• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Imho než začneš něco takhle na net psát, přečti si pořádně na co reaguješ, a jestli skutečně něčím přispíváš.

    Co konkrétně chceš měnit na zákonech, aby to trestné bylo, v té podobě, v jaké to bylo? Co na těch zákonech chceš měnit? Aby bylo trestné i neadresné užívání symbolu šibenice?
    Protože o tom jsem mluvil já. O Rakušanovi a o tom, že se tu už přes týden řeší něco, co opakovaně policie označila za přípustné.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: houby dvojí metr, jenom se neorientuješ v problému. Šibenice jsou momentálně na demonstraci přípustný, jenom na ně nesmíš dávat konkrétní jména.
    GORG
    GORG --- ---
    Šibenici pro Markétu Pekarovou Adamovou řeší policie - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/sibenici-pro-pekarovou-resi-policie-symbolika-smrti-musi-z-ulic-zmizet-rika-rakusan-81146

    Na demonstraci proti Babišovi hrozili šibenicí. Pořadatel to odsoudil, podle policie to protiprávní nebylo
    https://denikn.cz/20463/na-demonstraci-proti-babisovi-hrozili-sibenici-jako-kdyz-komuniste-obesili-horakovou-odsoudil-to-poradatel/

    16. listopadu 2018 12:47



    Sociálními sítěmi se šíří snímek demonstranta, který včera na protestu proti premiérovi Andreji Babišovi třímal maketu šibenice. Pořadatel akce to pro Deník N odsoudil. Řekl, že šibenice jsou „úplně špatně“ a představují praktiku, proti které bojují. Právě šibenice před časem vzbudila rozruch, když s ní protiimigrační radikálové hrozili na demonstraci českým politikům.

    dvoji metr par excellence ... najednou je to kauza číslo jedna... a dokonce se nechal pan Rakušan slyšet, že kvůli tomu by měly být změněny zákony, aby to bylo trestné. Jak?
    GORG
    GORG --- ---
    Mezitím CNN Prima

    Studie varuje před nakažlivější a „neviditelnou“ verzí omikronu - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/cnn-nakazlivejsi-a-neviditelnejsi-nova-studie-varuje-pred-omikronovou-subvariantou-81177

    ani jeden výskyt slova "Kanada" na homepage
    GORG
    GORG --- ---
    Canada Says It Will Freeze Bank Accounts of 'Freedom Convoy' Truckers
    https://www.businessinsider.com/trudeau-canada-freeze-bank-accounts-freedom-convoy-truckers-2022-2

    Canada says it will freeze the bank accounts of truckers who continue to form "Freedom Convoys."

    On Monday, Prime Minister Justin Trudeau declared a national emergency to combat the protests.

    Canadian truckers have been protesting vaccine mandates for weeks by blocking streets and bridges.
    GORG
    GORG --- ---
    Policie zatýká účastníky třítýdenní blokády v Ottawě: jsou odváděni do vazby - Echo24.cz
    https://www.echo24.cz/a/St5gf/policie-zatyka-ucastniky-tritydenni-blokady-v-ottawe-jsou-odvadeni-do-vazby

    Policie v hlavním městě Kanady spustila operaci s cílem ukončit protest proti pandemickým opatřením, který asi tři týdny blokuje provoz v centru metropole. Někteří účastníci manifestace se vzdávají a jsou odváděni do vazby, oznámila policie. Ta shromáždění prohlásila za nezákonné a hrozí tvrdými postihy všem, kdo ulice Ottawy nevyklidí.
    Blokády v blízkosti kanadského parlamentu začaly příjezdem takzvaného konvoje svobody na konci ledna a od té doby se život v centru metropole nevrátil k normálu, ačkoli počet protestujících po prvním víkendu klesl na několik stovek.

    Mezitím se objevily další protesty proti vládním nařízením spojeným s očkováním proti covidu-19, především u přejezdů přes kanadsko-americkou hranici. Proti blokádám, které kromě řidičů kamionů přitáhly i pravicové extremisty či armádní veterány, policie nechtěla ihned zasahovat kvůli obavám z násilností, píše agentura AP.

    ["pravicové extremisty či armádní veterány" A není to jedno? :) ]

    Snaha ukončit protest v Ottawě začala ve čtvrtek večer zatčením dvou vůdců akce. Policie ji prohlásila za nezákonnou poté, co kanadský premiér Justin Trudeau v pondělí aktivoval nouzový zákon, jenž poskytuje strážcům zákona dodatečné pravomoci. Velká část centra metropole byla kvůli operaci uzavřená.

    V pátek zatýkání pokračuje, přičemž podle AP bylo vidět, jak strážníci některé účastníky protestu odvádí v poutech. „Žádáme protestující, aby zůstali poklidní a dodržovali zákon,“ uvedla policie na twitteru. „Budete čelit tvrdým trestům, neupustíte-li od nezákonné aktivity a neodstraníte-li okamžitě svá vozidla a majetek,“ doplnil policejní sbor.

    V ulicích v srdci Ottawy zůstávalo tento týden přes 300 kamionů, jejichž řidiči kromě blokování provozu poutali pozornost i hlasitým troubením.

    https://twitter.com/TheMarieOakes/status/1494462016798482441

    a dám sem ještě link na něco, co určitě není pravda, protože je to na dezinformačním zdroji.. dokonce na tom nejdezinformovatějším :-)

    Toto je nová totalitní Kanada: protestující popisuje, že už nemůže platit kartou | AC24.cz
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/toto-je-nova-totalitni-kanada-protestujici-popisuje-ze-uz-nemuze-platit-kartou/

    V Kanadě nyní může banka zmrazit komukoliv peníze bez rozhodnutí soudu | AC24.cz
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/v-kanade-nyni-muze-banka-zmrazit-komukoliv-uspory-bez-rozhodnuti-soudu/
    GORG
    GORG --- ---
    Behind the Scenes of "Kill All Others" From "Philip K. Dick’s Electric Dreams"
    https://www.youtube.com/watch?v=suE6iddxLF4
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    How the 1993 Movie "Demolition Man" Perfectly Predicted (and Ridiculed) Today's Society | The Vigilant Citizen
    https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/how-the-1993-movie-demolition-man-accurately-predicted-what-is-happening-now/
    GORG
    GORG --- ---
    No Smoking 2006
    https://www.youtube.com/watch?v=_5OTCM5Jxx0


    vite co .. jak se podoba skutecnost vuci whatever.,. deti deckam..

    stejne me dostava, jak propheticky byli ti za timhle...
    ALWA
    ALWA --- ---
    RAGAMUFF: to je moc zjednoduseny. tam jde o konkretni moc v konkretnich spatnych rukach.
    IMHO ofkoz.
    consensus911.org
    jinak jo, plosne jsou asi pohodlny. Jak rekl...asi Jefferson "ten, kdo je ochoten vymenit svobodu za bezpeci si nezaslouzi ani jedno"
    odtud ta krize tam
    ale do haje furt lipnez to Rusko !!!!!! NATO na ne !!!!!
    ALWA
    ALWA --- ---
    VOYAGER: a my tu plakali, ze nam ta jejich obrpychavka zhyzdi Brdy. Hovno, nastup, NATO a vyresit. Je to jeden idiot s nastupujici erektivni dysfunkci !!!!! Nikdo dalsi se toho uz timhle zpusobem neujme !!!!! Neeee, diplomaticky. Holt je tu demokracie, nejhorsi mozny zpusob vladnuti v situaci, kdy jiny nemame. Beru to, ale bylo by to hezky.
    MATT
    MATT --- ---
    RAGAMUFF: pls, pls, kde? to mě zajímá.
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: já si svojí stranu už vybral, netvrdim, že nedělaj chyby, ani že konaj dobře, ale pořád mi přijde jejich přístup férovější a mam pocit, že pod jejich vládou trpí míň lidí.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    GORG: A ještě k tomu když lze velice snadno dokázat že oficiální zpráva o WTC odporuje fyzikálním zákonům, tak je nadmíru jasné že to byla falešná vlajka, právě aby mohli na dálný východ.

    Podle mě tady v nikom neplane láska k rusku, minimálně já to mám tak že rusové jsou svině, ale američani ještě větší, hlavně proto že si všichni myslej jaký jsou to světový hodný policajti, a ono hovno, vraždí vlastní lidi bez ostychu, lžou celý planetě.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Vnímám selektivně, ale já se ani příliš netvářím, že nejsem zaujatej. A každý jsme ovlivněný nějakou názorovou bublinou celý život, takže to imho platí i pro tebe ;)

    Mně tu teď jde ale o důkazy. Protože i ty poslední války USA/NATO v Libyi, Syrii... já se s tím nedokázal ztotožnit a docela jsem koukal, jak právě tzv. pravda a láska volá po válce. A ti záporáci typu Klaus byly proti té válce. A teď zpětně se ty války skutečně jeví jako nesmysl, který tam způsobil dodnes tvrvající škody na životech i životní úrovni - ostatně když NATO vybombarduje infrastrukturu, univerzity.. uvede zemi do chaosu, tak není divu.

    Tohle je na dýl.. celá ta kritika hegemonie USA a jejich snah o světovou dominanci (přiznanou.. ostatně pan Brzezinski to tam explicitně píše, že snahou je americká hegemonie a zabránění jakékoliv jiné mocnosti, aby prvenstvi USA a jeho kontrolu nad územím a nerostnými surovinami kdokoliv mohl ohrozit).

    Jak tedy generál Clark onehdá vyjevil, jak mu v Pentagonu dali přečíst tajný dokument o plánech 10 válek v příštích letech ještě dřív, než ten mediální kontext existoval.. ještě před válkou v Afghánistánu v 2002 už byl plán na válku v Libyi, Syrii atd.

    Takže v tomhle kontextu, abych vnímal jako hlavního agresora Ruska, je prostě obtížné.

    Jinak včera jsem koukal na tuhle druhou část debaty, a přišel mi tam závan zdravého rozumu opět zejména od toho Šandora.. ten mi přijde takový vystředěný , že nejde zbytečně nějakých extrémů... Samozřejmě Šándor je už taky na seznamu dezinformační agentů.. a takhle jedeme furt.. jak za komančů a špionů Wall Streetu :)

    360° (216) - 360° - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/porady/360deg-0/16022022-petr-drulak-andor-sandor-miroslava-nemcova-jakub-olbert-mirek-topolanek-zdenek-skromach
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JAMILLOS: to si musíš postěžovat Gorgovi, když se tu nějaká diskuze rozjela, tak jí smazal, že tu na ní není místo...
    Že je tu 99% postů totální úlet neznamená, že na něco nepříjdete, plus je tu furt nenulová možnost, že to dopadne jako v Kanadě a já aspoň budu vědět, kdy to začne. Plus mám jednoho pomatence v rodině, co na každý večeři u babičky vytáhne bohemia groove nebo ilumináty, tak jsem aspoň v obraze, o čem to vypráví, to jsou mý důvody místní exhibice.
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: to je težký, přijde mi, že to vnímáš dost selektivě. to je jako s člověkem na fetu, dokud chce fetovat, tak bude. ono je věcí víry mnohem víc, než se na první pohled může jevit. vlastně celá společnost. a to je co se nám snažej nabourat. jseš kořist, je to souboj ideologií a jak jsi sám napsal, v rusku bys žít nechtěl. zbytek je už na tobě.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    OMNIHASH: V kterýmžto případě nechápu, co tady vlastně pohledáváš. Já sem zas tak moc nechodím, ale soudě podle tohoto tvýho příspěvku (jakožto i jinejch) jseš obyčejnej troll. Co čekáš, že tu najdeš? Gauguinovy Tahiťanky?
    Já takovýhle internetový existence zbožňuju. Co vím, podobní už tady takhle zničili jeden klub (UFO), ovšem tam už nechodím, takže je možný, že to zase funguje. Jako nějaký soudci, který si pohodlně hřadujou kdesi nahoře, rochní se ve svý černobílosti, úzkoprsosti a ignoranci, a čekají, že někdo bude dělat práci za ně a bude jim neustále předhazovat články, odkazy a argumenty, aby je oni gestem nadřazenýho šlechtice stejně smetali ze stolu, páč prostě... takhle mě nikdo přemejšlet neučil a tenhle zdroj je obskurní a v novinách se tomu smějou... takže co jako.
    Chápu, že si sem jenom chodíš masírovat ego. Kdyby ses doopravdy chtěl něco dozvědět, minimálně na nějaký informace už bys musel narazit a objektivně je tady diskutovat. Jsou toho stohy. Jenže z toho, co jsem tu doteď viděl, je 100 % tvejch příspěvků jenom negace, negace a zase negace všeho, co sem ostatní dávaj, aniž bys čímkoli přínosným sám přispěl nebo si dal s něčím práci.
    Bejt to na mně, dostal bys ty a tobě podobní dávno RO... a klidně bys pak mohl po Nyxu vyprávět, jak se tu paradoxně cenzuruje a podobný hovadiny. Tady samozřejmě vůbec nejde o rozdílný názory, tady jde o trollení a nesmyslnost navštěvování nějakýho auditka.
    Ale jen tak dál, hlavně když ti to dělá dobře! A neboj, já to nijak vážně neberu (to píšu předem pro případ očekávatelný zesměšňující odezvy), to jen že jsem ještě nedopil kafe a nechce se mi nic dělat. :)
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: No ne že to nechci číst, ale že by bylo fajn se odkazovat konkrétně, jak si tu rádi citujeme konkrétní pasáže než odkázat "Přečti si věci od Davida Icka a pochopíš" :)


    MATT: Tohle je dobrej úlet, a aspoň něco konkrétního.
    Mně teda jde o to, že třeba viz Tucker Carlson [GORG @ world conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::] , kde rozebírá rozhovor toho AP novináře s mluvčím ministerstva zahraničí, který mu není schopen odpovědět na otázku, kde jsou ty odtajněné důkazy, že Putin chystá false flag operaci. A připomíná, kolikrát se v tomhle už v minulosti pletli.

    Ve studiu si tam v té debatě povídají nějací ruský magoři, nevím kdo, a možná je tohle fakt celkem populární v Rusku v TV a nějak i třeba souvisí s ruskou mentalitou, kdy zas v USA , FOX news a CNN zas mají jiný styl, pro mě taky úlet (am. média zaujatost většinou neskrývají), oproti třeba hrám na objektivitu v českých médiích

    Faktem zůstává, že já tedy nemám chtít důkazy, a mám věřit prostě médiím/politikům? Našim médiím, tedy západním.. A nechtít důkazy?

    Protože ono jakési naznačení, že v nějakém TV pořadu v Rusku se takhle baví, není zrovna nějak blízce související s plány (a jejich důkazy) Putina na invazi na Ukrajinu resp. do Střední Evropy. Je to něco vytvářejícího určitý dojem o Rusku.. A já si na základě toho mám říct.. "Jo, Rusáci jsou magoři"

    Ono to nemusí být nutně, že je tu fandom Putina, a visí mi tu na stěne jeho obraz, ale prostě někteří tu prostě nechceme válku. (A přijde nám, že USA/NATO ji nejen vůči Rusku neustále ve světě vyvolává... viz těch poslední x válek od 2000, takže z NATO taky nemám rozhodně pocit bezpečí a netýká se to jen Ruska žejo)

    Vytahoval jsem akce CIA během studené války, protože je to podle mě relevantní, co tam dělá CIA dnes. Víme tedy oficiálně jen, že tam cvičí Ukrajince cituji "zabíjet Rusy" a na cosi padlo 8 miliard dolarů na "demokratizaci Ukrajiny". Protože nevím, jak moc se takhle doba od těch časů studené války liší.
    LUKK
    LUKK --- ---
    SPAJDA02: 3.díl blokován
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam