• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    nejak nas chteji presvedcit, ze uz v totalitnim Ruskum zijeme, aby nas Putin nemusel osvobozovat?

    Nejvyšší státní zástupce: Za souhlas s ruským útokem hrozí až tři roky vězení - Deník.cz
    https://www.denik.cz/z_domova/souhlas-rusko-trestny-cin-20220226.html

    Veřejná prohlášení na demonstracích i sociálních sítích, která schvalují útok Ruska na Ukrajinu nebo vyjadřují podporu vedení Ruska, mohou být za současných okolností posuzována jako trestný čin, za který hrozí až tříleté vězení. V tiskové zprávě to dnes uvedl nejvyšší státní zástupce Igor Stříž.

    "Svoboda projevu je v ústavněprávní rovině zakotvena v článku 17 Listiny základních práv a svobod. Každý má právo vyjadřovat své názory způsobem, který považuje za vhodný. Ale i svoboda projevu má v demokratickém právním státě své limity," uvedl Stříž.

    POSTUP BOJŮ: Ostré střety v Kyjevě. Ukrajinskými městy zní sirény
    Pokud by někdo veřejně, tedy například na demonstracích, ale i na internetu vyjadřoval souhlas s útokem Ruska na Ukrajinu, podporoval jej nebo vyjadřoval podporu čelným představitelům Ruska, mohl by se za určitých podmínek dopustit trestného činu schvalování trestného činu, popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidy. Za taková provinění hrozí podle zákona trest vězení v prvním případě až na rok, v druhém případě na šest měsíců až tři roky.

    "Nejvyšší státní zastupitelství apeluje na všechny osoby, aby se v této tíživé době neuchylovaly k veřejným projevům, které by překračovaly stanovená ústavní a zákonná omezení," uvedl Stříž.



    To je jinými slovy zastrašování z pozice nejvýššího státního zástupce. To, co si tady na nyxu píšeme, a na facebooku tedy už může podle něj být trestné až 3 roky vězení.. za názor. Údajně "schvalování genocidy".. jaké genocidy?

    imho ho za tenhle výrok někdo zažaluje, protože je vlastně zřejmě trestný čin zastrašování, útísku... on z pozice nejvyššího státního zástupce má jakousi pravomoc státem danou stíhat za stát trestné činy, takže takové jeho vyjádření v médiích lze považovat .. nebo rozhodně tak působí a je tak i formulováno, jako zastrašování/vydírání, aby se člověk bál o něčem promluvit.

    Ono schvalování útoku Ruska je totiž podobně volně interpretovatelné obvinění jako schvalování genocidy v tomhle případy. Co má Ruský útok společného s genocidou?

    Proto jsem byl proti tomu zákonu, už když ho před lety schvalovali - to je, pokud se nepletu, onen zákon proti popírání holokaustu.

    Protože jsem přesně očekával, že budou pohrobci komunismu jako tenhle , kteří ho budou ohýbat na potírání obecně rozporování oficiální verze čehokoliv. 11. září a teď třeba kolem Ruska.

    Imho by nás mělo primárně zajímat, co se děje v naší zemi, než začneme plést do nějaké cizí. To není podle mě lhostejnost ale určení si priorit. Tenhle výrok pana Stříže považuju za ještě horší než cenzura těch CZ domén.
    Protože to má fakt zastrašující charakter..

    a tam jsou dva problémy
    1) Co už lze považovat za "schalování ruských útoků na Ukrajině"
    2) Proč by schvalování ruských útoků mělo být vůbec trestné?

    Takže máme cenzuru serverů, které o tom konfliktu informují v duchu plurality
    + vyhrožování vězením za souhlas s jednou stranou toho konfliktu.. což může souviset s informacemi, které byly o konfliktu cenzurované
    GORG
    GORG --- ---
    A na SK ted probiha obdobne

    https://www.hlavnespravy.sk/hlavne-spravy-zrejme-coskoro-vypnu-vlada-chce-zablokovat-web-stranky-so-skodlivym-obsahom-ako-odpoved-na-rusku-agresiu/2873842

    Bratislava 25. februára 2022 (HSP/Foto: screenshot video Youtube )

    Vojnu u susedov chce naša vláda využiť na uplatnenie zákonov policajného štátu


    Na snímke minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) v relácii Rádia Expres
    Taraba hovorí o zneužití situácie na Ukrajine na demontáž demokracie na Slovensku a potlačenie kritikov vlády a kritických médií. Nečakal však, že to príde tak rýchlo.

    „Vláda v skrátenom konaní dnes cez parlament ide pretlačiť zákon o „blokovaní škodlivého obsahu.“

    Včera som písal, že Hegerova vláda bude chcieť zneužiť situáciu na Ukrajine na demontáž demokracie na Slovensku a potlačenie kritikov vlády a kritických médií.
    Moje predpovede sa na rozdiel od analytikov plnia. To, že to urobí Heger do 24 hodín ma však prekvapilo,“ uviedol Taraba.

    Vláda má o tomto antidemokratickom zákone hlasovať už dnes (v piatok) o 13.00 hodine. To, že zákon je namierený aj proti portálu Hlavné správy, naznačil samotný minister obrany Jaroslav NaĎ (OĽaNO) v relácii Rádia Express a podľa neho tento krok bude odpoveďou Slovenska na ruskú agresiu:

    „Poviem to narovinu, nech sa na mňa nikto nehnevá, ale toto tu bolo spôsobené rôznymi alternatívnymi médiami, jedincami, ktorí stále klamú, že Rusi majú mierotvorcov nasadených… Je čas konať voči nim veľmi rýchlo….“

    ...

    [paywall]
    GORG
    GORG --- ---
    Sdružení zablokovalo dezinformační weby. Jde o bezpečnost státu, říká šéf - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-sdruzeni-zablokovalo-dezinformacni-weby-jde-o-bezpecnost-statu-rika-sef-190489

    Mezi „vypnutými“ weby je také Protiproud.cz, magazín bývalého prezidentského mluvčího Petra Hájka.

    VČERA 19:50
    Čtenáři se nedostanou na osm webů. Doporučila to vláda i bezpečnostní složky.

    Článek
    V pátek odpoledne zveřejnilo sdružení CZ.NIC, které spravuje internetovou doménu .cz, zprávu, že se rozhodlo – po souhlasu vlády – zablokovat osm dezinformačních webů. A to v souvislosti s válkou Ruska proti Ukrajině.

    „Nám přišlo, že situace je mimořádná a že závažnost nepravd, které ty weby publikují, už dosáhla takové intenzity, že musíme konat,“ říká šéf sdružení Ondřej Filip v rozhovoru pro Seznam Zprávy.

    Kdo rozhodl, že se tyto weby vypnou?

    Je to rozhodnutí představenstva sdružení. Takže naše interní rozhodnutí.

    Někým iniciované?

    Řekněme, že tahle myšlenka vznikla ve spolupráci bezpečnostními složkami státu.

    Kdo s tou myšlenkou přišel první? Vy, nebo oni?

    My jsme se na ně obrátili, jestli nemůžeme v současné situaci nějak pomoci.


    Některé ty weby ještě po vašem oznámení běžely. Tam je – laicky – nějaká technická setrvačnost od chvíle, kdy je vypnete, do doby, než už se jejich stránky nezobrazí?

    Ano, přesně tak. U Protokolu DNS, který spravujeme, může trvat až několik hodin, než se změna projeví. Pak už budou zablokované všechny, globálně z celého světa.

    Co je CZ.NIC
    Zájmové sdružení právnických osob CZ.NIC bylo založeno předními poskytovateli internetových služeb v roce 1998. Hlavními činnostmi sdružení jsou provozování registru jmen domén registrovaných pod doménou CZ a osvěta v oblasti jmen domén. Ředitelem sdružení je Ondřej Filip.

    Pořídili jste si nějakou právní analýzu nebo jiný podklad, že vypnout weby smíte? Protože velmi často dezinformátoři říkají: Kdo tady má razítko na pravdu? Kdo pozná, co je dezinformace?

    My jsme spolupracovali s bezpečnostními složkami státu, doptali jsme se jich, které weby jsou ty, jež podle jejich názoru ohrožují bezpečnost. Pak jsme ten seznam prošli, zkontrolovali ho a ty konkrétní weby jsme vyřadili.

    Takže jste nestudovali jejich jednotlivé články a nehledali lži nebo manipulace?

    Ne, na to nemáme nějakou mimořádnou odbornost, takže jsme si nechali poradit od bezpečnostních složek.



    Už jste něco takového udělali, nebo tohle byla mimořádná situace?

    Sdružení běžně vyřazuje domény, které ohrožují počítačovou bezpečnost státu. Občas se stalo, že se stal nějaký velký phishingový útok (podvodné vylákání hesel do internetového bankovnictví nebo čísel platebních karet – pozn. red.), který využíval nějakou českou doménu. Takže není to nic nestandardního. Na druhou stranu, tady jsme zohlednili obecnou bezpečnost státu, což je novinka. Ale jsme v mimořádné situaci, a tak jsme se rozhodli k mimořádnému kroku.

    Zamluvili jsme tu právní analýzu, jestli je možné weby vypnout. Měli jste ji? V orgánech vašeho sdružení sedí například znalec ústavního práva a internetový vydavatel Marek Antoš…

    Ono to vyplývá z našich pravidel registrace. Že v případě ohrožení kybernetické bezpečnosti můžeme konat.


    Bývalý ústavní soudce: Vypnout dezinformace. Teď je to ve veřejném zájmu
    VČERA 6:00
    Nahodíte zase provoz těch webů?

    Může se to stát, to nevylučuji, ale teď nevím, co bude dál.

    Petr Hájek, bývalý prezidentský mluvčí a vydavatel magazínu Protiproud.cz, který jste také zablokovali, reagoval na zablokování slovy, že jste cenzoři. Jak to vy sám vnímáte? Je to přece jen omezení svobody slova.

    Možná víte, že sdružení CZ.NIC má celkem bohatou historii boje proti cenzuře. Třeba jsme protestovali proti blokování webů na základě toho, že je Ministerstvo financí označilo za ilegální loterie. Máme možnost blokovat weby na základě rozhodnutí Státního ústavu pro kontrolu léčiv nebo České obchodní inspekce. Takže tady máme celkem zásadní případy, kdy stát blokuje weby na základě rozhodnutí některých úřadů. Z toho pohledu mi spíš přijde zvláštní, že stát nemá svou pravomoc blokovat weby, které ohrožují jeho bezpečnost. Samozřejmě má pan Hájek právo si myslet, že je to cenzura. Ale nám přišlo, že situace je mimořádná a že závažnost nepravd, které ty weby publikují, už dosáhla takové intenzity, že musíme konat.


    Bývalý ústavní soudce: Vypnout dezinformace. Teď je to ve veřejném zájmu - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-byvaly-ustavni-soudce-vypnout-dezinformace-ted-je-to-ve-verejnem-zajmu-190165

    // nejvetsi vtip na tom je, ze nas kvuli tomu ani nemuseli obsazovat Rusaci. Putin prece jeste nedobil Prahu, takze jaktoze je tu cenzura??

    mozna je to tim, ze ty konspiracni teorie o nebezpecich progresivismu jsou pravda? fascinujici jak ale ti sami lide se pohorsuji nad cenzurou v Rusku.
    GORG
    GORG --- ---
    Zdeněk Koudelka - Názory Aktuálně.cz
    https://blog.aktualne.cz/blogy/zdenk-koudelka.php?itemid=42064

    Správce internetových domén .cz CZ.NIC zablokoval osm webů, prý dezinformačních a odvolal se na doporučení vlády a konzultace bezpečnostních služeb.

    Když jsem byl ve stávkovém studentském výboru v listopadu 1989, nenapadlo mne, že cenzura bude znovu a znovu vstávat z mrtvých. CZ.NIC mne vyvedl z omylu. Výstižně si zvolil datum 25. února 2022 pro znovu zavedení cenzury u nás. Přihlásil se k tradicím nástupu totalitního režimu a jeho cenzury 25. 2. 1948.
    Jednání CZ.NIC hodnotím jako zneužití postavení na trhu. Podstatnější je, že se odvolávají na doporučení vlády a konzultace bezpečnostních složek. Pokud je to pravda, což nevím, jde o omezování svobody slova a jeho šíření protiústavním jednáním vlády a bezpečnostních složek státu. Listina základních práv cenzuru zakazuje. Pokud vláda tento ústavní příkaz nerespektuje, jedná hrubě neústavně.
    Ostře se proti tomu vymezil bývalý místopředseda vlády a Občanské demokratické strany Miroslav Macek, který 25. 2. 2022 napsal otevřený dopis současnému předsedovi vlády a ODS Petru Fialovi a uvedl: „Se vší vehemencí Vás žádám, abyste toto vládní rozhodnutí co nejdříve přehodnotil a přestal dělat z občanů tupé nemyslící stádo, které je zapotřebí „vést“ tím jediným správným směrem. Bez svobody slova jde totiž vždy o cestu do pekel.“.
    Z cenzurovaných webu čtu Protiproud Petra Hájka, někdy zde i publikuji. Jde o názorový web. Není anonymní, ani zpravodajský. Je to web, který využívá ústavní právo svobody slova. Zajímají mne názory Petra Hájka, prezidenta Václava Klause, jeho kancléře Jiřího Weigla i Radomíra Malého či Michala Semína o katolicismu. Uráží mne, že někdo, ať už je to vláda či nevolení lidé z CZ.NIC, mi chtějí předpisovat, co smím číst. Vždyť jim také nenutím, aby něco četli, a nic jim číst nezakazuji. Copak je tak těžké respektovat to, aby si každý psal a četl, co chce? Pro novodobé totalitáře, kteří chtějí vnucovat své vize jiným, asi ano. Co by dělali v 50. letech 20. století? Politruky? A co by dělali za německé okupace? Pálili knihy? A spokojí se jen s cenzurou internetu nebo budou dělat prověrky ve veřejných knihovnách či vlezou i do dětských knihovniček, aby tam hledali závadovou literaturu.
    Protiproud ještě týž den obnovil svou činnost na adrese Protiproud.info. Zaútočili na něj hackeři. Jako měla v roce 1948 podporu určité části společnosti nastupující totalita u nás, jako měli určitou podporu nacisté v Německu, souhlasí s cenzurou a útokem na svobody jiných lidí někteří lidé dnes. Ovšem je jen otázkou času, kdy se sami stanou obětí. V rámci občanského odporu proti cenzuře jsem poslal Protiproudu dar na účet 7472813001/5500.
    Ale je nutno věc prošetřit. Pokud cenzorství iniciovala vláda bez zákonného podkladu, jde o hrubé zneužití moci, vůči kterému je Čapí hnízdo ničím. Nesmíme si nechat ukrást svobodu číst, co chceme. Nesmíme být ovce. Ani vláda, ani držitelé monopolu na internetové domény se k lidem nesmějí chovat jak k nesvéprávným blbečkům. Jako jsme si nenechali líbit diskriminaci na privilegované očkované a druhořadé neočkované, nesmíme si nechat líbit ani loupež práva číst to, co sami chceme číst.
    Nebyl vyhlášen válčený stav, stav ohrožení státu, nouzový stav ani jiný právem předvídaný stav, umožňující omezit ústavní práva lidí. Stav pandemické situace na akt CZ.NIC nelze vztáhnout. Šetření by měl začít i Úřad pro ochranu hospodářské soutěže pro podezření ze zneužití monopolního postavení na trhu. Že psát o válce lze bez cenzury, dokazuje útok USA na Jugoslávii 1999, kdy u nás nebyla zavedena cenzura, žádné weby nebyly vypnuty. Vláda Miloše Zeman útočníkům dala k dispozici náš vzdušný prostor, ale nezasáhla proti svobodě kritiky tohoto kroku i celé války proti Jugoslávii.
    Boj za svobodu je věčný a každá generace si jej musí vybojovat sama. Naše má smůlu, že musela víckrát - v listopadu 1989, za pandemické situace proti těm, kteří ve snaze o posílení odbytu vakcín neváhali diskriminovat zdravé neočkované občany, a nyní, kdy je činěn útok na svobodu slova. Bojujme tento boj za všechny postižené cenzurou bez ohledu, zda čteme nějaký web či tisk. Svoboda je nedělitelná. Práva lidí buď platí pro všechny, nebo neplatí pro nikoho. Pokud se práva ukradnou nyní jen někomu, tak lidem, kterých se to netýká, budou ukradena později. Platí zde výrok Martina Niemöllera o vzrůstu moci nacistického státu: “Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem; nebyl jsem přece komunista. Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem; nebyl jsem přece sociální demokrat. Když přišli pro odboráře, mlčel jsem; nebyl jsem přece odborář. Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mě mohl zastat.“.
    Jako počátek snahy o prošetření věci, zda cenzuru iniciovala vláda, jsem Úřadu vlády, Ministerstvu vnitra i částečně CZ.NIC zaslal žádost o informace a zaslání:
    1. onoho doporučení vlády pro CZ.NIC,
    2. rozhodnutí vlády nebo předsedy vlády o tom, že se zavádí cenzura a bude porušována Listina základních práv a svobod zakazující cenzuru,
    3. veškeré korespondence mezi CZ.NIC na jedné straně a vládou či Úřadem vlády na druhé straně za období únor 2022,
    4. kritérií, podle kterých se rozdělují weby na dezinformační a nedezinformační, a určení funkce úřední osoby nebo představitele státu, který je vydal.



    Aeronet, Skrytá pravda i Protiproud. Sdružení CZ.NIC zablokovalo osm dezinformačních webů | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/dezinformace-ukrajina-rusko-spor-valka-weby-aeruoent-protiproud-prvnizpravy_2202251531_sto

    Internetové sdružení CZ.NIC po konzultacích s bezpečnostními složkami státu a na základě doporučení vlády zablokovalo osm dezinformačních webů. Stránky v souvislosti s invazí Ruska na Ukrajinu ohrožovaly českou národní bezpečnost. Sdružení, které je provozovatelem registru domén s českou národní koncovkou .cz, to oznámilo v tiskové zprávě.

    Praha 15:31 25. února 2022


    Jedním ze zablokovaných webů je Protiproud.cz | Zdroj: iROZHLAS.cz
    Aeronet.cz, Protiproud.cz, Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz. To je osmička dezinformačních serverů, které od pátku blokuje sdružení CZ.NIC. Ohrožují podle něj národní bezpečnost státu.


    Analytik Presl: Pokud vypukne boj na Ukrajině, čeká nás dezinformační kampaň, jakou jsme nezažili

    ČÍST ČLÁNEK

    „Agrese Ruské federace vůči Ukrajině dlouhodobě doprovází dezinformační kampaň v řadě internetových médií, která využívají českou národní doménu,“ přiblížil důvody výkonný ředitel sdružení Ondřej Filip.

    „Protože se tyto informace cíleně nezakládají na pravdě a prokazatelně podněcují k šíření vykonstruovaných fám, sdělení a nestability ve společnosti,“ vysvětlil Filip, proč se sdružení po konzultacích s nejvyššími představiteli státu rozhodlo „výrazná dezinformační internetová média“ zablokovat.

    Z technických principů fungování protokolu DNS může podle zástupců sdružení nějaký čas trvat, než budou weby v jednotlivých sítích nedostupné.

    Sdružení CZ.NIC je správcem české doménové koncovky .cz. Podle pravidel registrace může za určitých podmínek doménu zablokovat či takzvaně vyřadit ze zóny, což v praxi dotčenou webovou stránku znepřístupní. Neznamená to ale, že by definitivně zmizela z internetu, její provozovatel může použít jinou doménu, a to i zahraniční, jako například koncovku .com.

    „Můžeme to vykládat jako ohrožení národní počítačové bezpečnosti,“ řekl serveru iROZHLAS.cz předseda sdružení Filip s odkazem na článek 17 podmínek registrace. Vzápětí ale dodal, že „motivace byla mnohem hlubší“. Odmítl, že by šlo o krok nařízená vládou. „Je to dobrovolné rozhodnutí sdružení,“ doplnil.

    Největší český internetový vyhledávač Seznam.cz již nějakou dobu dezinformační weby označuje oznámením, že šíří konspirační nebo sporný obsah.


    Facebook
    https://www.facebook.com/svobodni/photos/a.10152728263674704/10159809005064704?type=3&comment_id=10159809554169704¬if_id=1645814636500931¬if_t=feedback_reaction_generic&;amp;ref=notif

    https://www.nic.cz/files/documents/20180525_Pravidla_registrace_CZ_final.pdf

    17. ZRUŠENÍ DELEGACE JMÉNA DOMÉNY
    17.1. Sdružení CZ.NIC je oprávněno dle svého uvážení zrušit delegaci Jména domény, jestliže je
    Jméno domény užíváno takovým způsobem, že dochází k ohrožení národní či mezinárodní
    počítačové bezpečnosti, a to zejména tím, že prostřednictvím Jména domény, či služeb, které
    jsou jeho prostřednictvím dostupné, dochází k distribuci škodlivého obsahu (zejm. viry,
    malware), nebo je předstírán obsah jiné služby (zejm. phishing), nebo hardware dostupný
    prostřednictvím Jména domény je řídícím centrem sítě propojeného hardware
    distribuujícího škodlivý obsah (zejm. botnet).



    // no nic.. zas kavarna v akci. soudruzi z NIC.cz se rozhodli byti nastenkari internetu

    nevidim tam nic, co by bylo o posuzovani pravdivosti textoveho obsahu, takze ma asi pravdu pravnik Koudelka, ze jde o zneuziti postaveni na trhu
    MATT
    MATT --- ---
    VOYAGER: akorát ve skutečnosti se velká část lidí ráda zodpovědnosti zřekne a rozhodnutí outsourcuje..
    MATT
    MATT --- ---
    btw: o Black Axe v africe jste slyšeli? Taky dobra konspirace ;)) klasicky ze školního klubu alá skull & bones vytvořili mezinárodní síť..

    The ultra-violent cult that became a global mafia - BBC News
    https://www.bbc.com/news/world-africa-59614595
    MATT
    MATT --- ---
    Proto si třeba myslim, že jestli chtěj lidi svobodu, tak musej odevzdat soukromí. Chceš 100% svobody, tak buď 100% transparentní a pikej za 100% svejch chyb. Ale to je tak trochu divokej západ... ;)
    Nebo si buď anonymní, ale pak si choď tady ve vyznačenejch koridorech a na nic nešahej ;)
    MATT
    MATT --- ---
    OMNIHASH: On měl zůstat komik, co řeší duchovní témata, ale lidi si z něj udělali gurua. Ještě jeho osobu beru, prostě si dělá srandu, řekne že pije vápenou vodu a je to, ale pak si tam zve lidi, který se tvářej jako odborníci na všechno, pomocí logiky a "selskýho rozumu" docházej k absurdnim věcem a komentujou věci které jim nepřísluší. Jsem vcelku otevřenej čemukoli ale např. nedávno jsem poslech kousek s Vojáčkem. Ať si mluví o celostní medicíně, to dáva i smysl, ale pak začne se stejnou samozřejostí komentovat geopolitický události a to je tragédie. Bohužel spousta lidí to pak ale nerozliší.

    Ale trochu mam pocit, že si za to tak trochu můžem sami, taková tak tradice, kdy se celebrit ptáme, co si o čem myslí a co si máme myslet my.. všechny všechnopárty, krausové a tak..


    GORG: "vlezlo do hlavy" myslim tim, že něco říkal, ale lidi mu pochlebujou, tak v tom pokračuje a dostává se za hranu, kam by předtim nevstoupil. To je takovej obecnej jev, co u těhlech celebrit často sleduju. Prostě je to pohltí. Ať se každej vyjadřuje jak chce, ale ve chvíli, kdy se stává známá osoba a lidi jeho slovům dávaj nějakou váhu, by měl (??) mít nějakou zpětnou brzdu a vyjadřovat se jen k věcem, ve kterejch si je jistej. Další takovej by byl třeba Cílek, teď Radovan Vávra.
    Když to přeženu, tak tvoje matka se asi nebude vyjadřovat ke statice nový budovy a když bude, tak jí moc lidí nebude brát vážně. Když to udělá odborník, tak ho naopak zbytek respektuje, ale když to posere, tak půjde před soud. To samý např. kolem financí. Nebo doktoři. Ale když něco říká komik a lidi ho pak berou vážně, tak za to zodpovědnost nemá. Souběžně s tebou souhlasim, že je blbec, ten kdo ho poslechne, ale prostě společnost je nějaká, lidi nejsou všichni géniové, rozhodli jsme se jednotlivce bránit, tak se toho držme na všech líniích, jen to kvalitně komunikujme.
    GORG
    GORG --- ---
    to je každopádně jedna ze studií..l
    melatonin byl asi z těch lepší léků na covid. uvážen byl také počet studií na základě, kterého získal dané score. na první místě je jě nějaký lék moderní od Pfizer.. s 95% úspěšností... podpořený 1 studií. od Pfizeru. nicméně 95% ... za stejnou cenu jako rendesivir.
    Melatonin má asi 50% úspěšnost v covid-19 na základě značně většího množství studií.

    Ale holt kdy zmíní třeba v nějakém svém komediálním pořadu melatonin, je smazaný. Nesmí se o něm mluvit. Podobně to fungovalo pro vitaminy. Ale pak se to začalo tolerovat.

    Já se třeba nikdy neodvážil moc mluvit o vitamínech, protože taková míra nenávisti, které bych čelil, mi za to nestála. Imho to ani není tak světoborný.. ani melatonin.. nic z toho.. jde o to, že taková míra čisté nenávisti, kdo vůbec si dovolí zmínit třeba, že by někdo mohl cvičit nebo nějak starat se o svoje zdraví, že to není , a teď pozor prokazaný léka onemocnění covid-devatenáct, tak je dezinformátor a vpodstatě zločinec.

    Teď mi to tu i potvrzujejte.
    Já si tuhle míru nenávisti a žluči pamatuju dodnes někdy z dubna 2020.. kdy se tady na nyxech lidi vyjadřovali, že jako vitamíny jsou hnus, co není řešení.

    heh.. .nikdo nesliboval řešení.. nebyli schopni ani připustit myšlenku.. ani koncept té myšlenky, že to minimálně neuškodí...a obecně podporuje imunitu. ne cenzura... a skoro snad vězení někteří...
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: za mě ... někdo se zabil na lsd... mohl zaa to leary
    někdo si poškodí zrak já nevím koukáním do slunce.. může za to Dušek..

    ostatně jeho rady užívat melatonin byly žejo tvrdě cenzrované.. celé video s Calábkem smazané. melatonin, badyán

    ale teda zpětne celkem zajímavý, že koukám v jisté tabulce metastudie byl melatonin daleko nad efektivitou rendesiviru.. jedineho schvaleneho leku na covid-19.

    popravdě nevím na zakládě čeho tvrdíš, že to Duškovi vlezlo do hlavy? Jakože se vyjadřuje k tématům, ke kterým se třeba nesmí vyjadřovat má matka? :-) Nebo nějaký jiný neodborník? Že se pasuje do role někoho, kdo to lidem vysvětlí, jak to je, a oni to budou slepě následovat?

    Imho, jestli někdo slepě následuje, co říká Dušek, a zemře, tak vlastně měl zemřít..Slovy Billyho Hickse "Přišli jsme o kokota".

    Mě se dost dotklo, že byl Dušek cenzurovaný.. nevím, jestli se s tím jen tak srovnám.Netýkalo se to samo jen něj, ale že se takový lidi dostanou na seznam Ministerstva vnitra...komicky v pořadu, kde si mimo jiné dělali i srandu z Ministerstva vnitra v rámci nějaké pár desítek let staré kauzy z dob komunismu.... :-)

    Pokud se ukáže, že melatonin není úplná píčovina například, pak by to bylo celkem komický, že právě za tohle byl vyhejtěněj na takovou míru, že až mazanej a hnán k soudu

    Melatonin drugs inhibit SARS-CoV-2 entry into the brain and virus-induced damage of cerebral small vessels | bioRxiv
    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.12.30.474561v1

    aby si jeden dal pozoro na jazyk :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MATT: Dušek je hlavně taková humanitárně-esoterická antiteze IT autisty, o všem se dá filosofovat, nic není potřeba kvantifikovat a pocity jsou důležitější než výsledky. Oba ty přístupy jsou relativně ok, když si hrajou na svým pisečku, ale srovnatelnej průser, když z něj vyplujou do neznámejch vod.
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: jestli to dobře chápu, tak teďka frantíci afriku vyklízej a nechavaj to tam napospas wagner group a číňanum... ?


    GORG: GORG: dušek bejval dobrej, ale v poslední době mu to vlezlo do hlavy.. že by zabíjel, to bych neřek. museli bychom se zeptat těch mrtvých, třeba jsou spokojenější (myšleno bez nadsázky). ve filmech berem volbu smrti jako hrdinství..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: well, je to smutný, ale ano, přesně tak...jakmile začneš ze semináří o duši dělat semináře o zdraví bez dodatečnejch znalostí topicu, koleduješ si o průser.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Pravda.. Z nacismu ho asi ještě nikdo nobvinil. To je asi to jediný, co mu chybí :)
    Kažopdáně lidi se neléčili a zemřeli, a může za to on. Mohli se léčit standartními postuy a dnes žít, ale pan Dušek je zabil svými nebezpečnými "radami". Sračkama o duši a tak.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ne gorgu, zase kecáš. Nikdo neříká, že je Dušek nácek, všichni tvrděj, že je to akorát nebezpečnej ezopošuk, co má nulový vzdělání, ale sebevědomě radí lidem, jak se léčit, a to už dávno před koronou.
    GORG
    GORG --- ---
    Stejně je zajímavý, že skutečný neonacista je Jaroslav Dušek.. zdánlivě sympatický herec.. ale je to neonacista, resp. zahnědlý dezinformátor... no asi jo.

    Jaroslav Dušek zabíjel lidi osobně podle i řady nyxáků. Doporučill údajně se vysrat na standartní léčbu, a jim zemřeli rodiče nebo někdo příbuzný. V jejich světě za to nese vinu on.

    Timothy Leary Interview
    https://www.youtube.com/watch?v=TN2Dw94VIkE
    GORG
    GORG --- ---
    tohle je stejne klasika :)

    Když si Božství obléká lidskou podobu... - JAROSLAV DUŠEK
    https://www.youtube.com/watch?v=_Qw5BPpy0ks
    GORG
    GORG --- ---
    "...udělila cenu míru francouzskému prezidentovi Françoisi Hollandeovi za jeho rozhodnutí podniknout vojenskou intervenci.."

    Francouzský prezident dostane cenu míru. UNESCO ocenilo jeho solidaritu vůči africkým národům | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://zahranicni.hn.cz/c1-59370990-francie-prezident-hollande-cena-miru-unesco-mali-solidarita-africke-narody

    logika 101
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    MATT: To je příjemné překvapení.
    MATT
    MATT --- ---
    VOYAGER: vpoho, poslední dobou jsem alergickej jak spousta lidí naznačuje, ale nechtěj bejt konkrétní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam