• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Já vám nevím, už jste si někdy říkali jestli náhodou neexistuje nějaké "tajné"sdružení vlivných lidí?
    Já nevím, třeba například zednáři, zednářských chrámů je u nás hromada, kdo do nich chodí a proč? Oni to říct nemohou ale vímě že v zednářích jsou lidé z vlády, od policie, média, soukromý sektor. Navíc nejsou samozřejmě jen u nás, jsou po celém světě, mají hierarchii, ti dole jen dostávají rozkazy zezhora. Mě to přijde minimálně podezřelé.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH:
    Já nevím, tohle poslouchám od toho 11/9, to už tu měl bejt ten 1984 aspoň třikrát a furt kde jic, tu nic.

    To je samozřejmě LEŽ. Asi je lhát tvůj sport nebo nevím? :-) Nikdo 1984 už aspoň třikrát nesliboval... případně linkem dolož.

    Nevybavuju si, že by někdo říkal, že ten NWO přijde hned. Naopak ty globální jelita jsou považovaný za poměrně dost moudrá... oni cílí na lidskost blbost a lenost se hlouběji zajímat, uvažovat dopředu... Proto narozdíl od davů vědí, že lidi je potřeba desítky let na jejich big plán mentálně připravovat. Stejně jako na tuhle studenou válku s Ruskem se vztahy s Ruskem posledních 20 let pozvolna poškozovaly a štvavé kampaně vůči Rusku ... takže pak různě Vrbětice a Novičoky už pak ještě lépe padly na úrodnou půdu už existujících obav z Ruska. A proto i pak Ukrajina padla na krásné podhoubí..

    Někteří si ty konspiraec představují jako Hurvínek holokaust.. vychází z toho, jak by spiknutí dělali oni.. jenže oni nejsou tak chytří jako ty jelita, takže jejich konspirace by dávno odhalili. Asi je to navyklostí konzumovat události STIMUL - REAKCE... ale šachisti umí uvažovat víc kroků zároveň. A mají trpělivost. Vědí, že žábu je potřeba vařit pozvolna. Když si lidé navyknou na COVID pass přijde po nějaké době nějaká další apka.

    Oni by už snad v roce 2002 asi všem vnutili čipové implantáty... lidi by se jim na to vysrali, a jen by se ztrapnili.. byli by svrženi, policie by je vystopovala jako spiknutí , a šli by sedět.
    Ty spiknutí jsou popisovaný naopak jako vychytralé dlouhodobé manipulace s lidskou myslí, protože ta je hlavním dějištěm toho všeho. Pokud chcete věrné otroky, musí skutečně věřit, že jsou svobodní, a že to vlastně sami chtějí.
    Úplatkama apod. se pomocí peněz dá dojít daleko, ale takovou tu fašistickou oddanost je potřeba pěstovat.. Kdy už ty myšlenky a zlé plány pak lidé sami nevědomky realizují. .. Nebo tak to teda vidím já..

    --

    Co ale BYLO slibováno, byly různé konce světa ekologickými alarmisty. Vše vycházelo z vědy. #Believe #InScience

    Na základě počítačového modelu měly dojít zdroje. Přestat existovat sníh už v roce 2000 v UK atd.

    Ono je fascinující, že nás chcete přesvědčovat pomocí lží a vynucování jakože násilným. Ta kombinace jakože v minulosti vždy zatím byla dost krutá. Proč používáte lži jako argument? Mně to právě naopak odrazuje, když někdo lže. Než že by mě to nějak přesvědčilo, nalákalo. Lži a nepravdy. Jako nechci do toho kecat.. nebo vlastně chci :) Ale jako proč si zvolit lhaní jako způsob fungování? Nevyvolává to prostě důvěru.

    například

    https://www.smithsonianmag.com/science-nature/why-didnt-first-earth-days-predictions-come-true-its-complicated-180958820/
    The biggest apocalyptic claims around the first Earth Day related to overpopulation and food shortages. "Population will inevitably and completely outstrip whatever small increases in food supplies we make," Ehrlich said in an often-quoted 1970 Mademoiselle interview. “The death rate will increase until at least 100-200 million people per year will be starving to death during the next ten years.”

    jenze to byla dezinformacni teorie/hoax

    The World Counts
    https://www.theworldcounts.com/challenges/people-and-poverty/hunger-and-obesity/how-many-people-die-from-hunger-each-year
    Around 9 million people die every year of hunger and hunger-related diseases.

    Ve skutečnosti je teď ve světě nejvíc jídla v historii.. Jejich modely totiž vůbec nepočítaly s tím, že svět je dynamický. (ale to už od dob počátků malthuzianismu)
    Stejně tak model World One z roku 1973 predikoval rapidní pokles kvality života už v roce 2000... místo toho kvalita života stoupá.. teď do toho teda zarazili klín těmi COVID lockdowny, a Green věcmi, takže to možná nakonec fakt ještě doženou... a pokud pololží i elektriku, a nebudou fungovat čističky vody, hygiena klesne a rozjedou se nemoce... skoro jakoby se snažili ty svý proroctví naplnit

    Computer predicts the end of civilisation (1973) | RetroFocus
    https://www.youtube.com/watch?v=cCxPOqwCr1I


    On ten alarmismus funguje, když si člověk selektivně vybírá informace. A hlavně musí hodně podléhat emocím. Dojmům. Takže klima se nám mění, ergo to musí znamenat konec světa, pokud něco neuděláme.

    Jinak já nejsem nějaký snad fanda kapitalismu nebo čmoudění.. planetu devastujeme imho slušným tempem, ale ty teorie konce světa mají slušné trhliny, a spíš to právě vypadá na spiknutí, jak to téma využít pro nastolení globální technokratický diktatury. Ostatně viz "Při hledání nového nepřítele nás napadlo..." v publikaci Club of Rome.

    Hunger and Undernourishment - Our World in Data
    https://ourworldindata.org/hunger-and-undernourishment

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARRAKIS: jasný, stačí doladit pár drobnejch detailů jako přejít na vládní bitcoiny, zavést celosvětovou daň a okopírovat sociální skóre od soudruhů z ČLDR, a jsme tam... na to, že sme vyšli z očkovací kartičky, slušnej výkrut. Já nevím, tohle poslouchám od toho 11/9, to už tu měl bejt ten 1984 aspoň třikrát a furt kde jic, tu nic.
    GORG
    GORG --- ---
    jak se rika... kdo se poucil z minulosti, bude oudsouzen k tomu sledovat, jak ti, co se z minulosti nepoucili, ji opakuji..... nebo tak nejak

    ‼️ Kovanda varuje: Digitální peníze (CBDC) nás přibližují čínské totalitě velkého bratra.
    https://www.youtube.com/watch?v=1hBSlGuofkI
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: mě fakt stále udivuje že lidé daty v tom auditku pořád ještě používají slovo stát.... jak je, jakej je a jakej bude... já doufám že státy nebudou... :)



    ARRAKIS: to je vidět že nerozumíš kryptu a bitcoinu všeobecně... cbdc rozhodně už nemá 10let šanci vyhrát ;)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ALWA: jj :) tyhle okolo 9/11 jsou pořád stejný dokola, ale tu smrt světka si nepamatuju, protože si pamatuju že ji záhadně zemřelo více...
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    OMNIHASH: on to neni ani tak ockovaci certifikat, jako ACLko na realitu a zacatek social credit score. zbyva uz jen par drobnosti, jako prihodit k tomu karbonovou kreditku a integrovat s cbdc platebni branou do jednoho pasu. digitalni nwo totac uz tu prakticky je, staci drbnout do vypinace.

    a ze k tomu nemas takovou citlivost je hochu tvoje velka vyhoda - zacne te to srat az v momente, kdy to nastane, a ne uz vsechny ty roky predtim :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: :))) teda, že následování Číny rovná se zavedení očkovacího certifikátu, by mě fakt ani ve snu nenapadlo...
    RIVA
    RIVA --- ---
    OMNIHASH: EU, UK, US, AUS, NZ = Covid pass

    Ale jinak tu uz to moje placani ctes dostatecne dlouho nato, abys mel predstavu jak to vidim. Zrovna s tebou kamo, to rozebirat nebudu, no offence.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: lol, kde si přišel na to, že si tu někdo relevantní bere příklad z Číny? Kde, kdo, jak, proč?
    RIVA
    RIVA --- ---
    CONTINUITY: Ja ti nevim, driv jsem byval liberal a progresivni levicak (before it was cool...) a tehda by mi ten Velkej Reset asi prisel sympatickej. Dnes, jak uz trochu dospivam, tak zacinam chapat ze ta technokracie (cough, cough, New World Order, cough), zase takova prochazka ruzovym sadem nebude. Silnej stat znamena nevyhnutelne tvrdou ruku. Viz Cina, ze ktere si ted na zapade delaji priklad toho jak by se to melo se spolecnosti delat. Fascinuje me, ze z toho co jsem pred deseti, patnacti lety pres Hnuti Zeitgeist a Venus Project neuspesne shilloval a vsichni se mi vesmes smali, se dnes mimojine diky Kulturnimu Marxismu na skolach stal mainstream.
    ALWA
    ALWA --- ---
    KUKIDE: a nekdo by si mohl myslet, ze mne trochu vyvinuje taky dlouholeta protivna DID
    ALWA
    ALWA --- ---
    fUSION Anomalog. » Blog Archive » Reagan, That Little Piece Of Shit
    https://fusionanomaly.net/anomalog2/?p=3913
    dal Ronald, ten, kterz se radil s astrologem
    ALWA
    ALWA --- ---
    ALWA
    ALWA --- ---
    KUKIDE: BTW koukl ses aspon, jak ta polemika vznikla a o cem byla? Byl jsem trochu lizlej, asi mne ovladle hloupa a nemistna rozmarilost.
    ALWA
    ALWA --- ---
    Ok, dekuji za upozorneni, ukaznene mazu.

    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ALWA: vyhledej si obrázek hodně z minula z tohohle auditka a přestaň to tu spamovat... tohle víme... děkuji mnohokrát i za ostátní....
    ALWA: jo dnes už o tom nikdo nemluví a to o ničem to tu zmiňuješ, když to použiješ jako prezidenskou kampaň tak to zevšední... vyšší magie


    CONTINUITY: jo a pomůžeš mi s tím???
    ALWA
    ALWA --- ---
    Hong Kong. To fakt nechces.

    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    HUGE: The Massive Uprising Has Begun!
    https://www.youtube.com/watch?v=qepKiYNPsvE


    na dobrou noc. vecernicek. vsechno jde podle planu a je o nas dobre postarano.
    ALWA
    ALWA --- ---
    PRAASHEK: myslim ze ja o koze Ty o voze. nevadi. na nejaky pseudointelektualni disputace ted nemam. v poho, vsiml sis toho, ja ne. ze jsi dobrej se mi uz podruhy moc psat nechce, ale fakt, dobre Ty. Nekdz je ale holt obsah nad formou. Vse IMHO atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam