• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GORG: no a nebo nejsou másla a nenechali si po zabrání svýho území v r. 2014 chcát do parlamentu a vlády takovejma mamelukama jako je nejedlý, mynář, zeman, kikina a podobný zaprodanci. jak prosté milý ultraliberální watsone .)
    GORG
    GORG --- ---
    pred rokem

    Ukrajinský prezident zakázal opoziční televize. Prý šíří ruskou propagandu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-televize-zakaz-ruska-propaganda-prezident-volodymyr-zelenskyj.A210203_100828_zahranicni_kha

    Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj svým dekretem na pět let zakázal vysílání opozičních televizních stanic, uvedla ve středu agentura DPA s tím, že jde o „bezprecedentní rozhodnutí“. Jde mimo jiné o stanice 112, NewsOne a ZiK. Ty jsou podle listu Ukrajinska pravda pokládány za televize opozičního politika Viktora Medvedčuka, považovaného za spojence ruského prezidenta Vladimira Putina.

    ..

    Sankce nařizují odnětí vysílacích licencí a frekvencí a zablokování účtů, a to po dobu pěti let. „V hlavním městě Kyjevě byly kanály ZiK, NewsOne a 112 okamžitě vypnuty,“ uvedla DPA.

    ...

    „Ukrajina byla dříve považována za relativně liberální zemi mezi bývalými sovětskými republikami, pokud jde o svobodu tisku a projevu,“ dodala DPA.

    „Probudili jsme se dnes v jiné zemi. Během noci - ďáblové vždy řádí v noci - poprvé za celou dobu existence nezávislé Ukrajiny vypnuli hned tři populární zpravodajské televize najednou,“ prohlásil v parlamentu místopředseda Opoziční platformy Vadym Rabinovyč podle listu Ukrajinska pravda.

    Zelenskyj podle něj potlačováním svobody slova zpochybnil evropskou budoucnost Ukrajiny. Zákaz televizí nezávislých na nynější vládě přirovnal k pálení knih v éře fašismu.


    Ukraine opposition leader and Putin ally under house arrest - ABC News
    https://abcnews.go.com/International/wireStory/ukraine-opposition-leader-putin-ally-house-arrest-77672323

    KYIV, Ukraine -- A top Ukrainian opposition politician with close links to Russian President Vladimir Putin was placed under house arrest Thursday, days after being charged with treason.

    Viktor Medvedchuk, who heads the Opposition Platform for Life party, the largest opposition force in parliament, denies the charges brought against him last week and says they're politically motivated. Medvedchuk, who has close personal ties with Putin, the godfather of Medvedchuk’s daughter, could face 15 years in prison if tried and convicted.

    Prosecutors had asked a court in Kyiv to put Medvedchuk in jail, but a judge ordered house arrest instead.


    hmm zákaz opozičních televizí a zatčení lýdra nejsilnější opoziční strany , opravdu je tam ted boj za demokracii? i kdyz tady jsou taky ruzne cenzorske kroky, tak asi to prave je ta demokraticka hodnota. spis mi to tam ale prijde jako souboj dvou vetsich skupin oligarchu o moc. Zelensky se v kampani babisovsky jal vymest prave korupci a vliv oligarchu.
    GORG
    GORG --- ---
    Antivaxeři jsou nyní hlásnou troubou ruské propagandy, říká mluvčí elfů Kartous - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/antivaxeri-jsou-nyni-hlasnou-troubou-ruske-propagandy-rika-mluvci-elfu-kartouz-40388537

    První dezinformace o ruské invazi
    Je to spravedlivý trest za zločiny, co Ukrajinci páchali na rusky mluvícím obyvatelstvu.
    Staré, již vyvrácené hoaxy (děti zabité banderovci, ukřižování chlapce).
    Je to jedna z dalších agresí NATO.
    USA chtějí zabránit prodávat Rusku plyn.
    Končí covid podvod a začíná válka.
    Bojujme proti omezování svobod, ne za cizí stát.
    Nezapomínejme, že nás Rusové osvobodili.
    Doufáme, že dojedou až k nám a zbaví nás našich fašistů.
    Zdroj: Čeští elfové


    V Česku bude od pátku platit nouzový stav - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nouzovy-stav-bude-platit-od-patku-40388994

    „Nouzový stav bude platit od pátku,“ uvedl premiér. „Je to čistě z technických důvodů, abychom byli schopni zvládnou příliv uprchlíků. Nijak se nedotkne českých občanů,“ doplnil.

    ...

    „Příval uprchlíků nekončí, musíme zachovat bezpečnost,“ řekl.

    Současně zmínil, že všichni jsou z vyhlášení stavu nervózní. „Představujeme si pod tím zákaz cestování z okresu do okresu či zavírání obchodů. Nic takového nás teď ale nečeká,“ zdůraznil ve zřejmé narážce na vyhlašování nouzového stavu kvůli epidemii koronaviru.


    Takže nevíme proč... ale premiér říká, že pokud jste český občan, nemáte důvod k obavám. Představte si science fiction, kdyby se ho nějaký novinář zeptal, na co konkrétně potřebují nouzový stav :-)
    Jinak je samozřejmě nesmysl, že by se to nikoho nedotklo... když platí nouzový stav, tak minimálně jakýkoliv trestní čin je trestát nejvyšší sazbou a to snad ani soudce nemůže ovlivnit, a musí dát nejvyšší trestní sazbu.. Takže i za ukradené pečivo nebo rum bude sazba tuším 8 let vězení nepodmíněně. Takové tresty tu byly během covidária.. akorát se snad pak podařilo některé nechat prominout prezidentem. Ale že se to nikoho nedotkne, může říct jen idiot. Nebo premiér.
    GORG
    GORG --- ---
    a neyapomente si koupit NordVPN "D
    GORG
    GORG --- ---
    How is This a Thing? 2nd March 2022
    https://www.bitchute.com/video/ni64ssZS7oVW
    GORG
    GORG --- ---
    Andor Šándor: Putin asi došel k závěru, že diplomacie už fungovat nebude
    https://www.youtube.com/watch?v=GFSVeSMAbNY
    MTO
    MTO --- ---
    GORG: to video je z 2018, ale nedelam si iluze kde vsude takovy laborky jsou :-(
    GORG
    GORG --- ---
    MTO: Mne to pripomnelo

    to je z lonska.. ciste namatkou google search

    Geneticky modifikovaní komáři nesou smrtící vlohu. Vypustili je na Floridě – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/clanky/geneticky-modifikovani-komari-nesou-smrtici-vlohu-vypustili-je-na-floride/sc-870-a-210024/default.aspx

    Floridské ostrovy cíleně zaplaví 750 milionů geneticky upravených komárů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/technet/veda/florida-geneticky-upraveni-komari-oxitec.A200821_103218_veda_mla

    naposledy ta korporace zkousela tenhle experiment v Jizni Americe asi pred 10 lety... a pak se v mediich plasilo vzapeti (je tam chronologicka souvislost) s virem Zika z komaru.

    Spolu s tim vedci dle medii zjistili prej, ze se spletli... ti modifikovani komari meli byt neschopni se rozmnozovat, ale spletli se, a rozmnozovali se. Odbornici varovali, ze muze vzniknout jeste nebezpecnejsi koma co do infekcnich chorob

    Proto se zjevne rozhodli bez jakekoliv diskuze, s tim experimentem pokracovat na Floride :) Ja jsem s tim mel problem, ale vzdyt samozrejme je logicky a spravny vypustit miliardy geneticky modifikovanych komaru do sveta. Za me teda hodne odvazne.

    First genetically modified mosquitoes released in the United States
    https://www.nature.com/articles/d41586-021-01186-6

    Biotech firm Oxitec launches controversial field test of its insects in Florida after years of push-back from residents and regulatory complications.

    // regulatory complications :DD

    US government approves 'killer' mosquitoes to fight disease | Nature
    https://www.nature.com/articles/nature.2017.22959

    US Environmental Protection Agency will allow release of insects in 20 states and Washington DC.

    Oxitec employees have taken precautions against vandalism by placing their mosquito boxes on private, fenced-in properties, and not disclosing their precise locations to the public.


    asi tu nema cenu linkovat, jak to dopadlo v te Jizni Americe, a jak se po celem svete pak plasilo z viru Zika, coz nastalo asi pul roku nebo rok po zahajeni vypusteni tech komaru do obehu. ... beztakze uz jsem to sem daval

    a samozrejme se scientisti spetli a komari nevymreli, jak bylo puvodne v planu.. to byl puvodni plan, ze ty puvodni prirodni komary vyhubej, coz samozrejme taky nemusi byt uplne idealni, ale ted se proste asi uctiva scientismus. dela to samozrejme ta sama firma Oxitec

    GM Mosquito Progeny Not Dying in Brazil: Study | The Scientist Magazine®
    https://www.the-scientist.com/news-opinion/gm-mosquito-progeny-not-dying-in-brazil--study-66434

    Vědci bojují s komářími přenašeči nemocí novými metodami. Využívají i podivuhodnou bakterii | Věda | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/orientace/veda/vedci-bojuji-s-komarimi-prenaseci-nemoci-novymi-metodami-vyuzivaji-i-podivuhodnou-bakterii.A211106_072601_ln_veda_ape

    Samečci se živí nektarem, takže se obyvatelé ostrovů nemusí bát jejich krvežíznivých ataků.Komáři z Oxitexu jsou určeni k tomu, aby zplodili potomstvo s místními samičkami a předali mu vlohu, kterou jim do dědičné informace vložili genoví inženýři. Tato vloha zahubí dcery dřív, než dospějí a nakladou vajíčka.

    Ale kde udelali soudruzi chybu v te Brazilii?

    Scientists Can't Agree on Whether Genetically Modified-Mosquito Experiment Went Horribly Wrong | Live Science
    https://www.livescience.com/genetically-modified-mosquitoes-create-hybrids.html

    But unexpectedly, some of the gene-edited mosquitoes passed on their genes to the native insects, fueling concerns that they created a more robust hybrid species, according to new findings.

    But now, a group of researchers not involved with Oxitec is raising questions as to whether this method went as planned. This method has successfully reduced native mosquito populations in Brazil by up to 85%, the researchers wrote.

    "The claim was that genes from the release strain would not get into the general population because offspring would die," senior author Jeffrey Powell, a professor of ecology and evolutionary biology at Yale University, said in a statement. "That obviously was not what happened."


    // popiraci z Yale :)

    ale co vymysli v Gruzii nevim... ale kdo by se bal Americanu? :) leda tak zradce ,]
    MTO
    MTO --- ---
    Pentagon Biolaboratories - Investigative Documentary
    https://www.youtube.com/watch?v=_8hQi2Zv1L0


    The US Embassy to Tbilisi is involved in the trafficking of frozen human blood and pathogens as diplomatic cargo for a secret military program. Internal documents, leaked to Bulgarian journalist Dilyana Gaytandzhieva by Georgian insiders, implicate US scientists in the transportation of and experimenting on pathogens under diplomatic cover. According to these documents, Pentagon scientists have been deployed to the Republic of Georgia and have been given diplomatic immunity to research deadly diseases and biting insects at the Lugar Center – the Pentagon biolaboratory in Georgia’s capital Tbilisi.
    The military facility is just one of the many Pentagon biolaboratories in 25 countries across the world.
    This investigative documentary was originally broadcast by Al Mayadeen TV.
    MATT
    MATT --- ---
    Čekam, kdy přijde informace, že je to celý vyprovokovalo NATO, aby podpořilo volbu Petra Pavla u nás prezidentem ;))
    MATT
    MATT --- ---
    Ukraine should be annexed by Russia because "Ukraine as a state has no geopolitical meaning, no particular cultural import or universal significance, no geographic uniqueness, no ethnic exclusiveness, its certain territorial ambitions represents an enormous danger for all of Eurasia and, without resolving the Ukrainian problem, it is in general senseless to speak about continental politics". Ukraine should not be allowed to remain independent, unless it is cordon sanitaire, which would be inadmissible.
    Foundations of Geopolitics - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Foundations_of_Geopolitics
    MATT
    MATT --- ---
    novej matroš přímo od pootina ;)

    MATT
    MATT --- ---
    LOOKASH_II: Covid by měl být ten "racital targeted virus" nebo "some kind of plague"?

    GORG: Nebylo by lepší se ptát, co tim chtěl říct Dugin? Mě Putin neposlouchá.
    GORG
    GORG --- ---
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    VOJTHA: Naposled jsem si je objednal v roce 2016 uz nevim pri jake prilezitosti, od te doby je ve skrini pro strycka prihodu, ale rikal jsem si ze uz budou po expiraci tak preventivne obnovim zasobu....a ejhle uz to nejde
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    LOOKASH_II: kdy jsi se o to zajímal naposled? Mám pocit, že už v 2016 koupit nešly. (U nás, v německu prý jo)
    Německá vláda lidem doporučuje investovat do zásob potravin – FAEI.cz
    https://faei.cz/nemecka-vlada-lidem-doporucuje-investovat-do-zasob-potravin/
    jestli si to dobře pamatuji, tak jsem se o to zajímal v souvislosti s touto výzvou
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    A tohle je pro me taky novinka

    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    A trochu te stare dobre konspirace... 5:30+

    The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World Part 2/6
    https://www.youtube.com/watch?v=ZNlxgKsVM58


    vsimnete si data zverejneni
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Dark triad - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_triad

    koho mi to jen pripomina.....
    GORG
    GORG --- ---
    Nelze tolerovat podporu válečných zločinů, říká Bradáčová. Policie zasáhne - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-nelze-tolerovat-podporu-valecnych-zlocinu-rika-bradacova-policie-zasahne-191089

    Pražská žalobkyně Lenka Bradáčová varuje před obhajováním válečné agrese.

    19:35
    Seznam Zprávy zjistily, že vyšetřovatelé dolaďují strategii zásahu proti dezinformační scéně, která ospravedlňuje a hájí počínání ruského politického režimu na Ukrajině.

    Článek

    Článek si můžete pustit také v audioverzi.

    Některé profily na sociálních sítích či příspěvky pod články o válce na Ukrajině se hemží dezinformacemi a nenávistnými komentáři. Tuzemští vyšetřovatelé cizelují podle zjištění Seznam Zpráv strategii, jak proti takovým autorům efektivně zakročit.

    „Já Ukrajince rád nemám, dělají tu bordel, jsou arogantní, jsou tu ilegálně, v obchodech na kasách už není slyšet češtinu jenom ukrajinštinu, nedivím se Putinovi, že na ně vlítnul,“ napsal například na Facebooku Jan L. v reakci na vyjádření dezinformátora a obviněného dlužníka Patrika Tušla.

    24. 2. 19:05
    Ten si před dvěma dny na svém profilu napsal, že podporuje Rusko, svou podporu režimu Vladimira Putina demonstroval i před ruskou ambasádou v Praze.

    Svoboda projevu ano, ale…
    Na veřejná prohlášení na sociálních sítích či na demonstracích podporujících válku a ruského agresora se množí u policie stížnosti. Policie a státní zástupci již uvedli, že takové činy budou analyzovat a vyhodnocovat. Pachatelům hrozí až tři roky vězení.

    Seznam Zprávy zjistily, že vyšetřovatelé budou klást důraz na individuální šetření prohřešků. Z hlediska trestního řádu jde o citlivou oblast.

    Vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová nechtěla sdělovat detaily, potvrdila však, že úřady současné dění na dezinformační scéně pozorně sledují a vyhodnocují. Podle ní není možné jakkoliv ospravedlňovat válečné zločiny. Těch se v současnosti Rusko dopouští, jak uvádějí mnozí čeští i světoví státníci.

    „Při plném respektu ke svobodě projevu jsou orgány činné v trestním řízení povinny v celém kontextu hodnotit rovněž verbální projevy, jež by naplňovaly znaky trestného jednání, jímž pachatel schvaluje či ospravedlňuje zločiny proti lidskosti, válečné zločiny a zločiny proti míru. Mezi tyto činy patří mimo jiné genocidium, útok proti lidskosti, agrese, válečné krutosti či perzekuce obyvatelstva, tak jak je vymezuje trestní zákoník a mezinárodní smlouvy, jimiž je Česká republika vázána,“ řekla Seznam Zprávám vrchní žalobkyně Bradáčová.


    Stříž k podpoře invaze: Dejme si hranice, drakonické tresty nechceme
    26. 2. 13:15
    Už v sobotu podobná slova uvedl i nejvyšší státní zástupce Igor Stříž, který rovněž varoval před schvalováním ruské agrese na Ukrajině.

    „Pokud by někdo veřejně (včetně demonstrací, prostoru internetu nebo sociálních sítí) vyjadřoval souhlas s útoky Ruské federace na Ukrajinu (akceptoval je či podporoval) nebo v této souvislosti vyjadřoval podporu nebo vychvaloval čelné představitele Ruské federace, mohl by za jistých podmínek čelit i trestněprávní odpovědnosti za trestný čin schvalování trestného činu podle § 365 trestního zákoníku, případně za trestný čin popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia podle § 405 trestního zákoníku,“ uvedl nejvyšší žalobce Stříž.

    Policie už v neděli uvedla, že eviduje desítky podnětů na komentáře v internetových diskusích, které schvalují ruskou invazi na Ukrajinu a aktivity ruské armády. Ujistila, že internetové prostředí pečlivě monitoruje. „Omlouváme se, že nereagujeme na každé označení v příspěvcích. Není to vždy žádoucí a taktické,“ doplnila policie ve svém vyjádření na Twitteru.

    Podle serveru Neovlivní.cz policie například v této souvislosti prověřuje bývalého poslance KSČM Zdeňka Ondráčka.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Já nepsal, že si nic dohledávat nebudu, ale že napsat někomu jméno a předpokládat, že si začnu týdny pročítat všechnu jeho tvorbu, je trochu arogantní přístup. Pokud máš něco na srdci, linkuj , cituj konkrétně to podstatné.
    Já si teda pak prolítl jeho wiki složku .. asi chápu znepokojení.

    Jinak ten citát je krok dobrým směrem.. sic tedy nevím, co si tím chtěl říct. (Ale prosím zkus mírnit tu aroganci.. ne tu něco nakonec podhodit jako perlu sviním. to je samozřejmost pro každého, kdo tu něco postuje. zatím si to ty ani OMNIHASH nepochopil)

    Glory to Ukraine? War Crimes of Ukranian Army in 2014 - The Footage that Illuminati Doesn't Want the World to See
    https://odysee.com/Ukraine-Crisis--Donbass.-Chronicle-of-Genocide.-Banned-on-TV-_-%D0%94%D0%BE%D0%BD%D0%B1%D0%B0%D1%81%D1%81.-%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B0.--ENG-SUB-:8cc32c8c60a62a6304cd0221c2bdebbaddd22eb4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam