• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    OMNIHASH: Však ano, nemůže. Ale roztavená ocel tam byla. Prosím vysvětlit.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Jet fuel can't melt steel beams!

    Už sem ani nedoufal, že se tahle konspirační stálice ještě někdy ukáže na scéně.
    ADM
    ADM --- ---
    KAJJAK: pokud pripustis, ze by se jednalo o predem pripravenou rizenou demolici, tak jak bys zajistil, aby do toho jeste opravdu narazila ta letadla?
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    KAJJAK: Diskuzní faul - ad hominem. Vypatlaný musí být ten, kdo věří:

    - že cvičení NORADu byla náhoda ve stejný den jako útok
    - že je možné roztavit ocel a beton kancelářským ohněm
    - že do pentagonu narazilo dopravní letadlo
    - že wtc7 spadlo vlivem požáru
    - že kuličky oceli nalezené v prachu jsou asi výmysl
    - že je možné nalézt x pasů únosců. ale žádné pasy jiných cestujících, ani nic z dvojčat co by se dalo rozpoznat jako objekt (dveře, telefony, počítače, atd)

    bude toho víc, ale tohle bohatě stačí.

    Jinak ty letadla byly s největší pravděpodobností dálkově řízený, což by naznačuje i to jak se nejdřív vydali na různá letiště a u toho vypínali a zapínali transpondéry.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    RAGAMUFF:

    no pockej, letadly si tam sami nenaleteli tak jako tak, nebo si myslis i to? :-) Ty musis byt uz hodne vypatlany
    BUMBAR
    BUMBAR --- ---
    GORG: však nikdo nic takovýho, netvrdí. To že se změnily technologie nijak neimplikuje, že by se změnili i lidi, co je používaj a lidstvo vstoupilo do zlatýho věku bez šméček a podělů, jenom věci, který se daly utajit v roce 1950 už dneska podobným stylem neuhlídáš, to neznamená, že se nikdo (úspěšně) nesnaží jinak, akorát, že pokud k tomu budou přistupovat jak v roce 1950, zákonitě dojdou do průseru kdy se to provalí, stejně, jak se provalili ty rusové s BUKem nebo Pat a Mat u Skipalu. To není o ničem jiným než o tom, ze dneska existuje miriáda relativně dostupnejch informací a tooly, který s nima uměj pracovat. Podívej se na tu lokalizaci BUKu, to jsou všechno veřejně dostupný fotky ze sociálních sítí.
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    BUMBAR: Vsak si tu o konspiracich povidame na netech a stejne se dejou ne? :)

    Pro tu predstavu proveditolnosti pri udrzeni tajemstvi... ze Projekt Manhattan , vyroba atomovky, mela hodne silne utajeni... presto o tom vykladal nejaky z generalu nekde na vecirku

    Smlouva s Pfitzerem bude tajna pristich 55 let. Kazdy rok bude odtajneno 500 stran. Tech prvni 500 stran uz bylo zajimavych mam pocit.
    To samozrejme nikomu nezabranilo... aby pani vladni namestkyne zdravotnictva, aby tvrdila, ze je to ukazkova dezinformace.

    Prestoze je to nepopiratelna zjevne pravda, kdyz je to i na Reuters a tak

    Wait what? FDA wants 55 years to process FOIA request over vaccine data | Reuters
    https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/
    As in 55 years beyond.

    That’s how long the Food & Drug Administration in court papers this week proposes it should be given to review and release the trove of vaccine-related documents responsive to the request. If a federal judge in Texas agrees, plaintiffs Public Health and Medical Professionals for Transparency can expect to see the full record in 2076.

    Presto namestkyne to v CT TV debate oznacila za dezinformaci. Dulezita je ideologicka cistota informace.. ne jestli je pravdiva nebo ne.

    Imho je chyba myslet si, ze lidstvo v roce 1990 dospelo do jakesi finalni faze civizace, kdy korupce je v zasade vymetena, svoboda slova naprosto nezpochybnitelna, media vse hlidaji, a vsechny konspirace, intriky a zle veci, ktere se dely celou historii lidstva, uz od roku 1990 mavnutim proutku uz se proste nemohou stat. System je tak robustni, ze to neni mozne. Krome Ruska samozrejme :D Kde je to naopak modus operandi.

    Podobne se pristupuje k medicinskym fiaskum v 20. stoleti.... tisice zdeformovanych lidi v jednom pripade.. .prekvapive na argument, proc ted neni duvod u covidu k obavam, bylo, ze tehdy FDA bylo zkorumpovane pry, takze tam byly vazby na vyrobce, ale ted uz je pry system FDA atd. tak robustni, ze uz takova selhani pry nejsou mozna...... imho jen tezka iluze
    BUMBAR
    BUMBAR --- ---
    RAGAMUFF: poisoning St.Luis je co?To je ta simulace atomovek pomocí rozpracování cadmia? Každopádně zrovna tyhle věci by už dneska prošly dost těžko, stačí se podívat jak Bellingcat trasuje Rusy kolem MH-17. Nová doba si žádá nový typy konspirací, tyhle masový akce se hned rozkrájíme po internetech.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    KAJJAK: Takže vlastně říkáš: "Dokázal bych si zdůvodnit, že si američani odpálili dvojčata sami". Ale rusko špatný!
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Když je ten pátek

    GORG
    GORG --- ---
    Děti trpí neznámým typem žloutenky. Mohou za to lockdowny? - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/deti-trpi-neznamym-typem-zloutenky-na-vine-mohou-byt-lockdowny-rikaji-experti-106601
    Děti po celém světě se potýkají se žloutenkou neznámého původu. Britští odborníci přišli s nečekaným vysvětlením. Na vině podle nich může být pandemie covidu, ne však nemoc samotná, ale dlouhé lockdowny, kdy byly děti zavřené doma a jejich těla nebyla vystavena běžným virům. Po rozvolnění opatření je tak jejich imunitní systém zranitelnější.

    Za poslední čtyři týdny bylo ve Velké Británii hlášeno celkem 114 případů „akutní hepatitidy neznámého původu“, píše web Daily Mail. Deset dětí navíc muselo podstoupit transplantaci jater. První případy byly zaznamenány ve Skotsku před necelým měsícem. Britští zdravotníci jsou od té doby ve střehu, protože za poslední tři měsíce se prý objevilo tolik nemocných, kolik by jindy očekávali za celý rok.

    ...

    Proč je ale nárůst počtu případů tak enormní? „Lockdowny během pandemie koronaviru mohly oslabit imunitu dětí a učinit je náchylnějšími k nemocem. Nebo mohl původce onemocnění zmutovat a představuje tak ještě větší hrozbu,“ cituje Daily Mail vyjádření řady místních lékařů.

    Doktorka Meera Chandová, ředitelka oddělení klinických a nově se objevujících infekcí britské Agentury pro zdravotní bezpečnost (UKHSA), vysvětluje, že virem se nakazily mladší děti, protože mu nebyly vystaveny „během formativních fází, ve kterých byly během pandemie“.

    ...

    Deadly outbreak of children's hepatitis may have been brought on by lockdown weakening immunity | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10753079/Deadly-outbreak-childrens-hepatitis-brought-lockdown-weakening-immunity.html

    // no tohle jsem tehdy psal a byla to konspiracni teorie to o tom,ze prehnana izolace nam oslabi imunitu, protoze clovek ztrati beznou miru kontaktu s viry a bakteriemi obecne.

    uz nevim, odkud se rozsirila hlaska, jaky je rozdil mezi konspiracni teorii a pravdou? 1 rok. pozdeji se zacalo rikat pul roku, a ted uz to nekdy vypada i jen 1 mesic nebo tyden.

    proamericti trollove maji ukol jasny - za prve poukazat na to, ze clanek bulvarniho CNN Prima se odkazuje na clanek bulvarniho Daily Mail. tady se ad hominem jako kdyz najdes..
    za druhe pak tvrdit, ze tohle prece nikdo nepopiral. A pak to znovu poprit :)

    mezitim jsme se z nove studie dozvedeli podklady ukazujici, ze nemit lockdowny bylo pro Svedsko prospesne

    What Sweden Got Right About COVID | Washington Monthly
    https://washingtonmonthly.com/2022/04/19/what-sweden-got-right-about-covid/
    In this intolerant atmosphere, Sweden’s “light touch,” as it is often referred to by scientists and policy makers, was deemed a disaster. “Sweden Has Become the World’s Cautionary Tale,” carped The New York Times. Reuters reported, “Sweden’s COVID Infections Among Highest in Europe, With ‘No Sign Of Decrease.’” Medical journals published equally damning reports of Sweden’s folly.

    Stockholm Solution

    But Sweden seems to have been right. Countries that took the severe route to stem the virus might want to look at the evidence found in a little-known 2021 report by the Kaiser Family Foundation. The researchers found that among 11 wealthy peer nations, Sweden was the only one with no excess mortality among individuals under 75. None, zero, zip.

    That’s not to say that Sweden had no deaths from COVID. It did. But it appears to have avoided the collateral damage that lockdowns wreaked in other countries. The Kaiser study wisely looked at excess mortality, rather than the more commonly used metric of COVID deaths. This means that researchers examined mortality rates from all causes of death in the 11 countries before the pandemic and compared those rates to mortality from all causes during the pandemic. If a country averaged 1 million deaths per year before the pandemic but had 1.3 million deaths in 2020, excess mortality would be 30 percent.

    There are several reasons to use excess mortality rather than COVID deaths to compare countries. The rate of COVID deaths ignores regional and national differences. For example, the desperately poor Central African Republic has a very low rate of fatalities from COVID. But that’s because it has an average life expectancy of 53. People in their 70s are3,000-fold more susceptible than children to dying of COVID, and even people in their 20s to 50s are far less likely to die than the elderly. So, it’s no surprise that the Central African Republic has a low COVID mortality rate despite its poverty and poor medical care. The U.S., by contrast, with its large elderly population (and general ill-health compared to most wealthy countries), was fertile soil for the coronavirus.

    Excess mortality is the smart, objective standard. It includes all deaths, whether from COVID, the indirect effects of COVID (such as people avoiding the hospital during a heart attack), or the side effects of lockdowns. And it gets rid of the problem of underlying differences among countries, allowing a direct comparison of their performance during COVID.

    Using data from the Human Mortality Database, a joint project of the CDC and the Max Planck Institute in Germany, Kaiser compared mortality during the five years before the pandemic and mortality in 2020, the first year of the pandemic. Sweden had zero excess mortality in 2020 among people younger than 75. In other words, COVID wasn’t all that dangerous to young people.

    Even among the elderly, Sweden’s excess mortality in 2020 was lower than that in the U.S., Belgium, Switzerland, the U.K., the Netherlands, Austria, and France. Canada, Germany, and Australia had lower rates than Sweden among people over the age of 70—probably because Sweden failed to limit nursing home visits at the very beginning of the pandemic.

    ...

    The Kaiser results might seem surprising, but other data have confirmed them. As of February, Our World in Data, a database maintained by the University of Oxford, shows that Sweden continues to have low excess mortality, now slightly lower than Germany, which had strict lockdowns. Another study found no increased mortality in Sweden in those under 70. Most recently, a Swedish commission evaluating the country’s pandemic response determined that although it was slow to protect the elderly and others at heightened risk from COVID in the initial stages, its laissez-faire approach was broadly correct.

    ..

    According to a 2021 research letter, there wasn’t a single COVID death among Swedish children, despite schools remaining open for children under 16.

    ...

    Looking to the Future

    Lockdowns may not come back when the next COVID surge hits, but many public health officials say masks likely will be. Even that may not be worth the effort, at least for kids in schools. Despite headlines claiming that they work, the only two decent scientific studies of masks found minimal benefit against COVID.

    The more extensive study of the two, published last September, was used as ammunition to support school mask mandates—even though children had been excluded from the study. The study found that masks failed to prevent 90 percent of infections; only the elderly benefited modestly. Ashley Styczynski, one of the principal investigators, said “further study” was needed to know if masks provide any protection to kids.
    GORG
    GORG --- ---
    Lidi meli dost objevny pocit objevu neceho unikatniho pro ruskou propagandu , ze pro to vznikl zcela specialni termin "rusti trollove".

    Ve skutecnosti to neni nic specialniho. Navic o tzv. rusky trollech resp. tovarnach na trolly jsme se dozvedeli z Radia Svobodna Evropa, coz vzhledem k tomu, ze ho zalozila a dlouha leta financovala CIA, neni az moc odlisne jako kdyz neco rika Sputnik.

    Revealed: US spy operation that manipulates social media | Hacking | The Guardian
    https://www.theguardian.com/technology/2011/mar/17/us-spy-operation-social-networks
    Military's 'sock puppet' software creates fake online identities to spread pro-American propaganda

    The US military is developing software that will let it secretly manipulate social media sites by using fake online personas to influence internet conversations and spread pro-American propaganda.

    A Californian corporation has been awarded a contract with United States Central Command (Centcom), which oversees US armed operations in the Middle East and Central Asia, to develop what is described as an "online persona management service" that will allow one US serviceman or woman to control up to 10 separate identities based all over the world

    The discovery that the US military is developing false online personalities – known to users of social media as "sock puppets" – could also encourage other governments, private companies and non-government organisations to do the same.

    The Centcom contract stipulates that each fake online persona must have a convincing background, history and supporting details, and that up to 50 US-based controllers should be able to operate false identities from their workstations "without fear of being discovered by sophisticated adversaries".

    nejaky namatkovy brainstorming

    https://www.odni.gov/files/PE/Documents/Media-Strategies.pdf
    However, there are types of events that can be
    anticipated and US messengers can more readily respond to international events by
    preparing a number of messages in advance to circumvent lengthy approval processes.
    Moreover, having these key messages planned in advance can help ensure less reactive,
    sustained strategic messages are incorporated and reinforced in quick turnaround
    communications to press and other outlets. Prepackaged messages could then be released by
    more automated means if there is a network of message champions established to help
    diffuse and reemphasize with desired audiences. This sentiment was echoed in a suggestion
    that the US should have a steady flow of social media accounts transmitting in a domestic
    medium similar to the Voice of America.2 Additionally, government messages should
    leverage the information cycle to expand penetration of messages, for example, tying a
    related message to a current event. Advertisers reported keeping calendars of upcoming
    world events to be able to launch a social media message tying their product to trending
    news, such as the birth in the British royal family to improve it chances of wider circnation

    Americanum priznam, ze o rusky propagande se tohle asi v Pravde nedoctete :-)

    Za me, kdyby mi ted nekdo namiril zbran na hlavu, at si zvolim emigraci do USA nebo Ruska, tak si asi volim USA radeji.
    RIVA
    RIVA --- ---
    KAJJAK: ...a lhani neni jejich denni chleba... Na to jsi prisel jak? Sledovanim CNN?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    RAGAMUFF:

    ja ti nevim, za mne by to me vnimani sveta asi nezmenilo...

    Porad bych se na to dival racionalne ve myslu, ze si nekdo spocital naklady na sanace takove vyskove budovy a vyslo mu, ze ekonomicky by to zruinovalo cely new york a ze zaroven politicky neni pruchodne, aby odpaleni te budovy v centru mesta proslo, tak to udelali jak to udelali... At uz je usa jakykoliv demon, porad jsou silni ekonomicky a lhani neni jejich denni chleba, to se o rusku rict neda... Ti sypou na sve lidi vice lzi nez pravd...
    GORG
    GORG --- ---
    Integrace migrantů ve Švédsku selhala, přiznala premiérka. Zvýšilo se násilí - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/integrace-svedsko-migranti-premiera-selhani-vznik-gangu.A220428_165058_zahranicni_misl
    „Segregace došla tak daleko, že ve Švédsku máme paralelní společnosti. Žijeme ve stejné zemi, ale v naprosto odlišných realitách,“ řekla premiérka.

    ruska propaganda zasahla i svedskou premierku? :) ze je ve Svedsku paralelni spolecnost imigrantu je oblibena konspiracni teorie proruskych trollu
    GORG
    GORG --- ---
    ÍRSKA EUROPOSLANKYŇA: EÚ NÁS ŤAHÁ DO KONFLIKTU A ZAPLATÍ TO EURÓPA, JE MI Z TOHO ZLE
    https://www.youtube.com/watch?v=8XkLnrZPel0
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam