• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH:
    vždyť si mi tu ty sám diskuzi xkrát zakazoval

    No opakovane jsem tu xkrat zkousel napsat, ze tenhle klub k diskuzi neni. Nikdy nebyl a nebude.
    Ironie je, ze to je jedine misto, kde tu diskuze chcete umoznit :) Tam, kde to nejde ;)

    No ty a ti tvoji bois jste mi zakazali vycestovat.. za to se nestyd..ted bych teoreticky vycestovat mohl , ale kdo ma jeste takove plany? Ted mi nedavno vysvetlovali , ze prej prece muzes vycestovat na Slovensko.. a asi i jinam... kdyz se citis odvazne... ona jedna vec jsou ty konkretni opatreni, co zrovna (ne)plati, a druha jak si clovek odvykne vubec o nejake ceste uvazovat.

    Nebo tobe by nevadilo, kdybych cestoval bez testu? Kdyz jses z tech, co tyhle postupy obhajuji, tak to beru za hajlovani a jednu partu. Kdy lidi jsou si sami vzajemne vlkem, aby neuvazovali za hranice ohradky.. A nesmysl tady podsouvat, ze tohle nikoho nezajima. Vzdyt se furt rozjizdi ten kolotoc, aby se slo po dezinformatorech, tak je dost pokrytecky tohle marginalizovat heh.

    Tak at tu nejsou jen kecy..

    Norwegian feminist faces jail time in Norway for 'stating the obvious'
    https://www.youtube.com/watch?v=mopMFfMlwvE


    No, zajimave ze? Mozna tu fakt jde o neco vic nez pride festy.

    Norwegian Feminist Facing Up To Three Years In Prison Over Tweets - Reduxx
    https://reduxx.info/norwegian-feminist-facing-up-to-three-year-prison-sentence-over-tweets/
    Ellingsen was recently accused by Amnesty International Norway of harassing Jentoft after telling him on national television that he was male.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ale Gorgu, vždyť si mi tu ty sám diskuzi xkrát zakazoval, tak co se divíš, že to jinde funguje stejně... načež mě tady obviňuješ z toho, že ti zakazuju vycestovat, jsem nácek, nutím tě žít v koncetráku a explicitně píšu něco o nějakým odkazu, terej vidím prvně v životě. Prosímtě uklidni se, vydejchej, přečti si ještě jednou co sem psal, a pak se můžeme vrátit k civilizovanýmu tónu, a ne k těmhle nesmyslnejm obviněním a výkřikům do tmy.
    GORG
    GORG --- ---
    jinak ja neposilal zadnou VIRU ... #hashtag #verim #ve #vedu

    ja linkoval oficialni___ .. instrukce k pouzivani masek...
    ze neni aktualni je vec jina.

    a tady se najdou lidi jako OMNIHASH, kteri dokonce explicitne tady pisou, ze ty oficialni instrukce jsou jakasi starsi uz teorie.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Tolik pismenek pro nic

    Obcas se me nekdo zepta, kam jedu na dovolenou. Prijde mi, ze ty lidi jakoby spadli z visne... Kam jedu na dovolenou? Ja moho opustit republiku?
    Ty a tvoji bois jste mi zakazali opustit zemi... Co tady mluvis o nejakych o nejakych internetovych diskuzich, ktery jsem ze jako nevyhral?? Ja nemuzu opustit republiku... pac ty a ti tvoji nackove jste mi to zakazali... o cem chces diskutovat?? Jakoze 2 roky ziju v koncentraku??

    Ze o tom explicitne_jak si ted napsal_ odmitas diskutovat , me ani neprekvapuje
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ne Gorgu, to jsem nepsal. Nikdo se tam nechce bavit s tebou a spammstem, pac ste znamy nyxovy konspiratori a debata s vama nema valnej smysl, pac verite v jiny moralni, pravni i fyzikalni zakony, nez vetsinova populace, ergo diskutovat s vama o cemkoliv je vicemene nemozny, kdyz se neshodnete ani na zakladnich axiomech.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

    kdo ten jejich klub necte tak ten screen nepochopi uplne v jinem klubu...
    RIVA
    RIVA --- ---
    Could Politicians in the West Persecute their own People?
    https://youtu.be/374Q9mOXc50
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: dojimaji se tam Divokym kacerem, coz je satiricka sekce, zatimco ja linkoval WHO o tom, ze by se clovek nemel dotykat rousky. (to sklidilo minusiky a zahy i permaban)
    Vysvetlili, ze se rousky dotykat muze kazdej, jak chce, a ze jsem "nebezpecnej ksindl", pokud sirim "dezinformaci", ze by se lidi tech svech plynek nemeli dotykat.

    Ono verejne nekde vypisovat, ze je v pohode se dotykat tech rousek, mi prijde jako ukazkove, jaka uroven vlastne je v poradku, pokud je to ideologicky ciste.

    Ze se OMNIHASH nechce bavit o tom, jestli se lidi maji nebo nemaji dotykat rukama rousek, to je imho irelevantni.



    Jak správně nosit roušku, radí WHO v návodném videu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/rouska-maska-ustenka-koronavirus.A200318_123402_zdravi_jup
    „Nikdy nesahejte na přední část roušky,“ radí v instruktážním videu Světová zdravotnická organizace.

    Tyto informace jsou podle tamejsich overlordu cituji "nebezpečné dezinfo". Jak rikam.. tohle nezapomenu. Pamet mi nefunguje vzdy uplne presne, ale kolikrat docela jo. `

    Ja i WHO se samozrejme muzeme plest, ale o tomhle se holt nesmi na nyxu mluvit.. teda tady jeste jo. :) Imho tenhle pristup k tem rouskam je docela velkej problem. Lidi si hrajou na doktory, ale furt si na tu rousku sahaj. Ja taky. Jen rikam, ze tohle nedava smysl, na co si tu hrajeme. Doktor si behem operace v dobre __ventilovane__ mistnosti nesunda rousky, aby si zakousnul bagetu. Nutit lidi travit svoje dlouhe celodenni smeny v tech respiratorech nebo dokonce cvicit male deti pri telocviku je nejen k nicemu, ale ma to i negativni zdravotni dopady. Ze za linky na akademicke studie to dokladajici clovek dostane ban, mi prijde symptomaticke.

    No pomalu se chysta znovu rozjet ty tlamokryty zase v MHD a chteji tim zase trapit stariky v domovech duchodcu a nemocnicich. Zeny, ktery musi rodit v rousce. Atd. Ale i samozrejme nejvetsi hitovka kryptopedofilu je rvat rousky malym detem vcetne nemluvnat.

    samozrejme COVID uderka v mediich zacina zase nabyvat na sile... kazdy den , kazdy jediny den je v mediich COVID scare ... postupne mutujici do tradicniho fear porna.

    dnesni news:

    Hrozba covidové nákazy opět sílí. Počet lidí v nemocnicích poprvé od května přesáhl 400 - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/hrozba-covidove-nakazy-opet-sili-pocet-lidi-v-nemocnicich-poprve-od-kvetna-presahl-400-112992

    vcerejsi:

    Prymula promluvil o nové variantě covidu kentaur. Kde se vzal název a co je mutace zač? - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/roman-prymula-o-nove-variante-covidu-kentaur-vysvetlil-proc-se-ji-tak-rika-112954

    takze Kentaur jo? Prymula "Uz nam skoro dosly pismena recke abecedy, tak se sahlo do mytologie."
    tak to bude sranda zas. uz si cvicim cerny humor, at ten podzim preziju
    RIVA
    RIVA --- ---
    KAJJAK: Myslim ze chtel GORG naznacit ze se spousta lidi tem prastenym konspiracnim teoretikum smeje az se za srdce popada...

    YOUNG HEARTS PART 8 - HOW MUCH LONGER CAN THE MEDIA HIDE THIS
    https://odysee.com/@hugotalks:8/NBpgoFxKHCyn:9
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: to máš z toho, že máš pocit, že tam tvůj alternativní názor někoho zajímá a je ochotnej o něm s tebou diskutovat. V podstatě se snažíte se Spammstem o to samý, co já tady, tak se nediv, že si dopad, jak si dopad.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

    clovece z toho prispevku neni vubec pochopitelne co chces vlastne uchovat :-) precetl jsem to dvakrat a nechapu co se snazis rict...
    GORG
    GORG --- ---
    Charlie Brooker's Antiviral Wipe 2020
    https://vimeo.com/418790927
    GORG
    GORG --- ---
    zdokumentuju pro pristi generace, co byly ty hodnoty nyxu

    tyhle typy prispevku jsou tam hodnoceny jako "kvalitni". linky na divokeho kacera reflexu..

    ale musi se nechat adminum... nechali mi alespon moznost readonly... oproti vsem ostatnim existujicm debatem o virech na nyxu.

    kdyz jsem linkoval serizoni clanky na BBC, Reuters atd. o situaciach v domovech duchodcu.. to byla tehdy moje posledni kapka a nikdy to nezapomenu... nikdy. seriozni odkazy, seriozni vsechno.. a oni se bavi takhle... divokym kacerem.. #Belive #InScience

    GORG
    GORG --- ---
    Seriózní média:

    Nedávná Putinova vystoupení byla velmi pravděpodobně nahrána předem, uvedl například server britského listu Daily Mirror. Spekulovalo se, že na moskevské přehlídce ke Dni vítězství začátkem tohoto měsíce mohl být prezidentův dvojník.
    GORG
    GORG --- ---
    Dokážete si představit článek na ct24, jak americky oficial přiznává aktivní vyvolávání převratu v jiné zemi? V médiích které otiskly , že Putin není Putin ale je dvojnik?

    Ze se za Putina vydává jeho dvojník? Tohle bylo in kolem Sadama ve své době, že ma dvojníky

    Ale ze vysoky oficial řekne v TV interview , že dělal puce v jiných zemích ... je ____pouze____ systematická propaganda , že to není v hlavních zpravach, nebo jakýchkoliv zprávách...

    Žádné zpravodajství. Kromě dezinfirmacnich médií.
    GORG
    GORG --- ---
    https://twitter.com/kenklippenstein/status/1546960541758922752

    Zděšení. „Dělali jsme převraty.“ Veterán USA se chlubil, je zle | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zdeseni-Delali-jsme-prevraty-Veteran-USA-se-chlubil-je-zle-708465
    John Bolton: “As someone who has helped plan coups de etat — not here but, you know, other places — it takes a lot of work”

    Coup d'état - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Coup_d%27%C3%A9tat
    A coup d'état (/ˌkuːdeɪˈtɑː/ (listen); French for 'stroke of state'),[1] (also known as a coup or overthrow) is a seizure and removal of a government and its powers. Typically, it is an illegal seizure of power by a political faction, rebel group, military, or a dictator

    // to je prave to... co jindy je predmetem zdeseni s demogratickych principu a ja nevim co, tak jindy je to v pohode, kdyz to delame MY. a tehle statnich prevratu, kterych maji na svedomi USA, jsou desity zejo. Najednou suverenity zemi neplati. Jindy je to zaklad demogracie. Orwell uz tohle popisoval davno jako doublethink.
    RIVA
    RIVA --- ---
    PEEKABOO CLUB OVERLOAD 🤣 / Hugo Talks
    https://youtu.be/fGuR8wjmOAQ
    RIVA
    RIVA --- ---
    Forwarded from Robin Monotti + Dr Mike Yeadon + Cory Morningstar

    A friend was recently in receipt of a letter asking “how she planned to align her small medical devices company with the UN Sustainable Development Goals 2030?”

    This is appalling. Nobody died & left this unelected body in charge.

    Her response is below. Please feel free to use any of it if you receive the same enquiry.

    Best wishes
    Mike

    From: Alexandra Latypova
    Sent: Monday, July 11, 2022 8:51 PM
    To:
    Subject: Regarding UN Sustainable Development Goals

    UN is an unelected, unaccountable organization whose pronouncements have no bearing on our company's bylaws, management principles and corporate governance. We resent the implication that they do. We do not support UN's "Sustainable Development Goals" and related ideology as we believe it is vague, self-contradictory, unimplementable and overall damaging framework designed to promote the interests of wealthy and powerful individuals and corporations at the expense of the working people globally. "Sustainability" is a purposefully undefined but pleasantly sounding nonsense. The 17 "goals" made up by overpaid bureaucrats are designed to obfuscate the reality - the monopolizing of control over the world's resources and subjugation of the people who never consented to be governed in this manner.

    As an example of absurdity, the core of the SDG program for development and poverty reduction relies on industrial growth — ever-increasing levels of extraction, production, and consumption. Goal 8 calls for 7% annual GDP growth in the least developed countries and higher levels of economic productivity across the board, calling for less and more at the same time. The most recent example of SDG in action is the devastating collapse of the entire country of Sri Lanka precipitated by capricious "sustainability" burdens such as bans on fertilizer and ban on non-organic farming which led to widespread hardship and civil unrest. Widespread protests of farmers are currently ongoing in the Netherlands and other European countries. The hardworking people are pushed to the brink of despair by the SDG inspired "green" nonsense while UN's corporate sponsors like Bill Gates are simultaneously purchasing all arable land in sight. "Sustainable water" agenda comes with Nestle's sponsorship which aims to have all freshwater on Earth owned by corporations. "Health" goals are sponsored by the global pharmaceutical companies and, unsurprisingly, aim at increasing government purchases of drugs, elimination of individual health choices and informed consent as already demonstrated by the global covid-19 policies to date.

    In summary, we do not support UN and its agenda 2030. We think nobody should. Collectivist utopias have led to devastation both human and environmental every single time they were attempted, and UN's SDG is yet another attempt. We strongly believe in the individual rights to free thought, expression and self-determination, as only truly free individuals can build a just, moral, non-fraudulent society for common good.
    GORG
    GORG --- ---
    disney pythagorejci i hodili do sve propagandy :)

    Donald Duck in Mathmagic Land (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=8BqnN72OlqA
    GORG
    GORG --- ---
    RAGAMUFF: No oni asi o sobe mluvit muzou, kdyz chteji. Nekdy povidaji. Neni to klub rvacu :) Myslim, ze jen nesmi to prasknout na nekoho jinyho. A samo maji nejaky tajemstvi, co rikat nesmi.

    Oficialne byla se zlocinem a zejmena vrazdami spojena italska loze P2 - Propaganda due ci tak neco.

    Tajné společenství v Čechách – zednáři — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/archiv/1364433-tajne-spolecenstvi-v-cechach-zednari

    Docela zajimavy, ze mezi tajny spolecenstvi patrili taky pythagorejci... meli svuj handshake tajny , oblecky.. a matematicka tajemstvi, ktere nesmeli prozradit pod trestem smrti. napriklad imaginarni cisla.

    Existuje drby, ze Zednari jsou vlastne ti, kteri po padu Atlantidy ukryvali/ochranovali/uchovavali puvodni znalosti Atlantidy pred primitivnimi kmeny, co byly na zbytku planety. Meli pry pocit, ze to byly az moc silne znalosti, aby se dostaly do rukou nepripravenemu. No docela by to davalo smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam