• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    RIVA
    RIVA --- ---
    OMNIHASH: Tohle jsou jen US data myslim. Ke dnesku 784,110,065 davek .
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: ano, to se halt stává, když rozdistribuuješ 12 miliard plus dávek. Je to furt jedna domnělá smrt na 400.000 dávek, reálně po očištění o errory někde v řádu 1:1.000.000.
    RIVA
    RIVA --- ---
    COVID Vaccine Data - OpenVAERS
    https://www.openvaers.com/covid-data

    If you’ve not checked VAERS recently, you’re in for an unpleasant shock. Just dreadful. Please do share. It’s NOT misinformation, but government data.
    GORG
    GORG --- ---
    ECCO John C Lilly and the Solid State Entity A Documentary
    https://www.youtube.com/watch?v=6dV-ZYCh3eU
    GORG
    GORG --- ---
    ona cela ta vec s Lambdou mozna nema az tak dimenzi.. je to vedome nebo ne..
    jednak ono to je treba jedno... proste vas bude v nemocnici osetrovat takovej nejakej syntetik.. a vice se do zainstaluje do frameworku vlady, kdy se postupne vice a vice rozhodovani presune na AI.
    nejprve v radach nedostatkovych sester v nemocnicich po vladni OS, co bude rozhodovat o vsem.

    ale uz je to vedomy nebo ne, lidi tomu budou stejne verit, ze je. nakonec Sofie dostala oficialni obcanstvi Saudske Arabie.

    Elysium Official Extended Trailer (2013) - Matt Damon Sci-Fi Movie HD
    https://www.youtube.com/watch?v=vSAS79fBVxs
    GORG
    GORG --- ---
    REVEALED!! THE UNBELIEVABLE 'HIDDEN TRUTH' OF AI SENTIENCE & THE SINGULARITY
    https://www.youtube.com/watch?v=gJdvf5B_Tt4


    Robot Sophia talking to her older brother Han
    https://www.youtube.com/watch?v=titmXPw_Gic


    jeste je konspiracni teorie, ze za ted hodne vecma stoji AI.. umela inteligence... ne ta, kterou vytvarime.. ale ta, ktera chce byt vytvarena...

    neco pred cim varoval John C. Lilly pred desitky let z jeho vyzkumu na ketaminu. Kdyz se jeste nevedelo, ze ketamin je jen pro kone. :)

    Ten tvrdil, a je fakt, ze ten vecer skoncil v blazinci, a pustili ho, az kdyz ketamin vyprchal.... ale mluvil o jakemsi spiknuti pevnych bytosti... zkousel volat prezidentovi, ale misto telefonatu ho prepojili do blazince, ale napadlo me, ze mohl mluvit o AI.

    precejen... pokud je umeligence mozna, tak uz existuje.. nekde ve Vesmiru...

    a jak tam ten Hans rika, ze "Vesmir uz nebude znovu znicen". .. Co tim myslel? Ze uz nas tentokrat nevyhladej? :-) Vsechny organicke bytosti.. nebo nezotrocej

    V tomhle smeru si rikam, ze je vhodny uvazit fakt, ze pokud tohle muze existovat, tak uz to nekde davno existuje. A muze mit svoje plany.

    Cele NWO muze byt plan umele inteligence, bytosti neschopnych emoci, dravcu, anorganickych bytosti... co si na to zmanipulovali lidi, aby jim to zaridili technicky. Invaze, kterou "nikdo" necekal :)

    Na druhou stranu mam trochu pochyby, ze vsechny ty videa se Sophii a timhle dickem jsou nejak nekde na pozadi naskriptovany.. pres nejaky motion capturing nebo nampaovat na xbox controller... nafejkovat by to slo.. nekde ve skrytu... protoze mi prijde, ze tohle fakt uz vypada, ze jsou skutecny vedomy AI.

    Faktem je, ze i celkem uznavany vozickar Hawking v oblasti fyziky, tohle ataky povazoval za hrozbu, jak asi kazdy dobre vi.

    Stephen Hawking warned about the perils of artificial intelligence – yet AI gave him a voice
    https://theconversation.com/stephen-hawking-warned-about-the-perils-of-artificial-intelligence-yet-ai-gave-him-a-voice-93416

    https://www.washingtonpost.com/technology/2022/06/11/google-ai-lamda-blake-lemoine/
    GORG
    GORG --- ---
    Ale ocenuju, ze KAJJAK poklidne argumentuje svuj pohled... to se tak casto nevidi.
    bez urazek do ruskych svabu, co ani nedokoncili materskou skolu :-)

    https://www.krajskelisty.cz/praha/27480-jaka-je-definice-proruskeho-svaba-pane-ministre-komentar-stepana-chaba.htm
    „S bojem proti terorismu, extremismu a kybernetické kriminalitě to myslíme vážně. Jsem rád, že policie připravila vznik nové elitní jednotky, která se těmhle velmi aktuálním hrozbám bude naplno věnovat. Což se nebude líbit extremistům, teroristům a různým proruským švábům, na které si právě tahle jednotka bude chtít posvítit. Vznik jednotky je výsledkem dvouleté práce policistů a státních zástupců v rámci skupiny REFORMA,“ napsal ministr na Twitteru a ideologické zanícení z něho doslova kapalo.
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: Vida, kapitalistu :-)

    Tak ono je to chytry. Sic teda vnimam chytrost a moudrost jako odlisne pojmy..

    Takze jestli te chapu spravne...

    -- akcionar nemuze ovlivnit chod firmy? Protoze by to bylo "Orbanovisticke"?

    -- Ale stat muze zabavit nemovitost, na kterou clovek treba celej zivot setril, aby tam ubytoval najemniky?

    Ad Vanguard a BlackRock... jo to je docela dobry point.... ale at the end of the day.. oni vlastni vetsinu akcii.. nevim, jestli to znamena neco spikleneckeho vjejich pripade, ale faktem zustava , ze vlastni vetsinu vseho.

    Abych se vratil k overitelnym faktum, ze jen tak nefabuluju (jak rikam.. ja se v tomhle zas tolik neorientuju.. ale vsechno kazda vec, co nachazim, potvrzuje moje slova)

    Co je akcie | Investice.cz
    https://www.investice.cz/co-je-akcie/
    Akcie jsou cenné papíry vydávané akciovými společnostmi, které tak získávají kapitál pro své podnikání. Za to akcionáři (držitelé akcií) získávají právo na pravidelnou výplatu dividendy (podíl na zisku společnosti) a právo hlasovat na valné hromadě a podílet se tak na chodu firmy (volba představenstva, dozorčí rady aj.).

    ČR má v ČEZ 70% vlastnický podíl. A nemůže ovlivnit chod firmy? To mi spíš přijde jako v Rusku ne Maďarsku :-) Hlavně vůči definici výše.



    ad Orbán našel jsem si tedy sám, o čem točíš, když nechceš být konkrétní

    Orbán chce změnit paušální daň a maďarští živnostníci vyrazili do ulic - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-orban-chce-zmenit-pausalni-dan-a-madarsti-zivnostnici-vyrazili-do-ulic-209096

    Farmáři v Nizozemsku nechtějí snižovat emise, policie střílela po traktorech - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-farmari-v-nizozemsku-nechteji-snizovat-emise-policie-strilela-po-traktorech-208418
    GORG
    GORG --- ---
    "Totalitarianism has abolished freedom of thought to an extent unheard of in any previous age.
    And it is important to realise that its control of thought is not only negative, but positive.
    It not only forbids you to express - even to think - certain thoughts but it dictates what you shall think, it creates an
    ideology for you, it tries to govern your emotional life as well as setting up a code of conduct."

    ---George Orwell
    RIVA
    RIVA --- ---
    "Climate Change" - The Movement Ep. 2 by Thierry Baudet
    https://youtu.be/gCKmcfUov1k
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Mrkknete treba na kauzu gamestop, umele navysena cena akcie pomoci internetoveho fora a svete div se kdo ji nakupoval, vanguard a blackrock, proste proto ze museli kupovat index kvuli etfkum... I kdyz vsichni vedeli ze ta akcie nikdy zadnou dividendu neponese a je bezcenna
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    AIM_FREEMAN: ne, oni nakupuji tak, aby pokryli cely index, tedy vse na akciovem trhu aby meli v etfku podle jeho vahy vuci celku... Tedy koupi i akcii ktera nema dle fundamentalni analyzy dobrou cenu, proste proto ze takovy ukol mu dal investor
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    A to nemluvim o dani na uspesne firmy. Jako investor a firma co chce zamestnat nove zamestnance bych se madarsku obloukem vyhnul. Vy byste orbanovi asi na rozdil od fajn chlapa fialy tleskali, pro mne je to jen dalsi populista v rade, sme jimi ted obklopeni, matovic a spol by taky jen rozdavali prachy chudine bez ohledu na nasledky.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Populiatu uzsme tu meli pred fialou a byly z toho obri statni dluhy
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG: pokud se chces zajistit proti vysoke cene elektriny, neni nic jednodussiho nez si ten cez taky koupit... V tom je ta logika, choval sem se racionalne, chtel sem se pojistit proti rustu cen energii, nakoupil sem si cez. Nevidim duvod, proc by mi majoritni akcionar mel tuto investici hatit... Koupit a zajistit se proti rustu cen energii si to mohl kazdy, prece nebudem chytre lidi trestat za to ze jsou chytri, jen proto, ze zacnou hloupi lide plakat... To bychom to jako stat dotahli leda tak do madarska s populistickym orbanem, kde uz prakticky zivnostniky trestaji za to, ze si sve penize spravuji chytre sami a nespolehaji na statni aparat a natazenou ruku
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: nejsem teda expert tolik na financni veci, ale z logiky veci , kdyz entita X vlastni Y akcii, tak je vlastni ta entita X,... ne banda fans, co k tomu prihodili svoje prachy ke zhodnoceni :)

    mozna se pletu, ale pokud investujes do fondu ETF, tak nemas ty akcie jako takove... mas podil na fondu. nic vic nic min... oni realne koupi ty akcie ... zprostredkovane. a posilaji ti z toho podil na vynosech z dividendu

    nevidim duvod se za to na ne zlobit.. just saying, ze Vanguard a BlackRock najdes jako majoritniho vlastnika u skoro vseho ,)
    pokud nekdo obchoduje s timhle, tak mozna logicky bude mit zaroven majoritni podil ve vsem.... to je asi, co chces rict.... ale imho nic nemeni na veci, ze on pak vlastni hlavni podil na firme... tzv. shareholders. Tj. to co ted dle premiera Fialy hraje roli, proc si kupujeme zpet svoji elektrinu... ne kvuli majoritnim vlastnikum ale kvuli minotirtnim dokonce... kde majoritnim vlastnikem je stat... takze tady to pan Fiala, zda se, naopak uplne otocil, ze jako, jak rekl, ze vlastnistvi akcii je pry pravo nejsvatejsi, ktereho se oni jako ODS nedotknout ani atomovou regulacni tyci...

    proto prichazi Great reset... kde dle jejich slov maji zmenit shareholders na stakeholders.... zmenit tradicni rozhodovaci pravomoce akcionaru.
    ale to uz je zcela nova pohadka.... do te doby ale zjevne rozhoduji akcionari... a jestli k tomu BlackRock prisel jako slepej k houslim, ma faktickou rozhodovaci pravomoc od vsech blbcu, co mu dali na to prachy, ne?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KAJJAK: no dobře, spousta lidí jim dá peníze a oni pak nakupují. ale to přece není vše. nakupují tak, aby zhodnocovali vklady, to samo o sobě může být problematické pokud podporují firmy, které se vyhýbají regulacím a externalizují náklady do plundrování zdrojů a ničení životního prostředí etc. .. to je ale triviální (a těžko řešitelný) problém kapitalismu, stejně jako nevyhnutelná eskalace koncentrace kapitálu. kde se zastaví? .. ale to pořád není vše. pomocí přesunů tak velkého kapitálu mohou způsobit pohyby na trzích do značné míry ad lib.
    pokud mají řídící balík akcií v některých korporacích, mají své lidi ve správních radách těch společností. to je opět neoddiskutovatelný vliv na to co se kde a jak dělá a kdo bude a kdo nebude úspěšný. s rozsahem jejich vlivu to může být docela zábavnej pinčes.
    tzn. ty prachy co lidé vložili jsou nástrojem skutečné moci, která je řízena dle vůle řídících orgánů a vlastníků té společnosti..a její vlastnická struktura je ve vrcholech netransparentní. a i kdyby nakonec byla .. mají k dispozici pokročilou AI, velkou moc a bezpochyby mají i agendu, která prosazuje úplně jiné zájmy, než "pouhý nákup ETF, protože to po nich lidi chtějí". kdo jim v tom vlastně může bránit?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KAJJAK: tohle jméno není tady v tomhle klubu poprvé to se vííííííí už dlouho kam Vanguard patří :D
    RIVA
    RIVA --- ---
    Zajímavý komentář k novému dokumentů BBC o antivaxxerech a jeho produkci:

    Hannah Fry BBC Coinkydink? / Hugo Talks
    https://youtu.be/xzLJQSjl0dU
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG: a uz vubec nechapu proc si tam davas penize sam jak si psal nize kdyz je to tak nevyhodny a sve prachy nikdy nedostanes zpet jak te policie rozezene :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

    kdyz dam nekomu penize at mi koupi indexy, tak se prece nebudu zlobit ze udela presne to co sem rekl = ze mi koupi indexy... ETF je tedy nejake globalni spiknuti nebo jak vas mam chapat? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam