtěli už v 1987? ;)))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RAGAMUFF: však v pořádku, vždycky je určitej level poškození, že je gorg s rivou dávno za hranicí králičí nory je mi jasný od tak pátého příspěvku každýho z nich, nicméně sleduje to tu dalších 400 lidí, který podobně marně skončit nemusejí.

    Taky sem si ve dvaceti prošel tímhle kolečkem konspirační paranoii, a to,že spolupostiženci přijímali jakoukoliv kravinu jako svatou pravdu tomu hodně napomáhalo. Stačilo pár lidí, co ty zjevný blbosti o ještírkách a NWO rozporovali, abych se z toho vyléčil i já.

    Za mě bohatě stačí, když tu admin smaže pokaždý všechno, co zavání tím, že by se mohl ve svejch predikce plést, to je imho dostatečné důkaz robustnosri a pravdivosti místních konspirací.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    OMNIHASH: Já nechápu, co ty tu ještě děláš, projel jsem tvé příspěvky tady a jediná tvoje aktivita tu je snaha a debunkování absolutně všeho, což se ti samozřejmě za velkého pobavení obecenstva nedaří.

    MATT
    MATT --- ---
    VOYAGER: "overtonovo okno" na mě dneska skáče ze všech stran ;)))

    ale vlastně až teď mi došlo na co jsem GORGovi naskočil. řešil jsem "crypto = fašismus", a on z toho udělal ktyptofašismus a ja v tu chvíli zapoměl na původní význam toho slova. to se teda kaju a omlouvám. takže původní MATT: bych opravil na btc fašista = btc maximalista (ale o tom vlastně nebyla vůbec řeč).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam